Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia Balu! Érdeklődni szeretnék, hogy az eke meg van-e még mert nekem kellene. Ne haragudj hogy idáig nem tudtam irni, problémáim voltak amiket meg kellet oldanom.
Bencsiki üdvözletem és mihamarábbi gyógyulást kívánok neked.Kitartás mert van itt lajoson egy barátom aki 60 éves és 4 éve volt ilyen problémája de szegeden meg mütötték és kitartó lábadozás után vissza nyerve a 110 kg-ját kivirulva melózik.De a japó talin iszunk egy pohár gyógyító bort.
Hétvégén ha minden igaz nekem is új orrsúly kerül fel.
Az enyém 10mm-es kazánlemezből,10centix30 centis kockákból lesz.
Egymás mellé,szépen sorban:)
Majdnem 50 kg.
Az elég,szintén csak szántásnál meg szállítóládánál lesz használva.
Most egy 20 Kg-os van ideiglenesen elöl.
Válasz #17334. hozzászólásra
Nem tudom milyen súlya van.
Előre szeretnék 100kg-ot,hátra meg egy tz4k szettet azaz 150kg-ot.De természetesen csak szántáshoz.
Az új géped milyen nehéz alapból?
Mennyi súlyt szeretnél rápakolni?
Nekem már van 6 db.Szerintem ennyivel már kellőképpen le tudom súlyozni a gépet ha szükséges.Könnyű talajmunkánál leszedem,így nem cipelek +súlyt.
Ha véletlenül valakinek van vörös borszőlő vesszője, azt metszés után örömmel fogadnám! Mert van még némi helyem, ahova lehetne telepíteni még.
Köszönettel!
Szia Lackó!
Nagon köszi! Szerintem a szaporító anyagot - már ha vállalja - Laxához kellene eljuttati postán, gondolom ő megmondja, hogy mikor, hogyan és milyen ágacskát kell vágni. Én sajna körön kívül vagyok, és leszek és még egy jó darabig.
Hihetelenül értékes almafajtáról beszélünk, szerintem az én "mohóságomon" túl is megérdemelné a fajta, hogy elszaporodjon.
Nem túl sok gyümölcs van már szép hazánkban, amellyel nagyon kevés munkávak és főleg gyakorlatilag vegszermentesen lehet komplett télre gyümölcs forrást biztosít.
És főleg: irigylem, hogy még van néhány szem belőle a pincében. gondolom már szép sárga és az íze már a maximum körül van.
Üdv ůjra köreinkben Bencsiki! Gyňgyulgass! Ha ez segítene, hozzá tudok jŕrulni egy kis pálinkával, abban van csak igazán c-vitamin! Mostanában traktorra nem kell üljčl,gondolom! A rčgi fajtákhoz: čn most a fehčr mákkal kisčrletezem, illetve tavaly sikerült egy 36kilňs ůritököt termesszek,ha valakit érdekel,van bőven magja. Jelenleg méznŕdat keresek,illetve azt az ňriás fejű káposztát,amit marháknak termesztettek régen. Hétfőn leszek legközelebb netközelben, akkor tudok válaszolni. Még valami( hagy dicsekedjek): tegnapi nappal aranykalászos gazda lettem. Minden jňt a lábadozňnak!
Részemről nincs akadálya. Feltéve, ha az ötletszerzők is hozzájárulnak.
Ha egy üzlet beindul....
Csere, nonprofit alapon a japós társaságnak lehetne egy ilyen irányvonala is-már akit megmozgat ez a dolog.
Szia!
Én tavaly egy idős bácsitól rendeltem visszavethető magot, csak a fajtáját ne kérdezd milyen, mert sajnos már vegyesen van, de volt piros is , lófogú is, puliszka kukorica is, ha gondolod szívesen postázok, én meg kérek akkor abból a jófajta almából! :D
Üdvözlettel!
Mert ha egy üzlet elindul... :D
Ha valóban olyan értékes régi fajta akkor szaporítsuk, ne vesszen el.
