Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nagyon pöpec az ekéd . Irigyellek is . :) . Én még felvenni sem tudom mert vastagok a csapok kb 3 mm el . Már sikerült kipróbálnod ezek szerint . Van esetleg kép vagy videó ? Neked hány Le -s a géped ? Viszi könnyen ?
Válasz csoppika #31277. hozzászólásáraAkkor lehet hogy kipróbálom én is így kerék nélkül .
Mert ha nem megy akkor kell erre is 2 kerék meg a kombinátorra is 2 .
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraSzia!
Nekem is ilyen gyártmányú ekém van alig használt állapotban.Szerintem mélységállító kerék kell rá!Megérkezése után,csak zsíroznom kellett a megfelelő helyeken az állítási lehetőségek mind mozogtak azóta már a kormánylemez is fényes.
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraÜdv.
Szerintem elbírja a trakid.
De szeretném javasolni,hogy előre tegyél állítható kerekeket,hogy ne tudd teljesen belehúzni a földbe.(főleg ha puha) Jó munkát a javításhoz,azért videót majd kérünk.
Válasz Mtom #31275. hozzászólásáraHali!
Ha nem titok , mennyiért pazarolták?
Nekem van egy ilyen kettesben, 1db hibás kormánylemezzel... 2x30-at visz. Volt egy nagyon alaktalan földem, ahhoz vettem, de a következő éven kimérték rendesen, úgyhogy csak kipróbálásra került... Mtz-hez nagyon kicsi...
Válasz lajoskam #31267. hozzászólásáraHali :) ez a gép ha jól értettem egy 66 os gyártás . Kéthengeres léghűtéses motorral rendelkező gépezet . Nagyon jó kis gép .
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraÜdv. Ha meglenne az a 2-3 cm az ekevasból és a kormánylemez éléből ami már lekopott,akkor már nem is lenne olyan távol a derelyevágó.Annyit már lehetne állítani rajta.
Sziasztok srácok pótolom a képeket az ekéről . Szerintetek az elővágó tárcsa miért van kb 5 cm el kijjebb ? Nem sok állítási lehetőség van neki .
Ma reggel munka után még elmentem ezért a 180 cm széles kombinátorért . Lesz mit dolgozni rajta sajnos . De tavaszra kész lesz . Remélem hogy elég lesz hozzá a 25 le .
Válasz AGROKID #31258. hozzászólásáraAz észrevétel jogos,sajnos a fényképező gép nem ismeri fel az SD kártyát,a számítógép igen,így azzal nem tudtam volna videózni.A telefonom meg nem éppen mai gyerek,és persze a zsebemet ismét kiürítettem.
Szóval türelem ,megnézem lehet e a telón felbontást állítani,ha igen akkor újra forgatom a filmet,csapó 3214567, x-edik jelenet.
Valahogy mindig elmarad az optikai eszközök fejlesztés nálunk.
Sziasztok új vagyok a témában.Kistraktort szeretnék venni . Tetszenek a japánok kistraktorok.nekem fahordásra kellene az erdöröl .1.3-1.5t utánfutót ráfutofékest gondoltam hozzá.mekora traki kellene hozzá?még esetleg milyen márkájút ajánlotok.köszönetel egy zöldfülütöl.
Ma ismét volt egy kis ásógépezés,készítettem egy rövid videót,sajnos ismét egyedül voltam,így tényleg rövid lett,az operatőröm nem ért rá. https://www.youtube.com/watch?v=62OGv_xjdU0
Sziasztok! Tudna valaki véleményt mondani a DELEKS 25 váltva forgatós egyes ekéről mondani? Látta vagy használta már valaki? Milyen értéket képvisel? 20-40 lóerőre írják,de a 30-as fogásszélességgel a 16 lovas yanmarnak is bírnia kéne szerintem.A bagodival nagyon meg vagyok elégedve,de ez is felkeltette az érdeklődésemet.Minden véleményt köszönettel fogadok.
Fiúk!
Az Agroinformon megjelent egy cikk a kistraktorokkal kapcsolatban. Olvassátok el! És hozzá lehet szólni az "idilli" állapothoz! Például kifejteni a rendszámozás, a zöld rendszám megszerzésének és ezek feleslegességét, ha az ember 15 km órával csak a faluban kerülget egyik kertből a másikiba. Itt a lehetőség, hogy most meghallgassanak!!!!!
Válasz AGROKID #31241. hozzászólásáraMeg,kb 5 centivel nagyobb a fogása,mint a többinek,még nem vittem el a kovácshoz,mivel inkább gyorsan megcsinálom a melót amíg lehet.
Elővettem a mérőszalagot ,és szépen forgatva, az ásógépet megmértem minden kapát,így derült ki a turpisság.
