Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szívesen! Legalább már én is tudom, hogy mi való a gépembe :-). Nálam szombaton égett ki az egyik első lámpa izzója. Az is kapható, mert megegyezik a robogókhoz valóval. Már vettem is pótlást, a motoros boltban (590,-Ft) és egy adag (2x5-10-15-20-25A-os összesen 10 db) üvegházas biztosíték készletetet (370,-Ft), az én traktromhoz ilyen kell. Hátha arra is szükség lesz valanikor...
Várható volt, hogy lesz egy "vicces" (rosszindulatú) ember, aki visszaél az általad kitett adatokkal. Jelszót NEM SZABAD kitenni nyilvános felületre! Véleményem szerint, csinálj újabb jelszót és azt csak levélben, vagy telefonon add ki az arra jogosultaknak.
(Azt is meg lehet valószínűleg nézni, hogy ki volt az elkövető, illetve milyen IP címről tette. Valószínűleg csináltál másodlagos e-mail címet -értesítésit - ahová a rendszer automatikusan elküldheti a változtatási próbálkozásokat.)
Nekem tetszik így és így nem lehet a jelszót sem módosítani vagy manipulálni,mert nincs.
Egyébként elég csúnya dolog az ilyen cselekedet!
Nem is gondolná az ember,hogy valaki ilyennel szórakozik.
Köszi!
Csak azért kérdeztem hogy ha szétszedem ne akkor szembesüljek vele hogy ez nem könnyű beszerezni. De akkor ez nem áll fen itt helybe is kapok hozzá.
Érdeklődnék hátha vki használ ilyet vagy találkozott már vele vhol.
http://www.biokontroll.hu/cms/images/stories/Biokultura/2011/2011-1_ujjas_gyomlalo.jpg
Lehet ilyet kapni valahol?
Még nem bontottam meg semmit, mert ami jó, azt nem kell ba**ogatni, szokták mondani. Nekem az irányjelző kapcsolója lehet kicsit oxidálódva, mert 10-ből 1-2x nem kapcsol, de sor végi fordulóknál szerintem elhagyható a használata.
Tárcsa és más gyártásával sem érdemes felvenni a versenyt a piacon lévő kisiparosokkal. Az, hogy pl. én is sok mindet megcsinálok magamnak egyedi esetek. 1-1 dolgot mindig lehet szerezni, olcsóbban hozzájutni, stb. Eladásra meg nem kínlódok, sokkal többet keresek melóhelyen túlórába, mint amit egy munkaeszközön lehetne. Sokszor magamnak se csinálom meg, inkább kivárok hátha lesz valami, vagy rászánom magam a kész megvételére.
Üdv mindenkinek. Műszakíztatasi kérdésem lenne.
Van egy shibaura 1740 traktorom, le kellene műszakíztatnóm, a "Drága" rendőrök végett. Az lenne a kérdésem, csak adásvételim van hozzá.
Olvastam, itt valaki írta, hogy ha 1999 előtti a papír, akkor talán egyszerűbb. Valaki járt már hasonló cipőbe? Hol kezdjek neki?
kb. mennyibe kerülne?
Segítséget előre is köszönöm.
Szia Pityu!
Ha csak felezőben lehet használni,akkor szinte bíztos,hogy kanyarodást segítő.(ha az eleje be van kapcsolva akkor helyben meg tudsz fordulni fék nelkül)
Sziasztok! Vállalok kopott mezőgazdasági alkatrészek felhegesztését ill hegesztéssel javítását. Akár nagy kopás álló fémmel történő felhegesztést is vállalok! Markoló kanalak,körmök, mélylazító kések stb Tudjátok miről beszélek:) Elérhetőségem 06704196830 ha nem veszem fel akkor melozok de vissza hivlak! Vagy inkább email: denkolevente@gmail.com
Most nézegetem ribizlitacsi emailt, és meg lehet nézni hogy hol nyitották meg
mit ne mondjak dagad a keblem a büszkeségtől.
Kezdünk híresek lenni 162 személy nyitotta meg a posta fiókot eddig a pillanatig . Nem sorolom, hogy milyen városokból és településről az ország különböző pontkáról. Plusz
Ipolyság Szlovákia
Székelyudvarhely Románia
Bukarest Románia
Eperjes Szlovákia
Marosvásárhely Románia
Cork Írország
És Düsserdorf Németországból volt két sikertelen bejelentkezés.
Ha valaki nem tud belépni dobjon egy mailt és osztom.
