Hirdetés
Fórum
Japán vagy kínai kistraktort érdemes venni?
Létrehozta: Vendég , 2008-01-27 16:33:12
Kedvencekhez
Segítség
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Erdőtelepítési támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fekete rendszám - piros rendszám új
- Szőlőtermesztés új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Műtrágya árak új
- Kukorica és napraforgó vetése új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
Cikkajánló

554 hozzászólás
kártéritést?még ő volt felháborodva a srác aki velemvolt már indult hogy ledurrant neki eggyet de közéjük álltam mert nemhiányzik hogy összeakaszkodjunk a hires magyar rendvédelmi szervekkel akik több tiszteletet várnak tölünk mikor a legtöbjük ugyanolyan gazember ha nem nagyobb tisztelet a kivételnek /már ha van olyan/
Válasz #348. hozzászólásra
Nem vagyok jogász, de az árajánlat nem kötelez?
Másrészt - persze ezzel senki sem sz.rozik,- de ezek után joggal követelhetted volna a költségeid megtérítését is.
Tipikus kereskedő trükk, de ez már nagyon pofátlan verzió.
ebben igazad van misike mert elég kiszaladni és valamelyk rozsdabogjábol kiszedni
Igaz Goldonival,de én is így jártam a kecskeméti Agrokerrel.Ahányszor beszéltünk ,mindig drágább összeget mondtak és a végén még ,amikor már mindennel kész kellett volna lenni akkor mondta be Hernek Zoli,hogy egy százas az üzembehelyezés.Felálltam és otthagytam.
Én mind a két trakimat Velencéről vettem.
Most nem aszt mondom hogy minden klappolna náluk meg nem a legolcsóbbak, de ha kell valami alkatrész akkor másnapra küldik mert akkora raktárkészletük van bontott trakiból mint a ház!
Nekem is rossz tapasztalatom van a velencei kereskedővel kapcsolatban felhivtam kértem fotós árajánlatot 3db traktorrol szép állapotuak érdekeltel korrekt áron küldött is pár képet árajánlattal visszahivtam az uriembert és mondtam a kép számát és az irányárat minden stimmelt reggel el szegedre ismerösömtöl kölcsönkértem a vitót és béreltem egy trélert mikor odaértünk nézelödtünk ,bóklásztunk senki ránk se bagózott meguntam bementem és mogorván megkérdezte egy luvnya hogy mi kéne ha vóna mutatom a képeket amit a góré küldött hátulján az árral és azt mondja hogy a 850ezer nem annyi hanem egymillio százötven ezer forint és a többi ára is jóval több volt kértem hivja oda a tulajt aki bő flora mulva oda is evett a rosseb mondom mi a szitu erre ő biztos összecseréltük a képet menjek ki válogassak és megegyezünk erre én hogy b..dte szájba a jó édes nőivaru őseidet és sarkonfordultunk hazafele meg hoztunk kiskunhalasrol 3-at az ilyen kereskedő az a saját pénze ellensége de mondták a saját szerelöi hogy nem mi voltun az elsők akik igy jártak a tulajjal
Szerintem egyiket se, de van akinek bevál
Válasz #345. hozzászólásraBarátom!-akkor hidd el a magad elképzelését,feltételezését.Én csak ki egyengettem a sérülését még csak lesem festettem,ilyeneket olajok,szürők,kenés,világítás,minden müködjönés jól megnézem,-mert magam is használom!-így tudom mit adok el!Üdv:papi
Válasz #344. hozzászólásra
Papi te is kipofoztad ,tudjuk,hogy te is kereskedsz velük
Válasz #343. hozzászólásraí
Így ez nem igaz!nagyitsd ki az avatar képemet,ilyen állapottal jött be japánból!
Nem védeni akarom a Velencei céget de ott legalább látjátok az eredeti állapotot ,a többi cég meg "teljesen felujitja" őket ami azt jelenti hogy lefesti, kicsit kilakatolja,aki tudja hogy mire használják japánban ezeket a gépeket annál természetes a rozsdásodás,
Válasz #341. hozzászólásra
Nézzétek el nekem, de nem írtam fel konkrétan árakat és típusokat. A kínálat zöme ócskavas. Elvétve találni közte olyat, ami mellett az ember egyáltalán megáll. Van egy fedett bemutató rész, ott volt egy ilyen A sorozatú Kubota, de 15LE-s, arra volt kiirva 1,5m nettó. Volt egy 17 lovas, az árát nem is néztem, mert szana szét volt rohadva.
Volt pár Iseki Landhope, amiről el tudtam képzelni, hgy járóképes, de még a jobbak is merő rozsdák.
Ami még zavart, hogy semmi logikát nem találtam a betárolásban.