Válasz hspityu #31234. hozzászólásáraSziasztok.Lényegében úgy van ahogy írtad.Ha nincs papucs, akkor hidraulikával tartatják, általában helyzet-erőszabályzóval.Kombinált vezérlés. A papucs is csalhat lazább-kötöttebb talajon, ha vegyesen van egy táblán belül.Én a kerékre esküszöm, mert úszóban szántok.Így szoktam meg.De kerék nélkül is lehet príma munkát végezni A szárat biztos szépen letakarítja majd.Vágótárcsa van ahogy látom, az hasznos hosszú maradványonál.Előhántolót tudsz rá szerkeszteni, ha kell
35441 hozzászólás
Válasz Mtom #31290. hozzászólásáraAz enyémhez is van előhántoló...
Derelyevágó nincs...
Válasz pepitamotors1984 #31289. hozzászólásáraSzia
De igen azt hoztam el . De van a srácnak nagyobb is amin van hántoló . Az brutál nagyon . Te is még akartad venni ?
Válasz Mtom #31284. hozzászólásáracsak nem ezt vetted meg?
http://www.jofogas.hu/fejer/1_es_valtva_forgatos_eke_57795024.htm?first=1
Válasz Mtom #31284. hozzászólásáraHm...akkor lehet meghirdetem én is...bár bukó lesz mindenképp...csak nem mindegy mennyit...
Válasz psycho #31282. hozzászólásáraÜdv
Nagyon szép szántás,jól dolgozik az ekéd gratulálok.
Válasz ilokos #31283. hozzászólásáraSzia
Nagyon pöpec az ekéd . Irigyellek is . :) . Én még felvenni sem tudom mert vastagok a csapok kb 3 mm el . Már sikerült kipróbálnod ezek szerint . Van esetleg kép vagy videó ? Neked hány Le -s a géped ? Viszi könnyen ?
Válasz csoppika #31277. hozzászólásáraAkkor lehet hogy kipróbálom én is így kerék nélkül .
Mert ha nem megy akkor kell erre is 2 kerék meg a kombinátorra is 2 .
Válasz csoppika #31276. hozzászólásáraSziasztok srácok
Nem titok az ára . 50 ért hoztam el . :)
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraSzia!
Nekem is ilyen gyártmányú ekém van alig használt állapotban.Szerintem mélységállító kerék kell rá!Megérkezése után,csak zsíroznom kellett a megfelelő helyeken az állítási lehetőségek mind mozogtak azóta már a kormánylemez is fényes.
Aki akar, eljöhet egy körre:
https://youtu.be/zHnF0Y20Ems
Válasz sermangabor84 #31269. hozzászólásáraNem árt, ha megvan az eredeti MTZ tartó :) .
Egy kazánlemez darabbal van megemelve, ahogy a képeken látható, így nem lóg le.
Válasz Józsi074 #31250. hozzászólásáraKöszi! Sztem akkor ez is az lesz.
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraÜdv.
Szerintem elbírja a trakid.
De szeretném javasolni,hogy előre tegyél állítható kerekeket,hogy ne tudd teljesen belehúzni a földbe.(főleg ha puha) Jó munkát a javításhoz,azért videót majd kérünk.
Válasz csoppika #31276. hozzászólásáraVisszabontható az enyém is... Kerék csak olyan van rajta, ami a nád szerepét veszi át...
Válasz hspityu #31234. hozzászólásáraSzintszabályzós(szinttartós) hidraulikával megy a dolog...
Válasz Mtom #31275. hozzászólásáraHali!
Ha nem titok , mennyiért pazarolták?
Nekem van egy ilyen kettesben, 1db hibás kormánylemezzel... 2x30-at visz. Volt egy nagyon alaktalan földem, ahhoz vettem, de a következő éven kimérték rendesen, úgyhogy csak kipróbálásra került... Mtz-hez nagyon kicsi...
Válasz Plútó #31272. hozzászólásáraPersze majd ki lesz pótolva de most ezt így kell kipróbálnom . Aztán meglátjuk .
Válasz kokesz74 #31271. hozzászólására
Szia
Olyan vastagon nem fújták be , hogy eltakarjon akár mit :D :D .
Válasz lajoskam #31267. hozzászólásáraHali :) ez a gép ha jól értettem egy 66 os gyártás . Kéthengeres léghűtéses motorral rendelkező gépezet . Nagyon jó kis gép .
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraÜdv. Ha meglenne az a 2-3 cm az ekevasból és a kormánylemez éléből ami már lekopott,akkor már nem is lenne olyan távol a derelyevágó.Annyit már lehetne állítani rajta.
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraNem félsz attól ,hogy a hőálló ezüst túl sok mindent takar?????
Mai kis munka meg a heti
https://www.youtube.com/watch?v=0pzn_zdmKK4
Válasz lajoskam #31266. hozzászólásáraFotót azt megkösszönném!
Válasz 74 Misi #31264. hozzászólásáraÉn is attól félek!
Válasz Mtom #31261. hozzászólásáraMilyen masina ez a homlokrakodós brütyütyű?
Válasz sermangabor84 #31263. hozzászólásáraSzia! Én felraktam Shibaura P17F-re. Ha érdekel lefényképezem holnap.
Csak kéne ide egy lájk gomb. :)
Válasz sermangabor84 #31263. hozzászólásáraNem fog nagyon le lógni?
Sziasztok!Tudnátok abban segíteni hogy ha Mtz orr súlygarnitúrát feltudnàm e rakni a yanmar fx255 ömre?
