Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, a kereskedő biztos nem fogja azt mondani, hogy nem jó olaj ,ne vedd meg. Nem tudom ér-e annyit az a 20 ezer forint, hogy az elkövetkező években ott motoszkáljon a fejedben, hogy vajon jó-e az olaj, meddig fog vele menni, nem csökken-e az élettartama a gépnek. 1-2 intervallumot biztos elmegy kevésbé jó minőségű olajjal is, de én hosszú távra terveznék, arra meg van kicsit drágább, de elméletileg biztos márka. Ez nem olyan mint egy gumi, hogy ha gagyi és 2 év alatt elkopik sincs semmi, "csak" kell venni újat.
Szia!
Én is úgy eméxem, hogy beszéltünk róla, csak nem találtam meg, hogy mit.
Nekem lassan érik a teljes olajcsere és szerviz, ezért dobtam fel újra a témát, hátha időközben lett valakinek tapasztalata a termékekről.Ha nincs más, akkor felhívom a kereskedőt, de tőle olyan válaszora számítok, hogy szuper, meg minden.
Én már beszéltem telefonon a kereskedővel aki az olajat árulja.A telefonba Német gyártású olajnak mondta.Mivel akkor nem volt szükségem éppen olajra még nem rendeltem tőlük.Én a váltó-hidaulika olajat kerestem amikor megtaláltam.Egy telefont meg érne szerintem feltéve,hogy venni kell olajat.Régebben beszéltünk is itt a fórumba erről ha jól emlékszem.
Sziasztok!
Olajokról ismét. Ismeri ezt valaki?
Olcsónak tűnik, az AGIP-nak kb a fele és van 5 literes kiszerelében is.
Viszont nem szeretnék az "olcsó húsnak ... " kezdetű közmondásanak szenvedő alanya lenni.
Tud valaki valamit a márkáról?
Más. Ez is csak kb 2/3-a az AGIP-nak.
Erről sem tudok semmit.
Vélemény esetleg?
Válasz #14778. hozzászólásra
Sziasztok! Misi a szántásod tuti!!
Hiába a Bagodi aaaz Bagodi no!! De készülj a télre, állítólag kemény tél lesz, mert a Japó trakisok tavasz óta aprítják a fát!!
Árban mire lehet számítani? Arra is gondoltam ha csak simán a mechanikát veszem meg és a felfüggesztést és a lemezelést meg itthon megcsinálná az ember úgy hátha olcsóbban kijön...
Igen! Köszöni szépen jól van :) mikor széthúztuk kiesett a varázscsavar ami összefogja a kardánt a híddal azt visszatettük és már hajtott is és egyből vitte a 2-es ekét!!! Úgyhogy hála istennek így olcsón megúsztuk
Sziasztok!
Megérkeztek a szántásról a képeim. Sajnos ez a pár kép készült mert nem tudtam mindig magammal ráncigálni valakit hogy munka közben fényképezzen vagy videózzon.
Balu a bedöntés után odament,és fél kézzel visszatette a barázdába a gépet .Esetleg megjegyezte,hogy így szoktam leszállni és kész,ráült a gépre folytatta a munkát.Ő a Balu,ráadásul Balu2
Na látod! Ez ilyen egyszerű. Ezért van az a qrva sok beállító csavar az ekén, aminek az az eredménye, hogy az eke nem dolgozik szépen. Kivéve azt a néhány szerencsést, aki jól belőtte a cos alfát.
Szai!
Sajna nincs, de nincs is nagyon mit videózni rajta. Beállítod a kanalakat a táblázat szerint, feltöltöd maggal a tartályt, leereszted a vetőelemeket, felakasztod rájukl a súlyokat és szépen terep 4-ben mész a földön. Néhány trükk van, mint pl. nem tolatunk egy milimétert sem, az első 3-4 kanyart keresztbe is vetjük a tábla végén, hogy könnyű legyen később forgolódni, és úgy kezdjük a sort, hogy egy fél vetőgépnyivel előbb tesszük le a gépet, mint a keresztbe ledülőzött rész. Mert kb ennyit tesz meg a gép, amíg a kanalak megtelnek maggal és ledobja őket vetőcsőbe.
Amikor kész van el kell kérni a pénzt, meginni a sört vagy bort amivel megkínálnak és menni kell a következő gazdához. A záró aktus csak akkor javallott, ha nem mész aznap közútra.
