Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok
Ma elvittem a szerelőhöz utánfutón a Yanmar-t.Elsőre szerinte átégett a tűzkarika egy vagy két hengernél,és ezért van víz a kipufogóban.Azt is hozzátette mindjárt hogy,a síkba köszörülést nem érdemes kispórolni a javításból mert később visszaüthet.Reménykedek abban hogy nem lesz több gond.
Ja nektek át van e, alakítva a dinamós töltés generátorosra,mert ezt javasolta a szerelő majd, megoldani szerinte jobb.
Válasz #447. hozzászólásra
Van egy video ennek a linknek az alján, ahogy 1 fejessel szánt. Azt ne vedd alapul, mert rosszul van beállítva az eke, a tarlóskerék meg lötyög.....utóbbinak nem sok jelentősége van, csak ha széthullik.
Válasz #436. hozzászólásra
Szia!Gratulálok,sok sikert a géphez!Remélem sok örömöd lesz benne és beválik.Videóra kiváncsi vagyok,hogy dolgozik a müszer.
Üdv
Én meg a munkára lennék nagyon kíváncsi sőt munka közben mert a réselt lemezek apróbbra szántanak állítólag.Az eke gerenda a képen kicsit vékonynak látszanak milyen anyagból van?Persze lehet ,hogy a kép torzít is kicsit.
Szép estét mindenkinek,nekem egy yanmar1300-om van ehhez a típushoz keresek motort .Sajnos már kétszer lett generálozva de nem lett jó,és ezért keresek egy motort bele az enyém két hengeres típus,de nem tudom hogy egy három hengeres vajon jó e bele???.Előre is köszönöm mindenkinek.
Köszi a jókívánságohat, viszont kivánom neked is.
Még szerelgetem össze a cuccokat, de a szomszéd szőlőtulajdonos már settenkedik, hogy nem lehetne-e a szőlőjét beszántani.
Meg kell várni az esőt, itt nem esett gyakorlatilag semmi. Aztán meglátjuk. Már nekem is viszket a tenyerem, szívesen karistolnék néhány barázdát...
Szép kis landhope
Sok sikert hozzá és remélem sok örömet is szerez majd a vele való munka,én már nagyon szeretnék az enyémmel kicsit földet túrni alig várom,hogy elkészüljön.
Sziasztok!
OFF
Bocs a személyes megszólalásért, de meg szeretném osztani veletek az örömömet:
Tegnap megérkezett a traktorom. Közel 1 éves herce-hutca ért véget, kedvező kimenetellel.
Jelenleg tárolóhelyet csinálok a cuccoknak. Az első eső után azonnak megpróbálom, mire jutunk egymással szántás ügyben.
Mint már írtam, szóról szóra bevágtam az eke beállításával foglalkozó topikról az ezzel foglakozó beírásokat, erre tessék: nálam a hárompont jobb oldali "szárát" (nem tudom hogy hívják igazából) hidraulikával lehet állítani. Ettől aztán a "addig csavarjuk le - fel' c. részt erősen adaptálnom kell.
De ez legyen a legtöbb bajom.
Sziasztok
Ma végre sikerült a hegesztés.Kicsit megcsúsztunk vele de a lényeg,hogy meg lett "takecolva".Holnap festem majd száradás után szivacsozás, műbőr visszarakás,ezt mondjuk bőrre jó lenne lecserélni később.
A videót én is szívesen megnézném sajnos nálam technikailag nem megoldott még a videózás.
Üdv.
Miből van kettő?Tárcsából vagy valami másból.
Tegnap találtam egy szép repedést a traktor ülésén.Egy új ülés elég borsos árban van ezért szétszedtem, és holnap meghegesztem, aztán festés és visszarakás.
Válasz #419. hozzászólásra
Jövöre engem is érdekelne egy csipkés 160 cm-es sárkaparos tárcsa és 28 LE-s géphez eke.Eke az milyen 25-ös mert a hirdetésböl nem derül ki?
eVálasz #416. hozzászólásra
Kedves Gábor Gábor
Egy 120-130cm-es tárcsa 36-os lapokkal mennyire fájna nekem? A szállítást meg tudom oldani,érdeklődök csak mert idén már hacsak nem nyerek a lottón, nem tudok vásárolni de jövőre muszáj lesz.A hossz méret is érdekelne meg a súly is kb.
