Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
értelek
igazából a csöveket végig nézzük tömitést cserélünk mert elég szarok aztán megnézzük a szivattyú mit nyom mert igy most csak csorog előtte meg kilőtt vagy 2méterre
Válasz #2390. hozzászólásra
Olyan,de egész más a rendszere,és a felépítése.
Érdemiben nem tudok nyilatkozni,találgatni meg nem akarok,azt tud bárki.
Az a gond ezekkel a típusokkal,hogy nem volt rendszertraktor Magyarországon,és nem ért hozzá igazából senki,meg nincs egy értelmes leírás sem hozzájuk.
Egy 4650-es trakit ha széthúzok,akkor már tudom miért húztam szét,és hol keressem a bajt,itt meg csak találgatás,keresgélés,tanakodás van.
Válasz #2388. hozzászólásra
gépesitett
azt szeretném kérdezni tőled hogy van egy 2140-es gépünk és abban most elszállt az egész hidraulika,most huztuk szét,csináltuk már a főszivattyúját,az nem szállit olajat vagy a csöveknél van valami bár nm látszik most semmi még.
a 4650 is ilyen a hidraulika,hogy bent van egy szivattyú ami nyomja előre a nagyhoz?
Válasz #2381. hozzászólásra
Szorosan közel a 200 LE ig.
4840 volt a típusa,nem tudom a lóerejét,de 4640-es gépem van kettő is,azok 177 LE-s trakik,és hidrós elsőhajtásuk van.
Üdv!
A hidros elsőhajtás egy segédhajtás,ami szorult helyzetben használatos.
Ha jól működik,akkor a tévhittel ellentétesen húzza a gépet érezhetően.
a hidrós az semmire való,igazából szerintem egyben sem működik már,tehát az örök mezitlábas marad
de kérdezd a nagy johnisokat
nekünk csak kicsi 80lovas van összkerekesbe 30évesen,amit nagyon szeretek
Válasz #2380. hozzászólásra
Az ilyen korú vén igáslovakból hány lóerőig(milyen számozásig) dukált a "jól bevált" hidromotoros elsőhajtás? Gondolom a hidrós csak arra való, hogy az esetleges dagonyából ki tudjon mászni a traktor...
Válasz #2373. hozzászólásra
Rosszul értelmezted!
Közel 400 db-ot a KITE,és hasonló darabszámot a KSZE rendszeresített,és ezenkívül a BKR,és a GITR is párat.
Továbbá ez azért még mindig sokkal kényelmesebb, mint akár a legszuperebb mtz. Ezért nem értem a belarus fanokat. Ennyi pénzből megvan egy ilyen jd, a géppark meg nem sokkal drágább hozzá. Igaz kocsizni nem lehet vele, bár láttam már olyat aki házilag barkácsolt rá kompresszort.
Válasz #2362. hozzászólásra
A gépmaxos cikkből az derül ki, hogy kb 500 db volt az országban (mármint 4650-es). Azt nem tudtam, hogy ugyanúgy exportáltuk őket sajna mint anno a 106-okat. Én egyszer tehervonatnyi domit láttam ami kelet felé tartott.
Szvsz is csak olyan 200 aktív lehet még, de kíváncsi lennék a még üzemelő harmincasok darabszámára is, mert abból is elég sok volt régen.
Viszont érdekes, hogy a mi kis dunántúli falunkban 3 üzemképes ötvenes van az enyémmel együtt. A környékbeli falvakban is tudok pár 4630-asról. Szóval vagy nálunk nagyon elterjedtek a négyezresek, vagy alábecsültük a számukat.
Mindenesetre én amíg lehet kitartok mellettük, mert nagyon szeretek dolgozni vele.
Válasz #2368. hozzászólásra
Hát ha tényleg annyira egyben van, mint írtad (gondolok itt elsősorban a mocijára) akkor tényleg ajándék ennyiért.
Egyébként képről nagyon jól néz ki
Tisztelt Kollégák!
Volna kilátásban egy 6000-es angol tipus, de nincs rajta légfék, központi automata, alsó lengőhúzó. Mennyiért lehetne bontottból beszerezni?
Köszi!
Válasz #2361. hozzászólásra
Szerintem keveset sem.
Mikor mindenhol ezek dolgoztak akkor is ezer alatt volt a darabszám.
Azért eltűntek ám rendesen.
Elhordták elég jól akkoriban Horvátországba,Szerbiába,Romániába.
Aztán itt is rengeteget nyakonvágtak sajnos.
És sorolhatnám.
Válasz #2356. hozzászólásra
Csak Én felújítottam több tíz darabot,ami mind megy még,meg van még itt 10 db amit meg fogok csinálni.
Szerintem 200 db környékén lehet az üzemelő gép az országban
Válasz #2352. hozzászólásra
Üdv!
Én is örülök neki kolléga.
