Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD395.1 FtCHF446.43 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5150. hozzászólásra
Köszi Kíváncsi vagyok,sáros területen hogy szuperál.
Többektől halottam ,hogy vigyázni kell a mintaválasztásnál mert sárba meg ragadhat.
Várom a tapasztalatodat.
Aszfalton "kényelmesebb", puhábban gurul és nem reszket a traki mint a kemény rizsgumikkal. Talajmunkát eddig még nem végeztem vele. De akik már lecserélték azok azt mondják hogy a mi talajviszonyaink közt ezek a gumik megfelelőbbek mint a rizsgumik.
sziasztok forum társak,nemrég találtam rá erre az oldalra,van ez a kis szekerem, de van egy hibálya a gumi szét van repedva nagyonn. 8,3-24es a mérete de amit itt forgalmaznak nekem az keskeny, szélesebb gunit szeretnék rárakni tudtok valamilyen másik méretet adni ami jo lenne rá? cm-be tudom a méretet(széleség:25cm- magasága 100cm) de nem tudom a válto méretet a felni méretet hozzá alakitanám. köszi.
És fogtál valamit?
Nem horgásztam több, mint 45 éve. Lassan kezd hiányozni. Csak már a vizeken is más világ van. Nemtudom találok-e még olyan helyet, amilyeneken kölyökként horgászni szerettem.
Nálunk is jó kis eső volt,éppen horgásztam amikor jött a vihar,éppen össze tudtam pakolni.A földekre kell itt is az eső,bár én így most nem tudok talajmarózni pár napig.A szántások is csúsznak picit de azok még időben vannak.
Néztem, a fogaskerekek sértetlenek. A szimering és a zégergyűrű ment szét, valamint a kihajtásnál a tengely törött.
Azonban kellemes meglepetésként a Kelet-Agronál úgy döntöttek, hogy küldenek nekem egy új hajtóművet! Pedig kicsúsztam éppen a garanciából. Ma meg is kaptam, a héten beszereljük. Azt mondták ezek a hajtóművek sokkal többet bírnak, nekem pechem volt ezzel a darabbal.
Mindenesetre köszönet érte nekik, rendes dolog volt.
Folyt!
Nem is hülyeség! Csinálsz belőle egy mobil páleszfőzőt! Akár 2 üstöset is! Nem legális ugyan, de kölcsönözheted. Még ki is vontatod a helyíszinre.
Nálunk egy sörös kegből házilag barkácsolt páleszfőzőt 3500 ft-ért adnak kölcsön 1 napra. Sorbanállás van!
Szia!
Van még egy futóm bár az kisebb kb csak 500 kg-ot bír..az lófüle...
Sajna nem ráfutófékes az "ágyÚ", már legyomláltam róla a tűzteret,kondérokat.Rozsdátlanítottam festettem.Lehet meghagyom rajta a vonószemet és így járok az UAZ elbírja.
Szia!
Nálunk egy lökött tarkisnak olyan volt, hogy 3 pontra tudta csatlakoztatni és fel tudta emelni kb 110 cm magasra. 2 magas sort tudott stócolni egyedül. Csak hát becsődölt a csáker és mire észbe kaptam eladta mindenét.
Kicsit úgy nézett ki, mint a bigpack zsák emelő.
Hát nem tudom. 1975-ben láttam utoljára gulyás ágyút, na akkor viszont eleget! :)
Én nem adnám el (már így első nekifutásra, bár mindeki maga tudja, hogy neki mi a jó).
Az én pótom is gyárilag 1000 kg-ig terhelhető, meg is raktam úgy érett trágyával, hogy majd felniig lapult a gumija. Simán vitte a kis traki terepen - országúton, dimben-dombon, síkon.
Az nem baj, ha sokat bír a kocsi, max nem rakod meg annyira.
Az az igazság, hogy kissé félek attól, hogy egyszer csak az utánfutós vonófej leugrik a gömbről. 1000 kg trágya eléggé megcibálja az egytengelyes futót.....
Hasonló csak nem kazán hanem egy kemence amibe van egy vízteres kazántest de a többi az hasonló és nem került olyan sokba mint neked számolták. Csörögj rám a telószám az adatlapon.
Misi igazad van majd heftelek hozzá harmadik pontot is.