Plútó most már megpróbálhatod
Gratulálok a találkozóhoz, de én még nem láttam a képeket. Biztos jó lehetett a sok elégedett hozzászólás láttán. Remélem jövőre ott leszek.
Én a traktort most vettem elő, pár hónap kihagyás után, de pöccre indult.
Holnap kaszálás lesz, kell egy kis mozgás. Üdvözletem minden fórumozónak.
A kar nem lehet hogy a kardánt kapcsolja?
Üdv DIMITRIJ
Azt nem értem, eddig hogy bírtad ki azt hogy nem írtál.Na mindegy is nem bántás képen,csak érted.
Urak van egy fogós kérdésem: (nekem fogós)
Az új (nekem új) Yanin az első kerék hajtást,két karral kell kapcsolni?Mert ott két kar van.Egyik kar piros a másik fekete.Vagy ha nem mind a két kar kell,akkor melyik?A másik mit kapcsol?Vágjátok kb, mert kicsit a fogalmazásom veszélyes.Fotót nem tudok nyomni mert nincs még itthon.Ezen agyalok,miért van két kar ott.
Mindjárt nézek a neten ha találok beillesztem.A másik problémám az,hogy a legolcsóbb fuvar amit találtam eddig,az 80.000 ft a 800km-re,ennyire elszálltak az árak?
Na nézek fotót hátha lesz.
Ilyennel tudok szolgálni. Vagy a fok lenne kerek érték és a 910 nem annyi, vagy a szögben álló lehet 1méter, a fok szintén kerek és a 910 szintén kiadódik. Lényegében teljesen mindegy, úgyis akkora lesz, amekkorára darabolod és hegesztés után beáll.
Udvôzletem. Új vagyok, de már kôzel egy éve rendszeres olvasója vagyok a fórumnak. Tavaly ôsszel jutottam hozzá egy Hinomoto 174 - hez és próbáltam a neten minél tôbb infót szerezni a japán trakikról és így találtam rátok.Most már napi szinten olvasom az új fejleményeket és elhatároztam hogy meglátogatom a találkozót is a párommal egyutt. Egy kôzvetlen, hangulatos és segítôkész embereket ismerhettem meg, akik szivesen válaszoltak, vagy osztották meg sok éves tapasztalataikat egy kezdôvel szemben. Nemutolsó sorban én is csak megerôsíteni tudom azt a tényt, hogy Misi ônzetlen módon, magas szinvonalon szervezte és vezényelte le az egész napot, ahonnan mindenki elégedetten, mosolyogva térhetett haza.Nekunk is sikerult egy pár fotót feltôlteni ribizlitacsira, ahol már szép számmal, jobnál jobbak vannak. Mindenkinek sok sikert és egészséget !
Én nem tudok belépni a gmail oldalra.Valamiért nem engedi megnyitni.Ez a szöveg jelenik meg:
Valami kissé másnak tűnik a bejelentkezés módjában. Hajtsa végre az alábbi lépést, hogy tudjuk, Önről van szó, nem pedig valaki másról, aki Önnek adja ki magát. További információ.
Válassza ki az ellenőrzés módját:
Használja telefonját •••••••63 ellenőrző kód fogadásához
Fogadás a következőn keresztül:
szöveges üzenet (SMS)
automatikus telefonhívás
Szokásos SMS-díjak érvényesek.
Adja meg a telefonszámát •••••••••63
A másodlagos e-mail cím megadása v••••••i@gmail.com
Problémája akadt? Inkább állítsa vissza jelszavát.
35441 hozzászólás
Válasz #19236. hozzászólásra
Ezt megnyitva láthatod a fényszóró izzó képét
(A webáruházban felébe került volna, de max. egy hét a kiszállítás, meg ezer forint feletti a postaköltség - sokszor a drágább az olcsóbb.)
http://www.agroinform.com/aktualis/Gepesites-%5B10%5D-Nagy-sikere-volt-az-Agroinform-Japan-kistraktor-forumtalalkozonak/20140708-26083/
Kedves Fórumozók! Már olvasható az Agroinform oldalán a II. Japán Kistraktor Találkozóról készült beszámoló!
Válasz #19237. hozzászólásra
Ez sem rossz.
http://www.agroinform.com/aktualis/Gepesites-[10]-Nagy-sikere-volt-az-Agroinform-Japan-kistraktor-forumtalalkozonak/20140708-26083/
Üdv Urak!
