Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Esetleg a holnapi találkozón ha valakinek nem indulna a trakija akkor csak szóljon. Sikerült szereznem nagyon jó minőségű dúsítót
Bencsikinek üzenem inkább ezt tankoljon mint benzint. Na most már biztos, a kultur előtti tali
Szia! A helyes sorrend: pálinka, bor, sör.
Nekünk is van egy kölyök jack-ünk, fiú, de nem visszük el. Túl hosszú az út.
Én is viszek némi páleszt, meg bort. Jó világ lesz!
Üdv mindenkinek!
Nincs véletlenül elfekvőben valakinek 12V-os 2 utas mágnesszelepe?
Raktam a traktorra egy Opel szivattyút, de az szétnyomta a vászon erősítésű csövet. Neten nem találok sehol gyári nippondensot, tehát ki kell váltsam valamivel.
Mielött szétszedtem működött.A traki simán felemelte,(80kg orrsúly).160-as volt de át akartam alakítani 120-as ra.A két korongot már le is vágattam (központosan). Csapágyakat kell cserélni.A munkahenger müködik.
Jó estét mindenkinek!
Sikerült eladnom a szürke ekét, ma pedig megvettem az újat. Hát mégsem lett ez sem oldalirányú csúsztatható függesztéssel, mert olyat csak külön megrendelésre gyártanak, hát vettem olyat amilyen volt készen. Igen, igen, ez szinte ugyan olyan mint a szürke volt, de azért mégis más, ugyanis a gerendely keskenyebbre van csinálva, azaz másként van összeállítva, tehát az alsó függesztési pontok is közelebb kerültek egymáshoz, így jobban passzol a keskeny Mitsuhoz. Ezen is ugyanúgy 2x20 centi a fogásszélesség, bővíthető 3x20 centire.
De azért még mindig nem mondtam le az oldalirányú "csúsztatómüről", ha sikerül megdumálni a gyártót akkor azért veszek rá egy olyat.
Bt
A felnikeresésedre gondolva,egy telefont megérne a Füri kft.Amikor ott jártam akkor elég sok felnit láttam gumival együtt.
Az én véleményem viszont az,hogy amit a gyárban ráraktak annak oka van,én nem módosítanám a méreteket.
Mi igyexünk idén nem eltévedni,igaz mi nem oda hanem visszafelé kicsit hamarabb fordultunk le...
Elég jó kis kerülő volt de legalább,megnéztünk pár falut,és olyan helyen is jártunk ahol a madár sem.
Szombati naphoz egy kis segítség az Abonyi útra ahol le kell kanyarodni a lovas tanya felé piros nyilat rakok ki az út mellé kb A3 lap méretűt " tavaly az A4-es kicsi volt". A köves út tól a föld úton kb 600-700 métert kel jönni és az út végén jobb oldalt lesz a Lovas Tanya. Én már ott leszek időben. Esetleg ha valaki elkeveredik hívjon nyugodtan.
((Mielőtt regisztráltam volna, aprólékosan végig olvastam a teljes fórumot. Így általánosságban kellő rálátásom van a történésekre. Nyugodtan leírhatom, hogy nekem egyetlen hozzászólóval sincsen semmilyen problémám, így nem is lehetett volna oka a privátba való üzengetésnek. Csak egyszerűen megpróbáltam egy _szvsz_ feleslegesen hosszú ideje meglévő - a személyes bosszú motiválta - feszültséget rövidre zárva kisütni. Hát tévedtem... Persze egyszerűbb lett volna már korábban is inkább hallgatni, mint ti is tettétek és átlépni a dolgon, mint oda állni az egyik fél mellé. Lehet, hogy tényleg gyerekes volt részemről, de most az egyszer talán elnézhető már a második gyermekkorban. A témában már leveledtől függetlenül sem kívántam többet írni.))
Nem akarlak megsérteni,de inkább neked kellene már ezen túllépni.Semmi értelme annak amit irkálsz,főleg,hogy nem is vagy érintett egyik ügyben sem.Ha valami bajod van vele, akkor hívd fel vagy írj neki privátban de ne a kistrakis topikot tarkítsd vele.
Általában nem szoktam beleszólni ilyenekbe,de most már egy kicsit unalmas.
Még valami: apámnak rm2-ese van, nem ajánlom senkinek. a tányérról a kúp ugyanígy elmaradt, mint ezen, ezáltal a nagy füvet csomókban szedi össze a torony, a talpban a lánc elég kényes szerkezet, elég egy kis lazulás, és máris begyűri, majd szakít, ráadásul kacskaringósan kell befűzni, hogy összefelé forogjanak a kések. Továbbá nagy traktornak való, nem nekünk van méretezve.
Akkor már inkább ez:http://www.jofogas.hu/pest/jol_mukodo_egydobos_fukasza_15818024.htmhttp://
Az a fél liter festék amit a dobra kentek, nem ér 60.000 forintot......Aztán ki tudja....
