Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
olyan kérdésem lenne,hogy láttam itt valakinek a belinkelt képén,az eke után szögvasból volt csinálva valami fogasféle!Nekem erre lenne szükségem(képre)
elég érthető voltam ??
Az én tetőfámat is olyannal fűrészelték,csak azt zetor hajtotta.Még most is dolgozik vele a kis öreg,de most már inkább csak tűzifát darabol vele bérmunkába.
Bencsiki a kúltúr előtti találkozót én is szorgalmaznám. Már csak azért is mert általában a közelében mindíg van kocsma,ott pedig minden fajta sérelemre van gyógyír.
Válasz #21041. hozzászólásra
Nem elabortált ötlet. Sok-sok évvel ezelőtt egy traktorhajtású szalagos gatter fürészelete ki a komplett épületfámat, gerendákat, deszkákat, léceket. Ha jól emléxem, egy UE-28 hajtotta.
Szóval nem biztos, hogy rossz ötlet.
Szia!A kerekeim tömlősek!A feltöltés azért nem olyan egyszerű de az én módszeremmel is meg volt egy fél óra alatt egy db.A kerekek szelepét a legfelső pontra állítottam és egy szivattyúval nyomatni kezdtem bele a fagyállót,amikor úgy gondoltam hogy nagy a nyomás akkor a levegőt kiengedtem teljesen nullára és utána megint szivattyúztam a folyadékot teljesen addig míg a szelepnél nem jelent meg a folyadék!Utána pedig felfújtan a kereket üzemi nyomásra levegővel!!
Sziasztok!
Elég zorall idő volt,az erdőből hallatszott néhány komoly reccsenés..áram nem volt,gyertyafény,fatüzelés és lavórakik vonattal jöttek volna haza csak reggelre értek a faluba 40 km-en..
Ügyeletes voltam az éjszaka éjféltől már szundikálni is tudtam hébe hóba.
Volt olyan erdős rész ahol a hálózatunk ment a fa vágó csak hümmögött egyet és haza ment azt mondta ha várunk egy kicsit kidől az a fa magától is igaza lett. De hál istennek senkinek semmi baja nem lett.
Felénk Pest megyében vasárnap este óta esik, meg fagy is rá a vezetékre, falombra. Tegnap 4 órakor elment az áram, az egész településen reggelre jött vissza.Gyömrő felé már nehezen bírják a fák, tele az út széle félrehúzott, letört gallyakkal. Felénk ilyen az idő, Geresz ha jön meg tudja majd írni, hogy 200 méterrel arrébb milyen .
Legyünk stílszerűek van benzinkút is a faluba, és elég nagy füves szabad terület van körülötte és egy halastó is. Csak azért mondom mert úgy látom nagy lesz a sorban állás Bencsikinél és aki vár a sorára az akár horgászhat is addig.
Remek ötlet!
Azt gondolom, lassan javasolnom kell Misinek, hogy a következő találkozó 2 napos legyen. Mert 1 napot csak a kultúrház előtti kötetlen eszmecsere elvesz.
Bár, ha jobban belegondolok, a másnap csak gyógyul a sok benzin témával ötletelő, tehát a harmadnap marad a traktorozásra.
Hát igen a tekézett fához elég a 90-es.De ha nagyobb fa is akad néha, akkor meg jó a nagyobb kúp.Az enyémen két bekezdéses (dupla )menet van.Nem tudom,hogy az jobb vagy nem, de nekem jó.
Üdvözlet!
Én nem rég vettem hasogatót. 110-es kúppal, de nem mindegy hogy mekkora a menet emelkedés 8 vagy 6mm. Mert a 6 az sűrűbb és ugye lassabban megy és így könnyebben viszi a gép.
Nekem azt mondták el kell hogy bírja a 110-est maximum majd lecserélem kisebbre a kúpot ha nem lesz jó.
Misi nekem 120-as kúp van,és jól jön amikor 50-60 cm-es átmérőjű méterfát hasítok vele.A traki meg simán bírja negyed gázon,540-es kardán fordulattal.Szerintem a tiéd is bírná a 110-es kúpot.És inkább nagyobb legyen mint utána bánkódjál rajta,hogy kicsi lett.
Üdv!
Bencsiki viszont neked a benzines tuningal 6500-at forog a motor, és úgy már meg van a kellő kardán fordulat.Úgyhogy te még előnyben is vagy a 4 sebességesekkel szemben.
Válasz #21007. hozzászólásra
Hát ezt aztán szépen beállitották
Lacika75, ne érts félre de nem biztos, hogy gyorsabban eladod az ekéd azzal,ha minden nap kiposztolod ide...
Egyébként formás kis szerkezet
Még nem vitte el senki a váltvaforgatóst.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/1-fejes-valtvaforgatos-eke-kis-traktorokhozaron-alul/h_6492171
Sziasztok!Nekem is fel vannak töltve a hátsó kerekeim fagyállóval!Kerekenként 40litya van bennük és eddig semmi hátrányát nem vettem észre csak azt hogy sokkal kevesebbet kell a difizárat használnom mint előtte!!!
