Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak627 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD392 FtCHF438.79 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mondjuk nekem saját felhasználásra kellene bérbe nem nagyon mennék nekünk meg csak egy kis családi gazdaságunk van arra gondoltam egy ilyen kis kombájnt.
Hát meg nem mind egy az se hogy mennyi az alkatrész hozzá mert akkor tudja az embernek a legnagyobb meglepetést okozni a dolog.Mesélt nekem JD kombájnos hogy kis szar ékszíj azt mindjárt 90 ezer forint volt
Meg mondjuk ilyenekről nem találok leírást hogy mekkora nagyságú a magtartálya meg hogy mondjuk milyen visszajelző berendezések vannak benne mondjuk ilyen szemveszteség mérő ilyesmi.Meg bízható e a hidrosztatikája stb
Nadjából leírtam a hibáit ! De sajnos már 20 éves gépről beszélünk. Kicsit elfárad az anyag benne. Maximum 1 ventilátor szily szakadás! És előbb utóbb kimegy a hengerfej tömítés ! Full mechanikus, kevés, és szerintem megbízható elektronika ! Kb 3-4 milla környékén mozoghat a gép ma !
Érdekelne erről a kombájnról minden!Érdemes e még ilyet venni, vásárláskor milyen részeit kell megnézni aminek "véres lehet a torka" Mennyit érhet egy ilyen gép?Műszaki paraméterei? És persze sok sok tapasztalat is érdekelne akinek van ilyen gépe!
Fantasztikus kis morzsoló. Bár ami igaz nagyüzemi felhasználásra talán kicsi. Bár helyt ált ott is. Talán a legérzékenyebb pontjai ,rostahajtó tengely és a szilentjei. Az automata ,ventilátor szij spanolása.És a magtartáj hátsó merevitése hol elhejezkedik a cséplőszij spanoló. Hajlamos a "megrogyásra". szalmalazitó öntvény háza is okozhat meglepetéseket. Ma is elfogadnék eggyet. És igaz gyakorlatilag csak a villanyoszlopot nem ette. I gy azt kitolattam Érdekesség a jd-nek a "rendszerváltásig" nemigazán volt koncepciója a kelet europai piacra. Hirtelen kellett valamit léni. Ezért úgynevezett "ráncfel varrott". Kombájnal rukkolt elő. De már akkor az U.S.A-ban "komojabb gépekkel dolgoztak". Igazi áttörés a 90-es évek közepétől indul el. Valjuk be őszintén az egyszerűségben van a nagyszerűsége. Tiszteletet érdemel.
23 mm esett pénteken és ma , szántás halasztva egy ideig, aki eddig nem vetett el az szerintem vetőgéppel már nem is fog az idén
kényelmesebb az igaz, de abból nem lehet találni ilyen megkiméltet, drágább meg nagyobb ekkora területre meg fölösleges pénzkidobás (bérmeló sajna nincs)
őszintén... nekem se ugrott be, hogy mit hidroforoznak ezek, nem akartam rákérdezni mit jelent, de amikor Te megkérdezted akkor elgondolkodtam és beugrott
Válasz #42. hozzászólásra
Szeva Pityu!!! Köszi! Hát mindenre gondoltam,de ez nem ugrott be!
Kis táblákat vágni vannak még sok helyen,addig meg a nagyok termelnek a nagy táblákban!
Helló egy pár infóra lenne szűkségem ezzel a géppel kapcsolatba!
a csiga felőli oldalon van 2db 30as csavar melyik az olajleeresztő?
a másik hogy hol kell leengedni a vizet mert felakarom fagyálózni és sehol nemtalálok egy csapot!
előre is kösz! üdv Tommy
422 hozzászólás
Válasz #70. hozzászólásra
Hát az enyém sincs 10-alatt, de elmegy 100-ig itt is a variátor az 50 volt.
Mondjuk nekem saját felhasználásra kellene bérbe nem nagyon mennék nekünk meg csak egy kis családi gazdaságunk van arra gondoltam egy ilyen kis kombájnt.