Ha minden jó,akkor így kell működnie.Az apróságokon majd túl leszel,és akkor tuti lesz a masina,az biztos.
Kis beszámoló hogy a napokban be kellett indítanom a gépet, mert arrébb kellett vele állnom, és -1fokban "pöccre" indult úgy hogy kb 2hónapja nem volt beindítva.
Így örültem neki
Mondjuk a 2db 154es tekeri is szépen
Válasz #2348. hozzászólásra
Üdv!
Mid van,és mi kellene???
Vannak alacsonyabb árfekvésü gépeim,amik javítást,rendbetételt igényelnek,felújítottam most nincs.
5196 hozzászólás
Válasz #2394. hozzászólásra
Üdv!
Válaszoltam
Válasz #2394. hozzászólásra
Szia ez nem a te trakid volt????
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4334475/john-deere-4630.html
Válasz #2393. hozzászólásra
Üdv!
Küldtem egy mailt, légyszi olvasd már el.
Válasz #2392. hozzászólásra
Gyakorlatilag erről beszéltem,hogy csak találgatni lehet,aztán kitudja mikor süllyedt is.
Válasz #2391. hozzászólásra
értelek
igazából a csöveket végig nézzük tömitést cserélünk mert elég szarok aztán megnézzük a szivattyú mit nyom mert igy most csak csorog előtte meg kilőtt vagy 2méterre
Válasz #2390. hozzászólásra
Olyan,de egész más a rendszere,és a felépítése.
Érdemiben nem tudok nyilatkozni,találgatni meg nem akarok,azt tud bárki.
Az a gond ezekkel a típusokkal,hogy nem volt rendszertraktor Magyarországon,és nem ért hozzá igazából senki,meg nincs egy értelmes leírás sem hozzájuk.
Egy 4650-es trakit ha széthúzok,akkor már tudom miért húztam szét,és hol keressem a bajt,itt meg csak találgatás,keresgélés,tanakodás van.
Válasz #2388. hozzászólásra
gépesitett
azt szeretném kérdezni tőled hogy van egy 2140-es gépünk és abban most elszállt az egész hidraulika,most huztuk szét,csináltuk már a főszivattyúját,az nem szállit olajat vagy a csöveknél van valami bár nm látszik most semmi még.
a 4650 is ilyen a hidraulika,hogy bent van egy szivattyú ami nyomja előre a nagyhoz?
Válasz #2384. hozzászólásra
oké
ha lesz időm lmegyek hozzád hátha valamit össze bótolunk
Válasz #2387. hozzászólásra
QUAD-RANGE
Ugyan az,mint a kiskerekü 50-es.
Válasz #2386. hozzászólásra
A 40-eseknek milyen a váltója?
Szorosan közel a 200 LE ig.
4840 volt a típusa,nem tudom a lóerejét,de 4640-es gépem van kettő is,azok 177 LE-s trakik,és hidrós elsőhajtásuk van.
Válasz #2379. hozzászólásra
Üdv!
Nálam van kettő 110 lovas johni,amik egyenlőre műtétre vannak feljegyezve.
Válasz #2382. hozzászólásra
Üdv!
Gyere el hozzám,és kipróbálhatsz olyan gépet,amin működik a hidrós elsőhajtás!
Üdv!
A hidros elsőhajtás egy segédhajtás,ami szorult helyzetben használatos.
Ha jól működik,akkor a tévhittel ellentétesen húzza a gépet érezhetően.
a hidrós az semmire való,igazából szerintem egyben sem működik már,tehát az örök mezitlábas marad
de kérdezd a nagy johnisokat
nekünk csak kicsi 80lovas van összkerekesbe 30évesen,amit nagyon szeretek
Válasz #2380. hozzászólásra
Az ilyen korú vén igáslovakból hány lóerőig(milyen számozásig) dukált a "jól bevált" hidromotoros elsőhajtás? Gondolom a hidrós csak arra való, hogy az esetleges dagonyából ki tudjon mászni a traktor...
ebben a topicban biztos nem fog szerepelni,ha csak nem kihagy egy henger.
Szomorúan látom, hogy 100-120 lovas Johnnyk még mindig nem szerepelnek az étlapon...
Válasz #2372. hozzászólásra
Nagyon megérné, de ezzel az eke+kombinátor+vetőgép+henger gépkapcsolaton kellene gondolkodnom...mtz munkagépekkel:-)
BÚÉK...
BUÉK mindenkinek!!!!
Válasz #2373. hozzászólásra
Rosszul értelmezted!
Közel 400 db-ot a KITE,és hasonló darabszámot a KSZE rendszeresített,és ezenkívül a BKR,és a GITR is párat.
Válasz #2372. hozzászólásra
Továbbá ez azért még mindig sokkal kényelmesebb, mint akár a legszuperebb mtz. Ezért nem értem a belarus fanokat. Ennyi pénzből megvan egy ilyen jd, a géppark meg nem sokkal drágább hozzá. Igaz kocsizni nem lehet vele, bár láttam már olyat aki házilag barkácsolt rá kompresszort.