Ezt nézzétek meg https://www.youtube.com/watch?v=LaOhQtham6o
Válasz #19235. hozzászólásra
Egy fotót rakhatnál fel az izzóról amit cseréltél.Lehet hogy kellesz az én gépembe is majd.
Válasz #19231. hozzászólásra
Szívesen! Legalább már én is tudom, hogy mi való a gépembe :-). Nálam szombaton égett ki az egyik első lámpa izzója. Az is kapható, mert megegyezik a robogókhoz valóval. Már vettem is pótlást, a motoros boltban (590,-Ft) és egy adag (2x5-10-15-20-25A-os összesen 10 db) üvegházas biztosíték készletetet (370,-Ft), az én traktromhoz ilyen kell. Hátha arra is szükség lesz valanikor...
Válasz #19224. hozzászólásra
Szia!
Várható volt, hogy lesz egy "vicces" (rosszindulatú) ember, aki visszaél az általad kitett adatokkal. Jelszót NEM SZABAD kitenni nyilvános felületre! Véleményem szerint, csinálj újabb jelszót és azt csak levélben, vagy telefonon add ki az arra jogosultaknak.
(Azt is meg lehet valószínűleg nézni, hogy ki volt az elkövető, illetve milyen IP címről tette. Valószínűleg csináltál másodlagos e-mail címet -értesítésit - ahová a rendszer automatikusan elküldheti a változtatási próbálkozásokat.)
Válasz #19232. hozzászólásra
Nekem tetszik így és így nem lehet a jelszót sem módosítani vagy manipulálni,mert nincs.
Egyébként elég csúnya dolog az ilyen cselekedet!
Nem is gondolná az ember,hogy valaki ilyennel szórakozik.
Misi erről beszéltem.
Képek igy
Válasz #19230. hozzászólásra
Köszi!
Csak azért kérdeztem hogy ha szétszedem ne akkor szembesüljek vele hogy ez nem könnyű beszerezni. De akkor ez nem áll fen itt helybe is kapok hozzá.
Válasz #19226. hozzászólásra
Ha minden igaz, akkor ilyen (12V 1,7W-os?) műszerfal izzó (személygépkocsiknál is használatos - pl. Suzuki)
Yanmar Dashboard Light Bulb
Models: F, FX, & 20 Series
Szevasztok.
Van valakinek őszi zabja? Érdeklődnék, mikorra tervezi az aratást.
Én holnap délután levágom az egyik táblát.
Üdv!
Érdeklődnék hátha vki használ ilyet vagy találkozott már vele vhol.
http://www.biokontroll.hu/cms/images/stories/Biokultura/2011/2011-1_ujjas_gyomlalo.jpg
Lehet ilyet kapni valahol?
Válasz #19226. hozzászólásra
Még nem bontottam meg semmit, mert ami jó, azt nem kell ba**ogatni, szokták mondani. Nekem az irányjelző kapcsolója lehet kicsit oxidálódva, mert 10-ből 1-2x nem kapcsol, de sor végi fordulóknál szerintem elhagyható a használata.
Tárcsa és más gyártásával sem érdemes felvenni a versenyt a piacon lévő kisiparosokkal. Az, hogy pl. én is sok mindet megcsinálok magamnak egyedi esetek. 1-1 dolgot mindig lehet szerezni, olcsóbban hozzájutni, stb. Eladásra meg nem kínlódok, sokkal többet keresek melóhelyen túlórába, mint amit egy munkaeszközön lehetne. Sokszor magamnak se csinálom meg, inkább kivárok hátha lesz valami, vagy rászánom magam a kész megvételére.
Válasz #19225. hozzászólásra
Nagyon faxa lett a tárcsa!!!
Menyiért vállalód a gyártást?
más: szetted már szét a műszerfalat a trakin? visszajelző izzók milyenek lehetnek? nekem kettő kiégett.
Tárcsa?
http://abload.de/img/dsc00108ysj35.jpg
http://abload.de/img/dsc00107wwjyv.jpg
http://abload.de/img/dsc00106vbj9q.jpg
Sziasztok!
Valaki a Ribizlitacsin megváltoztatta a jelszót
Sikerült bele másznom és módosítottam a jelszót, Az új jelszó tacsi21ribizli.
SZÉPEN KÉREK MINDENKIT AKI BELÉP A RIBIZLI TACSIRA NE VÁLTOZTASSA MEG A JELSZÓT ILLETVE NE TÖRÖLJE LE A KÉPEKET.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,
Sziasztok! Estleg, valakit lehet ,hogy érdekel! 150 literes permetező, teljesen fel van újítva ,csak a tartály és a váz holder a többi agromechanica !