Traktorral nem állok sehogy, ágynak döntött ugyanaz a vírus, amire azt mondták, a döglött gardáktól lehet elkapni. De alkatrészt már találtam, csak össze kellene rakjam.Azért szombaton igyatok egyet az egészségemre, hátha használ valamit.
35441 hozzászólás
Válasz #19140. hozzászólásra
Elméletileg 8 db
Válasz #19139. hozzászólásra
Na 1 traki minusz, mennyi is lesz akkor?
Válasz #19137. hozzászólásra
Akkor le maradtok a megnyitó beszédről
Kék lámpád nincs?
Válasz #19137. hozzászólásra
Akkor le maradtok a megnyitó beszédről
Kék lámpád nincs?
Válasz #19136. hozzászólásra
Lehet nem érünk oda 10-ig de nyomjuk azért.
Válasz #19135. hozzászólásra
Rendezünk egy traki felvonulást és a kultur előtt kört alkotunk a trakikból az lesz a ring és jöhetnek az érvek és ellen érvek.
Válasz #19134. hozzászólásra
Így szemre nem is rossz az üzemanyag. Csak kevés. Kb. 1 üzemórára elég.
Már többször szólni akartam, hogy kimaradt a programból a kultúr előtti érvek és ellenérvek ütköztetése.
Sziasztok!
Esetleg a holnapi találkozón ha valakinek nem indulna a trakija akkor csak szóljon. Sikerült szereznem nagyon jó minőségű dúsítót
Bencsikinek üzenem inkább ezt tankoljon mint benzint. Na most már biztos, a kultur előtti tali
Válasz #19132. hozzászólásra
Nem
Válasz #19131. hozzászólásra
BT???????
Na most már biztos, hogy nemzetközi lesz a találkozó Szlovákiából is jönnek.
Válasz #19128. hozzászólásra
A Párod nélkül is el lehet jönni.
Válasz #19122. hozzászólásra
Kár,hogy szét szedted főleg a kicsinyítést!!
JÓÓÓÓÓÓÓ MULATÁST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
Egyszer csak rá tudom beszélni a párom egyiken mi is részt vegyünk:-)
Válasz #19124. hozzászólásra
Szia! A helyes sorrend: pálinka, bor, sör.
Nekünk is van egy kölyök jack-ünk, fiú, de nem visszük el. Túl hosszú az út.
Én is viszek némi páleszt, meg bort. Jó világ lesz!
Üdv mindenkinek!
Nincs véletlenül elfekvőben valakinek 12V-os 2 utas mágnesszelepe?
Raktam a traktorra egy Opel szivattyút, de az szétnyomta a vászon erősítésű csövet. Neten nem találok sehol gyári nippondensot, tehát ki kell váltsam valamivel.
Válasz #19124. hozzászólásra
Jöhet a kutyus
Válasz #19115. hozzászólásra
Sziasztok!
Ki mit inna szombaton? sör-pálinka? vagy inkább borosak vagytok?
Babám süt sajtost azt ígérte..
Van egy jólnevelt jack-russelünk(kutya,kicsi,lány) vihetjük? nem zavar senkit?
egerész
Válasz #19122. hozzászólásra
Ja és 25e ft re gondoltam.(annyit kapok a méhtelepen is).
Mielött szétszedtem működött.A traki simán felemelte,(80kg orrsúly).160-as volt de át akartam alakítani 120-as ra.A két korongot már le is vágattam (központosan). Csapágyakat kell cserélni.A munkahenger müködik.
Válasz #19118. hozzászólásra
Üdv!!
Mi az apró pénz?Használható?Milyen széleset visz?
Ha mind a háromra jó válasz kapok érdekel!
Jó estét mindenkinek!
Sikerült eladnom a szürke ekét, ma pedig megvettem az újat. Hát mégsem lett ez sem oldalirányú csúsztatható függesztéssel, mert olyat csak külön megrendelésre gyártanak, hát vettem olyat amilyen volt készen. Igen, igen, ez szinte ugyan olyan mint a szürke volt, de azért mégis más, ugyanis a gerendely keskenyebbre van csinálva, azaz másként van összeállítva, tehát az alsó függesztési pontok is közelebb kerültek egymáshoz, így jobban passzol a keskeny Mitsuhoz. Ezen is ugyanúgy 2x20 centi a fogásszélesség, bővíthető 3x20 centire.
De azért még mindig nem mondtam le az oldalirányú "csúsztatómüről", ha sikerül megdumálni a gyártót akkor azért veszek rá egy olyat.
Válasz #19118. hozzászólásra
Szia!
Félbehagyás oka?Működőképes?A kisgép bírta-e emelni a gép elejét emelte-e?
Szevasztok.
A kasza átalakítást befejeztem (félbe hagytam).
Ha valakit érdekel egy kis apró pénzér oda adom.
Kicsit más téma
Bt
A felnikeresésedre gondolva,egy telefont megérne a Füri kft.Amikor ott jártam akkor elég sok felnit láttam gumival együtt.
Az én véleményem viszont az,hogy amit a gyárban ráraktak annak oka van,én nem módosítanám a méreteket.
