Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mf-es? #655. hozzászólásáraHogyan van összerakva ez a csillagtömörítő? A meglévő sima gumitömörítőre van ráhúzva és valahogy rögzítve? vagy ezt így kompletten lehet venni?
Válasz bandigh #656. hozzászólásáraIgen eltoltan,szerintem így jobban dolgozik. Átmérőben nagyobb a fog nagysággal.Egy oldalt is működik,de szerintem így a tuti.Agrionon egy oldalt volt.
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraÜdv.
Akitől vettem a vetőgépem, ezt a gyári méretet csináltatta rá lakatossal rozsdamentes acélból, mert jóval ólcsobb volt a gyári műanyagnál. Amúgy, 5q megy bele!
Válasz Mf-es? #647. hozzászólásáranem megfizethetetlen ugyan annyi mint a szilard np. van folyekony starter.
es a minimal muvelesselnis ki lehet osszel tenni.
Válasz bandigh #642. hozzászólásárahogy erted hogy nem hisz? ez hit kerdese? nem a nagylabu vagy a lochnessi szorny.
konkretan csak elonye van a szilardhoz kepest.
Válasz Mf-es? #627. hozzászólásáraMütr.15q, vetőmag micro 4-5q, vetőgép 20q vagy a felett?
Mert így 40q vagy még a felett van.
Futómű, váz, nem szakad meg?
Na meg ezt elhúzni, kell hozzá lóerő
Válasz bandigh #626. hozzászólásáraA tartó,ha bírja amerikába,akkor magyarba is.De,ha megnézed jól a netes képeket,tesznek be függőleges tartót.De nem mindenki.
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraAkkor nem ekkora magasítás kell mint a képen. Hanem a duplája. Mert az alap tartály kb 250 kg péti, ha csurtig van. Kérdés h a tartály tartója kibír-e ennyit. Abba a tartályba nem fogsz tudni belenézni, csak székről
Válasz Szabi. #621. hozzászólásáraÜdv.
Van pár dolog amire jó odafigyelni akkor, ha már van benne "ha" kicsit több!
A 3d maglesodrót nézd meg, hogy a belépő oldalon a kis lesodró kanalak mennyire vannak vékony élesre kopva. A tárcsát nézd meg, hogy ott ahol a magkilökö koptatja mekkora a barázda a kis lyukak körül. A vetőtárcsát amikor a helyére csatolod ne legyen túl szoros. Ha viseletes a kamragumi akkor cseréld ki, nem nagy pénz.
Grafitport célszerű használni!
A hidromotor nyomóága kell a traki gyorscsatijába, a visszafolyó ág ami érdekes, mert arra szabadvisszafolyásu csatit tegyél,és csak úgy tedd be a nyomóág párja ként, vagy az olajbeöntőbe csati nélkül vezesd vissza. Van amikor a nyomóágba szükséges egy csapot betenni akkor, ha nem tudod a gépen kellőképp állítani a vákuumot, mert azt az olajmennyiség nagysága által szabályzod a ventillátor fordulatával. Elsőre kb ennyi.
John deere 1750
Létrehozta: rockycellar, 2021-02-10 19:15:43
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 rockycellar | 2021-02-10 19:15:44
Segítséget szeretnék kérni egy john deere 1750 maxemerge vetőgéppel kapcsolatban.
eSet készlettel van szerelve. Ennek a beállítási módjait szeretném meg tudni részletesen hogy mi mit csinál mivel mit állítok.?
A másik pedig hogy eddig kardán ment a hidromotor hajtás és vissza szeretném állítani a traktor hodraulikájára. Itt mit kell átszerelni?
Válasz Szabi. #619. hozzászólásáraEnnyit tudtam.ESET tárcsa kell,valami magkilökős.Visszább egy pár oldallal decsi tett be képet róla.Cikkszám,vagy valami közelebbi.
Válasz Mf-es? #616. hozzászólásáraNekem csak két cső van rajta, lehet az ujabbakon másabb. Ha felemeled, akkot felzárja a nyomjelzőt, és átvàlt a szelep. Ha megint ugyanazt akarod letenni, akkor egy kicsit leengeded, majd ujból kiemeled
914 hozzászólás
Válasz cimbike. #663. hozzászólásáraazt hiszem 12/db, de MF-es pontos árat tud neked mondani.
