Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #19287. hozzászólásra
Nekem egy T-16 van.
De azért mindig benézek ide hozzátok mert itt sok
okos ember irogat,de ami még itt mindig bármire
hamar kapok választ!!!
Igen jó lenne. 4soros elég is de a kocsi böven elég lenne
Mert csak pár hektár földvan. Pl jövöre 2 ha kukorica lessz
kultivátorozni is szeretném. És nekem nincs japán traktorom
(hanem orosz)de akkorse szeretném,ha mással kéne csináltatnom.
Üdv!
Van valaki itt a közelembe akinek van kukorica
vetögépje? Minden megoldás érdekel. Beszéltem
itt valakivel lóvas vetögépröl is voltak képek de
ujra lett telepítve gépem és azóta nem talălom.
De,ha valakinek van jobb ötlete szivesen halgatom.
Minnél olcsobra szeretném kihozni :)
Köszönettel Maszek Zs
Én nem tudok segíteni,mert még nem találkoztam ilyen kerékkel.Esetleg másikkal nem lehet helyettesíteni?Valami alternatív kerékkel,valamelyik személyautóéval vagy egy talicska kerékkel,vagy valami hasonló akármivel ami hasonló méretű,és gurul.
Lehet,hogy a többieknek még ennél is több ötletük lesz.
Segítséget szeretnék kérni,keresek olyan csavarszaküzletet ahol cuppántcsavart árulnak,esetleg gyártatnak."U" csavar. A mérete M12 50mm belsö szélesség és 80mm szárhossz.Esetleg tud valaki ilyet?? Köszönöm.
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Elnézést kérek hogy nem tudtam ott lenni a találkozón de sajna valami vírus közbe szólt.Misinek köszönöm hogy meg látogatott,azóta már össze szedtem a hiányzó kilókat.Ma bele húztunk a melóba és hoztam egy pár képet.Tudom ez nem a mitsu de a hidraulika miatt muszály volt átpártolni az olasz masinához.De ez is nagyon jó gép.
Én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek Titeket! Újszilvásra azért mentünk mert a traktoroké volt a főszerep, de nem lett volna odaillő reklámoznom a csapatunkat és a Megametert... egyébként sem lehet vele szántót művelni :)
A verseny neve Shell eco-marathon, célja minél nagyobb út megtétele a legkevesebb üzemanyaggal.
Amúgy mi egy hallgatói csapat vagyunk, mi magunk fejlesztjük a járművet, nincs benne gyári alkatrész és minden évben teljesen új autóval állunk rajthoz évente kb. 4-5 országban. Eddig a világ második helyet tartjuk (sajnos nem a világbajnokit) a legjobb eredményünk 3082 km 1 liter benzinnel. Jövőre megbeszélhetjük, hogy a találkozóra vigyük a kisautót és közelebbről is megnézhetnétek.
Valószínűleg azért néhány embert érdekelne közületek milyen autónak (Megameter) vagyok a pilótája, belinkelem a honlapunkat:
Igen én tudom ki az,és nagyon örülök neki,hogy megismerhettem.Egyébként ha nem lenne autóversenyző, akkor is ugyan így örülnék.A vőlegénye is rendes "Japán traktoros",akiről szintén csak pozitívan tudok nyilatkozni.
A nevüket nem szeretném nyilvánosságra hozni.
Válasz #19257. hozzászólásra
Szia Misi.
Én igen odavannak motor túrán Romániába.Majd tán jövő héten jön haza. És akkor tudja megnézni a trakit meg majd ránézek én is.
Meglehet forgatni,úgy jobban fog száradni.Erre felé is csinálják a gazdák,viszont arra figyelj,hogy amikor nedvesen megforgatod a teteje már száradt legyen és ne ázzon meg a forgatás után.Ha még is megázik forgathatod megint,ami többletköltség.
Az időjárás szerint péntek után, már napos idő következik,én addig nem forgatnám.
Nekem a szalmám ázott meg még jó hogy nem kapkodtam a bálázással.
Kíváncsi leszek mikor lesz bálázható állapotba. Egyébként ilyenkor rendsodróval nem kell megforgatni?
35441 hozzászólás
Válasz #19287. hozzászólásra
Nekem egy T-16 van.
De azért mindig benézek ide hozzátok mert itt sok
okos ember irogat,de ami még itt mindig bármire
hamar kapok választ!!!
Válasz #19289. hozzászólásra
Én ilyenből akarok csinálni egy háromsorosat.
