Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom ez miért baj ők ajánlották fel a segítséget.Amúgy a hadsereg gépei is be lettek vetve a kritikusabb helyeken.Már szerdától mondta a rádió,hogy csak az menjen akinek nagyon fontos de tele tankkal meg pokrócokkal.Tegnap délelőtt a nagy hóban elszáguldott mellettem egy merci át a pirosokon mert szinte üresek voltak az utak alig lehetett látni úgy esett, aztán egy benzinkútbejáratnál nem tudott bekanyarodni meg aztán elindulni sem a nyári gumijával ott kapirgált a négysávos út közepén.Na az ilyen megérdemli ,hogy az árokban kössön ki!Bocs az offért
De ma ünnep van, és ha jól láttam akkor eddig nem emlékeztünk meg az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) nemzeti ünnepünkről.
Ma hősökkel ünnepeltük a hősöket! Nagy szavak és látványosság nélküli, mégis talán a legtisztességesebb megemlékezés volt a mai! A politikát pedig hagyjuk a hó alatt! Ott most jó helyen lesz. Ha ezek a hősök hazaértek, veregessétek meg mindegyikük vállát, aki segített!
Tisztelet a Hősöknek! Akkor, és most is!
Válasz #9884. hozzászólásra
Én országút egyben húzom de levan engedve 22 centire, Ha felvenném olyan15-18centire én is bírám húzni órszágút 2 be.De felénk szeretik igen becsülettel megtrágyázni, és méjen szántatni még a kerteket is. Most is volt olyan kertem ami televolt kukorica szárral és így sem sikerült normálisan megszántani. Igen ilyenkor jó lenne egy tárcsa előtte bedolgozni.
Na megtaláltam a képet, 3 sor kukoricát tud ültetni kb 2m széles elméletileg meg van hozzá minden + még pár pót alkatrész is van. Még alkudozok egy picit, ha meg is veszem lesz vele munka rendesen mire kipofozom.
Szerintem Neked meg nekem a 2x20 centi a maximum, az enyém is ilyen. De jó talajban viszi is országúti 2-vel, a kötöttben is o.ú. 1-el. Sőt, jó talajban a 3x20 centit is viszi o.ú. 1-el!
Szerintem Neked meg nekem a 2x20 centi a maximum, az enyém is ilyen. De jó talajban viszi is országúti 2-vel, a kötöttben is o.ú. 1-el. Sőt, jó talajban a 3x20 centit is viszi o.ú. 1-el!
Nekem is van videóm a szántásról csak telefonnal van csinálva és nincsen a gépen konvertáló programom hogy átkonvertáljam.Majd ha jó lesz az idő csinálok fényképező géppel egy videót.
Válasz #9879. hozzászólásra
Énnekem a kelet-agrós van és szétvan húzva teljesen és így is viszi a gép igaz 2-20 centit visz. Ami volt előtte eke az 2-25 centit vitt és nem bírtam huzni ezt röhögve húzza 20-25 centi között.
Mit akarsz még csinálni azzal a fogásszélességgel? Hiszen azt írtad hogy 2x25 centit fog és az szerintem Neked nagyon-nagyon elég. Azért nem kell elszállni ettől a 20 (vagy 24) le-től!
Válasz #9869. hozzászólásra
Lehet igen bakhátazni csak nekem levan hegesztve mert alá van fektetve 3-mas lemezből simító.Meg az oldala a hátuljának bevan lemezőlve hogy minnél kevesebb főld mennyen mellé.Sajnos én úgy vettem hogy nem volt rajta a tátlapot nyomó rugó.
Válasz #9860. hozzászólásra
Szia Szamóca! Ha nem titkosítottad akkor a tudakozó is megadja a számodat.De ez rendkívüli helyzet ami most van, gondolom azért. Meg hogy az ellenzék nehogy fogást találjon rajtuk.
Válasz #9859. hozzászólásra
Halló Misi.
Azt hittem hogy már mrgint vettél valamit és az asszony kizavart aludni.De egyépként én is kaptam sms-t csak nemtudom kitől tugyák a szánomat.
DE ki adta mag nekik a telefonszámom azt nem tudom de én biztos nem. Már előre félek mert ha kifogy a kocsiból a gázolaj akkor ülhetek a trakira na ott lesz ám hideg, brrr
Válasz #9855. hozzászólásra
Ezen minden gyári a támasztó rúd is, ez nem hiszem, hogy valaha is szögállítós lett volna. De szerintem is Bagodi. Az én rotámon meg qva nehéz az ajtó az simítja a talajt.
35454 hozzászólás
Válasz #9900. hozzászólásra
Igen azt mondta az eladó is,hogy répa meg hagyma meg ilyesmire való max szotyi de kukira nem jó.
Válasz #9902. hozzászólásra
Hát,vagy két vagy háromsorost.
Válasz #9897. hozzászólásra
Üdv! Balu 2 sorost akarsz csinálni? Nekem az nem lenne jó, mert pontosan keréknyomba vetne.Nálam a 3 soros a nyerő.
Válasz #9890. hozzászólásra