Válasz horvath.agro #658. hozzászólásáraA honlapján ilyen nincs is. Mit kóstál/db?
Válasz sulla #661. hozzászólásáraA kerék két félből van, szétszeded és a gumi helyett ezt teszed fel.
Válasz Mf-es? #655. hozzászólásáraHogyan van összerakva ez a csillagtömörítő? A meglévő sima gumitömörítőre van ráhúzva és valahogy rögzítve? vagy ezt így kompletten lehet venni?
Válasz Mf-es? #659. hozzászólásáraköszi! kíváncsi vagyok hogy fog muzsikálni.
Válasz horvath.agro #658. hozzászólásáraIgen.
Válasz Mf-es? #657. hozzászólásáraez noran féle?
Válasz bandigh #656. hozzászólásáraIgen eltoltan,szerintem így jobban dolgozik. Átmérőben nagyobb a fog nagysággal.Egy oldalt is működik,de szerintem így a tuti.Agrionon egy oldalt volt.
Válasz Mf-es? #655. hozzászólásáraEltoltan raktad fel? Ha féloldalra rak az ember, az is működhet? Átmérőben egy picit nagyobb, igaz?
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraÜdv.
Akitől vettem a vetőgépem, ezt a gyári méretet csináltatta rá lakatossal rozsdamentes acélból, mert jóval ólcsobb volt a gyári műanyagnál. Amúgy, 5q megy bele!
Válasz RkTomi #652. hozzászólásáraigen???
Válasz horvath.agro #651. hozzászólásáraPétisó vs. nitrosol.
Válasz RkTomi #650. hozzászólásáramert a sima műtrágya nem savanyít??
Válasz horvath.agro #649. hozzászólásáraTalaj savanyítás.
Válasz RkTomi #646. hozzászólásárami a hatrany, 1et mondj.
Válasz Mf-es? #647. hozzászólásáranem megfizethetetlen ugyan annyi mint a szilard np. van folyekony starter.
es a minimal muvelesselnis ki lehet osszel tenni.
Válasz horvath.agro #645. hozzászólásáraStarter NP megfizethetetlen?Folyékony NPK nincs.Ha minimális,vagy nincs talajmunka,hogy teszed ki ősszel?
Válasz horvath.agro #643. hozzászólására"csak előnye van a szilárdhoz képest" Ez így ebben a formában nem igaz.
Válasz Mf-es? #644. hozzászólásárakiteszed osszel vagy folyekony starter NP.
vagy folyekony NPK vetessel egy menetben.
nagyon sok lehetoseg van...
Válasz horvath.agro #641. hozzászólásáraÉs mi lesz a P-K kijuttatással?
Válasz bandigh #642. hozzászólásárahogy erted hogy nem hisz? ez hit kerdese? nem a nagylabu vagy a lochnessi szorny.
konkretan csak elonye van a szilardhoz kepest.
Válasz horvath.agro #641. hozzászólásáraAki nem hisz a nitrogénesvízben, annak nem megoldás![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
folyekony mutragya kell 2db 600as ibc a vazra es nincs ilyen baj...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #639. hozzászólásáraAkkor csak ennek kell egy tartó valahova![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz bandigh #638. hozzászólásáraSzerintem megteszi ez is oda![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210211201145_img_20210211_201005.jpg)
Válasz Mf-es? #636. hozzászólásáraAmi van előtte fellépő, azt is kezdheted legyártani, kelleni fog.
Válasz horvath.agro #631. hozzászólásáraNem ezt vettem,magasítást szemlélteti.
Válasz bandigh #634. hozzászólásáraNézd meg jobban,a gyári tartóba van minden.Csak van elől egy kitámasztás.
Válasz bandigh #634. hozzászólására45 cm.magasítás,az 300 liter.Egy liter,1 kg.műtrágya.
Válasz Mf-es? #632. hozzászólásáraEz a cucc nem a vetőgép vázára van felpakolva. De amúgy kb ez az a magasság, ami az 5 mázsát megkörnyékezi
Válasz horvath.agro #631. hozzászólására
Megvan rendelve a 12 darab fogazott tömörítő kerék.Noran-os.
