Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gépesített paraszt #4541. hozzászólásáraNyilván nem tudták, hogy sterivel nem mosunk hűtőt! 9-ig húztam a napot zseblámpával. De hnap már pár apróság van s tolom le az elejét. Vízhűtő is lukas, csupa fagyálló volt az alja.
Válasz JD 4630 #4538. hozzászólásáraMegnéztem,4455 vagy 4555 alatt egyetlen egy power alkatrész sem az ,de még például a C1 -C2 ház sem az.szerintem meg gondolandó a dolog,majd még egyeztess mással is...
Válasz John Deere Power Shift #4530. hozzászólásáraVáltó kuplung pto ami èrdekes, a motor okè a tank kissebb(4630asè, bár abbol van nagy) interculer nincs rajta ès dzerintem 4650esè a motor de azt este kinèzem a katalógusomból.
Válasz JD 4630 #4528. hozzászólásáraVegyed meg.Lényegében minden főegység ugyanaz apróságokon kívül,de mivel neked is van otthon 55-s tudod mi az ami eltér.
Intercooler talán nincs rajta,látatlanba mondom.
Tahocméter is más,hidraulika szabályozás,amerikai első híd,hátsó kerékfelnik-öntvény párosítás eltér,stb.stb..
Válasz JD 4630 #4525. hozzászólásáraÜdv nekünk van egy sok mindent nem tudok róla mondani, mert fél éve van nálunk.Ugyanaz mint a 4755-ös szerintem a váltója is ugyan az.
Válasz mtz1221 #4500. hozzászólásáraÖreg szerelőtől hallottam, hogy a régi kis dutrák, csészéjébe kellett tenni alufoliát, hogy legyen olajnyomás. Bevett gyakorlat volt.
Válasz Vinkó75 #4518. hozzászólásáraEz tuti, KITÉnél rendeltünk Isobus csatlakozó aljat az egyik 8R-hez a cégnél. Cikkszám alapján semmit se tudnak kezdeni, kikerestük, lediktáltuk. A belső csatlakozó aljzat kupakja jött, de sehol a hiba,mert a cikkszám egyezett. Az alkatrészes irodalom tanár, nem sokat sejt a dologról, de diploma kell a többi nem számít. Amúgy turbó csere lesz a járgány, többe kerül majdnem a turbó, mint amennyiért a 30-ast vettem. még 2-3 kités kint lesz értetlenkedni, mert igazából olyan gyorsan változnak a dolgok nem igazán tudják tartani a lépést. Ez sem jobb, mint a piros idős kókányolás, csak jobbnak tűnik. Aki tényleg jó szaki felénk maszek lesz,ahogy csak tud.
Válasz John Deere Power Shift #4514. hozzászólásáraVan ilyen is....de tény régen többet kellett agyalni-ügyeskedni. Nem volt minden itt akár 1 hét alatt a tengerentúlról is. Egy valamire való gazdaságban. Volt minden a motor felújításhoz. Mára csak itt ott csinálják páran. Privatizációkor komplett műhelyek váltak köddé (gépek). Annak is örülni kell ha van ki normálisan megcsinál egy fúrást,síkolást. Ma már cikkszámot bediktálni a divat, zömében.
Válasz John Deere Power Shift #4514. hozzászólásáraÜdv Kolléga!
Látom sikerült felhúzni kicsit
Szerintem nem ezekről a gépekről beszéltünk,legalábbis Én nem,hanem a régi időkröl,és az odatartozó vasakról.
Én láttam a két szememmel,mikor az IFA csapágyakat trombitarézzel hézagolták,és nem is gondolnád,hogy mennyit elment.De ugye az akkor volt amikor,ott volt ahol,és azon a technikán amin.
Válasz Gépesített paraszt #4508. hozzászólásáraNem hirdetik, de állítólag 3év állás után volt 1 érdeklődő...2 akksival meg sprével kelt életre... De az egyik koma szerint elhagyta a füstöt, mikor melegedett... De nem vitték el. Majd ha unatkozok, rákérdek, mennyit nem szégyellnek kérni érte...
Egyébként nem csak a szegény ember főz vízzel hanem a xarevő is mert akinek van x milliója ilyen gépet venni ,miért nincs 150-200 ezre rendbe tenni a forgattyús részt??
Válasz ND #4511. hozzászólásáraEz így van!
Régen nem úgy volt hogy egy telefon,és máris van minden amit a szem-száj megkíván.
