Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Vagy bemész az első festékboltba, ahol kavarnak autófestéket, viszel színmintát, mondjuk akár egy csavart, és kikavarják olyanra mint a gyári, valami normális 2K festékből.
Válasz #1183. hozzászólásra
Viccet félretéve ha nagyon szépet és jót akarsz,akkor veszel rá eredeti festéket,ha nem,akkor lefestheted Trinát magasfényü sárgával is,az kicsit rikítóbb,de ha érik akkor már nem annyira,csak frissen.
Azt szeretném megkérdezni ti milyen festékkel festtétek a felniket a john deere-on
Most vettem egy 8220-ast és át szeretném festeni a felniket.
előre is köszönöm
ahogy a kollega is irta 100 oka is lehet sőt olyan is amit még én vagy ő sem látott
nekem gyanús a hengerfej tömités főleg ha régi van benne.de ez csap tipp.
Köszi a képeket.Nagyon faja.Egyszer én is küldök majd a sajátomról addig kiélem magam a kis Tl 90-en + az Mtz-n.
Ha csak gépre kellene költeni akkor már állna egy 4650 vagy egy Fiat az udvarban.
Üdv!
örülök hogy megbízható vagy (mások szerint is).Remélem nem vetted magadra a dolgot.Teljesen igazad van.Ahogy tudok venni egy ilyen gépet valószínűleg téged foglak megkeresni először,márcsak azért is mert kéne vki hozzáértő aki értelmesen meg tudna ismertetni velem egy ilyen gépet.Ha lehet akkor még a közeljövőben.?Mohácson még úgysem voltam
Válasz #1167. hozzászólásra
A lámpát felejtsd el,és mérj egy nyomást rajta!
A motornak meg millió oka lehet amiért ezt csinálja,próbálkozni kell vele,ha nem tér észhez akkor el kell kezdeni szétszedni és majd kiderül.
Hali.
Megint betegek a vasak.
4650:Dől a fehér füst a kartergáz csövön, meg egy kis olajat is köp vele.Hangja,olajnyomás,vízhőfok nem változott.Erre elővettem a jó öreg 4630-as vezér hőerőgépet,majdnem mindent meg is tárcsázott, egyszer csak nem emelte a tárcsát, azután már kormányzás sem nagyon működött pedig az olajnyomás lámpa elalszik.Szűrő nélkül is ezt csinálja.Mi lehet a baj?
Válasz #1161. hozzászólásra
Azt is láthatod hogy néz ki elötte,mert vannak javításra váró gépeim is,meg képeim is vannak hogy miből lett mi.
Gyanítom hogy nem ismernél rá
Üdv!
Nyogodtan hallgathatsz rám,mert egy szóval se mondtam hogy tőlem vegyél gépet csak azt mondtam hogy milyet vennék a helyedben!!!
Nem állítottam hogy csak és kizárólag nekem vannak jó gépeim.
Amikor meg mondok valamit a gépről,azt azért mondom mert úgy van,eztkövetően aki elhiszi elhiszi,aki nem az nem,ez mindenkinek a saját egyéni dolga.
Tehát mégegyszer hangsúlyozom hogy mindenki ott és annyiért vesz traktort ahol és ahogy jónak látja!
Hallgatnék rád ha ismernélek.A mai világban már senkiben sem lehet szinte megbízni.a gépek amiket megcsinálsz tényleg nagyon szépen rendbe vannak rakva,de azért megnézném azt is hogy előtte hogy nézett ki.mindezek ellenére vszínű hogy inkább tőled vennék egy kijavítottat 2,8-ért,mint egy állítólag dolgozott és karbantartott gépet 2-2,5 ért.egyszer majd elmegyek hozzád hátha lenne ott egy nekem való.
igen előbb utóbb fogja ez igaz!de érdekes módon mikor a fateréből kiseperte a C 3 agyat s lett belőle egy nagy generál érdekes hogy voltak bajok abban is de nem gyüjtött vasat a szürő!csak tudnám hova tetette azt a sok forgácsot
azóta lekopogom tökéletesen dolgozik az öreg vas derekasan húz mindent minden sebesség hibátlan mint annak előtte!!mostmár beüzemelt az enyém is még ha nem is sokat de ki lett próbálva annyit már tudunk hogy a helyin van minden benne
reméljük a b. tartók elmennek pár tizezret mig itthon leszünk
Válasz #1152. hozzászólásra
Az a baj ha nem gyűjti a fémet és megveszed,akkor nemsokára fogja gyűjteni ha nem csinálod meg.
Kevés a pozitív péda az ellenkezőjére.
akkor az más.én tudtam egyet vagy már 5 éve szolnokon 4755-t 23500-al és megkerestük a műhelyfönököt aki becsületes volt s elmondta a gép teljes mértékben üzemelt ,dolgozott de sebváltószűrő folyamatosan megtelt fémmel.
direkt nem szándékozom céget beirni ahol eladó volt a gép mert beszámitott volt.a lényeg hogy a korához és az üzemórához képest jól nézett ki a motor hangja "még " jónak bizonyult csak éppen a hátulja volt teljes mértékben meghalva!