A habinál a 460-as lap 3000ft,egy tengely 15000ft.
Ez már 66000ft,akkor még nincs csapágy meg nincs váznak anyag.Ha ezt összeadod nincs értelme a csináld magadnak.
Ha boltba veszel mindent az úgy sokba van.
Válasz #408. hozzászólásra
A csapágyat kifelejtettem, meg a lábat. Utóbbit meg lehet csinálni sk. Nálatok nem, de itt meg lehet hozatni kintről, vagy pl az itteni Agrokernek is jó árai vannak. Sokkal olcsóbb pl lapból, mint a Keletagro. pl én a végére 410-est 2400-ért vettem az Agrokernél, a Keletnél meg ugyanilyen 3600 lett volna, ha jók az emlékeim.
Csináljátok meg újan. 360-as, vagy 410-es lapok+170 mm-es távtartók+ két tengely, meg a váz, ami kicsiknek nem olyan nagy pénz és kész az új tárcsa. Na az sem mellékes, hogy amíg él az ember egy ilyen kis nünükét kiszolgál.
Sajna nem te keresgélsz rossz helyen hanem ilyen drága.
Én is szeretnék egyet.Már arra is gondoltam,hogy valakivel veszek egy x tárcsát és azt szétszedni kettőbe.
Bizony a tárcsa is jó ötlet lehet és az máskor is jó lehet pl:szántás előtt megjárni a területet,vagy csak lenyomni a gazt.Majd én is szeretnék tárcsát de amit találok azok igen borsos árban vannak a 100e nem nagyon futja ki vagy rossz helyen keresgélek.
35454 hozzászólás
Válasz #453. hozzászólásra
Nekem ki fekütt a dinamó tehát kényszerűségből meg kellet csinálni generátorosra.
Sziasztok
Ma elvittem a szerelőhöz utánfutón a Yanmar-t.Elsőre szerinte átégett a tűzkarika egy vagy két hengernél,és ezért van víz a kipufogóban.Azt is hozzátette mindjárt hogy,a síkba köszörülést nem érdemes kispórolni a javításból mert később visszaüthet.Reménykedek abban hogy nem lesz több gond.
Ja nektek át van e, alakítva a dinamós töltés generátorosra,mert ezt javasolta a szerelő majd, megoldani szerinte jobb.
Válasz #448. hozzászólásra
Mivel kettő van ezért igen csak be váltak!
Válasz #447. hozzászólásra
Van egy video ennek a linknek az alján, ahogy 1 fejessel szánt. Azt ne vedd alapul, mert rosszul van beállítva az eke, a tarlóskerék meg lötyög.....utóbbinak nem sok jelentősége van, csak ha széthullik.
Szia!Gratulálok,sok sikert a géphez!Remélem sok örömöd lesz benne és beválik.Videóra kiváncsi vagyok,hogy dolgozik a müszer.
Üdv
Én meg a munkára lennék nagyon kíváncsi sőt munka közben mert a réselt lemezek apróbbra szántanak állítólag.Az eke gerenda a képen kicsit vékonynak látszanak milyen anyagból van?Persze lehet ,hogy a kép torzít is kicsit.
Válasz #435. hozzászólásra
Szia!Elég az a LE-erö.Beváltak a müszerek?AF-es tetszetös gép.
Válasz #446. hozzászólásra
Bocs, félre értettelek.
Az ekéről kb ennyit lehet tudni:
http://www.keletagro.hu/termekinfo/eke-2-fejes-15-23le-reselt-nyirocsapos/729
Válasz #444. hozzászólásra
Van nekem nem emlékszel? Az árra voltam kíváncsi, meg, hogy réseltet ilyen kicsiben hol lehet venni? Hányas méretű az eke?
Kedves Mindeki!
Köszi a szurkolást, ígérem, hogy az első szántásról lesz video!
Válasz #442. hozzászólásra
Az eke a Keletagro-tól van, 85 + ÁFA, bár én standard árengedményként kaptam.
