Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR398.57 FtUSD369.14 FtCHF415.11 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A linkek nekem nem nyílnak meg,persze lehet,hogy én bénáztam csak.
A Keletagros válvaforgató ekét még én is kimerném próbálni a kis yanimmal,ha valóban 2*25 a fogásszélesség akkor vinné is.Igaz viszont,hogy nem országúti fokozatban.Én kötött földben egyébként is terepben szántok.
Remélem megnyerem tombolán a Keletagronál remélve,hogy indítanak majd.
Válasz #16726. hozzászólásra
A Keletagro szerint ez egy:
"2 fejes váltva forgató eke 23-30LE teljesítményű japán kistraktorokhoz. 25cm mélységig".
Na én ezt az ekét láttam, valóban nagyon pazarul néz ki, nagy, masszív eke, de ehhez szerintem a 30le a minimális erőigény. Ezt a Csaby68 20-as Hinoja talán meg se mozdítja!
Csaby68:
Neked ilyen eke kellene, ennek 2x20 cm a fogásszélessége. Ez olyan mint az enyém, csak váltvaforgatós. Ám ez is drága, a gyár a legolcsóbb verziót (a képen) 794€-ért adja, ugyanez oldalra csúsztatható függesztéssel 1036€, és azt amelyiket meg hidraulikusan lehet átfordíttani 1716€-ért. Húzós árak, de ez van.
Üdv mindenkinek.Szegedi Laci ez az eke lenne. Eke
Bocsánat de még most jöttem be a melóból.
AGROKID te nézegeted a WIRAXos 2-es váltva forgatós ekét igaz?Ma be mentem és csináltam 1 képet is az ekéről.395+Áfa.Jaj.
Üdv a csapatban igaza van Szamócának hátul van a hűtő nagyon kell rá vigyázni.Érdemes beruházni egy kompresszorra és napi szinten takarítani a hűtőt. Képet ha kérhetnénk a trakiról és a motor teréről.
Ne akarj sokat, ennyiért nagyon jó árban van, és a képek alapján szinte újnak néz ki. Igaz az üzemanyag drága, de még fuvarral együtt is normális áron kapod. Tudom hogy kézi billentésü, azért kellene nekem is ilyen. De az a legjobb benne hogy nem széles mert a kerekek a plató alatt vannak, és nem a tengelyen billent mint az NSN típus.
Ha majd Te találasz ilyen pótot ami nekem van közel akkor értesíts!
Köszi a tippet BT 66.Beszéltem az emberrel sajnos az árból nem enged de így is kell, és bazi messze van....Találtam egy fuvarost is aki elhozza a héten talán.(+45 péz)
Képzeld kézi billentésű!
Már várom remélem nem jön közbe senki és nem adja el...aki elébb virít azé..
Válasz #16687. hozzászólásra
Koszonoma jo tanacsot majd igyekszem oda figyelniTechnikai adatokat szeretnék errol akubota aste 155kistrakirol.Amikor vettem az elado az mondt hogy 15 loeros az oroszweb oldalakon 9loeros
Válasz #16704. hozzászólásra
olyan lámpa kell amibe bent van a kapcsoló akkor már be tudod kötni ,h 3 izzoval ,nem kell hozzá semmi relé az úgy van gyárilag! én 2500 -ért vettem újjonan
Helló!
Nekem 1,5m3 pótom van ha leneylonozom 3-3.5 magasítóval!
a billentésről csak annyit ha megrakom valamivel ami ingyen van mert általában úgy van,széna, gally,homok,trágya,bengézett kukorica,napraforgó,akkor nem gondolok arra hogy billencsem vagy lapátoljak!
De ez csak az én kispoénos hozzáállásom
Válasz #16701. hozzászólásra
Ilyent én is régen szeretnék , csak a legjobb ár kb 130 000 Ft volt amiért összerakták volna ( csak a tömb + cső előre hátra ). Lehet tudni hogy a tiéd mennyi volt ?
Hát igen, rugóval megoldható. De ezen nem töröm a fejem mert hótolólapra nincs szükségem, télen nem akarok a fütetlen trakin ülve megfázni. Azt a kis havat elhányom lapáttal is, annyi mozgás kell az embernek. De a pótkocsi billentés az jó lenne, bár ez sem sürgős mert még pótkocsim sincs. De ha majd lesz, és lesz rajta kézi hidraulikapumpa a billentéshez akkor még arra sem lesz szükségem hogy a trakin kiépítsem a hidraulika kivezetést.
Nézd meg direkt vagy gyujtás áram,mekkora biztosítékkal van védve az áramkör,ha kapcsoló utáni a kivezetés hány ampert bír a kapcsoló.
Javasolnám a ledes tecnikát nincs akkora amper felvétele.Általad említett égőkhöz illik relét beépíteni.
Ha nem vagy biztos magadban bízd szakemberre.
A Kelet-Agro kft. megoldotta egy visszahúzó rugó és egy irányváltó segítségével.Szerintem megoldható vele.Honlapjukon van részletes leírás.
Én direkt raktam 2x2 utas irányváltót a késöbbi fejlesztések miatt.
35454 hozzászólás
Válasz #16748. hozzászólásra
Remélem jó lesz,majd holnap kiderül.Képeket csinálok és felrakom.
Válasz #16751. hozzászólásra
laxa koszonom a segtséget
Válasz #16751. hozzászólásra