35441 hozzászólás
Válasz #14763. hozzászólásra
Tetszenek a tuningok az ekén!
Válasz #14789. hozzászólásra
Üdv!
Igen, a kereskedő biztos nem fogja azt mondani, hogy nem jó olaj ,ne vedd meg. Nem tudom ér-e annyit az a 20 ezer forint, hogy az elkövetkező években ott motoszkáljon a fejedben, hogy vajon jó-e az olaj, meddig fog vele menni, nem csökken-e az élettartama a gépnek. 1-2 intervallumot biztos elmegy kevésbé jó minőségű olajjal is, de én hosszú távra terveznék, arra meg van kicsit drágább, de elméletileg biztos márka. Ez nem olyan mint egy gumi, hogy ha gagyi és 2 év alatt elkopik sincs semmi, "csak" kell venni újat.
Válasz #14788. hozzászólásra
Szia!
Én is úgy eméxem, hogy beszéltünk róla, csak nem találtam meg, hogy mit.
Nekem lassan érik a teljes olajcsere és szerviz, ezért dobtam fel újra a témát, hátha időközben lett valakinek tapasztalata a termékekről.Ha nincs más, akkor felhívom a kereskedőt, de tőle olyan válaszora számítok, hogy szuper, meg minden.
Én már beszéltem telefonon a kereskedővel aki az olajat árulja.A telefonba Német gyártású olajnak mondta.Mivel akkor nem volt szükségem éppen olajra még nem rendeltem tőlük.Én a váltó-hidaulika olajat kerestem amikor megtaláltam.Egy telefont meg érne szerintem feltéve,hogy venni kell olajat.Régebben beszéltünk is itt a fórumba erről ha jól emlékszem.
Válasz #14784. hozzászólásra
Bocsi ezt nagyon benéztem. Az viszont jó ár.
Válasz #14785. hozzászólásra
Már-már aggasztóan (gyanúsan) jó ár.
Válasz #14783. hozzászólásra
20 l.
Válasz #14783. hozzászólásra
5 l.-ért sok. De a 16764 Ft az 20 liter olaj ára.
Válasz #14782. hozzászólásra
Szerinted 16000 Ft 5l olajért nem sok? Szerintem meg nagyon drága.
Sziasztok!
Olajokról ismét.
Ismeri ezt valaki?
Olcsónak tűnik, az AGIP-nak kb a fele és van 5 literes kiszerelében is.
Viszont nem szeretnék az "olcsó húsnak ... " kezdetű közmondásanak szenvedő alanya lenni.
Tud valaki valamit a márkáról?
Más.
Ez is csak kb 2/3-a az AGIP-nak.
Erről sem tudok semmit.
Vélemény esetleg?
Válasz #14770. hozzászólásra
Misit keresd meg ....
Válasz #14766. hozzászólásra
Csak ámulok és bámulok.
Válasz #14778. hozzászólásra
Sziasztok! Misi a szántásod tuti!!
Hiába a Bagodi aaaz Bagodi no!! De készülj a télre, állítólag kemény tél lesz, mert a Japó trakisok tavasz óta aprítják a fát!!
Válasz #14777. hozzászólásra
Szia csörögj rám ha mással nem pár jó tanáccsal tudok segíteni, hogy mire figyelj vásárláskor. a teló számom az adatlapon. akár most is hívhatsz.
Igen köszi már megtaláltam. Hmm... kicsit sokkalom.
Válasz #14775. hozzászólásra
140 a mechanika, benne a hirdetésben
Árban mire lehet számítani? Arra is gondoltam ha csak simán a mechanikát veszem meg és a felfüggesztést és a lemezelést meg itthon megcsinálná az ember úgy hátha olcsóbban kijön...
Válasz #14773. hozzászólásra
itt a hirdetése: http://www.aprohirdetesingyen.hu/noveny/1601519/agaprito
Szia, itt Zalában tudok egy szakit, aki gyárt apritót. Szokta hirdetni neten is, tavaly én is vettem tőle. Nekem bevált, bátran tudom ajánlani.
Köszi!
Szia!
Szerintem próbáld meg itt:
http://artsteel.hu/index.php?route=common/home
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban hogy hol lehet szerezni ágaprítóhoz mechanikát???
Szép munka Misi!