Szeretnék a háznál egy kis gyűjteményt csinálni ilyen régi fajtákból. A szomszédomnak csináltam tavaly olyan kajszit, ami sohasem fagy el, olyan későn virágzik. A fajtát sajnos nem tudják. Egy nagyon öreg fáról szedték a szemet, ami állítólag több mint 30 éve ott áll!!!
Egy másik történet. Ez vagy 15 éve történt. egy ismerős kertésznek szemeztünk bérbe nyáron és Ő mondta, hogy gyerekkorában egy tanyán volt egy öreg ,apró nyári körtefa. Milyen jó lenne olyat enni még. Jelzem a nyugdíjon túl volt az illető.
Megbeszéltük megkeressük a helyet, hátha. A tanya meglett, vagyis inkább a helye, pár vályogdomb, meg gerendadarab, gazzal benőve,de a körtefa ott állt mellette.
Bocs ha untattam valakit.
Válasz #17311. hozzászólásra
Üdv traktoros kolléga, jó látni az avatárodat itt a fórumon, már nagyon hiányoltunk!!! Gyógyulj meg mielőbb, hogy a talin majd el tudd mesélni a történetet!
Sziasztok!
Ez a hirdetes valos,itt van tolem par kilometerre.Tobb is van nala.Japanbol erkezik kontenerbe magyarorszagra es onnan kisteher autoval hazaszalitja erdelybe( 600km.)es megis joval olcsobb mint nalatok.Van egy MT26-os 5000 euroert van behagyva,nagyon gondolkodom rajta.(bocs az ekezetekert)
Fúúú, az komoly költség lesz. Azért még ne dobd fel az apródra az Isekit.
Ez a hó alatt is elálló finom alma lenne, amiről egyszer szó volt?
Ha valakinek még kellene ebből a fából, -feltéve ha elég szemet sikerülne szedni-, a fajta átmentése végett, jelezze.
Más, valaki nem tudna nekem visszavethető fajta kukorica vetőmagot küldeni? 1 cső , de egy marék is elég.
Hát, a dolgok gyakorlati végrehajtását rátok bíznám.
Lackónak van olyan almafája amire évek óta pályázok. Mivel nem valószínű, hogy én oltó vesszőt tudok mostanában vágni, hát mebundáznám Lackóval, hogy küldjön neked néhányat.
Téged meg jól megdumálnálak, hogy nevelj belőle nekem 2 oltványt.
A költségeket természtesen örömmel vállalnám ...
A nagy dózisú intravénás C vitamin kúráról hallottatok már?Kimondottan nyirokra, nőgyógyászati és tüdőre kimondottan hatásos, de egy kisebb vagyon a kúra.
Van elérhetőségünk egy helyre ahonnan olcsóbban be lehet szerezni az C vitamint (nem lesz egy fél japó ára), és a dózist beállító orvosok elérhetősége is meg van. Sajnos nálunk is szükség volt rá a családban.
Ha gondoljátok.
Hű bammeg.
Sajnos Pécs messze van, így nem iagzán tudsz mit kezdeni az onkológussal, akire a fiam barátnője és a komplett családja istenént esküszik. Valami hasonlóból hozta kis a lányt a pasi. 12 éve kezdték, 4 év kemény csata, mostanra már csak éves kontrol van, teljes életet él a hölgy (szült is azóta)
Szevasztok Fórumtársak!
Itt vagyok, újra szól az Iseki!
Mindenek előtt köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Röviden: egy vastagbél daganat műtétet játszottunk le, meglátjuk, hogy hogyan tovább.
Más: Nem győzöm csodálni a sok sok új tarktort és főleg csodálatos munkagépet, ami itt született, amíg távolvoltam. Szinte hihetelen.
Mostantól időnként felnézek a fórumra, de inkább csak olvasgatni fogok.
Válós lehet a hirdetés igen ott az állam nem szívja még annyira sem a kereskedő sem a felhasználó vérét és az a pár százalék különbség már ennyit jelent.
35441 hozzászólás
Válasz #17339. hozzászólásra
Igen megvan még,de van rá érdeklődő.Téged érdekelne komolyan?
Szia Ilokos! Te mikor akarsz menni márciusban? Mink amugy ismerjük egymást!
