Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bízom én is benne, hogy jó lesz. A másik trakimon semmilyen szintezés nincs, beállítottam a talajmarót a kívánt mélységbe és hajrá. Így sem volt rá panasz, csak a szemem bántotta a két mélységállító kerék nyoma az elművelt területen. Mivel a szintezőt próbálva az tökéletesen működik, így ez már várhatóan elmarad és asztallap minőségű munka marad utána.
A hossz szintezés nekem is bowdenes. A kereszt szintezést én használni sem tudom, nincsenek hozzá annyira sík terepek. Ami kihasználható belőle, az a hidraulikus "orsó". Sokszor jól jön munkagép fel-levételekor, szántáskor nyitóbarázda húzásakor, stb.. Nekem is szokni kellett a méreteit, a 22-es meg még nagyobb, de biztos jó lesz az.
Köszönöm a jókívánságokat! Még ismerkedek a kistraktor kategóriában a méreteivel. Az YM 1601-es után -illetve mellett mert még az is megvan- lényegesen nagyobbnak tűnik. Ez még nem a rejtett kipufogós és nincs benne elektro-hidraulikus kereszt és hossz szintező, illetve a hossz szintezés még bovdennel van megoldva. Most cseréltem benne le az olajat, olajszűrőt illetve a fagyállót mert rozsda színű volt és bántotta a szemem. Próbálgattuk eddig úgy tűnik minden rendben van vele.
Válasz #21995. hozzászólásra
Nem kerdeztem az eladotol a hosszat,de szerintem kb.20-20cm-ert lehet vele hosszabitani.
A kereskedo azt mondta hogy eredeti yanmar,japanbol hozta egy traktorral.
Nem használtam még de szeretnék. Iseki trakimat kellene úgy megszélesítenem, hogy 100 cm széles ágylás aláférjen, tehát olyan 120 cm-re kellene szélesítenem a meglévő 67 cm-ről. Mennyi a hosszabbiknak a teljes hossza? Szerintem nem olyan bonyolult hegeszteni egyet, de még egyszerűbb ha készen megvehető.
Sziasztok! keresek 22 colos japán kistraktor gumit! 2 darab kellene, eredeti érdekel csak és korrekt árat is fizetnék! 06-20-38-75-991 ezen elértek ha hagytok üzenetet vissza is hivlak légszi segitsetek! köszönöm előre is
Még új vagyok itt, de látom vannak szép számmal hozzáértő emberek.Nyáron vásároltam egy yanmar 1720D kis japán traktort.A kérdésem az lenne hogy egy függesztett axial permetezőt szeretnék vásárolni hozzá.Én 100literest néztem ami r.adt drága a nagyobbak sokkal olcsóbbak,de nem tudom mit bír el.Valakinek tapasztalat? mind súly mind hp követelmény érdekelne. Válaszokat előre is köszönöm.
Egy kicsit tanácstalan vagyok. Megnéztem a hajtás láncot a talajmarón, de nem találtam semmi rendellenességet.
Kicserélem ( majd csak holnap lesz szimreing) az szimeringet a szöghajtásnál.
Kérdésem az lenne, hogy hol tudom feltölteni olajjal?
Mert töltő nyilást nem látok a szöghajtón. Talán ami balra- jobbra van fekete kupak? Tengelyen keresztül kapná meg az olajat?
Illetve milyen olajat öntse bele, hajtómű olajat?
Nem, sajnos nem sikerült találnom olyan kihajtható füleket, nem is kínált senki és már én sem nagyon keresgélek. Anno egy éve egyedül szamoca1 fórumtársunknak voltak ilyen "fülei" amelyek nekem passzoltak volna, de nem adta el nekem azokat. Voltam a Keletagroban is, volt is ott ilyen rota mint az enyém, de a fülek azon sem voltak már rajta. De ha nagy véletlenül rátalálnák ilyen fülekre akkor megvenném azokat.
Egyébként magad uram ha szolgád nincs alapon azért tákoltam-mókoltam ilyesmi füleket a rotámra, igaz azok nem kihajthatóak hanem fel-le csavarozhatóak, de a célnak megfelel a dolog.