megprobalom
Válasz #16750. hozzászólásra
A feltöltés után még van egy kicsike "beilleszt" ikon is azt is nyomd rá.
Válasz #16749. hozzászólásra
probálkozoma képeke felrakni de nemmegy
Válasz #16744. hozzászólásra
Válasz #16719. hozzászólásra

Balu!
Jó guminak látszik de ez a gyári méretünk? 12- es az biztos, de mintha nem 500 as lenne ....
Válasz #16721. hozzászólásra
Mégegyszer köszi BT66!
Szólok ha látok valami Neked jót,közelit.
Holnap már otthon áll az ANS-564-em
probálkozom aképekkel
Válasz #16742. hozzászólásra
Sziasztok! Még egy kicsit csiszolj rajta, jó lesz az!

Igen a hutot igen gyakran kell tiszitani
Igen a hutot igen gyakran kell tititani
Válasz #16739. hozzászólásra

Én nyerteeeeeeem....
Válasz #16738. hozzászólásra
NAGYON NEM MEGY A DOLOG!TALÁN MOST
Válasz #16737. hozzászólásra
Na, így hátha jó lesz a linked.
Válasz #16735. hozzászólásra
A link kezdeténél töröld ki a http-t, mert kétszer szerepel az elején. Szerintem ez a gond, mert ez sem jó!
Válasz #16734. hozzászólásra
http://http://aprod.hu/hirdetes/2x2-es-valtvaforgo-eke-ID1PUOx.html#689
krizol

A linkek nekem nem nyílnak meg,persze lehet,hogy én bénáztam csak.
A Keletagros válvaforgató ekét még én is kimerném próbálni a kis yanimmal,ha valóban 2*25 a fogásszélesség akkor vinné is.Igaz viszont,hogy nem országúti fokozatban.Én kötött földben egyébként is terepben szántok.
Remélem megnyerem tombolán a Keletagronál remélve,hogy indítanak majd.
Válasz #16732. hozzászólásra
http://http://aprod.hu/mezogazdasag/mezogazdasagi-eszkoz-gep/?page=2
Válasz #16731. hozzászólásra
http://ttp://aprod.hu/mezogazdasag/mezogazdasagi-eszkoz-gep/?page=5
Válasz #16728. hozzászólásra
Ez sem lehet rossz, és aránylag elviselhető az ára is!
Válasz #16723. hozzászólásra
Igen én nézegedtem meg kérdeztem is az árát és az utóbbbi miatt le is adtam róla.
Válasz #16728. hozzászólásra
...de ezek már ÁFÁ-s árak.
Válasz #16726. hozzászólásra

A Keletagro szerint ez egy:
"2 fejes váltva forgató eke 23-30LE teljesítményű japán kistraktorokhoz. 25cm mélységig".
Na én ezt az ekét láttam, valóban nagyon pazarul néz ki, nagy, masszív eke, de ehhez szerintem a 30le a minimális erőigény. Ezt a Csaby68 20-as Hinoja talán meg se mozdítja!
Csaby68:
Neked ilyen eke kellene, ennek 2x20 cm a fogásszélessége. Ez olyan mint az enyém, csak váltvaforgatós. Ám ez is drága, a gyár a legolcsóbb verziót (a képen) 794€-ért adja, ugyanez oldalra csúsztatható függesztéssel 1036€, és azt amelyiket meg hidraulikusan lehet átfordíttani 1716€-ért. Húzós árak, de ez van.

