Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tisztelt Fórum!
Hinomoto C174 trakim van.A motorja Toyosha Cs100.A főtengelynél az ékszíjtárcsa mögötti szimering cseréjéhez szét kell húzni a motort?
Valamint a hátsó kerék kihajtásoknál szintén petyegtet az olaj.
Ott hogyan lehet kicserélni a szimeringet?
Kérem segítsen aki cserélt már ilyet,hogyan induljak el benne?
Vidd el gumishoz,egy ötösért megragasztja szereléssel együtt. Ha nem szánsz rá ennyit akkor nagy kalapács (10kg) szerelővasak, síkosító anyag és otthon is elkészül. Szívtam már 3 órát is mire le tudtam venni egy 28"-ost ,de lejött már 20 perc alatt is, változó.
Ha levetted nézd át és tisztítsd meg a felnidet belülről,a gumi alatt, ha rozsdás ,revés lenne. Drótkorong,flex, én le is szoktam festeni.
A hétvégén csináltam marózást, kaszálást és kirántottam néhány kisebb fát is. Az egyik szilvafa bosszút esküdött és kiszúrta a bal hátsó gumit
Szerintetek érdemes esetleg defektjavító spray-vel próbálkozni vagy szét kell szedni a gumit? Akinek van a szétszedésben tapasztalata, kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Gyors kérdés!
Néha néha világít a töltés visszajelzőm, nem generátoros a gépem, hanem a vizpumpán van egy dinamó szerűség. Télen fel sem merült ez a jelenség, de ahogy jön a meleg néha néha gondol egyet és világít, aztán ha ráteszem a világítást, akkor ez a hiba megszűnik, vagy elég ha felkapcsolom a lámpáimat, és le, és lehet nem is világít már a töltés jelzőm. Lehet, hogy túl jó a töltésem?
Válasz #11671. hozzászólásra
Én is meg csináltam hogy ki iktattam a generátort de az aksi nem bírt ki fél napot és lemerült. Utána újra tölt és mehet tovább. Mert nekem minden elektromos a gépen és elhasználta az összes szuflát az aksiból és egyszerűen meg állt aladtam.
Eddig ezeket kértem bent a srácoktól a találkozóra, hogy készítsenek, vagy tegyenek félre:
Fűnyíró (sima, azaz nem gyorsítós, és nem fordított forgásirányú)
Kombinátor (mindegy , hogy 110 vagy 140cm széles)
2 fejes eke
2 dobos fűkasza
a lista bővítése csak tőletek függ
mivel ahány gép annyi kardán, ezért a kardános gépek próbájához hozzatok légyszi mindenféle hosszúságúakat, mindenkinek elfér a kocsijában pár darab. Kellemetlen lesz, ha csak nézegetni tudjuk. Meg nagyon vágni sem kellene.
A pakolási ígéreteket írom :)
szamoca1
Generátor nélkül még megy a traktor, miért nem használtad egy rövidebb ékszíjjal, a generátort kikerülve?
Koresz
Nem tudok erre válaszolni. Ami biztos, hogy aki viszi, az nem szokott panaszkodni. Tehát csak jól működhet. Megpróbálok majd utolérni pár korábbi vevőt és utánaérdeklődni a dolognak.
Válasz #11650. hozzászólásra
Én is segítek pakolni mert engem is érdekelnek a munka gépek amiket gyártatok. Mert én nagyon meg vagyok elégedve az ekével amit nálatok vettem mert szépen dolgozik.
Üdvözlöm az urakat.
Rég jártam erre pedig lett volna időm rá, Mert éppen szezonba atta meg magát a Micsu. Meg kellet gyűrűzni épen ezzel készen lettem elkeztem vele dolgozni akkor meg a generátorom adta meg magát most a dióda sorra várok hogy meg jöjjön. És remélem utánna már jó lesz mert szét szednek az emberek. Adig is dolgoztam csak nagy géppel kukoricát hengereltem de úgy porót hogy alig láttam valamit.Rakok fel rola egy pár képet.
Egy Mc Cormick 230 asnak már ölég nagy a kerekehogy beleülhessek...
Győző:pakolni segítek szívesen.
