Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
5 felnőtt és 2 gyerek. Szállást nem kérünk, ebéd az igen, vacsi szerintem nem, de rákérdezek holnap. A trakit el tudom vinni, bár az enyém csak mezítlábas. Mi az amit vigyek vele? Burgonya vető, vegyszerező, eke, kúpos hasító?
Amint lentebb írtam, nem vállalom, de egy ismerősömnek egy ilyen eladó kispótja van, ugyan olyan méretü mit a TZ-4K -hoz való NSN, csak ennek nem billenős hanem fixes platóval van. És 400€.
Kösz a dícséreteket. Igen, én csináltam mindent, de nem a semmiből, hanem felújítottam egy eléggé lerobbant állapotú gyári pótot. Sokat dolgoztam rajta, más munkáimmal kicsit le is maradtam, de ezt a kispótot már mindenképp meg akartam csinálni. Most már a szőlőt meg a kertet kell rendbevágni, úgyhogy munkát nem vállalok. Ma még bekábeleztem meg fellámpáztam a "szekeret", immár lehet vele az úton is közlekedni. A nyáron talán még rendszámot is intézek rá.
Sziasztok,,na elteltek az ünnepek kijózanodhatunk
Bt66: nagyon jó és szép lett a pót!
Képzeld a golyót betettem a helyére és láss csudát már emel is
a kézifék jó! a hosszú bowdent levettem "üzemi" fék nálam se lesz.
No némi festékhiány van az enyémen azért ,de majd ősszel...
Szia!
Egy ismerősöm csinálta haveri alapon. Amúgy olyan 3000 Ft körül lett volna.
De szerintem ahol vállalnak nyomtatást ott tudnak készíteni ilyen matricát.
Szia.Nem vágja, mert nincs kiélezve.Csak alle nature a 60*8-as laposvas.Így jobb is, mert odébb túrja a földet, és jobban kinyomja a gazat.Még hiányoznak róla a pálcák, de idővel az is meglessz
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok minden fórumtársnak és családjának.
Nálunk is volt a nyuszi,Bence birtokba is ajándékát vette én meg maradtam a bográcsnál.Kevergettem és a végén tányérba került.Holnapi jó étvágyat mindenkinek.
Hamár ünnep van, akkor hozok 2 videót mozizás gyanánt
http://youtu.be/s3DSeLTmQWE
Saját gyártású tőközművelő tesztüzeme.
http://youtu.be/4EIPS83syaQ
Ez pedig egy kis tárcsázás
Kellemes Nyulat mindenkinek.Igen, így van amit mondasz az ekefej tologatással kapcsolatban.Arra nem is gondoltam.Viszont a kereszt irányú vízszintet azt nem biztos hogy ugy tudod állítani.Ha nem csal a szemem akkor a 3 pont kitámasztásaz fix kivitelű, és akkor nem igen lehet babrálni.Főképpen ezzel a dologgal nem vagyok tisztában.Amúgy itt váltakozo a talajféleség.A d 1500-as a 25-öst vitte 15-18 centire minden gond nélkül, és ha nem akkor sem a picik voltak kevesen, hanem a kilók..2 kert van amibe az MTZ-k is beledöglenek, de azt amúgy is csak 1 fejjel szántanám, a többi okés lenne
Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Agronómus: hogy-hogy nem állítható semmi féle képpen???
Az ekefejeket tolhatod előre-hátra, így állíthatod a fogásszélességet. A függesztőkarokat egyforma hosszúra kell állítani és többet nem is kell babrálni, mert a dőlésszöget itt nem azzal állítod, hanem a hárompont-függesztőrész és a gerendely közti rész elforgatásával, amik össze vannak csavarozva. Így nem megy el a hosszirányú vonópont. Persze ha jól látom a dolgot.
Nekem 2x20 centis ekém van a 16-os Mitsuhoz, elég jól elbír vele a traki kötött talajon is, ez a Bagodi 2x25 centis, de ha nem nagyon bírná a trakid akkor a fejeket kell előretolni és így kevesebb lesz a fogásszélesség.
Szia Szamóca.Ezt az ekét én is néztem már az Agrotechniknél, de csak én vagyok a lüke, vagy ez tényleg nem állítható semmi féle képpen?Ha a függesztőkarokon állítasz, akkor tuti elmegy a hosszirányú vonópont, és csavarja a traktort, ha jól gondolom.Amúgy nagyon szimpatikus kis eke, nekem MT 1601D után kellene.Szerintetek elbírná?
Mifelénk is gyártanak szöges gumit házilag, de azokon valahogy más irányba áll a tüske....Szerintem rosszul csinálod, de Te tudod! Viccet félretéve: fogadd őszinte részvétem!
Anyiból szerencséd van, hogy csak a gumi alja lett lapos. Nem gondolkoztál el azon hogy a fogast rá hajtanád a gumira akkor télen a nagy hóban hólánc sem kellene.
Látom ez a balesetek napja volt.
Nálam is a fater ment a Kiddel szántott és a kert szálén oszlopok voltak aminél ki lógott egy zárt szelvény hátra figyelt és ki k..ta a szélvédőjét.
