Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz --Geri-- #33002. hozzászólásáraSzia közben 2.5 hét után megérkezett a gyári cső a wolf autóhoz Székesfehérvárra így már tárgytalan a dolog!
Azért köszönöm szépen a segítséged! :)
A képen látható (festetlen) orrsúlytartó eladó. 10mm vastag anyagból (egy anyagból) hajtva, nem hegesztve. Szélessége (magasság) 125mm, hossza kb.500mm, uhy lett kialakítva, hogy a képen látható (Misi-féle) orrsúly kényelmesen elfér rajta. Nekem volt két darab, az egyiket felszereltem, a másik eladó. Posta megoldható, a mindenkori posta díjszabása szerint. Ára 8500ft + Posta. Személyesen Szombathelyen átvehető.
Kedves kollégák!
Segítséget keresek. Egy Yanmar AF-222 -re homlokrakodót próbálok felszerelni, és a hidraulika kört kellene ehhez megosztani. Tud valaki közelebbit az adott típus (vagy hasonló) hidraulika rendszeréről, hol kellene elágazást beiktatni? Esetleg van valakinek AF-es kezelési és/vagy szerviz útmutató?
Köszönettel, Adamik Balázs.
Válasz Agronomus #32990. hozzászólásáraJelentem megérkezett a Csomag. Nagyon szuper az a kis traki, Lázárkának nagyon fog tetszeni,
Az összeg pedig 272 600ft
Shibaura SP1540 kis traktorom vízkeverője megadta magát. Hol tudnák rendelni hozzá másikat? Persze most amikor a legjobban kellene. Amikor megvettem az előző tulaj állítólag felújította,de a házi megoldások úgy látom nem vezetnek sehova.Mert csöpögött és most végleg megadta magát.Esetleg egy jó bontott valakinek?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Válasz máris szomszéd #32987. hozzászólásáraSzerintem hagyjuk ezt a névfeltüntetést. Nem azért csináljuk. Aki ott lesz az átadáson az aláírja, mert ők a mi "követeink", a többi pedig melengesse az adományozók és együttérzők lelkét.
Válasz 74 Misi #32984. hozzászólásáraMi nem hiszem,hogy el tudnánk menni bár addig még változhat a dolog. Aki nem tud elmenni és aláírni annak is fel kellene tüntetni a nevét szerintem.
Nagyon királyok vagytok, nem is álmodtam ,hogy ennyi pénz össze jön. Nagy segítség ez a családnak. Szeptember 16.án tervezünk le menni a KIS KOLLEGÁHOZ. Aki szeretne jönni az jelentkezzen nálam. Illetve nagyon meg köszönném ha pár traki ott lenne. Balu tudja hozni illetve én is úgy néz ki el tudom vinni. De azért jó lenne ha még pár traki ott lenne. Gondolom hatalmas élmény lenne a kis srácnak. Tehát aki úgy gondolja ,hogy el tudja hozni a trakit az csörgessen meg a 06 30 549 48 63 számon. előre is köszi.
Arra gondoltam csináltatok egy oklevelet és Lázárkát tiszteletbeli Japán kis traktorosnak fogadjuk.Kész lett az oklevél kíváncsi vagyok a véleményetekre. Be is kereteztetem majd . Aki el bír majd jönni az átadásra az a helyszínen aláírja.
Ez az uraim, csak így tovább!
Emberségből kiválóra vizsgázott a csapat, mindenki büszke lehet arra, hogy ebbe a társaságba tartozik! A mai világban sajnos már rendhagyó dolognak számít az, hogy egy ilyen maroknyi társaság egy emberként tud a jó ügy mellé állni. Én személy szerint kalapot emelek előttetek.
Válasz Scipio #32971. hozzászólásáraSzia!
A jófogáson találtam kettőt is ami neked lehet hogy jó lenne, az egyik eladó méretre is gyárt. Kistraktor fűkasza címszóra keress rá, ha nem találod, bemásolom neked a linkeket.
Válasz 74 Misi #32961. hozzászólásáraSzia Misi! Hétfőn feladom a levelet a megbeszélésünk alapján ( telefonon ). Annyi kérésem lenne ha megkapod vagy telón vagy itt a fórumon írj köszi! Üdv Tamás
35454 hozzászólás
Válasz --Geri-- #33002. hozzászólásáraSzia közben 2.5 hét után megérkezett a gyári cső a wolf autóhoz Székesfehérvárra így már tárgytalan a dolog!
Azért köszönöm szépen a segítséged! :)
Válasz Bencsiki #32989. hozzászólására
Válasz pepitamotors1984 #32988. hozzászólásáraSzia!