Izzó és szűrőkészletre lenne szükségem.Szívesen megnéznék egy dobkaszát..már régóta áhítozom egyre ami a mi gépeinkhez való nálatok láttam is aztán lemaradtam a liciten...de jobb lenne megnézni elébb alaposan.Persze minden más érdekel ami munkaeszköz mindig tanul, fejleszt az ember...más népek elwelnessezik,elplázázzák a pénzt nekünk ez a perverziónk
Még nem láttam ilyen burgonya sorközművelőt.Nem gondoltam volna, hogy ezt lehet gépesíteni.Biztos nem is filléres darab egy ilyen szerkezet.Lehet, hogy mégis megszeretem a krumplitermelést.
Válasz #11660. hozzászólásra
Én azért inkább maradnák a 95-100 cm szélesség mellett, mint amilyen jelenleg is van, mert a 110 cm-t eléred a kerék kifordításával is ha szükség van rá.
Az biztos, hogy furcsa ez az év kezdet. Mint időjárás ügyileg, mint pedig meló ügyileg. A múltkor felvetett dolog, hogy nekem "is" kicsi ez a traktor, kezd kihangsúlyozódni. Nézegettem a típust milyen áron mennek, 900-1milla. Ez az az ár, amiért hirdetni lehet, de eladni kicsi eséllyel. Persze akinek nem sürgős, biztos megtalálja rá a vevőt. A felvetett 110cm-es szélesség beleférne nekem is, ha kötök számomra is előnyös kompromisszumokat, meg is nézegettem a múltkor felsorolt típusokat, van 1-2 amit eltudnék képzelni magamnak. Sajnos arra kicsi esélyt látok, hogy reális áron el tudjam adni, majd szinte egyből venni egy másikat. Azt sem tudom, lenne-e aki beszámolja és egyáltalán mennyiért. Az a baj sok a ha meg a lehetne.
Szia Győző ! Segítek pakolni ha nem csípődik be a derekam. Tudod én sem vagyok mai gyerek, jövőre már tűzoltó készülék kell a tortámhoz. 40 szállal már ki lehet fűteni egy lakást is.
35454 hozzászólás
Válasz #11701. hozzászólásra
Szerintem nem az ékszíj tárcsát kell valahogy leimádkozni és cserélhető a szimering,Legalábbis úgy a logikus.
Válasz #11702. hozzászólásra
Köszi!!!
Válasz #11700. hozzászólásra
Szerintem nagyon tuti.
Tisztelt Fórum!
Hinomoto C174 trakim van.A motorja Toyosha Cs100.A főtengelynél az ékszíjtárcsa mögötti szimering cseréjéhez szét kell húzni a motort?
Valamint a hátsó kerék kihajtásoknál szintén petyegtet az olaj.
Ott hogyan lehet kicserélni a szimeringet?
Kérem segítsen aki cserélt már ilyet,hogyan induljak el benne?
Videó a fűnyírásról.
Ha valakit érdekel,eladó egy alternáló kasza.
ZT-152 es.
46 ezres irányáron.
Válasz #11693. hozzászólásra
Reziben vettük. 120 volt sima kardánnal amit eladtam majd racsnis kardánt vettem hozzá.
Válasz #11692. hozzászólásra
A BSC-404 előde.
Annyira ilyen, hogy ez az. A hirdető még mindig nem vette le.
http://www.agrosat.hu/apro_lista.php?aid=53334
Válasz #11695. hozzászólásra
Szevasz.Szerinem csak alternálót bír el a tied.
Sziasztok milyen tip kaszát tudnék használni iseki kistrakeszhoz?
Válasz #11691. hozzászólásra
Balról jobbra nagy valószínűséggel töltés hiányára, olajnyomás hiányára és hűtőfolyadék túlmelegedésre figyelmeztetnek a lámpák.
Válasz #11690. hozzászólásra
Üdv!
Milyen adaptered van?
hol vetted és mennyiért?
Bár lehet már volt fent kép?
Köszi
Válasz #11681. hozzászólásra
Nem ismerem a típust, de visszaolvastam korábbi ezzel kapcsolatos kommentjeidet, nagyjából képbe kerültem.
Válasz #-1 hozzászólásra
oké,köszönöm szépen
Hali!
Tegnap nálam is beindult a fűnyírás. Elég jól teljesített az adapter, meg vagyok vele elégedve teljesen és gyorsan is lehet vele haladni.
Majd teszek fel videót is ha érdekel valakit.
Válasz #11682. hozzászólásra
Az igazság az, hogy túlozni akartam egy kicsit. De aztán féltem, hátha lebukok.
