Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kompressziót még nem mértem benne,az lehet az egyik ok.A másik,a porlasztóknak a nyitó nyomása 200 bar körül volt.Egy szerelő beállította,és azt mondta h. nem cseppen be,és még elmegy" kategóriában vannak,de egy másik azt mondta,h. valószínüleg meg lettek feszegetve hidegindítóval,és azokat ki kell dobálni.Nincs tapasztalatom ezekkel kapcsolatban,nem tudom,hogy kellene neki menni.
látom még mindig ezzel küzdesz
a határozott inditásnál ez nem kérdés mert mire a fősziv észbe kap a mocinak már mennie kell!!2-5 forgatáson belül ha ettől több továbbra is keresni kell a hibát!!!
Heló! Állítólag opcióban volt ezekhez a gépekhez egy olyan szelep,ami indításkor nem hagyta h. felépüljön a hidraulika olajnyomás,és így könnyebben tekerte az önindító,ha nem indult a második dugattyúra.Ez a szelep valahol a kormány orbit körül volt talán.Tudsz erről valamit,vagy esetleg valami tipp,h. hogy lehetne megoldani maszekban?
Válasz #675. hozzászólásra
Figyi! Garantálni csak azt tudom hogy amit mondok az meg is lett csinálva,de garanciát egy 25 éves gépre szerintem ember nincs aki merne vállalni!!!!!
Van olyan gép is amire garancia van,meg miegymás,csak azthiszem nem ebben az árfekvésben!!!
Mindenki maga dönti el mibe kezd bele,s mibe nem.
Van egy Tl 90 a,egy 82-em +egy 80-as.szerves trágyát szórunk azt le kell szántani gyorsan,nyáron kisbálát hordunk ,és szerintem a szélsőséges időjárás miatt van hogy vmire igen kevés idő van.+még jó lenne feltornászni a területeket úgy 200-250 ha-ra.
Tehát minde át van nézve a gépeken.Hmmm...Garanciát vállalsz?Nekem kb 150 ha-ra kéne majd egy,úgy 3 év múlva talán.Faterom a tsz ben ilyenen dolgozott,nagyon dícsérte az "öreg".
Válasz #673. hozzászólásra
Üdv!
Köszi az elismerő szavakat!
Komoly javításon esik át minden gép,ami itt fordul meg nálam,beleértve az esztétikus dolgokat is.
Sajnos nem tudok vállalni javítást,mert a saját munkámmal se végzek,jelenleg is van 8 db Johni az udvaron,amit meg kell még csinálnom.
Tehát csak magamnak tudok dolgozni jelenleg.
Válasz #656. hozzászólásra
Kb.15 oldalt tudnék írni ide hogy,hogy kell szétszedni,és hogy kell összerakni
Ha gondolod csörögj rám,és segítek!!!
06 20 945-1159
Csak ne reggel korán!
türhetöen leirtad még annyi hogy amikor a kuplungnál szét lesz húzva, a behajtó powert ki kell szerelni komplett majd hátul nem a kúkerék tengely megy bele a kihajtó powerbe hanem a járatlasitó kerék tengelye van benne .
sok sikert a szereléshez és a tisztaságra figyeljetek!!ha vasforgács marad a rendszerben nem lesz hibátlan a sebesség váltás!
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Még nem igazán láttunk ilyen gépet, így egy kicsit meg vagyunk szeppenve. Én csak közvetítek. Faterommal beszéltem, és most rakják össze fele, mert előbb szétszedték, minthogy a nyomásokat lemérték volna. Legalább kitanulják ezt is :)
Megmérik a nyomásokat, aztán mehet szét megint, mert ahogy mondtad akkor ez mechanikai hiba lesz. Találtam a neten javítási könyvet angolul, abból fordítottam nekik, hogy merre vannak a mérendő pontok.
Az online alkatrészkatalógusban meg tudnád mutatni, hogy melyik alkatrészre gondolsz. Gondolom ismered, de azért a link: http://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.HomePageServlet_Alt
A teljes Power blokkot is ki kell emelni? Mert ahogy néztük a javítási könyvet mi az utolsó B4/C3 fékekre gondoltunk, mint hiba.
Még annyiban segíts kérlek, hogy a Power blokkot hogy lehet kivenni, mert nem volt tiszta egészen a szervízkönyv számomra. Elválasztom a motort, leveszem a kuplungházat (vagy szétvehetem csak a váltó és a kuplungház közt, és akkor nem kell külön levenni a nyúl/béka részt), ja mindenek előtt a kabint, a difi tetejét. A kúpkerék felett a C3 hidraulika csövét lekötök, kiveszem a cspágyházat, amire csatlakozott a cső. Kell még valamit szétszedni, hogy kivehető legyen a Power blokk? Csak az zavart meg, hogy a rajzokon úgy láttam, mintha a kúpkerék tengelye már a Power blokkba menne bele.