Csak ugye legyen aki megfizeti
Válasz John Deere Power Shift #4503. hozzászólásáraRégen a ladák wartburgok ftengely meg egyéb csapágyait májkrémes dobozzal bajlágolták mert az passzolt pont bele. JDbe miért ne lehetne jó a zsilet? Tizedes vastagságú hézagoló acéllemez.
Valsz pont feszített annyit h ne kottyanjon.
Válasz mtz1221 #4504. hozzászólásáraÉn elhiszem.
Ugye a régi szakikból ki ne hallott volna a trombitarézről.Ugyanezt a célt szolgálta,és volt amikor még jó is lett a taknyolás.
Meg a nadrágszíjazás,meg a tusírozás,ajaj volt régen sokminden amivel próbálkoztak.
Válasz csoppika #4505. hozzászólásáraA gép egyéb állapota határozza meg az árat,de max 1,5 misi,viszont akkor valami jó is kell hogy legyen rajta.
Meg ugye nem mindegy hogy papíros-e vagy sem,ikerkerék van-e,harmadikpont,húzó,burkolatok,stb.
És utána jön a nagy kérdés,hogy úgy kell megcsináltatni,vagy az ember maga megoldja.
Mert itt is lehet hasalni elég nagyot.
Kivégzett motorú 4650 mit érhet manapság??? (Hf asszem gátrepedéses is.) Van itt egy a környéken...
Kombinátornál a kft(tsz maradvány) alkalmazott addig pakolta, míg csak 1500-at tudott forogni...
Válasz Gépesített paraszt #4499. hozzászólásáraNehogy félre értsd,nem rád gondoltam.Csak egyik ismerős jutott eszembe,aki 5-6 évi használat után,motor generálozás közben talált 2 vagy 3 csészében pengét.Elvoltunk képedve hogy mennyit elment,meg azon is hogy micsoda emberek vannak.
5196 hozzászólás
Sziasztok szeretnek vasarolni egy John Deere 4450 est errol van valakinek velemenyeelore is koszonom
Válasz shazi #4543. hozzászólásárasimán 210
Válasz Gépesített paraszt #4541. hozzászólásáraNyilván nem tudták, hogy sterivel nem mosunk hűtőt! 9-ig húztam a napot zseblámpával. De hnap már pár apróság van s tolom le az elejét. Vízhűtő is lukas, csupa fagyálló volt az alja.
üdv kollégák
hengerfej csavarokat ki mekkora nyomatékkal húzná le véglegesen? a könyve 197-211nm ír, mehet annyival?
Válasz Gépesített paraszt #4541. hozzászólásáraIgen beláttuk.
Válasz JD 4630 #4525. hozzászólásáraÜdv!
Kb annyi a hasonlóság a két gép között hogy mindkettő zöld.Ennyi idő után,ez is csak jó esetben
Válasz John Deere Power Shift #4539. hozzászólásáraKár 1.5 èrt lenne, javitani való állapotban, de nem remènytelenül lerugva.
Válasz JD 4630 #4538. hozzászólásáraMegnéztem,4455 vagy 4555 alatt egyetlen egy power alkatrész sem az ,de még például a C1 -C2 ház sem az.szerintem meg gondolandó a dolog,majd még egyeztess mással is...
Válasz John Deere Power Shift #4536. hozzászólására
Válasz John Deere Power Shift #4534. hozzászólásáraA sonkán szemre látszik, de van 30, 50-es raktáron,meg megvan a módszer kb. 1 nap alatt kilehet mindkèt oldalt cserèlni.
Válasz JD 4630 #4533. hozzászólásáraszerintem visszavonom ,nagyon nem hasonlítanak belül egymásra
Válasz JD 4630 #4533. hozzászólásáraMotor tip.-6076
Válasz JD 4630 #4531. hozzászólásáraVéglehajtásban a napkerék nem olyan tehát az a rész már nem is 50-es sem 30-as
Válasz John Deere Power Shift #4532. hozzászólásáraA ps válto eggyezik, pto 540/1000 itt valami kutyaság van ès szerintem a kuplungház ès a váltóház is kissebb, kb20 l kevesebb lplaj kell bele.
Válasz JD 4630 #4531. hozzászólásáramegérzésből a három első egyformának kell lennie.