Bencsiki nekem olyan pótkocsi vég van ami kör alakú de sztem nagy Neked,egyelőre egy gulyáságyú vázon van,innen leugrik helyette vonófej(szgk) lesz(
Bár..lehet hogy eladom az egész pótot mert ölég nagy a japó után...két laprugós cca.1000 kg ig terhelhető gyárilag.sztem bírja a 1,5 tonnát.
Szerintem még nem tárgyaltuk ki. Az idén még lehet hogy finomítok rajta és akkor lesz a tuti. Alap esetben csak egyszer gyújtok be , ja és ebből is pancsikázunk.
Válasz #5111. hozzászólásra
Nem takarmánynak kell rajtam kívül nincs más állat a portán. kb 320 csont száraz szalma bála itthon van, és még kb 300-400 bálát még haza kellene termelni és elméletileg ki is fűtöm a telet.
Én vonószem alatt arra az izére gondoltam, ami a pótkocsi vonórúdjának a végére megy és azzal csatlakozik a trakeszhoz. A jobb oldali képen 2 is van belőle.
35452 hozzászólás
Légy üdvözölve köztünk bitt78!
Jól választottál, a Mitsu az Mitsu. Ez az etalon.
(a többi csak azért van hogy legyen mit összehasonlítani a Mitsuval)
Válasz #5150. hozzászólásra
Köszi Kíváncsi vagyok,sáros területen hogy szuperál.
Többektől halottam ,hogy vigyázni kell a mintaválasztásnál mert sárba meg ragadhat.
Várom a tapasztalatodat.
Válasz #5147. hozzászólásra
Aszfalton "kényelmesebb", puhábban gurul és nem reszket a traki mint a kemény rizsgumikkal. Talajmunkát eddig még nem végeztem vele. De akik már lecserélték azok azt mondják hogy a mi talajviszonyaink közt ezek a gumik megfelelőbbek mint a rizsgumik.
Válasz #5145. hozzászólásra
Jé nekem is ilyen van.
Üdv a körünkben. Látom jó az izlésed.
Válasz #5146. hozzászólásra
Jól van na, pici pénz sok munka, és kész is.
Válasz #4488. hozzászólásra
Szia BT66!
Milyen a gumi ,hogy vált be így nedves talajon ? Nem ragad bele a sár, és mennyire ráz az aszfalton?
Válasz #5144. hozzászólásra
Megnéztem.
De azért nem hiszem hogy ennyire igénytelennek kellene lenni.
sziasztok forum társak,nemrég találtam rá erre az oldalra,van ez a kis szekerem, de van egy hibálya a gumi szét van repedva nagyonn. 8,3-24es a mérete de amit itt forgalmaznak nekem az keskeny, szélesebb gunit szeretnék rárakni tudtok valamilyen másik méretet adni ami jo lenne rá? cm-be tudom a méretet(széleség:25cm- magasága 100cm) de nem tudom a válto méretet a felni méretet hozzá alakitanám. köszi.
Válasz #5063. hozzászólásra
Szia Zoli!
Igaz hogy nem új és nem szép egy kicsit dolgozni kell vele de az ára elég jó. A fórum társaktól kérjél véleményt,hogy jó-e ez neked.
http://www.jofogas.hu/veszprem/Kistraktorhoz_egyes_eke_elado_6330624.htm
Válasz #5142. hozzászólásra
És fogtál valamit?
Nem horgásztam több, mint 45 éve. Lassan kezd hiányozni. Csak már a vizeken is más világ van. Nemtudom találok-e még olyan helyet, amilyeneken kölyökként horgászni szerettem.
Sziasztok
Nálunk is jó kis eső volt,éppen horgásztam amikor jött a vihar,éppen össze tudtam pakolni.A földekre kell itt is az eső,bár én így most nem tudok talajmarózni pár napig.A szántások is csúsznak picit de azok még időben vannak.
Válasz #5136. hozzászólásra
Nem tudom. Csak belebotlottam és közzé tettem, hátha érdekel valakit
Válasz #5137. hozzászólásra
Néztem, a fogaskerekek sértetlenek. A szimering és a zégergyűrű ment szét, valamint a kihajtásnál a tengely törött.