Nézz körül a neten (talán jofogas.hu, vagy express.hu). Több helyen is hirdetik, a gyártót is megtalálod, hátha meg tudod takarítani az ÁFA-t.
Válasz #440. hozzászólásra
Szevasz!
A keletagrónál vannak külön motorok is,kérdezd meg tőlük,hogy be lehet e rakni a 3hengerest.Hátha tudják.
Én is gratula mégegyszer és sok szerencsét kívánok hozzájuk! Az eke mennyibe került?
Gratulálok,sok sikert a géphez.Remélem legalább annyi örömöd lesz benne mint nekem.
A szántós videót várjuk!
Szép estét mindenkinek,nekem egy yanmar1300-om van ehhez a típushoz keresek motort .Sajnos már kétszer lett generálozva de nem lett jó,és ezért keresek egy motort bele az enyém két hengeres típus,de nem tudom hogy egy három hengeres vajon jó e bele???.Előre is köszönöm mindenkinek.
Válasz #438. hozzászólásra
Üdv, azt kis réselt kormánylezes ekét szívesen megnézném munka közben, ha lehet vidit kérünk.
Válasz #437. hozzászólásra
Köszi a jókívánságohat, viszont kivánom neked is.
Még szerelgetem össze a cuccokat, de a szomszéd szőlőtulajdonos már settenkedik, hogy nem lehetne-e a szőlőjét beszántani.
Meg kell várni az esőt, itt nem esett gyakorlatilag semmi. Aztán meglátjuk. Már nekem is viszket a tenyerem, szívesen karistolnék néhány barázdát...
Szép kis landhope
Sok sikert hozzá és remélem sok örömet is szerez majd a vele való munka,én már nagyon szeretnék az enyémmel kicsit földet túrni alig várom,hogy elkészüljön.
Hát akkor ígéretemhez híven néhány kép.
Mint a Tesco bútor: munkaeszközök lapra szerelve szállítva:
És hát a hektár-bodorító Iseki TU180F:
Válasz #434. hozzászólásra
Nem jelentős, 24-26.
Válasz #425. hozzászólásra
Szia!Az igen látom megy az üzlet ha kettö van már (nem irigykedem)!Ló erö?
Válasz #431. hozzászólásra
A hét végén..,. :)
Válasz #430. hozzászólásra
Szuper! Köszi!
Válasz #429. hozzászólásra
Képek az új trakirol +a szerszámokról?
Válasz #429. hozzászólásra
Szia! Ezeket tanulmányozd, minden benne van ami kell.
http://www.youtube.com/user/EverythingAttachment#p/u/73/KTxr9j-0geI
Sziasztok!
OFF
Bocs a személyes megszólalásért, de meg szeretném osztani veletek az örömömet:
Tegnap megérkezett a traktorom. Közel 1 éves herce-hutca ért véget, kedvező kimenetellel.
Jelenleg tárolóhelyet csinálok a cuccoknak. Az első eső után azonnak megpróbálom, mire jutunk egymással szántás ügyben.
Mint már írtam, szóról szóra bevágtam az eke beállításával foglalkozó topikról az ezzel foglakozó beírásokat, erre tessék: nálam a hárompont jobb oldali "szárát" (nem tudom hogy hívják igazából) hidraulikával lehet állítani. Ettől aztán a "addig csavarjuk le - fel' c. részt erősen adaptálnom kell.
De ez legyen a legtöbb bajom.
Sziasztok
Ma végre sikerült a hegesztés.Kicsit megcsúsztunk vele de a lényeg,hogy meg lett "takecolva".Holnap festem majd száradás után szivacsozás, műbőr visszarakás,ezt mondjuk bőrre jó lenne lecserélni később.
A videót én is szívesen megnézném sajnos nálam technikailag nem megoldott még a videózás.
Válasz #426. hozzászólásra
Oké a következő karistolásnál megpróbálok valamit produkálni.
Válasz #424. hozzászólásra
Valami vidit dobhatnál hogyan karistol!
Válasz #423. hozzászólásra
Kettő af-es Yanmar!