Válasz #19285. hozzászólásra
Nekem ilyen van.
Válasz #19273. hozzászólásra
http://www.jofogas.hu/fejer/Rendsodro_vagy_Lisz_utanfuto_kerekek_Eladok_17381988.htm
Válasz #19286. hozzászólásra
Hány Le-s?
Válasz #19285. hozzászólásra
Igen jó lenne. 4soros elég is de a kocsi böven elég lenne
Mert csak pár hektár földvan. Pl jövöre 2 ha kukorica lessz
kultivátorozni is szeretném. És nekem nincs japán traktorom
(hanem orosz)de akkorse szeretném,ha mással kéne csináltatnom.
Válasz #19278 hozzászóláIsra
Ilyenre gondolsz?
Kukorica vetőgép!
Válasz #19278. hozzászólásra
Hány sorosat szeretnél?
Válasz #19282. hozzászólásra
A keletagró kinált olyat elég borsos áron.Ukránból is hoztak 12 ezerért,de itt a fórumtársak panaszolták, hogy töri a szemet.
Válasz #19281. hozzászólásra
Nem olyanra gondoltam. Hanem amikor egy kefe
sörte kotorja a szemet.
Válasz #19278. hozzászólásra
Szia!
Ha lovas vetőgépben gondolkozol akkor kanalas vetőgépet vegyél. Azzal lehet kukoricát is vetni.
Viszont lucernára, mákra nem jó.
Válasz #19268. hozzászólásra
ATI . Hány db csavar kellene?
Válasz #19277. hozzászólásra
Nekem is uj volt azért is tettem fel a 19216-os hozzászólásban.
Üdv!
Van valaki itt a közelembe akinek van kukorica
vetögépje? Minden megoldás érdekel. Beszéltem
itt valakivel lóvas vetögépröl is voltak képek de
ujra lett telepítve gépem és azóta nem talălom.
De,ha valakinek van jobb ötlete szivesen halgatom.
Minnél olcsobra szeretném kihozni :)
Köszönettel Maszek Zs
Ilyet se láttam még!!
Nem 8-as hanem 10-es ha jól tudom.
Pzk-7 tárcsa fél Habi Kft-nél is van.
Válasz #19269. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!
Krizol! Ha találsz felniket akkor nemsokára, sőt azonnal lesz 3. tali is.
Én nem tudok segíteni,mert még nem találkoztam ilyen kerékkel.Esetleg másikkal nem lehet helyettesíteni?Valami alternatív kerékkel,valamelyik személyautóéval vagy egy talicska kerékkel,vagy valami hasonló akármivel ami hasonló méretű,és gurul.
Lehet,hogy a többieknek még ennél is több ötletük lesz.
Válasz #19272. hozzászólásra
Válasz #19271. hozzászólásra
ha van valakinek átveszem s.o.s
SOS rendsodró felnit keresek 8-ast képet küldök mindjart
Válasz #19269. hozzászólásra
Második nemzetközi japán kistraktoros találkozó Gávavencsellőn.
Ismét találkoztunk BT66-tal
Segítséget szeretnék kérni,keresek olyan csavarszaküzletet ahol cuppántcsavart árulnak,esetleg gyártatnak."U" csavar. A mérete M12 50mm belsö szélesség és 80mm szárhossz.Esetleg tud valaki ilyet?? Köszönöm.
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Elnézést kérek hogy nem tudtam ott lenni a találkozón de sajna valami vírus közbe szólt.Misinek köszönöm hogy meg látogatott,azóta már össze szedtem a hiányzó kilókat.Ma bele húztunk a melóba és hoztam egy pár képet.Tudom ez nem a mitsu de a hidraulika miatt muszály volt átpártolni az olasz masinához.De ez is nagyon jó gép.
Én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek Titeket! Újszilvásra azért mentünk mert a traktoroké volt a főszerep, de nem lett volna odaillő reklámoznom a csapatunkat és a Megametert... egyébként sem lehet vele szántót művelni :)
A verseny neve Shell eco-marathon, célja minél nagyobb út megtétele a legkevesebb üzemanyaggal.
Amúgy mi egy hallgatói csapat vagyunk, mi magunk fejlesztjük a járművet, nincs benne gyári alkatrész és minden évben teljesen új autóval állunk rajthoz évente kb. 4-5 országban. Eddig a világ második helyet tartjuk (sajnos nem a világbajnokit) a legjobb eredményünk 3082 km 1 liter benzinnel. Jövőre megbeszélhetjük, hogy a találkozóra vigyük a kisautót és közelebbről is megnézhetnétek.