Azonban kellemes meglepetésként a Kelet-Agronál úgy döntöttek, hogy küldenek nekem egy új hajtóművet! Pedig kicsúsztam éppen a garanciából. Ma meg is kaptam, a héten beszereljük. Azt mondták ezek a hajtóművek sokkal többet bírnak, nekem pechem volt ezzel a darabbal.
Mindenesetre köszönet érte nekik, rendes dolog volt.
Ezt meg megbütykölöm majd, jó lesz tartaléknak.
A helyi meteorológiai mérérőállomás szerint ma 15,6 mm esett. Jól jött!
Válasz #5129. hozzászólásra
Szia Geresz1!
Megnéztem a lucit! Nagyon szép! Egyenletesen, sűrűn kelt. Ha valami nagy baj közbe nem jön, jövére nagyot kaszálunk!
Lacko! Ami neked eltörött. fogaskerék.
Válasz #5126. hozzászólásra
Kínából, Olaszországon keresztül érkező termék.
Válasz #5134. hozzászólásra az rablás 99 literes dupla falú rozsdamentes saválló legális főzőt lehet venni 180 ért üzletben (csak főző hűtő plusz lóvé )
Válasz #5131. hozzászólásra
Folyt!
Nem is hülyeség! Csinálsz belőle egy mobil páleszfőzőt! Akár 2 üstöset is! Nem legális ugyan, de kölcsönözheted. Még ki is vontatod a helyíszinre.
Nálunk egy sörös kegből házilag barkácsolt páleszfőzőt 3500 ft-ért adnak kölcsön 1 napra. Sorbanállás van!
Az én kettes számú utánfutók ilyen:
Egy havertól kaptam. Pont egy nagy gurigát tudok vele szállítani. Na erre megy rá az utánfutós vonófej.
Válasz #5128. hozzászólásra
Ja? Nekem vonószemnek tűnt. Na mindegy. Keresek majd valami jókezű mestert itt a környéken oszt megoldjuk okosban!
Jólesz az még! Nálunk mindenki pálinkafőzőt akar eszkábálni a gulyáságyúból! :)
Tökre hiánycikk a cucc!
Válasz #5128. hozzászólásra
Konkrétan erre gondoltam:
Válasz #5116. hozzászólásra
Szia!
Van még egy futóm bár az kisebb kb csak 500 kg-ot bír..az lófüle...
Sajna nem ráfutófékes az "ágyÚ", már legyomláltam róla a tűzteret,kondérokat.Rozsdátlanítottam festettem.Lehet meghagyom rajta a vonószemet és így járok az UAZ elbírja.
Válasz #5101. hozzászólásra
Bencsiki!
Az nem vonószem. Az csak 2 szeg, ami biztosítja a vonólapban a munkagépet.
Válasz #5125. hozzászólásra
Most hogy belegondolok, igazából inkább olyasmi volt, mint egy targonca villa 3 pontra szerelve.
Sziasztok!
1 fejes eke, eddig nem ismertem:
http://geo-munkagepek.hu/GEO_eke_GP20
Válasz #5124. hozzászólásra
Szia!
Nálunk egy lökött tarkisnak olyan volt, hogy 3 pontra tudta csatlakoztatni és fel tudta emelni kb 110 cm magasra. 2 magas sort tudott stócolni egyedül. Csak hát becsődölt a csáker és mire észbe kaptam eladta mindenét.
Kicsit úgy nézett ki, mint a bigpack zsák emelő.
Valami ilyesmi, csak bálavillával:
http://geo-munkagepek.hu/GEO_emelo_EL200
Válasz #5122. hozzászólásra
Szia Balu!
Nekem nincs de én úgy csinálnám meg a vázat ,hogy esetleg később targonca villát is rá lehessen szerkeszteni. Ja és két tüskébe gondolkozzál .
Válasz #5112. hozzászólásra
Üdvözlet!
Ha vonógömbre gondoltok, én autóbontóba mentem, és onnan vágattam, és szinte ingyen volt, mert egy kávémba került.
Urak,van valakinek bálavillája a kistrakihoz?
Válasz #5119. hozzászólásra
Hát nem tudom. 1975-ben láttam utoljára gulyás ágyút, na akkor viszont eleget! :)
Én nem adnám el (már így első nekifutásra, bár mindeki maga tudja, hogy neki mi a jó).