Lassan egy éves lesz ez a hozzászólás.
Érdeklődnék, hogy sikerült rá találnod kihajtható füleket?Ha igen honnan?
Nekem is hiányzik a Mitsubishi maróról, és szeretnék rá tenni.
Üdv mindenkinek! Látom megy az eszmecsere ezerrel :szerintem piros, szerintem kék, szerintem narancs Ebből is látszik hogy mindegyik jó! De képzeljétek milyen lenne hogyha csak egy japó márka létezne, nem lenne miről ilyen jókat eszmecserézni! Ilokosnak , AGROKIDnek, Adisnak, gratulálok a gépbeszerzésekhez, és sok hibamentes üzemórát kívánok!
Hát igen,a piros az amolyan "meleg"szín,a narancs, abból meg már kezd elegünk lenni.Legjobb számolás szerint is marad a KÉK.
Egyébként az jó ha csodálják a masinádat,legalább könnyen lesz rá vevő ha egyszer el akarod adni.
Nem fontos a szín! A lényeg, hogy kék legyen.
Itt a faluban van 3, vagy 4 Iseki rota. A tulajok nagy-nagy megelégedésére. El is mondják ahányszor csak látnak, hogy a traktorom valami csodálatos masina. Megjegyzem: igazuk van.
Nekem is van egy átalakított tz4k kultivátorom. Mikor megvettem, már meg volt szélesítve és volt rajta két mélységállító kerék, a 3 pontot szerkesztettem csak rá. A két kerék az a hátsó sornál van nálam, olyan megoldással mint a rotációs kapáknál a szarv rögzítése, ilyen bordás kialakítású és egy-egy szárnyascsavarral van felhúzva. Így ha kell akkor tudom állítani is.
Nem occó kell hanem jó.De a legjobb a kettő kombinációja.Én tennék hátra egy sor állítható rögtörő hengert.Akkor azzal és a támasztó orsóval lehetne szabályozni a mélységet.
Segítsèg kellene!
Mèlysèg állító kereket szeretnèk kultivátorhoz mert nincs szintező hidraulikám!
Nèhány ötletet szetetnèk kèrni!
Tz4-k-è volt de át lett alakít a 3 pontra ès nagyon besűlyednek az első kapák úszóban!
Lehetőleg occón!
Szerintem japánban a kistraktor alanyi jogon járhat mint itt valamikor ès most a szocpol!
Lehet hogy gazdasági föllendülès lenne itt is ha ezzel kezdik
Válasz #21951. hozzászólásra
Talán mert Európában a Kubota,és a Yanmar ismert volt korábban is.
A többi márkáról meg azóta hallani amióta megindúlt a használt traktor import Japánból.
Dehogynem fogsz szántani!
Volt olyan évem, hogy 10 kertet felszántottam és csak kettőből fizettek ki egyből. Na akkor mondtam én is ezt, de ennek már hat éve és még mindig szántok
Szerintem nem jó helyen kerested az alkatrészt.Nekem is Hinomoto E2304 van,és volt hozzá alkatrész.Igaz csak izzítógyertya kellett bele.A gyári több mint 20 évet ment.Ebből az jön le,hogy kevés alkatrész kell hozzá!!!
Azért, mert ezekhez még csak-csak lehet alkatrészt kapni, viszont a Hinomotohoz nagyon- nagyon kevés alkatrész van. Mondom ezt úgy, hogy Hinomoto-m van.
Szia!
Mindegyik márkának van speckó tulajdonásga van amellik korán és sűrűn fekszik :))van amellik nem válogat üzemanyagban sem ezek általában kékek
van amellik optikai tuningos-matricás
ésatöbbi.
Válasz kedvedre és hozd el a nyári talira a kultúr elé!