Válasz #19217. hozzászólásra
2:0 a lányodnak. Egy "hajszálnyit" jobban is megy neki és fotogénebb is.
Ha valakit érdekelne:http://olx.hu/hirdetes/gruber-sorkozmuvelo-ID2kex5.html#45efa602ce
Nekem tetszik csak az ország másik felén van!
Üdv mindenkinek. Műszakíztatasi kérdésem lenne.
Van egy shibaura 1740 traktorom, le kellene műszakíztatnóm, a "Drága" rendőrök végett. Az lenne a kérdésem, csak adásvételim van hozzá.
Olvastam, itt valaki írta, hogy ha 1999 előtti a papír, akkor talán egyszerűbb. Valaki járt már hasonló cipőbe? Hol kezdjek neki?
kb. mennyibe kerülne?
Segítséget előre is köszönöm.
Válasz #19204. hozzászólásra
Szia Pityu!
Ha csak felezőben lehet használni,akkor szinte bíztos,hogy kanyarodást segítő.(ha az eleje be van kapcsolva akkor helyben meg tudsz fordulni fék nelkül)
Válasz #19217. hozzászólásra
Misi ez menet közben kéne csinálni!!!
Van Damm még tanulhat, Apja lánya.
A müszaki megoldás véget raktam fel ezt a hirdetést.Még nem találkoztam ilyen váltvaforgatós ekével.http://olx.hu/hirdetes/ket-fejes-valtva-forgatos-eke-ID2iWsp.html#e86af2ac45
Sziasztok! Vállalok kopott mezőgazdasági alkatrészek felhegesztését ill hegesztéssel javítását. Akár nagy kopás álló fémmel történő felhegesztést is vállalok! Markoló kanalak,körmök, mélylazító kések stb Tudjátok miről beszélek:) Elérhetőségem 06704196830 ha nem veszem fel akkor melozok de vissza hivlak! Vagy inkább email: denkolevente@gmail.com
Sziasztok!
Most nézegetem ribizlitacsi emailt, és meg lehet nézni hogy hol nyitották meg
mit ne mondjak dagad a keblem a büszkeségtől.
Kezdünk híresek lenni 162 személy nyitotta meg a posta fiókot eddig a pillanatig . Nem sorolom, hogy milyen városokból és településről az ország különböző pontkáról. Plusz
Ipolyság Szlovákia
Székelyudvarhely Románia
Bukarest Románia
Eperjes Szlovákia
Marosvásárhely Románia
Cork Írország
És Düsserdorf Németországból volt két sikertelen bejelentkezés.
Ha valaki nem tud belépni dobjon egy mailt és osztom.
Plútó most már megpróbálhatod
Ja lehet hogy holnap kész lesz az egyik videó
Válasz #19201. hozzászólásra
Sziasztok! Bencsiki ,psycho
Köszönöm nektek a gyors segítséget, azért így sokkal könnyebb megcsinálni.
Válasz #19210. hozzászólásra
Nem lehet az a kanyarodás segítő valami?
Ahogy látom tud még meglepit okozni a yanmar cég! Nekem régóta van de lilafingom sincs mi az alsó kar.
Válasz #19198. hozzászólásra
Akkor látom sikerült rá beszélni, hogy nyugodtan lehet ide írkálni senki nem veszi le a fejed!
Válasz #19206. hozzászólásra
Köszi
Amint itthon lesz csinálok közelit,gondolom nem csak ezen a gépen van ilyen megoldás,hátha valaki már használja is.
Gratulálok a találkozóhoz, de én még nem láttam a képeket. Biztos jó lehetett a sok elégedett hozzászólás láttán. Remélem jövőre ott leszek.
Én a traktort most vettem elő, pár hónap kihagyás után, de pöccre indult.
Holnap kaszálás lesz, kell egy kis mozgás. Üdvözletem minden fórumozónak.
A kar nem lehet hogy a kardánt kapcsolja?
Üdv DIMITRIJ
Ha tudsz csinálni egy olyan kčpet amin látszik a felirat
azt elküldöm az ismerösnek amit irtam a multkor
ö segít leforditani :)
Tipp!Az alsó kar lehet,hogy a felső rögzitésére,és kapcsolat oldására van.
Szerencsém volt találtam képet.Aki tud válaszolni valamit, az ne tartsa titokban.Az is érdekel ha a sörcsapló kar valamelyik.