Szia Balu! Érdeklődni szeretnék, hogy az eke meg van-e még mert nekem kellene. Ne haragudj hogy idáig nem tudtam irni, problémáim voltak amiket meg kellet oldanom.
Bencsiki üdvözletem és mihamarábbi gyógyulást kívánok neked.Kitartás mert van itt lajoson egy barátom aki 60 éves és 4 éve volt ilyen problémája de szegeden meg mütötték és kitartó lábadozás után vissza nyerve a 110 kg-ját kivirulva melózik.De a japó talin iszunk egy pohár gyógyító bort.
Hétvégén ha minden igaz nekem is új orrsúly kerül fel.
Az enyém 10mm-es kazánlemezből,10centix30 centis kockákból lesz.
Egymás mellé,szépen sorban:)
Majdnem 50 kg.
Az elég,szintén csak szántásnál meg szállítóládánál lesz használva.
Most egy 20 Kg-os van ideiglenesen elöl.
Válasz #17329. hozzászólásra
thx
Válasz #17334. hozzászólásra
Nem tudom milyen súlya van.
Előre szeretnék 100kg-ot,hátra meg egy tz4k szettet azaz 150kg-ot.De természetesen csak szántáshoz.
Válasz #17330. hozzászólásra
Az új géped milyen nehéz alapból?
Mennyi súlyt szeretnél rápakolni?
Nekem már van 6 db.Szerintem ennyivel már kellőképpen le tudom súlyozni a gépet ha szükséges.Könnyű talajmunkánál leszedem,így nem cipelek +súlyt.
Válasz #17332. hozzászólásra
Mérnöki munka volt a tervezés.
Válasz #17331. hozzászólásra
Szia!
Akkor nem nagyon toltam el a méretezést?Könnyen fel tudtad rakni.
Még furatot készítek,majd rá az összefogáshoz,ha itt lesz.
Válasz #17330. hozzászólásra
Ha hó Valaki.
Elkészült Ilokos kubotájára az orr súly.
Ha hó valaki!
Jó nagy itt a csend.
Ma szereztem két t4k keréksúlyt,de még kell egy pár darab.
Laxa feladtam a cuccot póstára.
Ha véletlenül valakinek van vörös borszőlő vesszője, azt metszés után örömmel fogadnám! Mert van még némi helyem, ahova lehetne telepíteni még.
Köszönettel!
sziasztok!
ezt a minap találtam itt:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5219648/Lofogu-kukorica.html
Válasz #17314. hozzászólásra
Szerintem ragyogó ötlet, hogy "mellékvonalként" csináljunk egy kis fajtagyűjteményt, ahol nem a "piacosság" a legfőbb szempont.
Megbeszélnénk, hogy kimek mije van, megbeszélnénk, hogy bekerüljön-e a cucc gyűjteménybe.
Kukorica: itt hirdette tavaly valaki, vagy 6 visszavethetö, nem hibrid fajta vetőmaghát.
Talán ez?
Válasz #17323. hozzászólásra
Szia Lackó!
Nagon köszi! Szerintem a szaporító anyagot - már ha vállalja - Laxához kellene eljuttati postán, gondolom ő megmondja, hogy mikor, hogyan és milyen ágacskát kell vágni. Én sajna körön kívül vagyok, és leszek és még egy jó darabig.
Hihetelenül értékes almafajtáról beszélünk, szerintem az én "mohóságomon" túl is megérdemelné a fajta, hogy elszaporodjon.
Nem túl sok gyümölcs van már szép hazánkban, amellyel nagyon kevés munkávak és főleg gyakorlatilag vegszermentesen lehet komplett télre gyümölcs forrást biztosít.
És főleg: irigylem, hogy még van néhány szem belőle a pincében. gondolom már szép sárga és az íze már a maximum körül van.
Válasz #17322. hozzászólásra
Szia, ha van még, mag, akkor érdeklene egy pár szem, hátha nekem is megnő akkorára!
Köszönettel!
Válasz #17308. hozzászólásra
Vagyok, ha megmondod hogy kell leügyezzük. Járok Pécs felé.
Egyébként a pincében még mindig van abból az almából.
