Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Vigyázz ha nagyon megnyúlik a lánc szét ne verje a burkolatot, mert az egyik ismerősöm így járt, nem bele okoskodás kép de lehet valahogy a helyedbe egy másik, hosszabb feszítőt meg próbálnák bele tenni. De ezt te tudod.
Üdv mitsubishi mt 16 -os ról kellene információ . Típushibák , olajmennyiségek. A bal oldali fékem nem fog egyáltalán. Ha valakinek volt már ilyen problémálya akkor ossza meg velem a tapasztalatait.
Köszönöm krizol és bitt78 Már találtam is lánckereket. Láncom már van 16b-1 es, és ehez néztem lánckereket. Még a szezont kibírja a régi szett aztán megcsináltatom.
Válasz #16898. hozzászólásra
Hali ahogy a krizol is írta én is úgy bírtam meg oldani, bár én nem kezeltettem utána, nekem nem volt túl szerencsés mert fél szemel, nem ért kb 3-4mm hosszabbnak kellet volna lenni így be kellet rakni az egész szemet, így meg kicsit hosszú volt , az eredeti feszítőt ki vettem és hasonlót hajtottam, majd egy kis idő után nyúlt annyit hogy sikerült az eredetit vissza rakni.
Nekem is volt hasonló problémám.Sajnos én sem találtam láncot.Igy colos lánckerekeket vettem és láncot.A bordás agyat átoltottam a lánckerekekbe.Ajánlatos a forgácsolás és a hegesztés után cementáltatni, hőkezelni!
Üdvözlök mindenkit. Új tag ként érdeklődni szeretnék. Nem rég vásáróltam egy mitsubishi mt 16 os kistraktort a hozzá tartozo 1203-as talajmaróval. Ehez a talajmaróhoz kellene lánc ami az oldalsó lehajtásban van. Sehol nem találtam, bizom benne hogy tudtok segíteni. előre is köszönöm.
Válasz #16888. hozzászólásra
Az én trakim is most érkezik
Ügy várom mint gyerekek a karácsonyt
Ha valaki errefelé jön nálam van még két hely az autóban.
"...Korszerű ültetési mód a bakhátas ültetés, amelynél a gumó 3-4 cm-re kerül a föld felszíne alá. Az elsődleges (10-12 cm-es) bakhátat az ültetőgép alakítja ki. Az ültetés sortávolsága 70-75 cm, a tőtávolság 30-32 cm, amely hektáronként 40-50 ezer tövet jelent. A gumószükséglet ennek megfelelően 2-3 t hektáronként...."
Hahó Skacok.Ma voltam a teszkoban,5liter motorolaj 2500 forint.Valami ismeretlen márka,de szerintem a talajmaroba tökéletesen megfelel...ennél olcsobbat sehol nem kapsz...csak szoltam...
BT gratula a póthoz és köszi a választ!meglesem egy TZ-4K n hogy hogy van ez.
Majd fotózok de ahhoz kéne a telóm..ami szervízbe van..+a gyerek aki feltölti...meg le is mosnám ha nem ónos eső verne..
Szia Bencsiki.
Nekem nem kell ló a házhoz csak kolbász formájában szeretem mert sz finom. Marha az jó lenne de még nemtudom hova rakni. De én pénzben utazom.
Szia Bencsiki.
Nekem nem kell ló a házhoz csak kolbász formájában szeretem mert sz finom. Marha az jó lenne de még nemtudom hova rakni. De én pénzben utazom.
Szia a váz az 50nes csak plussz merevítés lett belerakva. A kipufogó az endúró. A blokk az háromsebességes. Nagyon megy mért az összel megmértük 70-nel mentem vele kényelmesen.
Válasz #16858. hozzászólásra
Elfogadható az ára, bár nekem is 50-ért sikerült hozzájutnom egyhez. Az is igaz, hogy több mint egy évig keresgéltem, mire összejött.
Szia Laci!
Ha jösz, hát vszleg ráqrsz. Ónos eső minden mennyiségben. Az utak csúsznak, a kenyér sem jött meg a faluba. Remélem reggelre kicsit enyhülni fog (ami nem valószinű), mert különben én sem tudok holnap bemenni dolgozni.
Komolyam mondom, úgy nézett ki ma a falu, mint valami kihalt zombifalva. Csak egy-egy bátrabb ember indult neki a falunak, ők viszont folyamatosan "juj bammeg mindjárt elesek" c. topogást adták elő lógó karokkal, rogyasztott térdekkel. Délután kb 1 órára kisütött a nap. Olvadt egy kicsit. És most kezd fagyni.
Szerintem ez gyári enduró mert állítható teleszkópok vannak benne és van plusz merevítés a vázon,ami a simában nincs.
Volt 3 sebességes enduró az elsők között és volt kis tankos 50-es is.
Azok voltak az utolsó 50-es simsonok.
78-tól kistankos(51n típus,nem annyira domború a teteje) volt, előtte magas tankos.
51-es ben létezett gyárilag 5 sebességes is,olyan ritka mint a fehét holló.
35454 hozzászólás
bitt78 Jobban belegondolva igazad van tud az a lánc galibát csinálni ha beleng. Megpatkolom azt a feszítőt és akkor még talán jó lesz,
Válasz #16901. hozzászólásra
Vigyázz ha nagyon megnyúlik a lánc szét ne verje a burkolatot, mert az egyik ismerősöm így járt, nem bele okoskodás kép de lehet valahogy a helyedbe egy másik, hosszabb feszítőt meg próbálnák bele tenni. De ezt te tudod.
Üdv mitsubishi mt 16 -os ról kellene információ . Típushibák , olajmennyiségek. A bal oldali fékem nem fog egyáltalán. Ha valakinek volt már ilyen problémálya akkor ossza meg velem a tapasztalatait.
Köszönöm krizol és bitt78 Már találtam is lánckereket. Láncom már van 16b-1 es, és ehez néztem lánckereket. Még a szezont kibírja a régi szett aztán megcsináltatom.
Hali ahogy a krizol is írta én is úgy bírtam meg oldani, bár én nem kezeltettem utána, nekem nem volt túl szerencsés mert fél szemel, nem ért kb 3-4mm hosszabbnak kellet volna lenni így be kellet rakni az egész szemet, így meg kicsit hosszú volt , az eredeti feszítőt ki vettem és hasonlót hajtottam, majd egy kis idő után nyúlt annyit hogy sikerült az eredetit vissza rakni.
Nekem is volt hasonló problémám.Sajnos én sem találtam láncot.Igy colos lánckerekeket vettem és láncot.A bordás agyat átoltottam a lánckerekekbe.Ajánlatos a forgácsolás és a hegesztés után cementáltatni, hőkezelni!
Üdvözlök mindenkit. Új tag ként érdeklődni szeretnék. Nem rég vásáróltam egy mitsubishi mt 16 os kistraktort a hozzá tartozo 1203-as talajmaróval. Ehez a talajmaróhoz kellene lánc ami az oldalsó lehajtásban van. Sehol nem találtam, bizom benne hogy tudtok segíteni. előre is köszönöm.
Válasz #16895. hozzászólásra