35454 hozzászólás
Válasz #22003. hozzászólásra
Bízom én is benne, hogy jó lesz. A másik trakimon semmilyen szintezés nincs, beállítottam a talajmarót a kívánt mélységbe és hajrá. Így sem volt rá panasz, csak a szemem bántotta a két mélységállító kerék nyoma az elművelt területen. Mivel a szintezőt próbálva az tökéletesen működik, így ez már várhatóan elmarad és asztallap minőségű munka marad utána.
Válasz #22002. hozzászólásra
A hossz szintezés nekem is bowdenes. A kereszt szintezést én használni sem tudom, nincsenek hozzá annyira sík terepek. Ami kihasználható belőle, az a hidraulikus "orsó". Sokszor jól jön munkagép fel-levételekor, szántáskor nyitóbarázda húzásakor, stb.. Nekem is szokni kellett a méreteit, a 22-es meg még nagyobb, de biztos jó lesz az.
Köszönöm a jókívánságokat! Még ismerkedek a kistraktor kategóriában a méreteivel. Az YM 1601-es után -illetve mellett mert még az is megvan- lényegesen nagyobbnak tűnik. Ez még nem a rejtett kipufogós és nincs benne elektro-hidraulikus kereszt és hossz szintező, illetve a hossz szintezés még bovdennel van megoldva. Most cseréltem benne le az olajat, olajszűrőt illetve a fagyállót mert rozsda színű volt és bántotta a szemem. Próbálgattuk eddig úgy tűnik minden rendben van vele.
Válasz #21987. hozzászólásra
Sok hibamentes üzemórát kívánok!
Kicsit vak vagyok,csa az előbb vettem észre...
Majd pár dolgot írhatnál,hogy tetszik,vagy éppen nem,jó nem jó,jobb vagy nem jobb stb.
Nagy testvér!
Üdv.Kismumus74 Gratulálok az új lakóhoz!
Sok-sok hibamentes üzemórát!
Válasz #21988. hozzászólásra
Üdv!
Butus fejemmel megtaláltam a talajmarón hogy milyen és mennyi kell bele.
Válasz #21991. hozzászólásra
Szia Musztafa üdv a klubban.
Nekem egy mérettel kisebb gépem volt, mint ami neked van.A 440l-es függesztett permetezőt símán vitte,fél tartályal orrsúllyal
Válasz #21995. hozzászólásra
Nem kerdeztem az eladotol a hosszat,de szerintem kb.20-20cm-ert lehet vele hosszabitani.
A kereskedo azt mondta hogy eredeti yanmar,japanbol hozta egy traktorral.
Válasz #21992. hozzászólásra
Szia!
Nem használtam még de szeretnék. Iseki trakimat kellene úgy megszélesítenem, hogy 100 cm széles ágylás aláférjen, tehát olyan 120 cm-re kellene szélesítenem a meglévő 67 cm-ről. Mennyi a hosszabbiknak a teljes hossza? Szerintem nem olyan bonyolult hegeszteni egyet, de még egyszerűbb ha készen megvehető.
köszi
Sziasztok! keresek 22 colos japán kistraktor gumit! 2 darab kellene, eredeti érdekel csak és korrekt árat is fizetnék! 06-20-38-75-991 ezen elértek ha hagytok üzenetet vissza is hivlak légszi segitsetek! köszönöm előre is
Válasz #21990. hozzászólásra
Köszi! Úgy legyen, már jelezte Misi is, hogy ki szeretné próbálni! Merthogy ez egy Yanmar!
Sziasztok!
Valaki kozuletek hasznalt-e mar ilyen kerek tavolitokat?Kb.100euro az ara.Megeri szerintetek?
(bocs az ekezetekert)
Sziasztok.
Még új vagyok itt, de látom vannak szép számmal hozzáértő emberek.Nyáron vásároltam egy yanmar 1720D kis japán traktort.A kérdésem az lenne hogy egy függesztett axial permetezőt szeretnék vásárolni hozzá.Én 100literest néztem ami r.adt drága a nagyobbak sokkal olcsóbbak,de nem tudom mit bír el.Valakinek tapasztalat? mind súly mind hp követelmény érdekelne. Válaszokat előre is köszönöm.