Kereskedő még véletlenül se szólított meg, hogy mi a f@szt akarok a pénzemmel.
Az pedig az egyéni szociális problémám, hogy esőben voltam ott, és néha bokáig léptem a tócsákba, mert a telep egy parlag földön létesült.
Válasz #339. hozzászólásraHello Lajosbá!-,és tükrözik a műszaki és esztétika állapotokat az árak?!,-
mert éppen ma egy érdeklődőm,mondta hogy szinte"ÚJállapotú traktorKubota A-17-s 1,29mft Velencén",-mondtam neki hogy innentől nincs miről beszéljünk!-vegye meg azt.Azért egy kicsit leírhatnád tágabban a viszonyokat,-had tudják meg a kedves vásárólni akarok az igazságot!!!üdv.papi
Válasz #339. hozzászólásraHello Lajosbá!-,és tükrözik a műszaki és esztétika állapotokat az árak?!,-
mert éppen ma egy érdeklődőm,mondta hogy szinte"ÚJállapotú traktorKubota A-17-s 1,29mft Velencén",-mondtam neki hogy innentől nincs miről beszéljünk!-vegye meg azt.Azért egy kicsit leírhatnád tágabban a viszonyokat,-had tudják meg a kedves vásárólni akarok az igazságot!!!üdv.papi
Elvitt a kíváncsiság Velencére. Ennyi ócskavasat egy helyen....
A "kereskedők" nagy ívben nem foglalkoztak velem.
Amikor bementem, egy csaj elmondta, mint egy verset a tök általános dolgokat, és mehettem nézelődni. Még ha találtam VOLNA is használható traktort, nem tudtam kitől megvenni.
Részemről nagy-nagy fekete pont nekik.
Válasz #337. hozzászólásra
Aképek szerint jónak tünik látni kéne akkor igazán bele látsz hogy sikban vannak a fejek?-,mert az a lelke az ekének!üdv:papi
Válasz #335. hozzászólásra
Asszony megnézte a képeket, kummogott egyet, és kész. Pénzt nem adott. :-)
Nagyon azon vagyok, hogy kispórolom a rotát, és elhozom a Bultrát.
Elcserélem a tzk marómat arra a btm-125-re, amiről beszéltem, az nekem jó lesz, el kell vigye, mint floki a rongyot...
Válasz #335. hozzászólásra
Be kell másolni a hivatkozás teljes szövegét a címsorba, csak akkor jeleníti meg.
(egyébként legkönnyebb úgy megkeresni, ha beírod a keresőbe, hogy eke és rákatttintasz a "Jelenlegi ár"-ra, akkor lerendezi ár szerint, és a 25000 ft-os tételeknél lesz.)
Válasz #334. hozzászólásraHELLO LAJOS BÁ!próbáltam meg keresni de azt irja hogy ilyen termék nincs!-nézd meg hogy valóban fent van még? és pontosan hol kategoria szerint.Üdv.papi Ui: mamival mire jutottál?-ha nem titkos.
Papi! Ez az eke, amiről véleményét kértem szóban: http://www.vatera.hu/2_fejes_eke_77296436.html
Válasz #313. hozzászólásra
Melyik NKH-nál mondta ezt a tag? És milyen rendeletre, vagy jogszabályra hivatkozott?
Üdv.Papi! Megkérdezne nekem egy két trakit? Ide írna az árakat? Megköszönném ha lehet.
Mitsu MTE 2000D
Kubota ZB1600
Yanmar YM1800D
Iseki Tu160F
Talán ennyi lenne és műszaki nélkül kéne. Előre is köszönöm szivességét. Üdv.hero
Válasz #313. hozzászólásra
Helló Mitya! Ezzel engem is megleptél rendesen. Mondjuk itt is van a falumba egy bácsi akinek nincs rendszám a trakiján és talán még nem fogták meg. Üdv. hero
Válasz #329. hozzászólásraOké ha vékony akkor szokták mondani sok jó ember kis helyen el fér.-jó éjt!
Válasz #328. hozzászólásra
Azért beszélek vele, ha akar jönni, legfeljebb megyünk 2 kocsival, ha nem, betársulok Önhöz.
Válasz #326. hozzászólásraÉn transittal+utánfutóval megyek 3 személynek szük.véleményem szerint.
Válasz #326. hozzászólásra Rendben. Addig egyeztetek a barátommal is, és hívom. Jó éjt.
Válasz #324. hozzászólásraIgen.8.25-kor rám szó,elvileg itt kell legyenek már.-akkor pontosíthatunk.l
Válasz #324. hozzászólásra
Van egy barátom, akivel menni akartunk, ő is körülnézne. Elférne a kocsjáiban ő is?
Válasz #323. hozzászólásra
Rendben. Egyeztessünk holnap telefonon. Ezen a 70/....284-n elérem?