A gépmaxos cikkből az derül ki, hogy kb 500 db volt az országban (mármint 4650-es). Azt nem tudtam, hogy ugyanúgy exportáltuk őket sajna mint anno a 106-okat. Én egyszer tehervonatnyi domit láttam ami kelet felé tartott.
Szvsz is csak olyan 200 aktív lehet még, de kíváncsi lennék a még üzemelő harmincasok darabszámára is, mert abból is elég sok volt régen.
Viszont érdekes, hogy a mi kis dunántúli falunkban 3 üzemképes ötvenes van az enyémmel együtt. A környékbeli falvakban is tudok pár 4630-asról. Szóval vagy nálunk nagyon elterjedtek a négyezresek, vagy alábecsültük a számukat.
Mindenesetre én amíg lehet kitartok mellettük, mert nagyon szeretek dolgozni vele.
Ja és boldog új évet mindenkinek.....
Válasz #2371. hozzászólásra
Üdv!
Külső igazítgatnivaló,szépítgetnivaló van rajta,de fő szervi baja nincs.
Ennyi pénzért rühesebb MTZ-t kínálgatnak
Hát ha tényleg annyira egyben van, mint írtad (gondolok itt elsősorban a mocijára) akkor tényleg ajándék ennyiért.
Egyébként képről nagyon jól néz ki
Válasz #2369. hozzászólásra
Üdv!
Ment a válasz!
Írtam malit
Üdv Polgártársak!
Ide került egy 4630-as hozzám,1 misiért gurítható ha valakinek szüksége lenne rá! Működik keze-lába
Tisztelt Kollégák!
Volna kilátásban egy 6000-es angol tipus, de nincs rajta légfék, központi automata, alsó lengőhúzó. Mennyiért lehetne bontottból beszerezni?
Köszi!
Válasz #2365. hozzászólásra
Rég volt,de igaz volt
Na még egyszer:http://gepmax.hu/gepmax/2010/11/a-john-deere-4000-es-traktorcsalad-tipusai-magyarorszagon/
Egy cikk a nosztalgiázáshoz:http://gepmax.hu/gepmax/2010/11/a-john-deere-4000-es-traktorcsalad-tipusai-magyarorszagon/http://
mél ment!
Válasz #2361. hozzászólásra
Szerintem keveset sem.
Mikor mindenhol ezek dolgoztak akkor is ezer alatt volt a darabszám.
Azért eltűntek ám rendesen.
Elhordták elég jól akkoriban Horvátországba,Szerbiába,Romániába.
Aztán itt is rengeteget nyakonvágtak sajnos.
És sorolhatnám.
Válasz #2359. hozzászólásra
Nem mondtál sokat!
Válasz #2359. hozzászólásra
okksaaa
Csak Én felújítottam több tíz darabot,ami mind megy még,meg van még itt 10 db amit meg fogok csinálni.
Szerintem 200 db környékén lehet az üzemelő gép az országban
Válasz #2357. hozzászólásra
Számszerűsitsünk kérem szépen számszerűsitsünk.
Mer menten huzzuk a számszerijjat.......
Kurvasok!
Válasz #2355. hozzászólásra
Mennyi működőképes 4650 lehet az országban hm?
Válasz #2353. hozzászólásra
Üdv!
Megnéztem,de nem nagyon szeretném gyűjteni a vasat.
Írj egy típust légyszi,akár ide is!
Köszi
Válasz #2352. hozzászólásra
Üdv!
Én is örülök neki kolléga.
Ha minden jó,akkor így kell működnie.Az apróságokon majd túl leszel,és akkor tuti lesz a masina,az biztos.
Válasz #2351. hozzászólásra
irtam,majd nézd meg.
köszi
Válasz #2351. hozzászólásra
Üdv!
Kis beszámoló hogy a napokban be kellett indítanom a gépet, mert arrébb kellett vele állnom, és -1fokban "pöccre" indult úgy hogy kb 2hónapja nem volt beindítva.
Így örültem neki
Mondjuk a 2db 154es tekeri is szépen
Válasz #2350. hozzászólásra
Pedig az a mailom.
johndeere-4650@freemail.hu
Válasz #2349. hozzászólásra
amil cimed?
irok rá
mert ami itt van nem tudok küldeni rá
Válasz #2348. hozzászólásra
Üdv!
Mid van,és mi kellene???
Vannak alacsonyabb árfekvésü gépeim,amik javítást,rendbetételt igényelnek,felújítottam most nincs.
Válasz #2345. hozzászólásra
helló
csinálunk valami bizniszt?
van egy trakim amit beszámolsz akkor tudok pótolni.
Áldott Békés Karácsonyt kívánok minden kedves barátomnak.