Az én pótom is gyárilag 1000 kg-ig terhelhető, meg is raktam úgy érett trágyával, hogy majd felniig lapult a gumija. Simán vitte a kis traki terepen - országúton, dimben-dombon, síkon.
Az nem baj, ha sokat bír a kocsi, max nem rakod meg annyira.
Az az igazság, hogy kissé félek attól, hogy egyszer csak az utánfutós vonófej leugrik a gömbről. 1000 kg trágya eléggé megcibálja az egytengelyes futót.....
A gulyáságyú ráfutó fékes? Mert az kincs!
Válasz #5118. hozzászólásra
Hasonló csak nem kazán hanem egy kemence amibe van egy vízteres kazántest de a többi az hasonló és nem került olyan sokba mint neked számolták. Csörögj rám a telószám az adatlapon.
Válasz #5118. hozzászólásra
Sziasztok!
Misi igazad van majd heftelek hozzá harmadik pontot is.
Bencsiki nekem olyan pótkocsi vég van ami kör alakú de sztem nagy Neked,egyelőre egy gulyáságyú vázon van,innen leugrik helyette vonófej(szgk) lesz(
Bár..lehet hogy eladom az egész pótot mert ölég nagy a japó után...két laprugós cca.1000 kg ig terhelhető gyárilag.sztem bírja a 1,5 tonnát.
Válasz #5117. hozzászólásra
Rendesen úgy, ahogy kell? Szalmabálás kazán, puffertartály, 2-3 számomra érthetelenül működő szelep, szivattyú, hőcsrélő, meg minden?
Válasz #5116. hozzászólásra
Szerintem még nem tárgyaltuk ki. Az idén még lehet hogy finomítok rajta és akkor lesz a tuti. Alap esetben csak egyszer gyújtok be , ja és ebből is pancsikázunk.
Válasz #5113. hozzászólásra
A fűtési megoldásodat megtárgyaltuk már? Én is gondolkodtam rajta, de nekem olyan 3 milkába került volna egy korrekt megoldás.
Nem volt annyi kedvem .
Válasz #5114. hozzászólásra
Köszi, de nem.Vonógömböm van, saját egyedi gyártású spéci.
Ilyesmire gondoltam:
http://www.smid.hu/smid/images_alkatresz/150/VSZEM50.jpg
Csak emberi áron.
Lecsrélném az utánfutóm (pótkocsi) utánfutós vonószerkezetét vonószemre (olyan karikás izére, amit egy vonószeggel lehet a trakihot csatlakoztatni).
Válasz #5112. hozzászólásra
Itt a legolcsóbb, a legtöbb kereskedő tőlük szerzi be.
LINK
Válasz #5111. hozzászólásra
Nem takarmánynak kell rajtam kívül nincs más állat a portán. kb 320 csont száraz szalma bála itthon van, és még kb 300-400 bálát még haza kellene termelni és elméletileg ki is fűtöm a telet.
Válasz #5104. hozzászólásra
Vonógömbre gondoltál
Pl: LINK
A keletagro elég drága. Helyi traktoros boltban olcsóbban is meg lehet kapni...
Válasz #5109. hozzászólásra
Ja! Te fűteni akarsz vele? Nekem takarmánynak kellene!
Válasz #5108. hozzászólásra
Nyugi, 2 nap alatt megszárad.
Igaz, hogy utána újra esik...
Válasz #5107. hozzászólásra
Nem akarlak el keseríteni de ez nem is fog vízszintesbe állni ha után futót húzol, esetleg egy kis barkácsolással. Ennek is kell a harmadik pont.
Válasz #5106. hozzászólásra
Kb 3 hekit kellene le zúzni sodorni és bálázni. Nem akarok télen fázni.
Válasz #5103. hozzászólásra
Ilyen.
Válasz #5105. hozzászólásra
Ezzel az esővel csak a baj van! :)
Esik az eső és nem tudom a kukorica szárat zúzni, hogy lesz ez így bebálázva?
Válasz #5102. hozzászólásra
Én vonószem alatt arra az izére gondoltam, ami a pótkocsi vonórúdjának a végére megy és azzal csatlakozik a trakeszhoz. A jobb oldali képen 2 is van belőle.
Válasz #5102. hozzászólásra
Szia !
Egy képet dobnál fel róla.