Üdv ůjra köreinkben Bencsiki! Gyňgyulgass! Ha ez segítene, hozzá tudok jŕrulni egy kis pálinkával, abban van csak igazán c-vitamin! Mostanában traktorra nem kell üljčl,gondolom! A rčgi fajtákhoz: čn most a fehčr mákkal kisčrletezem, illetve tavaly sikerült egy 36kilňs ůritököt termesszek,ha valakit érdekel,van bőven magja. Jelenleg méznŕdat keresek,illetve azt az ňriás fejű káposztát,amit marháknak termesztettek régen. Hétfőn leszek legközelebb netközelben, akkor tudok válaszolni. Még valami( hagy dicsekedjek): tegnapi nappal aranykalászos gazda lettem. Minden jňt a lábadozňnak!
Ma is haladtunk kicsit a pótkocsival, vagyis felkerült a fékmunkahenger! :-)
Válasz #17319. hozzászólásra
Üdv! Küldjél címet privátba, és küldök egy kis mixet! :)
Nekem jó ha van pár ág is! Majd keresek hozzá alanyt.. :)
Egy technikai részlet. a nyáron szemzett csemeték, csak jövő ősszel lesznek "készen". Akkor lehet leghamarabb telepíteni.
Válasz #17317. hozzászólásra
Részemről nincs akadálya. Feltéve, ha az ötletszerzők is hozzájárulnak.
Ha egy üzlet beindul....
Csere, nonprofit alapon a japós társaságnak lehetne egy ilyen irányvonala is-már akit megmozgat ez a dolog.
Válasz #17310. hozzászólásra
Szia!
Én tavaly egy idős bácsitól rendeltem visszavethető magot, csak a fajtáját ne kérdezd milyen, mert sajnos már vegyesen van, de volt piros is , lófogú is, puliszka kukorica is, ha gondolod szívesen postázok, én meg kérek akkor abból a jófajta almából! :D
Üdvözlettel!
Mert ha egy üzlet elindul... :D
Szevasz Bencsiki,mielöbi gyógyulást kívánok neked.
És ha tudunk segíteni valamiben csak szólj.
Válasz #17288. hozzászólásra
Hspityu, üzeneted megkaptam, nagyon köszönöm, tanácsod szerint fogok eljárni.
Ha valóban olyan értékes régi fajta akkor szaporítsuk, ne vesszen el.
Szeretnék a háznál egy kis gyűjteményt csinálni ilyen régi fajtákból. A szomszédomnak csináltam tavaly olyan kajszit, ami sohasem fagy el, olyan későn virágzik. A fajtát sajnos nem tudják. Egy nagyon öreg fáról szedték a szemet, ami állítólag több mint 30 éve ott áll!!!
Egy másik történet. Ez vagy 15 éve történt. egy ismerős kertésznek szemeztünk bérbe nyáron és Ő mondta, hogy gyerekkorában egy tanyán volt egy öreg ,apró nyári körtefa. Milyen jó lenne olyat enni még. Jelzem a nyugdíjon túl volt az illető.
Megbeszéltük megkeressük a helyet, hátha. A tanya meglett, vagyis inkább a helye, pár vályogdomb, meg gerendadarab, gazzal benőve,de a körtefa ott állt mellette.
Bocs ha untattam valakit.
Üdv traktoros kolléga, jó látni az avatárodat itt a fórumon, már nagyon hiányoltunk!!! Gyógyulj meg mielőbb, hogy a talin majd el tudd mesélni a történetet!
Válasz #17294. hozzászólásra
Sziasztok!
Ez a hirdetes valos,itt van tolem par kilometerre.Tobb is van nala.Japanbol erkezik kontenerbe magyarorszagra es onnan kisteher autoval hazaszalitja erdelybe( 600km.)es megis joval olcsobb mint nalatok.Van egy MT26-os 5000 euroert van behagyva,nagyon gondolkodom rajta.(bocs az ekezetekert)
Válasz #17310. hozzászólásra
Igen, arról lenne szó. Tutti, hogy megér egy próbálkozást.
Válasz #17308. hozzászólásra
Fúúú, az komoly költség lesz. Azért még ne dobd fel az apródra az Isekit.
Ez a hó alatt is elálló finom alma lenne, amiről egyszer szó volt?