Elnézást az esetleges pontatlan megfogalmazásért...
Még egyszer köszönöm!
5205 hozzászólás
Válasz #700. hozzászólásra
4755-ös
Válasz #701. hozzászólásra
Kb -2 fok alatt indul így.Fölötte jól indul.
Válasz #700. hozzászólásra
De a szivattyú az ott van elöl ugyanaz a meghajtása csak kevesebb liert tudhat és ez a szelep is rajta van..
Válasz #695. hozzászólásra
Esetleg úgy is leírnád,h. értsem?
Válasz #696. hozzászólásra
jóidőben is felhúzósan indúl?
Válasz #698. hozzászólásra
Egyébként 4650-es trakiról beszélünk?
Válasz #696. hozzászólásra
Pöcc-Röff
Válasz #693. hozzászólásra
Echtes germán..
Válasz #690. hozzászólásra
Ha minden jó,nincs szükség a kalandra!!!!
Válasz #691. hozzászólásra
Kompressziót még nem mértem benne,az lehet az egyik ok.A másik,a porlasztóknak a nyitó nyomása 200 bar körül volt.Egy szerelő beállította,és azt mondta h. nem cseppen be,és még elmegy" kategóriában vannak,de egy másik azt mondta,h. valószínüleg meg lettek feszegetve hidegindítóval,és azokat ki kell dobálni.Nincs tapasztalatom ezekkel kapcsolatban,nem tudom,hogy kellene neki menni.
Válasz #689. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Pl???
Mire bukkantál rá????
B1-es koszorú,meg váltólamella elférne
Meg lehet oldani egyszerűen,mert van a szivattyúnak öblítési funkciója!
Válasz #686. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
A Te géped egyedi!!!! Vigyázz rá nagyon!!!!
Az enyém nem turbós meg 30-as sorozat,meg a szivattyú is csak külsöre olyan,de rajta van.Majd lefényképezem..
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
látom még mindig ezzel küzdesz
a határozott inditásnál ez nem kérdés mert mire a fősziv észbe kap a mocinak már mennie kell!!2-5 forgatáson belül ha ettől több továbbra is keresni kell a hibát!!!
Válasz #686. hozzászólásra
Én megoldanám mechanikusan,csak az a kérdés,honnan vezeti az olajat hová?Képet tudnál feltenni?
Válasz #682. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
bizir-bazár
Válasz #686. hozzászólásra
nincs a fősziv. solenoid ezeken!
Válasz #685. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
marhaság de én sem ragozom !!!
Válasz #684. hozzászólásra
Az öninditóról megy egy vezeték a szivattyún lévö solenoidra,az enyém is olyan..
Válasz #683. hozzászólásra
Nekem is,csak az étvágyuk lenne kissebb!25 éve ez nem számitott,de most....nem ragozom!
Válasz #682. hozzászólásra
Heló! Állítólag opcióban volt ezekhez a gépekhez egy olyan szelep,ami indításkor nem hagyta h. felépüljön a hidraulika olajnyomás,és így könnyebben tekerte az önindító,ha nem indult a második dugattyúra.Ez a szelep valahol a kormány orbit körül volt talán.Tudsz erről valamit,vagy esetleg valami tipp,h. hogy lehetne megoldani maszekban?
Nekem is tetszenek a 4650-esek,előbb vagy utóbb veszek egyet.
Válasz #681. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mire gondol kolléga?????
Válasz #679. hozzászólásra
van valamiből hiányod??
ne gondolj rosszra!
ne Álmodozunk hanem cselekedjünk!!![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Válasz #675. hozzászólásra
Figyi! Garantálni csak azt tudom hogy amit mondok az meg is lett csinálva,de garanciát egy 25 éves gépre szerintem ember nincs aki merne vállalni!!!!!
Van olyan gép is amire garancia van,meg miegymás,csak azthiszem nem ebben az árfekvésben!!!
Mindenki maga dönti el mibe kezd bele,s mibe nem.
Nameg vágyom egy ilyen gépre!!!![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
Van egy Tl 90 a,egy 82-em +egy 80-as.szerves trágyát szórunk azt le kell szántani gyorsan,nyáron kisbálát hordunk ,és szerintem a szélsőséges időjárás miatt van hogy vmire igen kevés idő van.+még jó lenne feltornászni a területeket úgy 200-250 ha-ra.