Válasz #1150. hozzászólásra
Nagyon jól nézett ki,nem volt kívülröl semmi baja,nem volt összeverbúválva,mikor szétszedtem a váltó gatya volt,a difi halál,az oldallehajtások úgyszintén,a főtengely,az adagoló-porlasztó,a kisszivattyú,a főszivattyú,és az első híd vérzett,mondjuk azt láttam is természetesen .
Ja!Meg a nyelestengely+a kuplungban az agy is dobós volt!
Nekem ugye nem okozott gondot egy ilyen masina de ha ezt valaki megvette volna munkára az fel is kötötte volna magát gondolkodás nélkül
5197 hozzászólás
Válasz #1195. hozzászólásra
Próbálkozz még, miután feltöltötted ne felejts el a beillesztre kattintani a mehet előtt
Mennyiért vetted a 8220-ast?
8220
8220
üdv! ismerem szabó zoliékat mert jó barátom a 4630-ast eladták a 8100-ast meg valamelyik nap húztam be a telephelyemre mert váltó hibás lett sajnos
üdv! ismerem szabó zoliékat mert jó barátom a 4630-ast eladták a 8100-ast meg valamelyik nap húztam be a telephelyemre mert váltó hibás lett sajnos
helló.én axiáltól veszem gyárit.
látom egyeki vagy.ismered szabó zoliékat?jó barátom.
van nekik 4630as meg egy 8110 johnijuk.
olyat honnan lehet venni?
Axiál árul u.gy.-és festéket...
Válasz #1185. hozzászólásra
szét szedtem a szivattyut vannak érdekes dolgok benne,egyébként egyszerű mint a fa ék.
Vagy bemész az első festékboltba, ahol kavarnak autófestéket, viszel színmintát, mondjuk akár egy csavart, és kikavarják olyanra mint a gyári, valami normális 2K festékből.
Viccet félretéve ha nagyon szépet és jót akarsz,akkor veszel rá eredeti festéket,ha nem,akkor lefestheted Trinát magasfényü sárgával is,az kicsit rikítóbb,de ha érik akkor már nem annyira,csak frissen.
Üdv!
Mi kizárólag sárgával szoktuk festeni!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni ti milyen festékkel festtétek a felniket a john deere-on
Most vettem egy 8220-ast és át szeretném festeni a felniket.
előre is köszönöm
Válasz #1181. hozzászólásra
Steyer-hez van már cuccos?
Válasz #1180. hozzászólásra
Fel:)
Válasz #1179. hozzászólásra
fel hivhatlak?
Válasz #1178. hozzászólásra
Mondd mi nyomja a lelked????
Válasz #1176. hozzászólásra
üdv kolléga szeretnék veled beszélni.
Válasz #1175. hozzászólásra
ahogy a kollega is irta 100 oka is lehet sőt olyan is amit még én vagy ő sem látott
nekem gyanús a hengerfej tömités főleg ha régi van benne.de ez csap tipp.
Válasz #1171. hozzászólásra
Nem vettem magamra:)
Majd látod a lehetőségeidet,aztán ha gondolod keresel!
Válasz #1170. hozzászólásra
Szerintem olaj.Erős szúrós szaga van a füstnek, ami jön belőle.
Válasz #1173. hozzászólásra
OK.Köszönöm.Ha szar lesz 2 hét múlva is az idő akkor beülünk a komámmal a kocsiba oszt GO
Válasz #1171. hozzászólásra
Nem vettem magamra:)
Majd látod a lehetőségeidet,aztán ha gondolod keresel!
Válasz #1165. hozzászólásra
Köszi a képeket.Nagyon faja.Egyszer én is küldök majd a sajátomról addig kiélem magam a kis Tl 90-en + az Mtz-n.
Ha csak gépre kellene költeni akkor már állna egy 4650 vagy egy Fiat az udvarban.
Válasz #1163. hozzászólásra
Üdv!
örülök hogy megbízható vagy (mások szerint is).Remélem nem vetted magadra a dolgot.Teljesen igazad van.Ahogy tudok venni egy ilyen gépet valószínűleg téged foglak megkeresni először,márcsak azért is mert kéne vki hozzáértő aki értelmesen meg tudna ismertetni velem egy ilyen gépet.Ha lehet akkor még a közeljövőben.?Mohácson még úgysem voltam
olajos a karter cső vagy vizes,
Válasz #1168. hozzászólásra
Ok. Köszi.
A lámpát felejtsd el,és mérj egy nyomást rajta!
A motornak meg millió oka lehet amiért ezt csinálja,próbálkozni kell vele,ha nem tér észhez akkor el kell kezdeni szétszedni és majd kiderül.
Válasz #1164. hozzászólásra
Hali.
Megint betegek a vasak.