-100000 ft
Már az én gépem is elindúlt!
A mezőgazdászkodásnak az idén már annnyi! Ősszel folyt köv de elsőnek az enyémmel foglalkozom mert már elegem van a éveken át ismétlődő másnak előbb és majd én ráérek dologból,mert én mindíg pórúl járok!Sőt lehet hogy abbahagyom a maszekot mert már kikerestem az árát a trakinak tavaj és most már gyűjteni kellene egy újjabra természetesen ezzel!Az újított, cserélt, indítómotorral már kihúzom valahogy egy pár évig!(remélem)!De addig is betúrom a környező traktornyomokat (gödröket) annyi törmelék,hulladék,hamu összegyűlt az udvaromon!
35441 hozzászólás
itt a kép is
Elkészült a hűtőm, tökéletes lett
Ma már kaszáltam is a trakival pár órát.
Válasz #18438. hozzászólásra
A váltva forgós ekét mindenképp.
Válasz #18437. hozzászólásra
5 felnőtt és 2 gyerek. Szállást nem kérünk, ebéd az igen, vacsi szerintem nem, de rákérdezek holnap. A trakit el tudom vinni, bár az enyém csak mezítlábas. Mi az amit vigyek vele? Burgonya vető, vegyszerező, eke, kúpos hasító?
Válasz #18434. hozzászólásra
Igen. Kérdés a szokásos hány felnőt gyerek és traki? Szállást kértek-e, sátor hely 1000, fa ház 1500, tégla épület 3000, ja és mardtok-e vacsira
Válasz #18435. hozzászólásra
Mégegyszer gratula! Honnan vetted? Kereskedőtől? És ha nem titok mennyi az annyi? Mint látom maradt a márkahűség!
Válasz #18434. hozzászólásra
Igen most este érkezett!!!
Csak gyorsba csináltam pár képet.
Jó estét mindenkinek!
Zoli nagyon jól néz ki a Yanmar! Új szerzemény? Gratula hozzá.
Misi lehet-e még feliratkozni a találkozóra?
Na ez az igazi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #18430. hozzászólásra
"Nem akarsz nekem is eggyet csinálni?"
Amint lentebb írtam, nem vállalom, de egy ismerősömnek egy ilyen eladó kispótja van, ugyan olyan méretü mit a TZ-4K -hoz való NSN, csak ennek nem billenős hanem fixes platóval van. És 400€.
Kösz a dícséreteket. Igen, én csináltam mindent, de nem a semmiből, hanem felújítottam egy eléggé lerobbant állapotú gyári pótot. Sokat dolgoztam rajta, más munkáimmal kicsit le is maradtam, de ezt a kispótot már mindenképp meg akartam csinálni. Most már a szőlőt meg a kertet kell rendbevágni, úgyhogy munkát nem vállalok. Ma még bekábeleztem meg fellámpáztam a "szekeret", immár lehet vele az úton is közlekedni. A nyáron talán még rendszámot is intézek rá.
Ilyen volt:
Ilyen lett :
Válasz #18382. hozzászólásra
Jól néz ki tényleg. Te csinálta? Nem akarsz nekem is eggyet csinálni?
Válasz #18427. hozzászólásra
Köszi szépen. Körül nézek itt a környéken.
Sziasztok,,na elteltek az ünnepek kijózanodhatunk
Bt66: nagyon jó és szép lett a pót!
Képzeld a golyót betettem a helyére és láss csudát már emel is
a kézifék jó! a hosszú bowdent levettem "üzemi" fék nálam se lesz.
No némi festékhiány van az enyémen azért ,de majd ősszel...
Szamóca: jó kis gép!!! benzines
Szia!
Egy ismerősöm csinálta haveri alapon. Amúgy olyan 3000 Ft körül lett volna.
De szerintem ahol vállalnak nyomtatást ott tudnak készíteni ilyen matricát.
Válasz #18423. hozzászólásra
Szia!
Honnét szerezted a matricát? Mert nekem is lehet kelleni fog.
Ja és mennyibe fájt?
Előre is köszi
Válasz #18423. hozzászólásra
Szia!
Honnét szerezted a matricát? Mert nekem is lehet kelleni fog.
Ja és mennyibe fájt?
Előre is köszi
Van egy tökéletes állapotban lévő MTZ 3. pont függesztő orsóm akit érdekel.
Elérhetőségem:
takacsbalint90@gmail.com
Sziasztok!
Végre volt időm felragasztani festés után a matricákat is és az új lámpákat előre.
Válasz #18421. hozzászólásra
Szia.Nem vágja, mert nincs kiélezve.Csak alle nature a 60*8-as laposvas.Így jobb is, mert odébb túrja a földet, és jobban kinyomja a gazat.Még hiányoznak róla a pálcák, de idővel az is meglessz
Válasz #18410. hozzászólásra
Szia Agronómus,
a soraljművelőd nem vagdalja meg a tőkenyakat? nem biztos, hogy az jó a tőkének!
Egy kis videó a Mahinbdráról!
Hinomoto piros tojás meglocsollak gyerünk nyomás!
Kubota és Iseki,
Meglocsollak, gyere ki!!