Nem tudom ez miért baj ők ajánlották fel a segítséget.Amúgy a hadsereg gépei is be lettek vetve a kritikusabb helyeken.Már szerdától mondta a rádió,hogy csak az menjen akinek nagyon fontos de tele tankkal meg pokrócokkal.Tegnap délelőtt a nagy hóban elszáguldott mellettem egy merci át a pirosokon mert szinte üresek voltak az utak alig lehetett látni úgy esett, aztán egy benzinkútbejáratnál nem tudott bekanyarodni meg aztán elindulni sem a nyári gumijával ott kapirgált a négysávos út közepén.Na az ilyen megérdemli ,hogy az árokban kössön ki!Bocs az offért
Válasz #9899. hozzászólásra
cukorrépára használták az ilyeneket főleg meg fűszerpaprikára felénk.
Válasz #9898. hozzászólásra
Na igen,most beszéltem emberrel ez inkább aprómagvak vetésére van kukira nem jó.
Pedig jól hangzott.
Válasz #9896. hozzászólásra
Ez milyen magok vetésére alkalmas?
Válasz #9896. hozzászólásra
40e ft/fő szerintem az nem sok.
Ebből lehetne csinálni három vetőgépet,de ehez kéne még két ember akivel megvennénk közösen.Aztán három felé vágni és mindenki viheti haza.http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Stanhay_6_soros_szemenkenti_vetogep_8695391.htm
Válasz #9894. hozzászólásra kAPTAM ÉN IS DE ÉN HAVATTOLTAM MEG EL SZORTAM PÁR MÁZSA SÓT DE MOST MÁR JOBB AZ IDÖ
Most látom én is kaptam sms-t.
Akkor most menjek ki a garázsba és üljek a trakira, vagy inkább vackolak be a kocsiba? Mingkettő tele van üzemanyaggal.
Nekem a jól fűtött ház jobban tetszik.
Válasz #9839. hozzászólásra
Miért 30m,olajkút van rajta?? Az 5 milla hektáronként, remélem körberöhögted a tulajt.
Válasz #9863. hozzászólásra

Nekem titkosítva van és még is kaptam.
Válasz #9890. hozzászólásra
Na ez legyen a legnagyobb baj.
Sokkal jobb mintha dragonyos labancok jönnének.
Válasz #9889. hozzászólásra

Ezt is megéltük! A szabadságharc évfordulóján osztrák hókotrók oszlopban lépik át a magyar határt, hogy letakarítsák a magyar utakat.
De ma ünnep van, és ha jól láttam akkor eddig nem emlékeztünk meg az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) nemzeti ünnepünkről.

Ma hősökkel ünnepeltük a hősöket! Nagy szavak és látványosság nélküli, mégis talán a legtisztességesebb megemlékezés volt a mai! A politikát pedig hagyjuk a hó alatt! Ott most jó helyen lesz. Ha ezek a hősök hazaértek, veregessétek meg mindegyikük vállát, aki segített!
Tisztelet a Hősöknek! Akkor, és most is!
Válasz #9884. hozzászólásra
Én országút egyben húzom de levan engedve 22 centire, Ha felvenném olyan15-18centire én is bírám húzni órszágút 2 be.De felénk szeretik igen becsülettel megtrágyázni, és méjen szántatni még a kerteket is. Most is volt olyan kertem ami televolt kukorica szárral és így sem sikerült normálisan megszántani. Igen ilyenkor jó lenne egy tárcsa előtte bedolgozni.
Na megtaláltam a képet, 3 sor kukoricát tud ültetni kb 2m széles elméletileg meg van hozzá minden + még pár pót alkatrész is van. Még alkudozok egy picit, ha meg is veszem lesz vele munka rendesen mire kipofozom.

Válasz #9881. hozzászólásra

Válasz #9881. hozzászólásra
Nekem is van videóm a szántásról csak telefonnal van csinálva és nincsen a gépen konvertáló programom hogy átkonvertáljam.Majd ha jó lesz az idő csinálok fényképező géppel egy videót.