LEhet tudok segiteni :)
kekvillam82@gmail.com címen elérsz :)
Üdv. Mindenkinek! Találtam néhány videót Yanmar kuplung, kormány és kardán javításról. (bár soha ne legyen szügsége rá senkinek)KuplungKardánKormány
Válasz eke6572 #32997. hozzászólásáraNincs mit ! Szívesen !
Sziasztok!
A képen látható (festetlen) orrsúlytartó eladó. 10mm vastag anyagból (egy anyagból) hajtva, nem hegesztve. Szélessége (magasság) 125mm, hossza kb.500mm, uhy lett kialakítva, hogy a képen látható (Misi-féle) orrsúly kényelmesen elfér rajta. Nekem volt két darab, az egyiket felszereltem, a másik eladó. Posta megoldható, a mindenkori posta díjszabása szerint. Ára 8500ft + Posta. Személyesen Szombathelyen átvehető.
Kedves kollégák!
Segítséget keresek. Egy Yanmar AF-222 -re homlokrakodót próbálok felszerelni, és a hidraulika kört kellene ehhez megosztani. Tud valaki közelebbit az adott típus (vagy hasonló) hidraulika rendszeréről, hol kellene elágazást beiktatni? Esetleg van valakinek AF-es kezelési és/vagy szerviz útmutató?
Köszönettel, Adamik Balázs.
Válasz lakatosr66 #32995. hozzászólásáraKöszönöm Robi és Lacika a segítséget !
Válasz Agronomus #32990. hozzászólásáraJelentem megérkezett a Csomag. Nagyon szuper az a kis traki, Lázárkának nagyon fog tetszeni,
Az összeg pedig 272 600ft
http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-vizpumpa/vizpumpa-shibaura-sp1540
Válasz eke6572 #32992. hozzászólásárahttp://http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-vizpumpa/vizpumpa-shibaura-sp1540
Válasz eke6572 #32992. hozzászólásárahttp://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-vizpumpa/vizpumpa-shibaura-sp1540
Tisztelt fórumtársak !
Shibaura SP1540 kis traktorom vízkeverője megadta magát. Hol tudnák rendelni hozzá másikat? Persze most amikor a legjobban kellene. Amikor megvettem az előző tulaj állítólag felújította,de a házi megoldások úgy látom nem vezetnek sehova.Mert csöpögött és most végleg megadta magát.Esetleg egy jó bontott valakinek?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Válasz Agronomus #32990. hozzászólásáraKöszi. Mi hánt megérkezett írok.
Válasz 74 Misi #32985. hozzászólásáraÉn pedig jelentem, a csomag fel lett adva, remélem egyben odaér a Posta jóvoltából
Válasz máris szomszéd #32987. hozzászólásáraSzerintem hagyjuk ezt a névfeltüntetést. Nem azért csináljuk. Aki ott lesz az átadáson az aláírja, mert ők a mi "követeink", a többi pedig melengesse az adományozók és együttérzők lelkét.
Hali! ebay-rol rendelt már valaki? ha adok egy linket rendelne nekem valaki egy alkatrészt? ( nem trakihoz )
Válasz 74 Misi #32984. hozzászólásáraMi nem hiszem,hogy el tudnánk menni bár addig még változhat a dolog. Aki nem tud elmenni és aláírni annak is fel kellene tüntetni a nevét szerintem.
Válasz 74 Misi #32984. hozzászólásáraSziasztok!
Én sajna én nem tudok jönni, de nagyon örülök, hogy ennyire emberségesen áll a csapat a dologhoz.
Jelentem 9 500 ft érkezett,
Jelen összeg 272 600. ft
Ismét elkezdődött egy jó hét.
Sziasztok Urak!
Nagyon királyok vagytok, nem is álmodtam ,hogy ennyi pénz össze jön. Nagy segítség ez a családnak. Szeptember 16.án tervezünk le menni a KIS KOLLEGÁHOZ. Aki szeretne jönni az jelentkezzen nálam. Illetve nagyon meg köszönném ha pár traki ott lenne. Balu tudja hozni illetve én is úgy néz ki el tudom vinni. De azért jó lenne ha még pár traki ott lenne. Gondolom hatalmas élmény lenne a kis srácnak. Tehát aki úgy gondolja ,hogy el tudja hozni a trakit az csörgessen meg a 06 30 549 48 63 számon. előre is köszi.
Jelentem 2x10 000 ft érkezett,
Jelen összeg 263 100. ft
Úgy Érzem meg lesz a 300 000 FT
Jelentem 10 000 ft érkezett,
Jelen összeg 243 100. ft
Válasz 74 Misi #32979. hozzászólásáraJó ötlet nekem tetszik!