Válasz #322. hozzászólásraOké,-közben az adott cimen Ferenc nevü lakik,eszembe jutott.ott is találkozhatunk,de velem is el jöhet,én konkrétan trakiért megyek .holnap viszik a trkit tőlem és utána indulok.
Válasz #320. hozzászólásra
nem. :-) Kossuth.
Válasz #319. hozzászólásra
Konkrétan traktorért megy? Találkozzunk ott? Vagy szekszárdon?
véletlen nem a rákoczi 50-ben lakik?
Válasz #318. hozzászólásra Elvileg 930-körül ha minden összejön.
Válasz #317. hozzászólásra
Szívesen elmegyek.
A hétre terveztem egy Kiskunhalast.
Mikor indul ?
Válasz #316. hozzászólásraLajosbácsi holnap megyek a barátomhoz trakiért ha akar eljöhet velem és körrül nézhet ,-én Harci vagyok.Üdv.papi
Válasz #315. hozzászólásra
Minden segítő szándékot megköszönök.
Bonyhádi vagyok.
Tisztelt úrak!-az igazha nem akarsz vontatni ,nem kell vizsga,de biztosítani kell!ALajos bá-nak meg annyit -tessék tájékozodni,állapot és lehasználság,és ár fügvényében!és estleg ha nem titkos hol tetszik lakni?-mert tudnék segítenitermészetesen nem kötelező elfogadni.most pl.mitsubishi16-smüszakival:1005Eft,ill.:1200Eft,yanmar16műszaki nélkül850eft.-tól jóésszép állapottalTist:papi
Válasz #311. hozzászólásra
Tisztelt Lajo-bá!
Nekem az a véleményem hogy amelyik traktornak nincs baja aszt nem kell szétszedni.Amelyik traktort szétkapják hogy felujjítsák az rossz duma.Van annak elege hamár szét kell szedni.
A másik dolog, hogy szerintem ne vegyél olyan gépet amin már volt homlokrakodó.Annak tuti gány az eleje.Ezeket a kisgépeket nem arra találták ki ezért nincs is megerősítve az első hidja erre a célra.
De ez az én véleményem.
Emberek!
A mai napon voltam bent a KPM-nél.Ha hiszitek ha nem aszt adták a tuttomra hogy csak akkor műszakiztassam le a traktoromat ha vontatni akarok vele.A munkagéppel simán mehetek a közúton, egy rendőr se büntethet meg amiért nincs rendszámom.
Ezzel a rendszámos dologgal csak pénzt akarnak kihuzni a paraszt zsebéből.Eszt mondta szó szerint a tag a KPM-nél.
Ha első forgalombahelyszésröl van szó, akkor 76290FT-ba kerül.
Az Iseki valszeg bőven elég lenne, és van hozzá homlokrakodó, ami néha jól jöhet, viszont teljesen szétszedték, felújítás céljából. Ez kicsit elbizonytalanít.
A Mitsubisi meg erősebb, és csak egy csapágyat kellett cserélni benne. Kép alapján jobban is néz ki.
Válasz #309. hozzászólásra
Leginkább hobby célra lenne. :-) Ott az ember nem a megtérülést nézi.
Van egy kis szőlőm, és tervezek kb 3ha-t telepíteni.
Válasz #308. hozzászólásra
Üdv. lajo-bá! Szerintem olyat vegyen ami a célnak megfelel. Mire is szeretne használni? mennyi a föld terület?
Mi a véleményetek a Mitsubishi MT-24-ről és az Iseki TU1700-ról. Az agrocentrum.hu-n találtam.
Válasz #306. hozzászólásra
Helló Mitya! Igen 10-ből kijön a rendszám. De csak akkor ha tényleg stimm minden papír. De előtte be kell vinni mind két fél érdekében a papírokat.A másik helyen is kérdeztem ott is hasonlóakat mondtak papír szempontjából. De ott már mondták hogy az is jó lenne ha be vinném a trakit hogy szemre vételezzék vizsga szempontjából. Ugyanis azt mondták hogy egerbe kell bejelentenem vizsgára és ők megcsinálják a vizsgát. Üdv. hero na meg egy nagy korsó sör és jó hideg.
Válasz #304. hozzászólásra
Semmi baj.Akkor énis bocsánatot kérek.Énis tegezlek.De nyugottan tegezz.
Szval ha minden papír klappol akkor 10 rugó?
Válasz #302. hozzászólásra
Üdv. Papi! Ha tényleg komoly lesz a dolog akkor szólok hogy mi az ábra. Lehet hogy már egyből olyan autóval megyek hogy el is hozom a trakit. Megköszönöm előre is a segítségét és a hozzáállását. Üdv. hero