Válasz #69. hozzászólásra
Hát meg nem mind egy az se hogy mennyi az alkatrész hozzá mert akkor tudja az embernek a legnagyobb meglepetést okozni a dolog.Mesélt nekem JD kombájnos hogy kis szar ékszíj azt mindjárt 90 ezer forint volt
Válasz #68. hozzászólásra
Tavaly én nézegettem, szerintem nem rossz gépek. Szinte mindent vissza jelez, csak hát nem keveset mentek.
Válasz #66. hozzászólásra
Meg mondjuk ilyenekről nem találok leírást hogy mekkora nagyságú a magtartálya meg hogy mondjuk milyen visszajelző berendezések vannak benne mondjuk ilyen szemveszteség mérő ilyesmi.Meg bízható e a hidrosztatikája stb
Válasz #66. hozzászólásra
De itt van fent egy amibe most cseréltek motort az felejtős???
Válasz #65. hozzászólásra
Nadjából leírtam a hibáit ! De sajnos már 20 éves gépről beszélünk. Kicsit elfárad az anyag benne. Maximum 1 ventilátor szily szakadás! És előbb utóbb kimegy a hengerfej tömítés ! Full mechanikus, kevés, és szerintem megbízható elektronika ! Kb 3-4 milla környékén mozoghat a gép ma !
Senki nem tud semmit mondani ezzel a kombájnnal kapcsolatban?
Érdekelne erről a kombájnról minden!Érdemes e még ilyet venni, vásárláskor milyen részeit kell megnézni aminek "véres lehet a torka" Mennyit érhet egy ilyen gép?Műszaki paraméterei? És persze sok sok tapasztalat is érdekelne akinek van ilyen gépe!
Fantasztikus kis morzsoló. Bár ami igaz nagyüzemi felhasználásra talán kicsi. Bár helyt ált ott is. Talán a legérzékenyebb pontjai ,rostahajtó tengely és a szilentjei. Az automata ,ventilátor szij spanolása.És a magtartáj hátsó merevitése hol elhejezkedik a cséplőszij spanoló. Hajlamos a "megrogyásra". szalmalazitó öntvény háza is okozhat meglepetéseket. Ma is elfogadnék eggyet. És igaz gyakorlatilag csak a villanyoszlopot nem ette. I gy azt kitolattam Érdekesség a jd-nek a "rendszerváltásig" nemigazán volt koncepciója a kelet europai piacra. Hirtelen kellett valamit léni. Ezért úgynevezett "ráncfel varrott". Kombájnal rukkolt elő. De már akkor az U.S.A-ban "komojabb gépekkel dolgoztak". Igazi áttörés a 90-es évek közepétől indul el. Valjuk be őszintén az egyszerűségben van a nagyszerűsége. Tiszteletet érdemel.
Válasz #59. hozzászólásra
igencsak ugy van !!
ezt nem tudtam ezidáig !!
Válasz #60. hozzászólásra
köszi pisti
Válasz #58. hozzászólásra
Katalógus szerint 6466A a típusa a trakijénak, és 6466 AZ03 a kombájné ,7640 cm3-es mind a 2. Szerintem az adagoló kivételével ugyanaz mind a 2
Válasz #58. hozzászólásra
Aszongyák a 1188-ban a 4650-é,ez erősebb vmivel,akkor a 4755 a következö.De csak "hallottam"!
Válasz #50. hozzászólásra
tényleg az a motor van benne ?????????????
Válasz #56. hozzászólásra
Komoly,és érthető érvek!
Válasz #55. hozzászólásra
23 mm esett pénteken és ma , szántás halasztva egy ideig, aki eddig nem vetett el az szerintem vetőgéppel már nem is fog az idén
kényelmesebb az igaz, de abból nem lehet találni ilyen megkiméltet, drágább meg nagyobb ekkora területre meg fölösleges pénzkidobás (bérmeló sajna nincs)
Válasz #53. hozzászólásra
970-nnel csépeltem 3 szezont.Azért a "lindések" kényelmesebbek.
Eső????