Köszi szépen! Nézelődök mindig ekéket, amit egy nemrégi hsz-ben balu nevű felh. belinkelt az tetszetős kis ekefejek de gondolom nem bolti forgalomban vette... Igaz nekem tz-m van nem japán traki mint már bt66 kitárgyaltuk de jövőre tervezek váltást a gyári ekéről ha minden jol megy.
35454 hozzászólás
Válasz #21053. hozzászólásra
Misi erre most jöttél rá?)). Mutatok majd gyári bagodit.Igazzi ritkasság.
Sziasztok Urak!
Egy kis fejtörő .
HÁNY FÉLE BAGODI EKE LÉTEZIK?
Úgy néz ki hogy nagyon sok.http://olx.hu/hirdetes/kettes-eke-bagodi-gyari-allapot-ID2DSC7.html#7c56bed873http://olx.hu/hirdetes/japan-mitsubishi-kistraktor-elado-ID2LESP.html#843af9871ahttp://olx.hu/hirdetes/bagodi-kettes-eke-ID1M7vW.html#0378e965bfhttp://olx.hu/hirdetes/bagodi-kettes-eke-tz4k-eke-uj-ID1xFfB.html#0378e965bfhttp://olx.hu/hirdetes/2-es-bagodi-eke-japan-kistraktorhoz-ID2MfZ7.html#0378e965bf
Minden olyan embernek aki vágyik egy igenjó kis traktorra szép estét
Válasz #21049. hozzászólásra
Üdv!
olyan kérdésem lenne,hogy láttam itt valakinek a belinkelt képén,az eke után szögvasból volt csinálva valami fogasféle!Nekem erre lenne szükségem(képre)
elég érthető voltam ??
Válasz #21048. hozzászólásra
Szia!
Mi sem egyszerűbb ennél!
Belső fűtés. Garázsra is
Valaki tud adni egy fűtött gatázst?
Válasz #21046. hozzászólásra
Szia!
Sérelem? Ugyan már! Az nincs. Egyszerű kultúrprogramra gondoltam!
Válasz #21044. hozzászólásra
Az én tetőfámat is olyannal fűrészelték,csak azt zetor hajtotta.Még most is dolgozik vele a kis öreg,de most már inkább csak tűzifát darabol vele bérmunkába.
Bencsiki a kúltúr előtti találkozót én is szorgalmaznám. Már csak azért is mert általában a közelében mindíg van kocsma,ott pedig minden fajta sérelemre van gyógyír.
Nem elabortált ötlet. Sok-sok évvel ezelőtt egy traktorhajtású szalagos gatter fürészelete ki a komplett épületfámat, gerendákat, deszkákat, léceket. Ha jól emléxem, egy UE-28 hajtotta.
Szóval nem biztos, hogy rossz ötlet.
Szia, nem hülyeség, áttételezés után kb 760 fordulata legyen a fűrésznek.
Válasz #21039. hozzászólásra
Köszi az infokat!
Sziasztok!
Elméleti síkon kérdezném ha a trakival hajtanám meg a szalag fűrészt az jó lehet vagy eleve hülyeség?
Válasz #21038. hozzászólásra
igen
Válasz #21036. hozzászólásra
Szia!A kerekeim tömlősek!A feltöltés azért nem olyan egyszerű de az én módszeremmel is meg volt egy fél óra alatt egy db.A kerekek szelepét a legfelső pontra állítottam és egy szivattyúval nyomatni kezdtem bele a fagyállót,amikor úgy gondoltam hogy nagy a nyomás akkor a levegőt kiengedtem teljesen nullára és utána megint szivattyúztam a folyadékot teljesen addig míg a szelepnél nem jelent meg a folyadék!Utána pedig felfújtan a kereket üzemi nyomásra levegővel!!
Válasz #21033. hozzászólásra
Mit kellene csinálnom? Tarján?
Sziasztok!
Elég zorall idő volt,az erdőből hallatszott néhány komoly reccsenés..áram nem volt,gyertyafény,fatüzelés és lavórakik vonattal jöttek volna haza csak reggelre értek a faluba 40 km-en..
Válasz #21006. hozzászólásra
Szia. Tömlős kerék az ami töltve van neked, vagy tömlő nélküli? Csak felöntöd simán, és felnyomod levegővel üzemi nyomásra?
Most látom, hogy nem is nekem címezted a kérdést...
Szia.
Dolgozom. Mert?
Válasz #21032. hozzászólásra
Hál istennek mi csak a szélit kaptuk el.
Szerdán mit csinálsz ?
Válasz #21029. hozzászólásra
Sziasztok!
Misi akkor dologidő van?
Válasz #21026. hozzászólásra
Szia.
Tetszik.
Válasz #21029. hozzászólásra
Ne szundikálj hóba(n).
Biztos voltam benne, hogy jó éjszakátok volt ....
Válasz #21025. hozzászólásra
Ügyeletes voltam az éjszaka éjféltől már szundikálni is tudtam hébe hóba.