Válasz #9880. hozzászólásra

Aha. Így már mindjárt más a leányzó fekvése.
Énnekem a kelet-agrós van és szétvan húzva teljesen és így is viszi a gép igaz 2-20 centit visz. Ami volt előtte eke az 2-25 centit vitt és nem bírtam huzni ezt röhögve húzza 20-25 centi között.

Nem szálltam el nem nagyobbra hanem esetleg kisebbre állítanám . Ne szenvedjen a gép ha nem muszáj.
Válasz #9876. hozzászólásra
Mit akarsz még csinálni azzal a fogásszélességgel? Hiszen azt írtad hogy 2x25 centit fog és az szerintem Neked nagyon-nagyon elég. Azért nem kell elszállni ettől a 20 (vagy 24) le-től!
Válasz #9875. hozzászólásra
Tudom hogy jó csak senki nem kérte és nem is használtam.De ha valaki kérné levenném a lemezt.
Válasz #9874. hozzászólásra
Nekem mondod. Én tudom.
Ahhoz képest hogy ez volt az első szántásom ezzel az ekével, és nem is volt az eke jól beállítva, valóban szuper.
Válasz #9871. hozzászólásra
Na ezt nézegetem Szerintem a hátsó ekefejet egy kis átalakítással meglehet oldani, hogy a fogás széllességet lehessen állítani.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3117779/eke-NP-2.html#
Válasz #9872. hozzászólásra
Pedig faxa az a bakhátazó! Nézd meg!
Válasz #9870. hozzászólásra
Szia Bt! Nem tudom nézted-e a szántós videódat több mint 75 ezren nézték már meg.Szuper!
Válasz #9867. hozzászólásra
Hát én ennyire nem alázkodnák meg.
(Igaz van mosogatógép.)
Válasz #9869. hozzászólásra
Lehet igen bakhátazni csak nekem levan hegesztve mert alá van fektetve 3-mas lemezből simító.Meg az oldala a hátuljának bevan lemezőlve hogy minnél kevesebb főld mennyen mellé.Sajnos én úgy vettem hogy nem volt rajta a tátlapot nyomó rugó.
Válasz #9867. hozzászólásra
Szlovák eke lenne mint BT66-é, amit meg akarsz nézni?
Válasz #9864. hozzászólásra
Nekem meg sajnos nincs ilyen kihajtható fül a rotán, pedig jó lenne és én használnám is. Ha nem kell Neked és nem használod akkor küldd el nekem!
Válasz #9862. hozzászólásra
meg finom csoki
.
Ez is meg lesz mint a többi dolog. csak szépen és sok virág
Válasz #9864. hozzászólásra
Az pedig jó dolog! De ahogy nézem, azzal még bakhátazni is lehet.Jó a rotád!
Válasz #9865. hozzászólásra

Néha önként mosogatok, mondjuk ez lett a gyanús neki egy picit.

Kitartás majd csak sikerűl ovatosan és meg lesz. Sikerült megegyezni a vetőgépre.
Csak óvatosan, kis adagokban!
Válasz #9856. hozzászólásra

Az én marómon is van ijen kihajtható fűl de én nem használom
Szia Szamóca! Ha nem titkosítottad akkor a tudakozó is megadja a számodat.De ez rendkívüli helyzet ami most van, gondolom azért. Meg hogy az ellenzék nehogy fogást találjon rajtuk.

A lovas vetőgépet most kezdem neki be adagolni, hát nem egyszerű eset.
Én nem kaptam csak az asszony, úgy hogy Ő is mehet a kocsijába éjszakára, ráadásul az övé meg csillaggarázsban van.
Halló Misi.
Azt hittem hogy már mrgint vettél valamit és az asszony kizavart aludni.De egyépként én is kaptam sms-t csak nemtudom kitől tugyák a szánomat.
Válasz #9858. hozzászólásra

Mért te nem kaptál a belügytől SMS-t ?
DE ki adta mag nekik a telefonszámom azt nem tudom de én biztos nem. Már előre félek mert ha kifogy a kocsiból a gázolaj akkor ülhetek a trakira na ott lesz ám hideg, brrr
Válasz #9857. hozzászólásra
Há mé?
Na éjszakára mehetek le a pincébe és alhatok a kocsiba
Válasz #9855. hozzászólásra
Ezen minden gyári a támasztó rúd is, ez nem hiszem, hogy valaha is szögállítós lett volna. De szerintem is Bagodi. Az én rotámon meg qva nehéz az ajtó az simítja a talajt.
Válasz #9849. hozzászólásra
Kicsit hasonlít a bagodi szögállítós ekére csak azt le varázsolták róla.