Valószínűleg azért néhány embert érdekelne közületek milyen autónak (Megameter) vagyok a pilótája, belinkelem a honlapunkat:
http://eco-marathon.eu/
https://www.facebook.com/megameter?fref=ts
Válasz #19264. hozzászólásra
Igen én tudom ki az,és nagyon örülök neki,hogy megismerhettem.Egyébként ha nem lenne autóversenyző, akkor is ugyan így örülnék.A vőlegénye is rendes "Japán traktoros",akiről szintén csak pozitívan tudok nyilatkozni.
A nevüket nem szeretném nyilvánosságra hozni.
Sziasztok!
Találós kérdés az alábbi két riporthoz tartozó képen felismeri valaki a barna hajú hölgyet? Aki volt a találkozón annak sokkal könnyebb dolga van. hspityu neked kötelező válaszolni.http://hg.hu/cikkek/alkotok/15975-a-jovo-mernokei-a-kecskemeti-megameter-csapathttp://aipa.hu/hu/hir/20130902/uj-magyar-csucs-a-megameter-eredmenye
Köszönöm,megnézem a topikot.
Válasz #19259. hozzászólásra
Szia,
igen vontathatsz."Fekete rendszám - piros rendszám" topicot ajánlom
Válasz #19259. hozzászólásra
Szia benne van a forgalmiba mennyit vontathatsz vele.
Válasz #19258. hozzászólásra
Kösz az Infót
Sziasztok!
Kerestem a neten,de nem találok választ arra ,hogy piros rendszámos kistraktorral vontathatok-e autó utánfutót?
Válasz #19257. hozzászólásra
Szia Misi.
Én igen odavannak motor túrán Romániába.Majd tán jövő héten jön haza. És akkor tudja megnézni a trakit meg majd ránézek én is.
Sziasztok!
Tud valaki valamit Roncsiról? Mi lehet a trakijával ? remélem nincs nagy gond vele.
Válasz #19255. hozzászólásra
Szuper!
Minden krumpli arról álmodik, hogy ilyen magágyba kerüljön.
Egy kis talaj előkészítés. Ahogy mi csináljuk.
https://www.youtube.com/watch?v=mhRzr_WvPoI
Válasz #19253. hozzászólásra
Misi
Meglehet forgatni,úgy jobban fog száradni.Erre felé is csinálják a gazdák,viszont arra figyelj,hogy amikor nedvesen megforgatod a teteje már száradt legyen és ne ázzon meg a forgatás után.Ha még is megázik forgathatod megint,ami többletköltség.
Az időjárás szerint péntek után, már napos idő következik,én addig nem forgatnám.
Válasz #19252. hozzászólásra
Nekem a szalmám ázott meg még jó hogy nem kapkodtam a bálázással.
Kíváncsi leszek mikor lesz bálázható állapotba. Egyébként ilyenkor rendsodróval nem kell megforgatni?
Válasz #19251. hozzászólásra
Inkább horgászni lehetne ....
Válasz #19249. hozzászólásra
Esik-esik , nincs esőkabátod?
Válasz #19238. hozzászólásra
Sajnos a színvonalas megnyitónak, mint eseménynek az említése kimaradt a cikkből. Pedig tilos volt videózni!
Válasz #19248. hozzászólásra
Áh, dehogy. Azóta, hogy neki akartunk állni, folyamatosan esik.
Remélem nem veri ki a szemet nagyon.
Válasz #19229. hozzászólásra
Szia Bencsiki!
Levágattad az őszi zabot? Mennyit adott?
Válasz #19245. hozzászólásra
Amint itthon lesz a gép és végeztem a szervizeléssel.Természetesen ki szeretném próbálni talajban is,nem csak úgy,hogy működik e minden.
Válasz #19245. hozzászólásra
Válasz #19244. hozzászólásra
Köszi.
Mikor tudsz már nyugodtan aludni?
Sziasztok
Köszi a linket.Remélem az én Yanimba is ilyen izzó kell.
Misi jó lett a videó,ahogy a rendezvény is nagyon jó volt.
(nagyon várom már a traktorom...)
Válasz #19242. hozzászólásra
Köszi!
Remélem jövőre te is rajta leszel valamelyik videón.
Válasz #19238. hozzászólásra
Gratulálok Misi!