Hétvégén be állítottuk az ekét és pepecűl működik és a micsu sem erőlködik.
Üdv.
Miből van kettő?Tárcsából vagy valami másból.
Tegnap találtam egy szép repedést a traktor ülésén.Egy új ülés elég borsos árban van ezért szétszedtem, és holnap meghegesztem, aztán festés és visszarakás.
Válasz #415. hozzászólásra
Már kettő van belőle!
Az eke. Az 25 cm es vasakkal készül. A 28 Le höz piccit több. Ár telefonon. Megcsör visszahivlak.
Válasz #419. hozzászólásra
Jövöre engem is érdekelne egy csipkés 160 cm-es sárkaparos tárcsa és 28 LE-s géphez eke.Eke az milyen 25-ös mert a hirdetésböl nem derül ki?
Ide nem irhatok árat. Tiltás végett. Vagy fölhivsz vagy elolvasod a hirdetések között.
Csipkés tárcsával szeretném legalább az első sorban de ha a 2. sor is az lesz az nem baj.
Ez kimaradt az előzőből valahogy.
eVálasz #416. hozzászólásra
Kedves Gábor Gábor
Egy 120-130cm-es tárcsa 36-os lapokkal mennyire fájna nekem? A szállítást meg tudom oldani,érdeklődök csak mert idén már hacsak nem nyerek a lottón, nem tudok vásárolni de jövőre muszáj lesz.A hossz méret is érdekelne meg a súly is kb.
T urak. Tárcsa japán traktorokhoz. 06703736221 szállitás ok. Képek a a 40 Le és kiegészitök rovatban.
Válasz #414. hozzászólásra
Köszi!Jó maszivnak nézki!Yanmar AF-es megvan még?
Válasz #413. hozzászólásra
A munkaszélleség az 160 a tárcsa átmérőt nem tudom fejből, de ha nem felejtem el akkor holnap megmérem!
Válasz #411. hozzászólásra
Szia!Munkaszélessége mi és milyen átmérőjű tárcsa van rajta?
Válasz #411. hozzászólásra
De a nagy csapkodás közben össze ne vagdalja a kezét, aki csapkod...
Válasz #410. hozzászólásra
Egy jó álapotú használtat ha találsz rá kell csapni! Ilyen az enyém ezt én 150-ért vettem és 1 csapágyat cseréltem rajta ami 2500 ft.
Válasz #409. hozzászólásra
A habinál a 460-as lap 3000ft,egy tengely 15000ft.
Ez már 66000ft,akkor még nincs csapágy meg nincs váznak anyag.Ha ezt összeadod nincs értelme a csináld magadnak.
Ha boltba veszel mindent az úgy sokba van.
Válasz #408. hozzászólásra
A csapágyat kifelejtettem, meg a lábat. Utóbbit meg lehet csinálni sk. Nálatok nem, de itt meg lehet hozatni kintről, vagy pl az itteni Agrokernek is jó árai vannak. Sokkal olcsóbb pl lapból, mint a Keletagro. pl én a végére 410-est 2400-ért vettem az Agrokernél, a Keletnél meg ugyanilyen 3600 lett volna, ha jók az emlékeim.
Válasz #407. hozzászólásra
Már azon is gondolkodtam de a tengely meg a lapok marha drágák.
Csináljátok meg újan. 360-as, vagy 410-es lapok+170 mm-es távtartók+ két tengely, meg a váz, ami kicsiknek nem olyan nagy pénz és kész az új tárcsa. Na az sem mellékes, hogy amíg él az ember egy ilyen kis nünükét kiszolgál.
Válasz #405. hozzászólásra
Sajna nem te keresgélsz rossz helyen hanem ilyen drága.
Én is szeretnék egyet.Már arra is gondoltam,hogy valakivel veszek egy x tárcsát és azt szétszedni kettőbe.
Bizony a tárcsa is jó ötlet lehet és az máskor is jó lehet pl:szántás előtt megjárni a területet,vagy csak lenyomni a gazt.Majd én is szeretnék tárcsát de amit találok azok igen borsos árban vannak a 100e nem nagyon futja ki vagy rossz helyen keresgélek.