Még ez lemaradt . Bocsánat a sok képért .
Sziasztok srácok pótolom a képeket az ekéről . Szerintetek az elővágó tárcsa miért van kb 5 cm el kijjebb ? Nem sok állítási lehetőség van neki .
Ma reggel munka után még elmentem ezért a 180 cm széles kombinátorért . Lesz mit dolgozni rajta sajnos . De tavaszra kész lesz . Remélem hogy elég lesz hozzá a 25 le .
Válasz AGROKID #31258. hozzászólásáraAz észrevétel jogos,sajnos a fényképező gép nem ismeri fel az SD kártyát,a számítógép igen,így azzal nem tudtam volna videózni.A telefonom meg nem éppen mai gyerek,és persze a zsebemet ismét kiürítettem.
Szóval türelem ,megnézem lehet e a telón felbontást állítani,ha igen akkor újra forgatom a filmet,csapó 3214567, x-edik jelenet.
Valahogy mindig elmarad az optikai eszközök fejlesztés nálunk.
Sziasztok új vagyok a témában.Kistraktort szeretnék venni . Tetszenek a japánok kistraktorok.nekem fahordásra kellene az erdöröl .1.3-1.5t utánfutót ráfutofékest gondoltam hozzá.mekora traki kellene hozzá?még esetleg milyen márkájút ajánlotok.köszönetel egy zöldfülütöl.
Válasz hspityu #31254. hozzászólásáraKövetkező beruházás legyen már egy kicsit jobb telefon az élvezhető videókért!!
http://www.agroinform.com/gepeszet/korkerdes-kistraktort-vasarol-ezt-el-kell-olvasnia-30482-001
Válasz 74 Misi #31251. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/gepeszet/korkerdes-kistraktort-vasarol-ezt-el-kell-olvasnia-30482-001
Válasz 74 Misi #31251. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/gepeszet/korkerdes-kistraktort-vasarol-ezt-el-kell-olvasnia-30482-001
Üdv.
Ma ismét volt egy kis ásógépezés,készítettem egy rövid videót,sajnos ismét egyedül voltam,így tényleg rövid lett,az operatőröm nem ért rá.
https://www.youtube.com/watch?v=62OGv_xjdU0
Sziasztok! Tudna valaki véleményt mondani a DELEKS 25 váltva forgatós egyes ekéről mondani? Látta vagy használta már valaki? Milyen értéket képvisel? 20-40 lóerőre írják,de a 30-as fogásszélességgel a 16 lovas yanmarnak is bírnia kéne szerintem.A bagodival nagyon meg vagyok elégedve,de ez is felkeltette az érdeklődésemet.Minden véleményt köszönettel fogadok.
Válasz 74 Misi #31251. hozzászólásáraCsak megnyitod az "Agroinform.hu" oldalt és az első cikk.
Válasz JAGI #31249. hozzászólásáraHol találtad ? Dobsz egy linket?
Válasz KovacsDani #31248. hozzászólásáraA 28-as spirálos!
Fiúk!
Az Agroinformon megjelent egy cikk a kistraktorokkal kapcsolatban. Olvassátok el! És hozzá lehet szólni az "idilli" állapothoz! Például kifejteni a rendszámozás, a zöld rendszám megszerzésének és ezek feleslegességét, ha az ember 15 km órával csak a faluban kerülget egyik kertből a másikiba. Itt a lehetőség, hogy most meghallgassanak!!!!!
Válasz 74 Misi #31247. hozzászólásáraIgaz ;) köszönöm!
Válasz KovacsDani #31246. hozzászólására Állatában spirálos szokott lenni, ha nem tévedek. Buktasd ki a műszer falat és rögtön meg látod.
Valaki tudja esetleg, hogy a Yanmar fx típusnál a fordulatszám mérő óra spirálos vagy elektromos?
Válasz AGROKID #31241. hozzászólásáraMeg,kb 5 centivel nagyobb a fogása,mint a többinek,még nem vittem el a kovácshoz,mivel inkább gyorsan megcsinálom a melót amíg lehet.
Elővettem a mérőszalagot ,és szépen forgatva, az ásógépet megmértem minden kapát,így derült ki a turpisság.
Válasz AGROKID #31242. hozzászólásáraEz egy szép méretes darab.Örülni fog ennek az Agrokid?
Válasz hspityu #31234. hozzászólásáraSziasztok.Lényegében úgy van ahogy írtad.Ha nincs papucs, akkor hidraulikával tartatják, általában helyzet-erőszabályzóval.Kombinált vezérlés. A papucs is csalhat lazább-kötöttebb talajon, ha vegyesen van egy táblán belül.Én a kerékre esküszöm, mert úszóban szántok.Így szoktam meg.De kerék nélkül is lehet príma munkát végezni A szárat biztos szépen letakarítja majd.Vágótárcsa van ahogy látom, az hasznos hosszú maradványonál.Előhántolót tudsz rá szerkeszteni, ha kell
Vettem én is egy ekét ma, csak azt nem tudom melyik trakival kéne hùzni?