Hát 150 ha ra böven elég egy ilyen jd meg még veszel 2 mtz 82 kiszolgálónak jo lesz.!!!!!!!!!!!!!
Tehát minde át van nézve a gépeken.Hmmm...Garanciát vállalsz?Nekem kb 150 ha-ra kéne majd egy,úgy 3 év múlva talán.Faterom a tsz ben ilyenen dolgozott,nagyon dícsérte az "öreg".![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
Válasz #673. hozzászólásra
Üdv!
Köszi az elismerő szavakat!
Komoly javításon esik át minden gép,ami itt fordul meg nálam,beleértve az esztétikus dolgokat is.
Sajnos nem tudok vállalni javítást,mert a saját munkámmal se végzek,jelenleg is van 8 db Johni az udvaron,amit meg kell még csinálnom.
Tehát csak magamnak tudok dolgozni jelenleg.
Hello Mr.Gépesített paraszt!Láttam hogy hirdetsz 4650 est.Nagyon jól mutat a képen.Vállalsz is javítást?Minden elismerésem!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #671. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Üdv!
Szívesen segítek bármikor!
Már akin lehet!!!!
Válasz #659. hozzászólásra
Helló!
A hibát tökéletesen eltaláltad!
Köszönjük a segítséget....
Válasz #669. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
kérdezzél
Válasz #668. hozzászólásra![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Elexportáltam Görögországba!
Kérdezzek rá mennyi pénzért tudnak csapágysort???
Válasz #666. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
2056 elment?
2-es lépcsőre megdobhatnál egy csapágysorral..
Válasz #666. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz #665. hozzászólásra
Majd eldöl milyen jószág lesz belőle:)
Válasz #663. hozzászólásra
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
az ártányt??
OK
Átadom a számot Fateromnak.
Köszi: Csabi
Válasz #662. hozzászólásra
Az egyiket már rakjuk összefelé
Válasz #661. hozzászólásra
kél fél az egy egész!
Válasz #660. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Siker koronázta!
1 kiherélt kan,meg egy süldő
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
volt valami a hétvégi vadászaton??
Válasz #656. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Kb.15 oldalt tudnék írni ide hogy,hogy kell szétszedni,és hogy kell összerakni
Ha gondolod csörögj rám,és segítek!!!
06 20 945-1159
Csak ne reggel korán!
Válasz #656. hozzászólásra
türhetöen leirtad még annyi hogy amikor a kuplungnál szét lesz húzva, a behajtó powert ki kell szerelni komplett majd hátul nem a kúkerék tengely megy bele a kihajtó powerbe hanem a járatlasitó kerék tengelye van benne .
sok sikert a szereléshez és a tisztaságra figyeljetek!!ha vasforgács marad a rendszerben nem lesz hibátlan a sebesség váltás!
Válasz #653. hozzászólásra
Köszönöm az ötletet.
Megnéztük ez rendben van.
Válasz #654. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Még nem igazán láttunk ilyen gépet, így egy kicsit meg vagyunk szeppenve. Én csak közvetítek. Faterommal beszéltem, és most rakják össze fele, mert előbb szétszedték, minthogy a nyomásokat lemérték volna. Legalább kitanulják ezt is :)
Megmérik a nyomásokat, aztán mehet szét megint, mert ahogy mondtad akkor ez mechanikai hiba lesz. Találtam a neten javítási könyvet angolul, abból fordítottam nekik, hogy merre vannak a mérendő pontok.
Az online alkatrészkatalógusban meg tudnád mutatni, hogy melyik alkatrészre gondolsz. Gondolom ismered, de azért a link: http://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.HomePageServlet_Alt
A teljes Power blokkot is ki kell emelni? Mert ahogy néztük a javítási könyvet mi az utolsó B4/C3 fékekre gondoltunk, mint hiba.
Még annyiban segíts kérlek, hogy a Power blokkot hogy lehet kivenni, mert nem volt tiszta egészen a szervízkönyv számomra. Elválasztom a motort, leveszem a kuplungházat (vagy szétvehetem csak a váltó és a kuplungház közt, és akkor nem kell külön levenni a nyúl/béka részt), ja mindenek előtt a kabint, a difi tetejét. A kúpkerék felett a C3 hidraulika csövét lekötök, kiveszem a cspágyházat, amire csatlakozott a cső. Kell még valamit szétszedni, hogy kivehető legyen a Power blokk? Csak az zavart meg, hogy a rajzokon úgy láttam, mintha a kúpkerék tengelye már a Power blokkba menne bele.
Elnézást az esetleges pontatlan megfogalmazásért...
Még egyszer köszönöm!