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok az összes forumtagnak és családjuknak.
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok minden fórumtársnak és családjának.
Nálunk is volt a nyuszi,Bence birtokba is ajándékát vette én meg maradtam a bográcsnál.Kevergettem és a végén tányérba került.Holnapi jó étvágyat mindenkinek.
Válasz #18413. hozzászólásra
Én csak a szállító voltam!
Válasz #18412. hozzászólásra
És ez jobb mint a 15-ös Yanmar
Válasz #18411. hozzászólásra
A szörnyeteg!!!!!!!!!!!
Na...
Hamár ünnep van, akkor hozok 2 videót mozizás gyanánt
http://youtu.be/s3DSeLTmQWE
Saját gyártású tőközművelő tesztüzeme.
http://youtu.be/4EIPS83syaQ
Ez pedig egy kis tárcsázás
Válasz #18405. hozzászólásra
Kellemes Nyulat mindenkinek.Igen, így van amit mondasz az ekefej tologatással kapcsolatban.Arra nem is gondoltam.Viszont a kereszt irányú vízszintet azt nem biztos hogy ugy tudod állítani.Ha nem csal a szemem akkor a 3 pont kitámasztásaz fix kivitelű, és akkor nem igen lehet babrálni.Főképpen ezzel a dologgal nem vagyok tisztában.Amúgy itt váltakozo a talajféleség.A d 1500-as a 25-öst vitte 15-18 centire minden gond nélkül, és ha nem akkor sem a picik voltak kevesen, hanem a kilók..2 kert van amibe az MTZ-k is beledöglenek, de azt amúgy is csak 1 fejjel szántanám, a többi okés lenne
Válasz #18406. hozzászólásra
Szerintem csak a matricát kell ki cserélni és máris bikább a gép.
Válasz #18396. hozzászólásra
Jó szerzemény!
Ha 2-3-4 lóval nagyobb lenne, na az lenne az igazi.
Válasz #18404. hozzászólásra
Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Agronómus: hogy-hogy nem állítható semmi féle képpen???
Az ekefejeket tolhatod előre-hátra, így állíthatod a fogásszélességet. A függesztőkarokat egyforma hosszúra kell állítani és többet nem is kell babrálni, mert a dőlésszöget itt nem azzal állítod, hanem a hárompont-függesztőrész és a gerendely közti rész elforgatásával, amik össze vannak csavarozva. Így nem megy el a hosszirányú vonópont. Persze ha jól látom a dolgot.
Nekem 2x20 centis ekém van a 16-os Mitsuhoz, elég jól elbír vele a traki kötött talajon is, ez a Bagodi 2x25 centis, de ha nem nagyon bírná a trakid akkor a fejeket kell előretolni és így kevesebb lesz a fogásszélesség.
Válasz #18394. hozzászólásra
Szia Szamóca.Ezt az ekét én is néztem már az Agrotechniknél, de csak én vagyok a lüke, vagy ez tényleg nem állítható semmi féle képpen?Ha a függesztőkarokon állítasz, akkor tuti elmegy a hosszirányú vonópont, és csavarja a traktort, ha jól gondolom.Amúgy nagyon szimpatikus kis eke, nekem MT 1601D után kellene.Szerintetek elbírná?
Válasz #18385. hozzászólásra
Balu!
Mifelénk is gyártanak szöges gumit házilag, de azokon valahogy más irányba áll a tüske....Szerintem rosszul csinálod, de Te tudod! Viccet félretéve: fogadd őszinte részvétem!
Anyiból szerencséd van, hogy csak a gumi alja lett lapos. Nem gondolkoztál el azon hogy a fogast rá hajtanád a gumira akkor télen a nagy hóban hólánc sem kellene.
Válasz #18399. hozzászólásra
Már megint egy új szerzemény?
Látom ez a balesetek napja volt.
Nálam is a fater ment a Kiddel szántott és a kert szálén oszlopok voltak aminél ki lógott egy zárt szelvény hátra figyelt és ki k..ta a szélvédőjét.
-100000 ft
Válasz #18398. hozzászólásra
Jobb mint ha megsárgul az írigységtől. Nem elég hogy megkékült, de még össze is ment.
Válasz #18397. hozzászólásra
A Te traktorodnak is fájhatott valami, mert szépen megkékült.
Balu ez nagyon fájhatott. Több sebből elvérzett.
Már az én gépem is elindúlt!
A mezőgazdászkodásnak az idén már annnyi! Ősszel folyt köv de elsőnek az enyémmel foglalkozom mert már elegem van a éveken át ismétlődő másnak előbb és majd én ráérek dologból,mert én mindíg pórúl járok!Sőt lehet hogy abbahagyom a maszekot mert már kikerestem az árát a trakinak tavaj és most már gyűjteni kellene egy újjabra természetesen ezzel!Az újított, cserélt, indítómotorral már kihúzom valahogy egy pár évig!(remélem)!De addig is betúrom a környező traktornyomokat (gödröket) annyi törmelék,hulladék,hamu összegyűlt az udvaromon!
Mai szerzemény.
Válasz #18391. hozzászólásra