Nálunk egész nap szakadt.
Válasz #52. hozzászólásra
20 éves, 15 éves koráig évi 70-80 hekit vágott az osztáknál , nálam 300 ha volt a max./év
Válasz #52. hozzászólásra
azaz
Válasz #51. hozzászólásra
Olyan mint a 970-es???
4 sebesség,variátorral?
Válasz #50. hozzászólásra
az enyém nem hidro , de őszintén mondom még sose hiányzott nekem róla
Válasz #49. hozzászólásra
De az is hidro-for ugye?
Van a 1188 hidro-4 S II,a 4755 motorjával,az még tutibb masina!
Válasz #47. hozzászólásra
Ja és szia!
(egyébként nekem a kistesója van , a 1177-es 250 hekit vágok vele minden évben , mindenféle gond nélkül )
Válasz #47. hozzászólásra
őszintén... nekem se ugrott be, hogy mit hidroforoznak ezek, nem akartam rákérdezni mit jelent, de amikor Te megkérdezted akkor elgondolkodtam és beugrott
Válasz #42. hozzászólásra
Szeva Pityu!!! Köszi! Hát mindenre gondoltam,de ez nem ugrott be!
Kis táblákat vágni vannak még sok helyen,addig meg a nagyok termelnek a nagy táblákban!
Válasz #45. hozzászólásra
Hali.
Akkor mi nem vagyunk távol egymástól,csak a Duna van köztünk.
GY-M-S megye Dunasziget.
Válasz #44. hozzászólásra
Galántatól 10 km-re lakom(Nagyszombati kerulet).És te ?
Válasz #43. hozzászólásra
Üdvözlet!!!
A Felvidék mely részéről írsz?
Szevasztok !Mi a helyzet felétek?
Válasz #41. hozzászólásra
A John deere 1188 Hydro4 (4=angolul four )
Válasz #40. hozzászólásra
Mit neveztek "hidrofór"-nak????
Válasz #39. hozzászólásra
Aki tudja hogy mi az, az értékeli is!!Aki nem az ugyse..
Válasz #35. hozzászólásra
Hát ha már nem is annyira divat a
"hidrofór" azért becsülete van még. a 2256 és a wts mellet szépen eldolgozgat.
Válasz #37. hozzászólásra
köszi de már szereztem eggyet.
Agyas!!!
sajnos még a fotó nem készült el, de le van szerelve az asztalról a keret. ha gondolod le is méretezheted
Válasz #34. hozzászólásra
Igen,egy kis rézcsövecskét keress,aminek van 2 "füle",a hűtőét alulról asszem könnyebb kinyitni.De már rég volt.
Nagyon jó kis gép,3 évig dolgoztam ilyennel.
Csá srácok felétek még divat a "hidrofór"
Válasz #31. hozzászólásra
A magtartáj felől kell megtámadni a blokkot , ott a vízleresztő, és ha jól emlékszem a hűtőét is onnan éred el
Barátságos, kezes jószág a 1188-as. 5 évig hajtottam ,nem akadt olyan növény amit ne tudott volna kifogástalanul leküzdeni.
Helló
A vágóasztal felől az a hidraulika.
A hátsó a motorolaj.A csavarok felett vannak a jelek.
Helló egy pár infóra lenne szűkségem ezzel a géppel kapcsolatba!
a csiga felőli oldalon van 2db 30as csavar melyik az olajleeresztő?
a másik hogy hol kell leengedni a vizet mert felakarom fagyálózni és sehol nemtalálok egy csapot!
előre is kösz! üdv Tommy
Válasz #21. hozzászólásra
Milyen kukiba?
Válasz #28. hozzászólásra
ááánem hinném :-)))) miböl gondolod?:()))
Válasz #27. hozzászólásra
szerintem 1188-at
Válasz #26. hozzászólásra
mit árul?????
Válasz #25. hozzászólásra
mit kérsz érte?
Válasz #1. hozzászólásra
Találtál már kombájnt?
de ez szártépó nélkül eszik ennyit
egyépként sok gond van velűk?