Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #3333. hozzászólásáraAkkor mostani árfolyamon 500 magyar spanrúgó..
Posta egyébként milyen szintet képvisel egy ilyen vagy netán nagyobb alkatrész esetén?
Válasz kori01 #3328. hozzászólásáraEz a felújítás összege.
Komplett adagolót mennyiért lehet venni,felújítva vagy anélkül!
Ez lett volna a kérdésem inkább.
Válasz Gépesített paraszt #3329. hozzászólásáraDebrecenben ennyiért csinálják ebben új elemek vannak meg beállitás és kész.
nagy nyomású fej m,eg ilyenek nincsenek benne.
de ha az jó akkor nincs gond.
Válasz JD 4630 #3319. hozzászólásáraAz összerakásnak így kellene kinéznie ahogy a képen bejelöltem? A zöld felület egy görgőnek támaszkodik neki és a két kék vonal is egymáson kellene hogy csússzon?
Válasz Laci0723 #3317. hozzászólásáraA 3. pont erőszabályzója ezt a 30-ason mindig utáltam összerakásnál, hogy szinte érzésre kell összerakni mert nemigen látod.
Válasz JD 4630 #3312. hozzászólásáraTurbo ,adagolo szerintem pont lényegtelen,bármennyit lehet szerezni,ráadásul a megjavitásuk is kivitelzhető ,ellenben motorblokot alig,főtengelyt meg sehol nem kapsz olyan árfekvésben amit megfekvés nélkul kiheverj!!
A blokk nem gáz felfúrják a 4650est és máris jó bele a vezérműtengely, inkább az adagoló hengerfej ic turbó a lényeg a motorban.
4650ben láttam már főtengelytörésest teljesen szétgyalázta a törésnél a csapágycsésze helyét
Amiért én agyalok a megvételén az az hogy egy üléspárnát kerestem az enyémbe újonan 50 eft most kis túlzással 25 üléspárna árában van egy donorom hátulra két ikertappancs, ha meg nem tetszik egyben el tudom takarítani amit feleslegesnek tartok
Válasz JD 4630 #3307. hozzászólásáraSzia.
Majdnem sok érte ha azt nézzük ,hogy a motor legjava használhatatlan ,mivel ez a lényeg pont egy 4955-ben.
Hiába helyettesítenénk 4650 motorral ,nem kapnánk azt amire képes a többi része.
Motorbloknak mi a baja??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3306. hozzászólásáraIgazábòl 1.4 körül de sztem 1.2 be megkapnám haveri alapon csa kėrdės mit kezdek vele ha brleugrok mert apróságokat meg turbot adagolot tartanám meg bár ez sem fix
Válasz JD 4630 #3303. hozzászólásáraKaptam róla képeket burkolatok nincsenek az oldalán, akutartó hiányzik, kardán levéve de az lehet megvan lámpák is hiányosan, régebbi kipuffogós
2éve áll egy helyben
Csak az ülés érdekelt volna belőle de lehet az egész rajtam marad
most cserélek a 4650-esben első féltengely szimeringeket,meg bronzperselyt.
szimeringet 7500 nettóért adnának
perselyt meg 10000nettóért darabja.
hú
szimeringet kaptam 600-ért
perselyt meg 1800-ért.
komoly árkülönbségek vannak.
5197 hozzászólás
Válasz JD 4630 #3346. hozzászólásáraoké
te jártál már igy?
mert én még nem hogy kivűlről lássam a vizet...
Válasz kori01 #3345. hozzászólásáraCsak gyári tömítést vegyél, ezen nem szabad spórolni ha oda jutsz
ma a hengerfejnél a tömitésnél a porlasztó oldalánál észrevettem egy kis viz szivárgást kifelé.
lehet tömitéses lesz a gép??
Válasz shazi #3340. hozzászólásárakonedata.net, tractordata.com, ennyit tudok segíteni...