Válasz #14766. hozzászólásra
Így könnyű a lány dolgozik te meg sörözöl. Egyébként nagyon ügyes a lány.
http://www.youtube.com/watch?v=qQnElZcdlUY&feature=c4-overview&list=UUqW5emcbqfz3vFnu_ZkqaeQ
Lányom szánt
Sajnos nem a leg jobb a vidó De lényeg látható
Klafa
Véleményt kérnék.
Bencsiki a lányom tavaj 10évesen szántott a trakimal a videot majd felteszük a forumra .
Válasz #14684. hozzászólásra
És bizony igaz! Történelmet ír a videó! Valahol 33:06-tól a Mesi szánt! Az első hölgy a fórumon, aki bizonyítottan szánt a traktorral!
Válasz #14759. hozzászólásra
Oks, ha tudok segítek.
Válasz #14747. hozzászólásra
Szia! Csak azért kérdem mert kaptam egy 12 soros gépet aztán, majd lesznek kérdéseim ha majd elhozom és megkezdem átalakítani....
Válasz #14746. hozzászólásra
Igen! Köszöni szépen jól van :) mikor széthúztuk kiesett a varázscsavar ami összefogja a kardánt a híddal azt visszatettük és már hajtott is és egyből vitte a 2-es ekét!!! Úgyhogy hála istennek így olcsón megúsztuk
Elrontottam a beillesztést úgyhogy újra csinálom.
És ez az utolja.
Sziasztok!
Megérkeztek a szántásról a képeim. Sajnos ez a pár kép készült mert nem tudtam mindig magammal ráncigálni valakit hogy munka közben fényképezzen vagy videózzon.
Válasz #14752. hozzászólásra
Vagy kimehet Baluval a hóra. Egy szóra.
Válasz #14751. hozzászólásra
És akinek ellenvetése van az mehet a kultúr elé.
Balu a bedöntés után odament,és fél kézzel visszatette a barázdába a gépet .Esetleg megjegyezte,hogy így szoktam leszállni és kész,ráült a gépre folytatta a munkát.Ő a Balu,ráadásul Balu2
Válasz #14745. hozzászólásra
Ez a szántás már egészségtelenül mély. Csak saját használatra.
Bár ezt más kiveséztük, az avatar képeden jól bedőltél. Nem szabad ilyen gyorsan venni a kanyart!
Válasz #14743. hozzászólásra
Az attól függ, hogy mennyit adsz érte!
Válasz #14744. hozzászólásra
Na látod! Ez ilyen egyszerű. Ezért van az a qrva sok beállító csavar az ekén, aminek az az eredménye, hogy az eke nem dolgozik szépen. Kivéve azt a néhány szerencsést, aki jól belőtte a cos alfát.
Válasz #14742. hozzászólásra
Szai!
Sajna nincs, de nincs is nagyon mit videózni rajta. Beállítod a kanalakat a táblázat szerint, feltöltöd maggal a tartályt, leereszted a vetőelemeket, felakasztod rájukl a súlyokat és szépen terep 4-ben mész a földön. Néhány trükk van, mint pl. nem tolatunk egy milimétert sem, az első 3-4 kanyart keresztbe is vetjük a tábla végén, hogy könnyű legyen később forgolódni, és úgy kezdjük a sort, hogy egy fél vetőgépnyivel előbb tesszük le a gépet, mint a keresztbe ledülőzött rész. Mert kb ennyit tesz meg a gép, amíg a kanalak megtelnek maggal és ledobja őket vetőcsőbe.
Amikor kész van el kell kérni a pénzt, meginni a sört vagy bort amivel megkínálnak és menni kell a következő gazdához. A záró aktus csak akkor javallott, ha nem mész aznap közútra.
Gyurka mi lett az első hajtással,megjavult?
Válasz #14734. hozzászólásra
Annak az a vége amit az avatar képemen látsz
De különben lehet ilyen mélyen szántani!
Válasz #14741. hozzászólásra Tanár úr kérem erre gondolt?
http://www.sulinet.hu/tanar/kompetenciateruletek/2_matematika/3_modulleirasok-tanar-tanulo-eszkoz/2_a_tipus/11-evfolyam/2_tanari_modulok/amat11_9_tanar.pdf
Válasz #14741. hozzászólásra
Tanár Úr, neked mennyi az alfád?
Szia Bencsiki! Az lenne a kérdésem hogy a vetésről nincsen véltetlenűl videód?