Szia!
Úgy tudom,hogy szombaton is kell a dolgos kéz.
Ez egy jó móka lehet!!!Csak miért csináljátok olyan messze?
Válasz #16888. hozzászólásra Baszus Misi nem tudok a munkahelyröl elszabadulni pedig tudod hogy nagyon mennék.

Üdv mindenkinek!
Szegedi Laci!Az eke rendben!Jó utat neked!
Megyünk mi is pénteken ott a helyünk.

Válasz #16887. hozzászólásra

Sok itt az egyenruhás.....
Még jó ,hogy én már leszereltem 3 éve.
Jó nektek,én péntek reggel 8 után érek haza,ha közel lenne még így is elmennék.

Válasz #16888. hozzászólásra

Az én trakim is most érkezik
Ügy várom mint gyerekek a karácsonyt
Ha valaki errefelé jön nálam van még két hely az autóban.
Válasz #16886. hozzászólásra

Pénteken ismét megyünk trakit pakolni Tarjánba, megint össze jött a kis csapat esetleg ha valakit érdekel csörögjön. Most jön az én trakim is

Válasz #16886. hozzászólásra
Ezt én is megerősítem!!!Hiszen ott dolgozom!
Válasz #16885. hozzászólásra
Tűzoltóságnál!!!!!!!
Válasz #16884. hozzászólásra

Azt hittem ezidáig, hogy a rendőrségnél 24órás szolgálatok vannak.
Én is megkaptam az sms-t, bár már szegedi Laci tájékoztatott de sajna a péntek nekem nem jó mert nappalos vagyok.
Válasz #16880. hozzászólásra
"...Korszerű ültetési mód a bakhátas ültetés, amelynél a gumó 3-4 cm-re kerül a föld felszíne alá. Az elsődleges (10-12 cm-es) bakhátat az ültetőgép alakítja ki. Az ültetés sortávolsága 70-75 cm, a tőtávolság 30-32 cm, amely hektáronként 40-50 ezer tövet jelent. A gumószükséglet ennek megfelelően 2-3 t hektáronként...."
Hahó Skacok.Ma voltam a teszkoban,5liter motorolaj 2500 forint.Valami ismeretlen márka,de szerintem a talajmaroba tökéletesen megfelel...ennél olcsobbat sehol nem kapsz...csak szoltam...
Üdv. Köszi Misi, megkaptam mind a 2 SMS-t. Itthon vagyok és tudok menni. Csörögj, ha tudod a tutit!
No fiuk a hetvegen kezdem a krumpliulteto projektet.mennyi legyen a totav szerintetek?