Válasz shazi #3342. hozzászólásáramég olyat nem láttam
Válasz 4755 #3341. hozzászólásáraNem, 4555 :)
Válasz shazi #3340. hozzászólásáranem 4755-öt akartál irni?
Üdv!
Valaki aki tudja leírná, ogy mi a különbség a 4650 és a 4555-ös gép között? előre is köszi! :)
Válasz JD 4630 #3338. hozzászólásáraÉrtem.
Válasz John Deere Power Shift #3337. hozzászólásáraVáltozó
30-150 dodo, de ediig élesbe nem rendeltem mert amit vettem volna e-bayen a végén a kiténél megkaptam árában annyiért.
Válasz JD 4630 #3333. hozzászólásáraAkkor mostani árfolyamon 500 magyar spanrúgó..
Posta egyébként milyen szintet képvisel egy ilyen vagy netán nagyobb alkatrész esetén?
Válasz 4755 #3335 hozzászólás
Most egyik sem.
Képben legyek ,pusztán ezért.
Válasz John Deere Power Shift #3332. hozzászólásáraüdv venni szeretnél vagy eladni?
Válasz John Deere Power Shift #3332. hozzászólásáramiért kell neked komplett adagoló?
Válasz John Deere Power Shift #3332. hozzászólásárafelújítva 1200-1600 dolcsi plusz posta, ez rebuild adagoló ár 4955 hoz, de szerintem kb egy árban van.
Válasz kori01 #3328. hozzászólásáraEz a felújítás összege.
Komplett adagolót mennyiért lehet venni,felújítva vagy anélkül!
Ez lett volna a kérdésem inkább.
Válasz Gépesített paraszt #3329. hozzászólásáraDebrecenben ennyiért csinálják ebben új elemek vannak meg beállitás és kész.
nagy nyomású fej m,eg ilyenek nincsenek benne.
de ha az jó akkor nincs gond.
Válasz Gépesített paraszt #3329. hozzászólására9 400 230 117 3800$ a zsir...
Válasz kori01 #3328. hozzászólásáraÜdv!
Az a helyzet,hogy ettől többe kerül az alkatrész hozzá!
Persze ha tényleg fel akarod újítani,nem csak mókolni.
Válasz John Deere Power Shift #3327. hozzászólásáranálunk 90-100 a totál felújitás
Mennyit kérnek mostanában egy felújított adagolóért 50-re ?
Válasz Mf-es? #3323. hozzászólásáraÜdv!
Tavaly 11 ezer volt,amit az adagolós szerzett be,ahova járok javíttatni.
Válasz Mf-es? #3323. hozzászólásáraDrága.
Válasz Mf-es? #3323. hozzászólásáranézd meg neten..
4650-hez,mennyi az új porlasztó csúcs?
Válasz JD 4630 #3321. hozzászólásáraAkkor próbálkozunk.
Köszönöm a segítséget!
Válasz Laci0723 #3320. hozzászólásáraEzt hogy nálad hogy van nem tudom a 30asnál a nyelvet be kell akasztani a rudazatba, nemcsak nekifekszik.
Válasz JD 4630 #3319. hozzászólásáraAz összerakásnak így kellene kinéznie ahogy a képen bejelöltem? A zöld felület egy görgőnek támaszkodik neki és a két kék vonal is egymáson kellene hogy csússzon?
A hátsó beöntőnyíláson valamennyit lehet látni.
Válasz Laci0723 #3317. hozzászólásáraA 3. pont erőszabályzója ezt a 30-ason mindig utáltam összerakásnál, hogy szinte érzésre kell összerakni mert nemigen látod.
Válasz John Deere Power Shift #3313. hozzászólására50-eshez lehet de 4955ös adagoló hiánycikk és a turbó sem egyezik, gyári Denso újjáépített adagoló 600000+ ehez képest egy spanyol főtengely 300000+ .
Blokk 4-5 van tengely is van hozzá.
Üdv,
Segítséget szeretnék kérni. Valaki eltudná magyarázni a képen látható "nyelvnek" mi a szerepe és hogy kell összerakni?