Válasz #11685. hozzászólásra
Vidd el gumishoz,egy ötösért megragasztja szereléssel együtt. Ha nem szánsz rá ennyit akkor nagy kalapács (10kg) szerelővasak, síkosító anyag és otthon is elkészül. Szívtam már 3 órát is mire le tudtam venni egy 28"-ost ,de lejött már 20 perc alatt is, változó.
Ha levetted nézd át és tisztítsd meg a felnidet belülről,a gumi alatt, ha rozsdás ,revés lenne. Drótkorong,flex, én le is szoktam festeni.
Válasz #11685. hozzászólásra
Szia !
Én úgy tudom,hogy a defekt javító spray csak ideiglenes megoldás.
Válasz #11684. hozzászólásra
{:lol:}
A utalványokra gondoltam.
Sziasztok!
A hétvégén csináltam marózást, kaszálást és kirántottam néhány kisebb fát is. Az egyik szilvafa bosszút esküdött és kiszúrta a bal hátsó gumit
Szerintetek érdemes esetleg defektjavító spray-vel próbálkozni vagy szét kell szedni a gumit? Akinek van a szétszedésben tapasztalata, kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.
Válasz #11683. hozzászólásra
Miért licitálni akarsz Győzőre?
Bocsi.
Válasz #11679. hozzászólásra
Győző idén lesz árverés?
Válasz #11681. hozzászólásra
Gondolom ez eggyel kisebb.
Válasz #11680. hozzászólásra
Bocs, elírtam. BCS-775
Válasz #11679. hozzászólásra
BCS-776
Válasz #11678. hozzászólásra
Milyen kaszával dolgozol?
Sziasztok!
Beindult a kaszálás szezon. Lucernás füvet vágtam zöld etetéshez a lovaknak.
Megy a gép, mint a szél!
Sziasztok!
Gyors kérdés!
Néha néha világít a töltés visszajelzőm, nem generátoros a gépem, hanem a vizpumpán van egy dinamó szerűség. Télen fel sem merült ez a jelenség, de ahogy jön a meleg néha néha gondol egyet és világít, aztán ha ráteszem a világítást, akkor ez a hiba megszűnik, vagy elég ha felkapcsolom a lámpáimat, és le, és lehet nem is világít már a töltés jelzőm. Lehet, hogy túl jó a töltésem?
Válasz #11673. hozzászólásra
Vettem. Ha összejön, akkor oldalazós lesz. Ha nem, akkor sima.
szamoca1
Hát igen, nem mellékhatás nélküli a dolog, de a töltögetés is jobb, mint garázsban nézegetni a traktort.
Válasz #11674. hozzászólásra
Hosszabbító aksi töltő és mehet is a munka.
Én is meg csináltam hogy ki iktattam a generátort de az aksi nem bírt ki fél napot és lemerült. Utána újra tölt és mehet tovább. Mert nekem minden elektromos a gépen és elhasználta az összes szuflát az aksiból és egyszerűen meg állt aladtam.
Szia Győző! engem az oldalra állíthatós fűnyíró érdekelne.
Válasz #11661. hozzászólásra
Hát úgy is lehet mondani.
Csak a domb másik oldalán...
Eddig ezeket kértem bent a srácoktól a találkozóra, hogy készítsenek, vagy tegyenek félre:
Fűnyíró (sima, azaz nem gyorsítós, és nem fordított forgásirányú)
Kombinátor (mindegy , hogy 110 vagy 140cm széles)
2 fejes eke
2 dobos fűkasza
a lista bővítése csak tőletek függ
mivel ahány gép annyi kardán, ezért a kardános gépek próbájához hozzatok légyszi mindenféle hosszúságúakat, mindenkinek elfér a kocsijában pár darab. Kellemetlen lesz, ha csak nézegetni tudjuk. Meg nagyon vágni sem kellene.
A pakolási ígéreteket írom :)
szamoca1
Generátor nélkül még megy a traktor, miért nem használtad egy rövidebb ékszíjjal, a generátort kikerülve?
Koresz
Nem tudok erre válaszolni. Ami biztos, hogy aki viszi, az nem szokott panaszkodni. Tehát csak jól működhet. Megpróbálok majd utolérni pár korábbi vevőt és utánaérdeklődni a dolognak.