Mi igyexünk idén nem eltévedni,igaz mi nem oda hanem visszafelé kicsit hamarabb fordultunk le...
Elég jó kis kerülő volt de legalább,megnéztünk pár falut,és olyan helyen is jártunk ahol a madár sem.
Sziasztok Urak !
Szombati naphoz egy kis segítség az Abonyi útra ahol le kell kanyarodni a lovas tanya felé piros nyilat rakok ki az út mellé kb A3 lap méretűt " tavaly az A4-es kicsi volt". A köves út tól a föld úton kb 600-700 métert kel jönni és az út végén jobb oldalt lesz a Lovas Tanya. Én már ott leszek időben. Esetleg ha valaki elkeveredik hívjon nyugodtan.
Találkozunk SZOMBATON.
Válasz #19113. hozzászólásra
Túl van tárgyalva. Spongyát rá!
Plutó, Bencsiki, Generátor!
Teljes mértékben igazad van.
((Mielőtt regisztráltam volna, aprólékosan végig olvastam a teljes fórumot. Így általánosságban kellő rálátásom van a történésekre. Nyugodtan leírhatom, hogy nekem egyetlen hozzászólóval sincsen semmilyen problémám, így nem is lehetett volna oka a privátba való üzengetésnek. Csak egyszerűen megpróbáltam egy _szvsz_ feleslegesen hosszú ideje meglévő - a személyes bosszú motiválta - feszültséget rövidre zárva kisütni. Hát tévedtem... Persze egyszerűbb lett volna már korábban is inkább hallgatni, mint ti is tettétek és átlépni a dolgon, mint oda állni az egyik fél mellé. Lehet, hogy tényleg gyerekes volt részemről, de most az egyszer talán elnézhető már a második gyermekkorban. A témában már leveledtől függetlenül sem kívántam többet írni.))
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2014-06-25 11:28:43
Válasz #19109. hozzászólásra
Egyetértek. A privát dolgokat, sérelmeket privátban kellene lerendezni.
Talán így már sikerül:
http://www.jofogas.hu/pest/jol_mukodo_egydobos_fukasza_15818024.htm
Válasz #19098. hozzászólásra
Nem akarlak megsérteni,de inkább neked kellene már ezen túllépni.Semmi értelme annak amit irkálsz,főleg,hogy nem is vagy érintett egyik ügyben sem.Ha valami bajod van vele, akkor hívd fel vagy írj neki privátban de ne a kistrakis topikot tarkítsd vele.
Általában nem szoktam beleszólni ilyenekbe,de most már egy kicsit unalmas.
Válasz #19102. hozzászólásra
Még valami: apámnak rm2-ese van, nem ajánlom senkinek. a tányérról a kúp ugyanígy elmaradt, mint ezen, ezáltal a nagy füvet csomókban szedi össze a torony, a talpban a lánc elég kényes szerkezet, elég egy kis lazulás, és máris begyűri, majd szakít, ráadásul kacskaringósan kell befűzni, hogy összefelé forogjanak a kések. Továbbá nagy traktornak való, nem nekünk van méretezve.
Válasz #19101. hozzászólásra
Akkor már inkább ez:http://www.jofogas.hu/pest/jol_mukodo_egydobos_fukasza_15818024.htmhttp://
Az a fél liter festék amit a dobra kentek, nem ér 60.000 forintot......Aztán ki tudja....
Traktorral nem állok sehogy, ágynak döntött ugyanaz a vírus, amire azt mondták, a döglött gardáktól lehet elkapni. De alkatrészt már találtam, csak össze kellene rakjam.Azért szombaton igyatok egyet az egészségemre, hátha használ valamit.
Válasz #19103. hozzászólásra
Üdv!
Köszi az infót,holnap viszik a csomagot.És még az ár is korrekt.
Válasz #19045. hozzászólásra
Van Index búra dobtam egy mailt.
Y 175 nagyon gyerek lehetsz.
Plutó sikerült?
Válasz #19101. hozzászólásra
vélemény?
http://olx.hu/hirdetes/rm-2-kasza-ID2hzCp.html#cd141d8429
Válasz #19090. hozzászólásra
Egydobos kasza
http://olx.hu/hirdetes/egykorongos-100-as-fukasza-ID2gU7r.html#e8de6aa66e
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2014-06-25 15:45:56
Válasz #19093. hozzászólásra
Felhivsz segitek.
Válasz #19093. hozzászólásra
Elviszi bármejik, csak előtte érdemes az árakat megkérdezni.Suj,terjedelem és csomagolás mód között is sok külömbség van.
Válasz #19094. hozzászólásra
Köszi, szemeztem már vele...
szia.
nem olcsó ,de jó.
könnyű és a trakid is bírja.
http://olx.hu/hirdetes/kis-traktor-kemper-kasza-120cm-ID2gUe5.html#e86a01a816;promoted
Üdv!
Nem tud valaki egy olyan futár céget,amelyik elvinne egy kb.50 kg-os benzines motort, borsodból Sopronba?
Válasz #19084. hozzászólásra
Böfög de majd beveszi))