Ez az eke lenne.
Válasz #16725. hozzászólásra
Akkor lehet jobban megéri, persze kérdés miután lenne?
váltvaforgatóeke
Válasz #16724. hozzászólásra
Az ára az nagyon necces.
A fogás szélesség az szerintem 2x30
Szép kis áron vesztegetik , és mekkora fogás széleleségű?
Üdv mindenkinek.Szegedi Laci ez az eke lenne.
Eke
Bocsánat de még most jöttem be a melóból.
AGROKID te nézegeted a WIRAXos 2-es váltva forgatós ekét igaz?Ma be mentem és csináltam 1 képet is az ekéről.395+Áfa.Jaj.
De csecse volt a kis Kubota az Agroinform standján! Ki látta?
Válasz #16685. hozzászólásra

Szia!
Üdv a csapatban igaza van Szamócának hátul van a hűtő nagyon kell rá vigyázni.Érdemes beruházni egy kompresszorra és napi szinten takarítani a hűtőt. Képet ha kérhetnénk a trakiról és a motor teréről.
Válasz #16696. hozzászólásra

Én xenont használok 35w,de elég komoly fényereje van,és a töltés is bírja.
Szevasztok.
Ma megrendeltem az Orakertől az első gumikat (500*12),elvileg pénteken érkezik.
Kiváncsian várom milyen lesz!http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-gumiabroncsok/japantraktor-gumiabroncs-500-12
Válasz #16716. hozzászólásra
szívesen!
Válasz #16714. hozzászólásra
Ne akarj sokat, ennyiért nagyon jó árban van, és a képek alapján szinte újnak néz ki. Igaz az üzemanyag drága, de még fuvarral együtt is normális áron kapod. Tudom hogy kézi billentésü, azért kellene nekem is ilyen. De az a legjobb benne hogy nem széles mert a kerekek a plató alatt vannak, és nem a tengelyen billent mint az NSN típus.
Ha majd Te találasz ilyen pótot ami nekem van közel akkor értesíts!
Válasz #16715. hozzászólásra

Köszi szépen, sokat segítettél!
Válasz #16712. hozzászólásra
pontosan nem tudom de H3 55w kb
Válasz #16707. hozzászólásra

Sziasztok!
Köszi a tippet BT 66.Beszéltem az emberrel sajnos az árból nem enged de így is kell, és bazi messze van....Találtam egy fuvarost is aki elhozza a héten talán.(+45 péz)
Képzeld kézi billentésű!
Már várom remélem nem jön közbe senki és nem adja el...aki elébb virít azé..
Válasz #16687. hozzászólásra
Koszonoma jo tanacsot majd igyekszem oda figyelniTechnikai adatokat szeretnék errol akubota aste 155kistrakirol.Amikor vettem az elado az mondt hogy 15 loeros az oroszweb oldalakon 9loeros
Válasz #16711. hozzászólásra
Neked hány wattos az izzója?

olyan lámpa kell amibe bent van a kapcsoló akkor már be tudod kötni ,h 3 izzoval ,nem kell hozzá semmi relé az úgy van gyárilag! én 2500 -ért vettem újjonan
Helló!

Nekem 1,5m3 pótom van ha leneylonozom 3-3.5 magasítóval!
a billentésről csak annyit ha megrakom valamivel ami ingyen van mert általában úgy van,széna, gally,homok,trágya,bengézett kukorica,napraforgó,akkor nem gondolok arra hogy billencsem vagy lapátoljak!
De ez csak az én kispoénos hozzáállásom
Válasz #16708. hozzászólásra
Nekem hátra nincs kivezetve,ha lenne az ár reális volna.
Válasz #16701. hozzászólásra
Ilyent én is régen szeretnék , csak a legjobb ár kb 130 000 Ft volt amiért összerakták volna ( csak a tömb + cső előre hátra ). Lehet tudni hogy a tiéd mennyi volt ?
Válasz #16705. hozzászólásra
Hát igen, rugóval megoldható. De ezen nem töröm a fejem mert hótolólapra nincs szükségem, télen nem akarok a fütetlen trakin ülve megfázni. Azt a kis havat elhányom lapáttal is, annyi mozgás kell az embernek. De a pótkocsi billentés az jó lenne, bár ez sem sürgős mert még pótkocsim sincs. De ha majd lesz, és lesz rajta kézi hidraulikapumpa a billentéshez akkor még arra sem lesz szükségem hogy a trakin kiépítsem a hidraulika kivezetést.
Nézd meg direkt vagy gyujtás áram,mekkora biztosítékkal van védve az áramkör,ha kapcsoló utáni a kivezetés hány ampert bír a kapcsoló.
Javasolnám a ledes tecnikát nincs akkora amper felvétele.Általad említett égőkhöz illik relét beépíteni.
Ha nem vagy biztos magadban bízd szakemberre.
Válasz #16703. hozzászólásra
A Kelet-Agro kft. megoldotta egy visszahúzó rugó és egy irányváltó segítségével.Szerintem megoldható vele.Honlapjukon van részletes leírás.
Én direkt raktam 2x2 utas irányváltót a késöbbi fejlesztések miatt.