Válasz John Deere Power Shift #4530. hozzászólásáraVáltó kuplung pto ami èrdekes, a motor okè a tank kissebb(4630asè, bár abbol van nagy) interculer nincs rajta ès dzerintem 4650esè a motor de azt este kinèzem a katalógusomból.
Válasz JD 4630 #4528. hozzászólásáraVegyed meg.Lényegében minden főegység ugyanaz apróságokon kívül,de mivel neked is van otthon 55-s tudod mi az ami eltér.
Intercooler talán nincs rajta,látatlanba mondom.
Tahocméter is más,hidraulika szabályozás,amerikai első híd,hátsó kerékfelnik-öntvény párosítás eltér,stb.stb..
Válasz t.petert90 #4527. hozzászólásáraEz jól hangzik. Köszi az infót.
Válasz John Deere Power Shift #4526. hozzászólásáraVan egy olcsón eladó, vagy alkatrèsznek vennèm vagy kipofozni gabonás szerelvènybe.
Válasz JD 4630 #4525. hozzászólásáraÜdv nekünk van egy sok mindent nem tudok róla mondani, mert fél éve van nálunk.Ugyanaz mint a 4755-ös szerintem a váltója is ugyan az.
Válasz JD 4630 #4525. hozzászólásáraKapás lesz
4255-ös gép volt már valakinek a keze ügyében?
Érdekelne egyezik e a váltója a nagyokkal, illetve miben különbözik egy 50-estől?
Válasz vén cigány #4523. hozzászólásáraÉn meg láttam is és az volt benne a vicces hogy bírta is vele jó darabig gond nélkül ja és nem csak a kis dutrában
Válasz mtz1221 #4500. hozzászólásáraÖreg szerelőtől hallottam, hogy a régi kis dutrák, csészéjébe kellett tenni alufoliát, hogy legyen olajnyomás. Bevett gyakorlat volt.
Válasz Vinkó75 #4521. hozzászólásáraKötött a kéz, itt az nyer ahol nem kell fizetni azonnal, bár az sztem többnyire jóval többe kerül.
Válasz Fsanyi88 #4519. hozzászólásáraAzt a turbót meg kell versenyeztetni,javítani...vagy kamion bolt. Legutóbb őzike alkatrészben az Axi nyert !
Válasz Gépesített paraszt #4517. hozzászólásáraLe hűt majd a hó fergeteg ,nem semmi idő ez...
Válasz Vinkó75 #4518. hozzászólásáraEz tuti, KITÉnél rendeltünk Isobus csatlakozó aljat az egyik 8R-hez a cégnél. Cikkszám alapján semmit se tudnak kezdeni, kikerestük, lediktáltuk. A belső csatlakozó aljzat kupakja jött, de sehol a hiba,mert a cikkszám egyezett. Az alkatrészes irodalom tanár, nem sokat sejt a dologról, de diploma kell a többi nem számít. Amúgy turbó csere lesz a járgány, többe kerül majdnem a turbó, mint amennyiért a 30-ast vettem. még 2-3 kités kint lesz értetlenkedni, mert igazából olyan gyorsan változnak a dolgok nem igazán tudják tartani a lépést. Ez sem jobb, mint a piros idős kókányolás, csak jobbnak tűnik. Aki tényleg jó szaki felénk maszek lesz,ahogy csak tud.
Válasz John Deere Power Shift #4514. hozzászólásáraVan ilyen is....de tény régen többet kellett agyalni-ügyeskedni. Nem volt minden itt akár 1 hét alatt a tengerentúlról is. Egy valamire való gazdaságban. Volt minden a motor felújításhoz. Mára csak itt ott csinálják páran. Privatizációkor komplett műhelyek váltak köddé (gépek). Annak is örülni kell ha van ki normálisan megcsinál egy fúrást,síkolást. Ma már cikkszámot bediktálni a divat, zömében.
Válasz John Deere Power Shift #4514. hozzászólásáraÜdv Kolléga!
Látom sikerült felhúzni kicsit
Szerintem nem ezekről a gépekről beszéltünk,legalábbis Én nem,hanem a régi időkröl,és az odatartozó vasakról.
Én láttam a két szememmel,mikor az IFA csapágyakat trombitarézzel hézagolták,és nem is gondolnád,hogy mennyit elment.De ugye az akkor volt amikor,ott volt ahol,és azon a technikán amin.