Faxa nagyon, az idén el is kell hozni a találkozóra!!!!
Válasz #21988. hozzászólásra
Bocsánat a kép lemaradt :)
Sziasztok!
Egy kicsit tanácstalan vagyok. Megnéztem a hajtás láncot a talajmarón, de nem találtam semmi rendellenességet.
Kicserélem ( majd csak holnap lesz szimreing) az szimeringet a szöghajtásnál.
Kérdésem az lenne, hogy hol tudom feltölteni olajjal?
Mert töltő nyilást nem látok a szöghajtón. Talán ami balra- jobbra van fekete kupak? Tengelyen keresztül kapná meg az olajat?
Illetve milyen olajat öntse bele, hajtómű olajat?
Tegnap sikerült hazaszállítani a géppark új lakóját..
Válasz #21985. hozzászólásra
Na ez biztos nem fog lefulladni az tuti. És biztos van mol részvénye is, hogy ilyen gazdaságosan hasogatja a fát...
Válasz #21983. hozzászólásra
Még ló sem kell hozzá csak egy kocsi az meg több helyen van mint a ló.
Válasz #21963. hozzászólásra
Ilyen a mélységállító kerék a kultin, amit tegnap írtam. A harmadik képen meg egy egyszerűen kivitelezhető van, az van a sorközművelőmön.
Bocsi, de videóként nem tudom beilleszteni.
Még csak traktor sem kell a kúpos hasítóhoz.
Válasz #21979. hozzászólásra
Már csak egy vetőgép kell mögé és lehet vetni a tengerit...
Jobb mint egy Hammer ez legalább nem süllyed el és halad is.
Nagyon beteg
Felszántják a tengert!Csak defektet ne kapjon
Aki sokat jár a Balatonra vagy más nagyobb vízhez annak itt egy jó tipp. A japóval is lehet csónakázni!
Válasz #21977. hozzászólásra
Nem, sajnos nem sikerült találnom olyan kihajtható füleket, nem is kínált senki és már én sem nagyon keresgélek. Anno egy éve egyedül szamoca1 fórumtársunknak voltak ilyen "fülei" amelyek nekem passzoltak volna, de nem adta el nekem azokat. Voltam a Keletagroban is, volt is ott ilyen rota mint az enyém, de a fülek azon sem voltak már rajta. De ha nagy véletlenül rátalálnák ilyen fülekre akkor megvenném azokat.
Egyébként magad uram ha szolgád nincs alapon azért tákoltam-mókoltam ilyesmi füleket a rotámra, igaz azok nem kihajthatóak hanem fel-le csavarozhatóak, de a célnak megfelel a dolog.
Válasz #11490. hozzászólásra
Szia bt66!
Lassan egy éves lesz ez a hozzászólás.
Érdeklődnék, hogy sikerült rá találnod kihajtható füleket?Ha igen honnan?
Nekem is hiányzik a Mitsubishi maróról, és szeretnék rá tenni.
Válasz #21973. hozzászólásra
Igen-igen, remélem egy menetben is jó talajt fog csinálni, csak bírja elhúzni a gép!
Válasz #21974. hozzászólásra
(de sötétben mindegyik fekete)
Válasz #21972. hozzászólásra
Az egyszeri ember azt mondta, hogy a traktor az zőőőőd! Akkor most mi van?
Válasz #21967. hozzászólásra
Üdv Elitjocko! Rákérdezhetek? Magágykészítő kompaktor?
Üdv mindenkinek! Látom megy az eszmecsere ezerrel :szerintem piros, szerintem kék, szerintem narancs Ebből is látszik hogy mindegyik jó! De képzeljétek milyen lenne hogyha csak egy japó márka létezne, nem lenne miről ilyen jókat eszmecserézni! Ilokosnak , AGROKIDnek, Adisnak, gratulálok a gépbeszerzésekhez, és sok hibamentes üzemórát kívánok!
Válasz #21970. hozzászólásra
Hát igen,a piros az amolyan "meleg"szín,a narancs, abból meg már kezd elegünk lenni.Legjobb számolás szerint is marad a KÉK.