A segítségeket előre is köszönöm!
Válasz John Deere Power Shift #3315. hozzászólásáraMi is az???
Válasz Gépesített paraszt #3314. hozzászólásáraÜdv. kollega !!
Akkor szólsz már nekem is mire már el is adtad ami érdekelne
Válasz John Deere Power Shift #3313. hozzászólásáraÜdv Kolléga!
A mohácsi "szemétdombon" minden van!
Így épp motor is akadna!
Válasz JD 4630 #3312. hozzászólásáraTurbo ,adagolo szerintem pont lényegtelen,bármennyit lehet szerezni,ráadásul a megjavitásuk is kivitelzhető ,ellenben motorblokot alig,főtengelyt meg sehol nem kapsz olyan árfekvésben amit megfekvés nélkul kiheverj!!
Válasz John Deere Power Shift #3311. hozzászólásáraEmilben kaptam egy új baráttól a leírást,
meg képeket
A blokk nem gáz felfúrják a 4650est és máris jó bele a vezérműtengely, inkább az adagoló hengerfej ic turbó a lényeg a motorban.
4650ben láttam már főtengelytörésest teljesen szétgyalázta a törésnél a csapágycsésze helyét
Amiért én agyalok a megvételén az az hogy egy üléspárnát kerestem az enyémbe újonan 50 eft most kis túlzással 25 üléspárna árában van egy donorom hátulra két ikertappancs, ha meg nem tetszik egyben el tudom takarítani amit feleslegesnek tartok
Válasz JD 4630 #3307. hozzászólásáraSzia.
Majdnem sok érte ha azt nézzük ,hogy a motor legjava használhatatlan ,mivel ez a lényeg pont egy 4955-ben.
Hiába helyettesítenénk 4650 motorral ,nem kapnánk azt amire képes a többi része.
Motorbloknak mi a baja??
Válasz Gépesített paraszt #3309. hozzászólásáraOk ha alakul hìvlak.
Válasz JD 4630 #3308. hozzászólásáraÜdv Árpi!
Ha a maradékot el akarod adni,akkor hívj fel ha gondolod!
Köszi!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3306. hozzászólásáraDe a blokk főtengrlx az kuka gumik is csereérettek szóval azėrt ennyi az annyi
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3306. hozzászólásáraIgazábòl 1.4 körül de sztem 1.2 be megkapnám haveri alapon csa kėrdės mit kezdek vele ha brleugrok mert apróságokat meg turbot adagolot tartanám meg bár ez sem fix
Válasz JD 4630 #3305. hozzászólásáraMennyit mernek érte kérni?
Válasz JD 4630 #3303. hozzászólásáraKaptam róla képeket burkolatok nincsenek az oldalán, akutartó hiányzik, kardán levéve de az lehet megvan lámpák is hiányosan, régebbi kipuffogós
2éve áll egy helyben
Csak az ülés érdekelt volna belőle de lehet az egész rajtam marad
Válasz JD 4630 #3303. hozzászólásáraNem fektettem ki egyiket sem kínálnak egyet nekem eladásra.
Főtengely töréses 4955 reális ára mennyi lehet?
(Olyan közepes bőrben lévő, nem az a TSZ szökevény)
Válasz JD 4630 #3301. hozzászólására
Válasz kori01 #3300. hozzászólásáraÉrtem, így már világos, ahol lehet okosnak kell lenni.
Válasz JD 4630 #3299. hozzászólásáraDebrecen
bronznak vettem anyagot kis esztergálás
szimering meg a pesti utcán .
Válasz kori01 #3298. hozzászólásáraHol vetted?
most cserélek a 4650-esben első féltengely szimeringeket,meg bronzperselyt.
szimeringet 7500 nettóért adnának
perselyt meg 10000nettóért darabja.
hú
szimeringet kaptam 600-ért
perselyt meg 1800-ért.
komoly árkülönbségek vannak.