Ha valakinek még kellene ebből a fából, -feltéve ha elég szemet sikerülne szedni-, a fajta átmentése végett, jelezze.
Más, valaki nem tudna nekem visszavethető fajta kukorica vetőmagot küldeni? 1 cső , de egy marék is elég.
Válasz #17307. hozzászólásra
Válasz #17306. hozzászólásra
Hát, a dolgok gyakorlati végrehajtását rátok bíznám.
Lackónak van olyan almafája amire évek óta pályázok. Mivel nem valószínű, hogy én oltó vesszőt tudok mostanában vágni, hát mebundáznám Lackóval, hogy küldjön neked néhányat.
Téged meg jól megdumálnálak, hogy nevelj belőle nekem 2 oltványt.
A költségeket természtesen örömmel vállalnám ...
BEncsiki mielöbi gyogyulást kivánok
Válasz #17304. hozzászólásra
erősödj egyenlőre!!
A nagy dózisú intravénás C vitamin kúráról hallottatok már?Kimondottan nyirokra, nőgyógyászati és tüdőre kimondottan hatásos, de egy kisebb vagyon a kúra.
Van elérhetőségünk egy helyre ahonnan olcsóbban be lehet szerezni az C vitamint (nem lesz egy fél japó ára), és a dózist beállító orvosok elérhetősége is meg van. Sajnos nálunk is szükség volt rá a családban.
Ha gondoljátok.
Sziasztok!
Lackó járt erre mostanában?
Ügyeznék vele kicsit. Laxával hármasban...
Válasz #17297. hozzászólásra
Üdv! Mielőbbi gyógyulást. teljes felépülést, és pihenj!
Válasz #17301. hozzászólásra
Remélem sikerül az ittenieknek is.Sok tünetmentes esettel dicsekedhetnek.Én Béres cseppet szedek,plusz gyógyhatásu növények,gyümölcsök!
Válasz #17300. hozzászólásra
Hű bammeg.
Sajnos Pécs messze van, így nem iagzán tudsz mit kezdeni az onkológussal, akire a fiam barátnője és a komplett családja istenént esküszik. Valami hasonlóból hozta kis a lányt a pasi. 12 éve kezdték, 4 év kemény csata, mostanra már csak éves kontrol van, teljes életet él a hölgy (szült is azóta)
Culevit? Erre eszköszik a kis menyem családja....
Válasz #17299. hozzászólásra
Nem hasonlóval,hanem nyelvgyök és nyirokcsomó rosszindulatu daganatom van.Lassan egy éve küszködöm,kemó,sugárterápia!
Válasz #17298. hozzászólásra
Még nem tudom. Ez a csapat alakítás remélem nem azt jelenti, hogy te is szívtál hasonlóval!
Válasz #17297. hozzászólásra
Jobbulást Bencsiki!Remélem jóindulatu.Nem akarok senkivel csapatot alakitani!
Szevasztok Fórumtársak!
Itt vagyok, újra szól az Iseki!
Mindenek előtt köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Röviden: egy vastagbél daganat műtétet játszottunk le, meglátjuk, hogy hogyan tovább.
Más: Nem győzöm csodálni a sok sok új tarktort és főleg csodálatos munkagépet, ami itt született, amíg távolvoltam. Szinte hihetelen.
Mostantól időnként felnézek a fórumra, de inkább csak olvasgatni fogok.
Kösz mégegyszer mindenkinek a jókívánságolat.
Válós lehet a hirdetés igen ott az állam nem szívja még annyira sem a kereskedő sem a felhasználó vérét és az a pár százalék különbség már ennyit jelent.
Szerintem valós. Erdélyi cím, mint írja is. Ott nem biztos ,hogy kiszívják az ember vérét mint itt.
Szerintetek ez mennyire lehet valós hirdetés. Mert az ára nagyon jó.
http://www.jofogas.hu/csongrad/Japan_kistraktor_hinomoto_N_209_4x4_14339441.htm
Válasz #17292. hozzászólásra
Igen!
Sokat vendégszerepel Japánban!
Iseki, Mitsubishi,Kubota müveiből ad elő!
Válasz #17291. hozzászólásra
A színész?