No fiuk a hetvegen kezdem a krumpliulteto projektet.mennyi legyen a totav szerintetek?

Pótkocsi felújítás eddig itt tart!

A második képen látható fékkartartó gyári,erről a típusról tud valaki valamit?
Válasz #16875. hozzászólásra

Lehet hülye kérdés, de ha átalakítanám légfékesre át menne műszakin?
Válasz #16873. hozzászólásra
Nem az eredetvizsgához kell,annak nincsen köze hozzá, hanem a műszakin nézik.
Válasz #16873. hozzászólásra
Nem az eredetvizsgához kell,annak nincsen köze hozzá, hanem a műszakin nézik.
Ezeken az eredet vizsga véget kötelező a gyári fék megépítése és azzal össze kapcsolni traktort igaz?
Válasz #16857. hozzászólásra
ez valóban így van.
meg le is mosnám ha nem ónos eső verne..
Látom Szem értesz a Simókhoz
Geresz
BT gratula a póthoz és köszi a választ!meglesem egy TZ-4K n hogy hogy van ez.
Majd fotózok de ahhoz kéne a telóm..ami szervízbe van..+a gyerek aki feltölti...
Nem egy nagy teljesítményű, de egészen új!!!
Válasz #16866. hozzászólásra
14km.Esztergomi vagyok.
Válasz #16864. hozzászólásra

Aha.
Akkor öszvér...
Válasz #16863. hozzászólásra
Szia Bencsiki.
Válasz #16863. hozzászólásra
Szia Bencsiki.
Válasz #16865. hozzászólásra
Csolnok közel van neked?
Válasz #16862. hozzászólásra
Itt volt a közelben.
Válasz #16857. hozzászólásra
Szia a váz az 50nes csak plussz merevítés lett belerakva. A kipufogó az endúró. A blokk az háromsebességes. Nagyon megy mért az összel megmértük 70-nel mentem vele kényelmesen.
Válasz #16850. hozzászólásra

Lóra csak akkor cserélj, ha nagyon rá akarsz b@xni!
Válasz #16858. hozzászólásra
Elfogadható az ára, bár nekem is 50-ért sikerült hozzájutnom egyhez. Az is igaz, hogy több mint egy évig keresgéltem, mire összejött.
Válasz #16851. hozzászólásra

Szia Laci!
Ha jösz, hát vszleg ráqrsz. Ónos eső minden mennyiségben. Az utak csúsznak, a kenyér sem jött meg a faluba. Remélem reggelre kicsit enyhülni fog (ami nem valószinű), mert különben én sem tudok holnap bemenni dolgozni.
Komolyam mondom, úgy nézett ki ma a falu, mint valami kihalt zombifalva. Csak egy-egy bátrabb ember indult neki a falunak, ők viszont folyamatosan "juj bammeg mindjárt elesek" c. topogást adták elő lógó karokkal, rogyasztott térdekkel. Délután kb 1 órára kisütött a nap. Olvadt egy kicsit. És most kezd fagyni.
Válasz #16859. hozzászólásra
Nagyobb méretű, hárompontra való.
Mit akarsz átállítani rajta?
Válasz #16853. hozzászólásra
90_ért tudtam elhozni, de némi átalakításra szorul.
Válasz #16855. hozzászólásra
Szerintem ez gyári enduró mert állítható teleszkópok vannak benne és van plusz merevítés a vázon,ami a simában nincs.
Volt 3 sebességes enduró az elsők között és volt kis tankos 50-es is.
Azok voltak az utolsó 50-es simsonok.
78-tól kistankos(51n típus,nem annyira domború a teteje) volt, előtte magas tankos.
51-es ben létezett gyárilag 5 sebességes is,olyan ritka mint a fehét holló.
Válasz #16854. hozzászólásra
Üd, kellemes vasrnap estét mindenkinek.
Á dehogy, nem titok, de valahogy az ár lemaradt. Kerek 500€ adtam érte, + 20€ üzemanyagár.
Válasz #16852. hozzászólásra

Egen, ez egy sima 51-es, csak enduro kipuff könyökkel
Volt nekem is 51-es Simsonom, sima N-es, 3 sebességes. Került bele rövid 4-es váltó, meg emelt könyök, meg Mz hátsó teló és kész is volt az enduro.