4650:Dől a fehér füst a kartergáz csövön, meg egy kis olajat is köp vele.Hangja,olajnyomás,vízhőfok nem változott.Erre elővettem a jó öreg 4630-as vezér hőerőgépet,majdnem mindent meg is tárcsázott, egyszer csak nem emelte a tárcsát, azután már kormányzás sem nagyon működött pedig az olajnyomás lámpa elalszik.Szűrő nélkül is ezt csinálja.Mi lehet a baj?
Válasz #1165. hozzászólásra
Középsö kép: legel a "vas ló"...
egy kis álmodni való egy álmodozónak
Azt is láthatod hogy néz ki elötte,mert vannak javításra váró gépeim is,meg képeim is vannak hogy miből lett mi.
Gyanítom hogy nem ismernél rá
Üdv!
Nyogodtan hallgathatsz rám,mert egy szóval se mondtam hogy tőlem vegyél gépet csak azt mondtam hogy milyet vennék a helyedben!!!
Nem állítottam hogy csak és kizárólag nekem vannak jó gépeim.
Amikor meg mondok valamit a gépről,azt azért mondom mert úgy van,eztkövetően aki elhiszi elhiszi,aki nem az nem,ez mindenkinek a saját egyéni dolga.
Tehát mégegyszer hangsúlyozom hogy mindenki ott és annyiért vesz traktort ahol és ahogy jónak látja!
nem csak hallgathatsz rá de nyugodt is lehetsz attól még hogy nem ismered,mert xart nem add ki a kezéből!
Válasz #1140. hozzászólásra
Hallgatnék rád ha ismernélek.A mai világban már senkiben sem lehet szinte megbízni.a gépek amiket megcsinálsz tényleg nagyon szépen rendbe vannak rakva,de azért megnézném azt is hogy előtte hogy nézett ki.mindezek ellenére vszínű hogy inkább tőled vennék egy kijavítottat 2,8-ért,mint egy állítólag dolgozott és karbantartott gépet 2-2,5 ért.egyszer majd elmegyek hozzád hátha lenne ott egy nekem való.
Válasz #1156. hozzászólásra
igen előbb utóbb fogja ez igaz!de érdekes módon mikor a fateréből kiseperte a C 3 agyat s lett belőle egy nagy generál érdekes hogy voltak bajok abban is de nem gyüjtött vasat a szürő!csak tudnám hova tetette azt a sok forgácsot
azóta lekopogom tökéletesen dolgozik az öreg vas derekasan húz mindent minden sebesség hibátlan mint annak előtte!!mostmár beüzemelt az enyém is még ha nem is sokat de ki lett próbálva annyit már tudunk hogy a helyin van minden benne
reméljük a b. tartók elmennek pár tizezret mig itthon leszünk
Válasz #1157. hozzászólásra
Felújítva se tudod ennyiért eladni
Válasz #1155. hozzászólásra
Kibasztam a MÉH-be
Mit akarsz vele?
Válasz #1154. hozzászólásra
tudom barátomamúgy ez már akkoriban sem bizonyult túl olcsonak ha jól emlékszem 3.8 taksálták,de szerintem alkudni lehetett volna.......
Az a baj ha nem gyűjti a fémet és megveszed,akkor nemsokára fogja gyűjteni ha nem csinálod meg.
Kevés a pozitív péda az ellenkezőjére.
Válasz #1151. hozzászólásra
hallod bizniszeljünk már kicsikét!
kellene nekem a hátsókúptányér -kúpkerékkel ,de olyan ami használhatatlan!!!!
létezik?
Megfelelő áron nekem ezek a gépek pont testreszabottak
Válasz #1151. hozzászólásra
igen!!az utolsó mondat életszerű szó szerint manapság!
Válasz #1149. hozzászólásra
akkor az más.én tudtam egyet vagy már 5 éve szolnokon 4755-t 23500-al és megkerestük a műhelyfönököt aki becsületes volt s elmondta a gép teljes mértékben üzemelt ,dolgozott de sebváltószűrő folyamatosan megtelt fémmel.
direkt nem szándékozom céget beirni ahol eladó volt a gép mert beszámitott volt.a lényeg hogy a korához és az üzemórához képest jól nézett ki a motor hangja "még " jónak bizonyult csak éppen a hátulja volt teljes mértékben meghalva!
Válasz #1150. hozzászólásra
Nagyon jól nézett ki,nem volt kívülröl semmi baja,nem volt összeverbúválva,mikor szétszedtem a váltó gatya volt,a difi halál,az oldallehajtások úgyszintén,a főtengely,az adagoló-porlasztó,a kisszivattyú,a főszivattyú,és az első híd vérzett,mondjuk azt láttam is természetesen .
Ja!Meg a nyelestengely+a kuplungban az agy is dobós volt!
Nekem ugye nem okozott gondot egy ilyen masina de ha ezt valaki megvette volna munkára az fel is kötötte volna magát gondolkodás nélkül
Válasz #1148. hozzászólásra
ennyi óránál már szoktak bentre benézni.....
Válasz #1147. hozzászólásra
Telekgerendás
Válasz #1144. hozzászólásra
Természetesen nem bontatlan gépről van szó.