SOS GP-3340E. tip. hidraulika szivattyúra lenne szükségem Iseki TU 1400 hoz SOS
Én is segítek pakolni mert engem is érdekelnek a munka gépek amiket gyártatok. Mert én nagyon meg vagyok elégedve az ekével amit nálatok vettem mert szépen dolgozik.
Üdvözlöm az urakat.
Rég jártam erre pedig lett volna időm rá, Mert éppen szezonba atta meg magát a Micsu. Meg kellet gyűrűzni épen ezzel készen lettem elkeztem vele dolgozni akkor meg a generátorom adta meg magát most a dióda sorra várok hogy meg jöjjön. És remélem utánna már jó lesz mert szét szednek az emberek. Adig is dolgoztam csak nagy géppel kukoricát hengereltem de úgy porót hogy alig láttam valamit.Rakok fel rola egy pár képet.
Szasztok!
Egy Mc Cormick 230 asnak már ölég nagy a kerekehogy beleülhessek...
Győző:pakolni segítek szívesen.
Izzó és szűrőkészletre lenne szükségem.Szívesen megnéznék egy dobkaszát..már régóta áhítozom egyre ami a mi gépeinkhez való nálatok láttam is aztán lemaradtam a liciten...de jobb lenne megnézni elébb alaposan.Persze minden más érdekel ami munkaeszköz mindig tanul, fejleszt az ember...más népek elwelnessezik,elplázázzák a pénzt nekünk ez a perverziónk
Még nem láttam ilyen burgonya sorközművelőt.Nem gondoltam volna, hogy ezt lehet gépesíteni.Biztos nem is filléres darab egy ilyen szerkezet.Lehet, hogy mégis megszeretem a krumplitermelést.
Válasz #11643. hozzászólásra
Bencsiki , Szem köszönöm !
Beszéltem tegnap este a Kiss- ékkel , jövő hétre bevállalták .
Addig megyek sárkányt eregetni (KF-Dragon ) , csak az sajnos jóval kisebb kategória.
Nézzétek!, milyen spéci orosz krumpli-sorközmüvelő!
Válasz #11662. hozzászólásra
Bt ha ennél keskenyebbet akarsz akkor vigyázz mert eldőlhet.
Válasz #11660. hozzászólásra
Én azért inkább maradnák a 95-100 cm szélesség mellett, mint amilyen jelenleg is van, mert a 110 cm-t eléred a kerék kifordításával is ha szükség van rá.
Válasz #11645. hozzászólásra
Szia Szem! Szomszéd vagy?
Válasz #11656. hozzászólásra
Az biztos, hogy furcsa ez az év kezdet. Mint időjárás ügyileg, mint pedig meló ügyileg. A múltkor felvetett dolog, hogy nekem "is" kicsi ez a traktor, kezd kihangsúlyozódni. Nézegettem a típust milyen áron mennek, 900-1milla. Ez az az ár, amiért hirdetni lehet, de eladni kicsi eséllyel. Persze akinek nem sürgős, biztos megtalálja rá a vevőt. A felvetett 110cm-es szélesség beleférne nekem is, ha kötök számomra is előnyös kompromisszumokat, meg is nézegettem a múltkor felsorolt típusokat, van 1-2 amit eltudnék képzelni magamnak. Sajnos arra kicsi esélyt látok, hogy reális áron el tudjam adni, majd szinte egyből venni egy másikat. Azt sem tudom, lenne-e aki beszámolja és egyáltalán mennyiért. Az a baj sok a ha meg a lehetne.
Válasz #11656. hozzászólásra
Pontosságra vagyok kíváncsi.Meg ahogy olvastam 2 féle tő távolság?
Szia Győző ! Segítek pakolni ha nem csípődik be a derekam. Tudod én sem vagyok mai gyerek, jövőre már tűzoltó készülék kell a tortámhoz. 40 szállal már ki lehet fűteni egy lakást is.
Szerintem jó ötlet. Én megnéznék egy ekét , konbinátort és ,vagy kultivátort
Válasz #11653. hozzászólásra
Klassz gép :)
Mire gondolsz, mire vagy kiváncsi?
psycho
Furcsán alakult a szezon. Vannak úton gépek, de sajnos csak úton.
Válasz #11638. hozzászólásra
Ha írsz egy e-mailt, akkor megnézem, hogy van-e kezelésink hozzá. Ha találok, akkor elküldöm.