Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szoktunk vetni zöldborsó után csemegét és ugye bár az nem egy fasza talaj itt bizonyit a direktvető!!! Jó választás a jd vetőgép az elsőt 7,8mill vetem 2002-ben!!!
914 hozzászólás
Válasz #13. hozzászólásra
Ja és már vetetem is vele!
Válasz #12. hozzászólásra
185$ árfojamnál 6,2 mil ,de168$ árfojamnál kötötem le 5,6mil lett!!!
Válasz #11. hozzászólásra
És a 1750-est mennyiért vetted most? Nekem arra 5,5millás árajánlatot adtak mütrágya és granulátumszóróval.
Válasz #10. hozzászólásra
Szoktunk vetni zöldborsó után csemegét és ugye bár az nem egy fasza talaj itt bizonyit a direktvető!!! Jó választás a jd vetőgép az elsőt 7,8mill vetem 2002-ben!!!
Válasz #9. hozzászólásra
Nem,az én üzletkötőm Paulik Péter.
Kukoricában direktvetést alkalmazol?Amerikában már No till/müvelés nélkül/termelnek,na ide kéne eljutni nekünk is
Válasz #8. hozzászólásra
Én vetem már egyet 2002-ben is akkor is direktvetőt választotam . Amugy nádudvaról vetem ,Csatordai az üzlet kötőd???
A gép itt van Nádudvaron, én a Dabasi alközponthoz tartozom.
Vettél a vetőgépedre direktvető felszerelést?
Válasz #6. hozzászólásra
Ha ellfogadsz egy jó tanácsot verjed a kaput a jd vetőgépért hogy adják ki és azal ves !!! Melyk allkőzpont???
Válasz #4. hozzászólásra
Ja, a két szélső sor becsukhatő.
Jövőhéten itt van,különben adnak egy Kuhn Maximát vetésre.
Válasz #3. hozzászólásra
és ha késik?
Válasz #3. hozzászólásra
Én 1750 direkt vető !!! A tied összecsukhatós ???
Válasz #2. hozzászólásra
Melyik tipust?
Én 1760nt vettem,jövóhéten jön meg.
Válasz #1. hozzászólásra
Én most vetem egyet nem véletlen !!!
Ismeri valaki a Jd vetőgépeket? Elég jó áron van most szerintem/6mill/a dollárgyengülés miatt.