A keret is kell szerintem.
Válasz 74 Misi #32979. hozzászólásáraSuper. Biztos nagy öröm lesz neki! :-)
Sziasztok Urak!
Arra gondoltam csináltatok egy oklevelet és Lázárkát tiszteletbeli Japán kis traktorosnak fogadjuk.Kész lett az oklevél kíváncsi vagyok a véleményetekre. Be is kereteztetem majd . Aki el bír majd jönni az átadásra az a helyszínen aláírja.
Jelentem 3 000 ft érkezett,
Jelen összeg 233 100. ft
Jelentem 5 000 ft érkezett,
Jelen összeg 230 100. ft
Gyűlik ez szépen.
Jelentem 10 100 ft érkezett,
Jelen összeg 225 100. ft
Nagyon jó kis csapat
Ez az uraim, csak így tovább!
Emberségből kiválóra vizsgázott a csapat, mindenki büszke lehet arra, hogy ebbe a társaságba tartozik! A mai világban sajnos már rendhagyó dolognak számít az, hogy egy ilyen maroknyi társaság egy emberként tud a jó ügy mellé állni. Én személy szerint kalapot emelek előttetek.
Válasz 74 Misi #32932. hozzászólására
Jelentem tegnap postán 10 000 ft érkezett,
Jelen összeg 215 000. ft
Válasz Scipio #32971. hozzászólásáraÉn innen rendeltem a Yanmar F235 höz 135cm-est. Remelem elviszi. Szeptemberre lesz meg.
https://www.jofogas.hu/zala/Szartepo___Szarzuzo__Funyiro_125cm__Vladimirecre_stb_68199483.htm
Válasz Scipio #32971. hozzászólásáraSzia!
A jófogáson találtam kettőt is ami neked lehet hogy jó lenne, az egyik eladó méretre is gyárt. Kistraktor fűkasza címszóra keress rá, ha nem találod, bemásolom neked a linkeket.
Üdv mindenkinek!
A nemrég vásárolt 25 LE-s japán kistraktoromhoz szeretnék függőleges tengelyű szárzúzót vásárolni.
nem tudom mekkorát bír el, de ha lehet olyan 1,25-1,5 métereset tennék rá szívesen és az sem lenne baj, ha oldalra ki lehetne tenni valamennyire.
Van esetleg valami tippetek? KeletAgronál csak 1 méterest láttam, az nekem nem elég nagy.
(Bocs, ha ezzel belerondítok a gyűjtésbe)
Jelentem 5 000 ft érkezett,
Jelen összeg 205 000. ft
Hajrá
Sziasztok!Egysoros burgonyarázót keresek kis traktorhoz.Jól működő kellene,és jó áron. Köszönöm!
Válasz 74 Misi #32932. hozzászólására
Jelen összeg 200 000. ft
Ismét egy kerek szám
Válasz 74 Misi #32966. hozzászólásáraJelentem 5 000 ft érkezett,
Jelen összeg 190 000. ft
Ez igen Srácok alig győzöm írni
Válasz 74 Misi #32965. hozzászólásáraJelentem 10 000 ft érkezett,
Jelen összeg 185 000. ft
Válasz 74 Misi #32932. hozzászólásáraJelentem 10 000 ft érkezett,
Jelen összeg 175 000. ft
Csak így tovább
Válasz 74 Misi #32963. hozzászólásáraRendben! :)
Válasz pepitamotors1984 #32962. hozzászólásáraTermészetesen. A levélbe a teló számod írd bele.
Válasz 74 Misi #32961. hozzászólásáraSzia Misi! Hétfőn feladom a levelet a megbeszélésünk alapján ( telefonon ). Annyi kérésem lenne ha megkapod vagy telón vagy itt a fórumon írj köszi! Üdv Tamás
Jelen összeg 165 000. ft
Gyűlik ez rendesen
Le a kalappal fiuk!!
Jelentem 5000 ft érkezett,
Jelen összeg 155 000. ft
Csak így tovább.
Jelentem 50 000 ft érkezett,
Jelen összeg 150 000. ft
Csak így tovább . Király ez a csapat.
Jelen összeg 100 000. ft
Hajrá srácok csak így tovább.
Ha valakinek bármi kérdése van és nem tudja a telefon számomat akkor itt kereshettek:
06 30 549 48 63.
Jelen összeg 90 000. ft
Válasz máris szomszéd #32953. hozzászólására
Vágó Mihály és társa.