Volt olyan erdős rész ahol a hálózatunk ment a fa vágó csak hümmögött egyet és haza ment azt mondta ha várunk egy kicsit kidől az a fa magától is igaza lett. De hál istennek senkinek semmi baja nem lett.
Válasz #21025. hozzászólásra
Felénk Pest megyében vasárnap este óta esik, meg fagy is rá a vezetékre, falombra. Tegnap 4 órakor elment az áram, az egész településen reggelre jött vissza.Gyömrő felé már nehezen bírják a fák, tele az út széle félrehúzott, letört gallyakkal. Felénk ilyen az idő, Geresz ha jön meg tudja majd írni, hogy 200 méterrel arrébb milyen .
Válasz #21026. hozzászólásra
* kiotink van
Nekünk egy ilyenvkiotobk van most összel vettük
Szevasztok!
Kinél milyen az időjárás? Itt délvidéken jól vagyunk, eső, sár, szél, semmi egyéb. De amit a neten olvasni lehet, hát az nem semmi.
Válasz #21023. hozzászólásra
Válasz #21022. hozzászólásra
Legyünk stílszerűek van benzinkút is a faluba, és elég nagy füves szabad terület van körülötte és egy halastó is. Csak azért mondom mert úgy látom nagy lesz a sorban állás Bencsikinél és aki vár a sorára az akár horgászhat is addig.
Válasz #21011. hozzászólásra
Remek ötlet!
Azt gondolom, lassan javasolnom kell Misinek, hogy a következő találkozó 2 napos legyen. Mert 1 napot csak a kultúrház előtti kötetlen eszmecsere elvesz.
Bár, ha jobban belegondolok, a másnap csak gyógyul a sok benzin témával ötletelő, tehát a harmadnap marad a traktorozásra.
Válasz #21014. hozzászólásra
király!!!!
Válasz #21019. hozzászólásra
Menj az indexre Gabcsival ölelkezni
Válasz #21018. hozzászólásra
Droid úr itt is jelen...
Válasz #21000. hozzászólásra
Kertész bácsi no
Helló! Érdeklődni szeretnék hogy az agrosat-nál kapható névvel nem jelölt citromsárga váltvaforgató ekéről van-e tapapasztalata?
Válasz #21015. hozzászólásra
Hát igen a tekézett fához elég a 90-es.De ha nagyobb fa is akad néha, akkor meg jó a nagyobb kúp.Az enyémen két bekezdéses (dupla )menet van.Nem tudom,hogy az jobb vagy nem, de nekem jó.
Válasz #21012. hozzászólásra
Pont ezt mondtam Misinek.
Nekem 90-es kúp van de néha jól jönne a 110-es.
És egy kép a hótolómról, mert hát fel kell készülni hátha lesz egy kis hó.
Üdvözlet!
Én nem rég vettem hasogatót. 110-es kúppal, de nem mindegy hogy mekkora a menet emelkedés 8 vagy 6mm. Mert a 6 az sűrűbb és ugye lassabban megy és így könnyebben viszi a gép.
Nekem azt mondták el kell hogy bírja a 110-est maximum majd lecserélem kisebbre a kúpot ha nem lesz jó.
Válasz #20997. hozzászólásra
Misi nekem 120-as kúp van,és jól jön amikor 50-60 cm-es átmérőjű méterfát hasítok vele.A traki meg simán bírja negyed gázon,540-es kardán fordulattal.Szerintem a tiéd is bírná a 110-es kúpot.És inkább nagyobb legyen mint utána bánkódjál rajta,hogy kicsi lett.
Válasz #20992. hozzászólásra
Üdv!
Bencsiki viszont neked a benzines tuningal 6500-at forog a motor, és úgy már meg van a kellő kardán fordulat.Úgyhogy te még előnyben is vagy a 4 sebességesekkel szemben.
Hát ezt aztán szépen beállitották
Lacika75, ne érts félre de nem biztos, hogy gyorsabban eladod az ekéd azzal,ha minden nap kiposztolod ide...
Egyébként formás kis szerkezet
Hűha, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
Még nem vitte el senki a váltvaforgatóst.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/1-fejes-valtvaforgatos-eke-kis-traktorokhozaron-alul/h_6492171
Válasz #21001. hozzászólásra
szia.
nézd meg a videókat.
https://www.youtube.com/watch?v=lf44UPgPtDc
https://www.youtube.com/watch?v=mhBXsRSVUx8
így már látod milyenek.
Válasz #20995. hozzászólásra
Sziasztok!Nekem is fel vannak töltve a hátsó kerekeim fagyállóval!Kerekenként 40litya van bennük és eddig semmi hátrányát nem vettem észre csak azt hogy sokkal kevesebbet kell a difizárat használnom mint előtte!!!
Válasz #21004. hozzászólásra
Köszi szépen! Nézelődök mindig ekéket, amit egy nemrégi hsz-ben balu nevű felh. belinkelt az tetszetős kis ekefejek de gondolom nem bolti forgalomban vette... Igaz nekem tz-m van nem japán traki mint már bt66 kitárgyaltuk de jövőre tervezek váltást a gyári ekéről ha minden jol megy.