Válasz Gépesített paraszt #4508. hozzászólásáraNem hirdetik, de állítólag 3év állás után volt 1 érdeklődő...2 akksival meg sprével kelt életre... De az egyik koma szerint elhagyta a füstöt, mikor melegedett... De nem vitték el. Majd ha unatkozok, rákérdek, mennyit nem szégyellnek kérni érte...
Válasz John Deere Power Shift #4514. hozzászólásáraMegmondom őszintén én beszoptam a Zetorral, de nem volt pofám továbbadni...
Majd lesz vele valami...
Egyébként nem csak a szegény ember főz vízzel hanem a xarevő is mert akinek van x milliója ilyen gépet venni ,miért nincs 150-200 ezre rendbe tenni a forgattyús részt??
Vannak gyors megoldások az életben,de ez a gányolás netovábbja....
Válasz ND #4511. hozzászólásáraEz így van!
Régen nem úgy volt hogy egy telefon,és máris van minden amit a szem-száj megkíván.
Csak ugye legyen aki megfizeti
Válasz Gépesített paraszt #4509. hozzászólásáraAlkatrész sem volt, ami meg volt aranyáron. Meg kellett oldani és győzött a találékonyság. Szegény ember vízzel főz...
Válasz John Deere Power Shift #4503. hozzászólásáraRégen a ladák wartburgok ftengely meg egyéb csapágyait májkrémes dobozzal bajlágolták mert az passzolt pont bele. JDbe miért ne lehetne jó a zsilet? Tizedes vastagságú hézagoló acéllemez.
Valsz pont feszített annyit h ne kottyanjon.
Válasz mtz1221 #4504. hozzászólásáraÉn elhiszem.
Ugye a régi szakikból ki ne hallott volna a trombitarézről.Ugyanezt a célt szolgálta,és volt amikor még jó is lett a taknyolás.
Meg a nadrágszíjazás,meg a tusírozás,ajaj volt régen sokminden amivel próbálkoztak.
Válasz csoppika #4505. hozzászólásáraA gép egyéb állapota határozza meg az árat,de max 1,5 misi,viszont akkor valami jó is kell hogy legyen rajta.
Meg ugye nem mindegy hogy papíros-e vagy sem,ikerkerék van-e,harmadikpont,húzó,burkolatok,stb.
És utána jön a nagy kérdés,hogy úgy kell megcsináltatni,vagy az ember maga megoldja.
Mert itt is lehet hasalni elég nagyot.
Válasz csoppika #4505. hozzászólásáraForintositva kb 1 milka+egy kicsi, de látni kène, gumik amik mèg befolyásolják az árat.
Válasz csoppika #4505. hozzászólásáraHa ilyen gazdája volt, akkor nem sokat, a váltója is biztos kapott.
Kivégzett motorú 4650 mit érhet manapság??? (Hf asszem gátrepedéses is.) Van itt egy a környéken...
Kombinátornál a kft(tsz maradvány) alkalmazott addig pakolta, míg csak 1500-at tudott forogni...
Válasz John Deere Power Shift #4503. hozzászólásáraNem elhiszem,hanem láttam.Nem gondolod hogy hozzászóltam volna egy engem nem érintő témához,ha nem jutott volna valami régi emlék eszembe.
Válasz mtz1221 #4500. hozzászólásáraMiféle pengét
Ezt magad is elhiszed?Mi is láttunk,hallottunk sokat,de mindennek van határa...
Válasz mtz1221 #4500. hozzászólásáraNem vettem magamra,nem is azért írtam,csak nem értettem a lényegét,így viszont már tiszta hogy mire is gondoltál.
Válasz mtz1221 #4500. hozzászólásáraHA annyit futott jó volt a javítás
Válasz Gépesített paraszt #4499. hozzászólásáraNehogy félre értsd,nem rád gondoltam.Csak egyik ismerős jutott eszembe,aki 5-6 évi használat után,motor generálozás közben talált 2 vagy 3 csészében pengét.Elvoltunk képedve hogy mennyit elment,meg azon is hogy micsoda emberek vannak.
Válasz mtz1221 #4489. hozzászólásáraÜdv!
Hogy jönnek ide a kupecok?
Válasz 4755 #4497. hozzászólásáraÖrülök neki!
A nehézkes kezdet után csak-csak helyreállt akkor.
Reméljük így is marad.
Válasz Gépesített paraszt #4495. hozzászólásáraÜdv megy mint akinek a szemét ki szedték,a tavalyi őszt végig szántotta apró dolgok szoktak lenni.