Válasz F-A-R-M-E-R #630. hozzászólásáraEz hány mázsa?Le?Ha jól látom,nem első hajtásos.
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraez a gep amit vettel?? pp, savtisztito meg minden???
Válasz Mf-es? #627. hozzászólásáraMütr.15q, vetőmag micro 4-5q, vetőgép 20q vagy a felett?![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Mert így 40q vagy még a felett van.
Futómű, váz, nem szakad meg?
Na meg ezt elhúzni, kell hozzá lóerő
Válasz Mf-es? #628. hozzászólásáraA tartót nem láttam, de kell is, anélkül szerintem 5 mázsával az első fékezésnél lefordulna onnan a tartály![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz bandigh #626. hozzászólásáraA tartó,ha bírja amerikába,akkor magyarba is.De,ha megnézed jól a netes képeket,tesznek be függőleges tartót.De nem mindenki.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #625. hozzászólásáraMagasítással együtt,igen.
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraAkkor nem ekkora magasítás kell mint a képen. Hanem a duplája. Mert az alap tartály kb 250 kg péti, ha csurtig van. Kérdés h a tartály tartója kibír-e ennyit. Abba a tartályba nem fogsz tudni belenézni, csak székről
Válasz Mf-es? #624. hozzászólásáraTartályonként 5q??
Válasz Szabi. #621. hozzászólásáraÜdv.
Van pár dolog amire jó odafigyelni akkor, ha már van benne "ha" kicsit több!
A 3d maglesodrót nézd meg, hogy a belépő oldalon a kis lesodró kanalak mennyire vannak vékony élesre kopva. A tárcsát nézd meg, hogy ott ahol a magkilökö koptatja mekkora a barázda a kis lyukak körül. A vetőtárcsát amikor a helyére csatolod ne legyen túl szoros. Ha viseletes a kamragumi akkor cseréld ki, nem nagy pénz.
Grafitport célszerű használni!
A hidromotor nyomóága kell a traki gyorscsatijába, a visszafolyó ág ami érdekes, mert arra szabadvisszafolyásu csatit tegyél,és csak úgy tedd be a nyomóág párja ként, vagy az olajbeöntőbe csati nélkül vezesd vissza. Van amikor a nyomóágba szükséges egy csapot betenni akkor, ha nem tudod a gépen kellőképp állítani a vákuumot, mert azt az olajmennyiség nagysága által szabályzod a ventillátor fordulatával. Elsőre kb ennyi.
Válasz Szabi. #621. hozzászólásáraBerakod a megfelelő tárcsát, aztàn a vákummal szórakozol amíg jó nem lesz. Szerintem nem nagyon van titka
John deere 1750
Létrehozta: rockycellar, 2021-02-10 19:15:43
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 rockycellar | 2021-02-10 19:15:44
Segítséget szeretnék kérni egy john deere 1750 maxemerge vetőgéppel kapcsolatban.
eSet készlettel van szerelve. Ennek a beállítási módjait szeretném meg tudni részletesen hogy mi mit csinál mivel mit állítok.?
A másik pedig hogy eddig kardán ment a hidromotor hajtás és vissza szeretném állítani a traktor hodraulikájára. Itt mit kell átszerelni?
Válasz Szabi. #619. hozzászólásáraEnnyit tudtam.ESET tárcsa kell,valami magkilökős.Visszább egy pár oldallal decsi tett be képet róla.Cikkszám,vagy valami közelebbi.
Válasz Mf-es? #618. hozzászólására1,0-1,1-1,2 mm
Repcéhez,milyen vetőtárcsa kell?
Válasz Mf-es? #616. hozzászólásáraNekem csak két cső van rajta, lehet az ujabbakon másabb. Ha felemeled, akkot felzárja a nyomjelzőt, és átvàlt a szelep. Ha megint ugyanazt akarod letenni, akkor egy kicsit leengeded, majd ujból kiemeled
Válasz bandigh #615. hozzászólásáraIgen.Aztán rájöttem,hogy a kiemeléssel fog működni.Még nem forgattam meg.
Válasz Mf-es? #613. hozzászólásáraVákumhoz van tlt szivattyú?