A difizár taposó feletti két karról van szó.Bekarikázni nem tudom.A képen ülés alatt bal oldalt van.A képen a piros lent a fekete fent van.
Válasz #19198. hozzászólásra
Üdv köztünk
Azt nem értem, eddig hogy bírtad ki azt hogy nem írtál.Na mindegy is nem bántás képen,csak érted.
Urak van egy fogós kérdésem: (nekem fogós)
Az új (nekem új) Yanin az első kerék hajtást,két karral kell kapcsolni?Mert ott két kar van.Egyik kar piros a másik fekete.Vagy ha nem mind a két kar kell,akkor melyik?A másik mit kapcsol?Vágjátok kb, mert kicsit a fogalmazásom veszélyes.Fotót nem tudok nyomni mert nincs még itthon.Ezen agyalok,miért van két kar ott.
Mindjárt nézek a neten ha találok beillesztem.A másik problémám az,hogy a legolcsóbb fuvar amit találtam eddig,az 80.000 ft a 800km-re,ennyire elszálltak az árak?
Na nézek fotót hátha lesz.
Válasz #19201. hozzászólásra
Ja! Én a 92-t a darab belső oldalán mértem. A külsőn nálam is 91.
Válasz #19199. hozzászólásra
Szai!
Psychonál
98.6 91 38 25 8 5
Nálam:
101 92 38 26,5 8 4
Válasz #19199. hozzászólásra
Üdv!
Ilyennel tudok szolgálni. Vagy a fok lenne kerek érték és a 910 nem annyi, vagy a szögben álló lehet 1méter, a fok szintén kerek és a 910 szintén kiadódik. Lényegében teljesen mindegy, úgyis akkora lesz, amekkorára darabolod és hegesztés után beáll.
Válasz #19197. hozzászólásra
Szia! Igen egyforma ,megtennéd nekem ,hogy a sárgával jelölt részeket leméred ,hogy összetudjak állítani egy gerendát?KÖSZI!!!
Udvôzletem. Új vagyok, de már kôzel egy éve rendszeres olvasója vagyok a fórumnak. Tavaly ôsszel jutottam hozzá egy Hinomoto 174 - hez és próbáltam a neten minél tôbb infót szerezni a japán trakikról és így találtam rátok.Most már napi szinten olvasom az új fejleményeket és elhatároztam hogy meglátogatom a találkozót is a párommal egyutt. Egy kôzvetlen, hangulatos és segítôkész embereket ismerhettem meg, akik szivesen válaszoltak, vagy osztották meg sok éves tapasztalataikat egy kezdôvel szemben. Nemutolsó sorban én is csak megerôsíteni tudom azt a tényt, hogy Misi ônzetlen módon, magas szinvonalon szervezte és vezényelte le az egész napot, ahonnan mindenki elégedetten, mosolyogva térhetett haza.Nekunk is sikerult egy pár fotót feltôlteni ribizlitacsira, ahol már szép számmal, jobnál jobbak vannak. Mindenkinek sok sikert és egészséget !
Válasz #19194. hozzászólásra
Szia!
Nekem SER-2-es van (réselt lemezes), de a gerendely egyforma.
Válasz #19195. hozzászólásra
Szia! A kettes kellett volna ,a gerenda mérete.Kaptam kettő eketestet csak a gerenda hiányzik hozzá.Készíteni akarok és gerendát.
Válasz #19194. hozzászólásra
Komondor 3-as van! Miért?
Üdv! Gratulálok a jól sikerült találkozóhoz!!
Érdeklődnék tőletek ,hogy kinek van Komondor SE-2 ekéje?
Válasz #19192. hozzászólásra
Szia!
Én be tudtam lépni próbáld meg újra.
Üdv!
Én nem tudok belépni a gmail oldalra.Valamiért nem engedi megnyitni.Ez a szöveg jelenik meg:
Valami kissé másnak tűnik a bejelentkezés módjában. Hajtsa végre az alábbi lépést, hogy tudjuk, Önről van szó, nem pedig valaki másról, aki Önnek adja ki magát. További információ.
Válassza ki az ellenőrzés módját:
Használja telefonját •••••••63 ellenőrző kód fogadásához
Fogadás a következőn keresztül:
szöveges üzenet (SMS)
automatikus telefonhívás
Szokásos SMS-díjak érvényesek.
Adja meg a telefonszámát •••••••••63
A másodlagos e-mail cím megadása v••••••i@gmail.com
Problémája akadt? Inkább állítsa vissza jelszavát.