Egyébként az jó ha csodálják a masinádat,legalább könnyen lesz rá vevő ha egyszer el akarod adni.
Válasz #21969. hozzászólásra
Nem fontos a szín! A lényeg, hogy kék legyen.
Itt a faluban van 3, vagy 4 Iseki rota. A tulajok nagy-nagy megelégedésére. El is mondják ahányszor csak látnak, hogy a traktorom valami csodálatos masina. Megjegyzem: igazuk van.
Bencsiki! Ha ez kék lenne elgondolkodnál egy min őségi cserén?http://olx.hu/hirdetes/japan-rotator-iseki-elado-ID1OESl.html#a047031329
Nekem is van egy átalakított tz4k kultivátorom. Mikor megvettem, már meg volt szélesítve és volt rajta két mélységállító kerék, a 3 pontot szerkesztettem csak rá. A két kerék az a hátsó sornál van nálam, olyan megoldással mint a rotációs kapáknál a szarv rögzítése, ilyen bordás kialakítású és egy-egy szárnyascsavarral van felhúzva. Így ha kell akkor tudom állítani is.
Valami készül..!
Nem occó kell hanem jó.De a legjobb a kettő kombinációja.Én tennék hátra egy sor állítható rögtörő hengert.Akkor azzal és a támasztó orsóval lehetne szabályozni a mélységet.
Attól függ mi számit olcsónak, de kettő talicskakerék(tömörgumis) szerintem pont jó ideális, ha elfér!
Dobj egy képet úgy jobban be lódul a fantáziánk, és cél irányos lesz.
Segítsèg kellene!
Mèlysèg állító kereket szeretnèk kultivátorhoz mert nincs szintező hidraulikám!
Nèhány ötletet szetetnèk kèrni!
Tz4-k-è volt de át lett alakít a 3 pontra ès nagyon besűlyednek az első kapák úszóban!
Lehetőleg occón!
Szerintem japánban a kistraktor alanyi jogon járhat mint itt valamikor ès most a szocpol!
Lehet hogy gazdasági föllendülès lenne itt is ha ezzel kezdik
Talán mert Európában a Kubota,és a Yanmar ismert volt korábban is.
A többi márkáról meg azóta hallani amióta megindúlt a használt traktor import Japánból.
Válasz #21959. hozzászólásra
Dehogynem fogsz szántani!
Volt olyan évem, hogy 10 kertet felszántottam és csak kettőből fizettek ki egyből. Na akkor mondtam én is ezt, de ennek már hat éve és még mindig szántok
Lehet hogy az idèn nem szántok csak egy kis municíó javakèrt pár ismerősnek!
Gondolom sokan kijelentettèk már ezt!
Remèlem nem kell!
Válasz #21957. hozzászólásra
Szerintem nem jó helyen kerested az alkatrészt.Nekem is Hinomoto E2304 van,és volt hozzá alkatrész.Igaz csak izzítógyertya kellett bele.A gyári több mint 20 évet ment.Ebből az jön le,hogy kevés alkatrész kell hozzá!!!
Azért, mert ezekhez még csak-csak lehet alkatrészt kapni, viszont a Hinomotohoz nagyon- nagyon kevés alkatrész van. Mondom ezt úgy, hogy Hinomoto-m van.
Válasz #21918. hozzászólásra
Sziasztok!
Böngészgettem a hirdetéseket ma, és ezt találtam:
http://olx.hu/hirdetes/kukorica-morzsolo-kardantengelyes-ID2GF4j.html#108f03a088
Úgyhogy Zé!, úgy néz ki létezik kardános.
Válasz #21948. hozzászólásra
Szia!
Mindegyik márkának van speckó tulajdonásga van amellik korán és sűrűn fekszik :))van amellik nem válogat üzemanyagban sem ezek általában kékek
van amellik optikai tuningos-matricás
ésatöbbi.
Válasz kedvedre és hozd el a nyári talira a kultúr elé!