Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Használt szántóföldi permetező új
- Direktvetés, no-till. új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
A régi közmondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Hirdetés
2239 hozzászólás
Válasz #837. hozzászólásra
Postáztam, remélem 1 darabban megkapod, a postaköltség 1090ft volt, úgyhogy ha minden igaz a zöld emberke 3 ropit kér majd a csomagért.
Válasz #837. hozzászólásra
Holnap reggel postázom, ami közben eszembe jutott, hogy a csatik hüvelyében amcsi menet van, a mieink ugy voltak használva, hogy egy hasonló ,de mertikus közbetét volt gumigyűrűvel belerakva, ezt is elküldöm hozzá, amire figyelned kell hogy ezeket nem szabad nagyon meghúzni mert át tud ugrani, folyni nálunk egyik sem folyt, így használtuk az összeset, ha meg nem tetszik ez a megoldás majd kitalálsz valamit hozzá.
Arra viszont emlékszem amikor hidraulikásoknál érdeklődtem a jenki menetes közbetét útánn csúnyán néztek rám, azt meg letagadták, hogy létezne olyan ,amelyiknek egyik fele withWort másik metrikus.
Nagyon köszi a jó tanácsokat, és a levélben elfelejtettem:(, de itt szeretném akkor előre megköszönni a csatlakozókat:)
Válasz #834. hozzászólásra
Ja és mielött széthúzod, nézd meg oldalt a szelepfedelet, mert ott is lehetnek csúnyaságok és ha ne ott van a kánya akkor is le kell venni ,hogy a kuplungnak a kinyomórészét ki tudd fűzni előre.
Egyébként legtöbbszőr itt van valami kánya, ebben a részben, ritkán előfordul, hogy 1 békát rösszul állítanak be és ezért nem emel ki, de a gyakoribb az hogy szelepházban van valami gigszer, vagy a dugattú körül, van 1 leszorító lemez az szokott kikopni(javítható és nem kell megvenni az újat 50 ropi egyébbként), meg van 1 axiálcsapágy az is néha kinyiffan, de az mind olyan, hogy 1 szer megcsinálod és utánna nem kell hozzányúlni. Viszont mi is mindegyikkel így voltuk, amit vettünk, mindegyiken kellett kuplungot javítani.
Válasz #834. hozzászólásra
Hozzád legközelebb eső Kite központban kell megkérni és (nálunk ingyen) kinyomtatják az alkatrészkatalógusból a robbantott ábrás képet azon rajta vannak a cikkszámok is.
Ha széthúzód 1 -et feltétlen nézz meg a főtengely lehet 4/6 furatos és a lendkerék is ehet 4/6 furatos, ha a 6 os tengelyt 4 es kerékkel rakták a tiedbe és nem dugócsavarozták le az is lehet még gyakori oka a nehéz váltásnak, és egyébként is érdemes tudni milyen van bent, meg a 4 es lendkereket ésrdemes elfelejteni a a főtengely 6-os, mert több esetet tudok mikor lelazult/leszakadt, de volt olyan barátunk akinek a gépben furtuk át a fötengelyét és vágtunk bele menetet, mert neki is leszakadt a 4 csavaros lendkerék.
Valakinek nincs véletlenül kézikönyve, amiben van a kuplungról robbantott ábra, mert nem igazán jól veszi a sebességeket, és szeretném megnézni, hogy mihez hol nyúljak, mielőtt szétszedném, ha valki küldene a könyvből képet azt megköszönném!!!
Válasz #831. hozzászólásra
Küldhetsz két darabot, mindjárt megírom e-mailben a címem:)
Válasz #831. hozzászólásra
hogy szuperál az 50-esetek komám ????????
Válasz #830. hozzászólásra
1 eft/db + postaköltség
Legutóbb 2 /db ért adott fater v.kinek de az nem gazda volt hanem gépkupec.
Válasz #825. hozzászólásra
Bocsi, mi az aratás hevében voltunk, most tudtam csak ideülni a géphez, érdekelne 2 csatlakozó, de az ár függvényében, ha nem akarod ide ítrni az árat, akkor küldd a gepkereso@citromail.hu címre, előre is kösz, egyébként hétfőn tesztre kerül a kicsike, megyek tárcsázni!!:):):)
Válasz #827. hozzászólásra
Szia!
Árpa: 15-20 környéke a kicsiknél, 40 mázsa közeli a nagyoknál
Búza: 30-50 között számítom.
A szotyi szép, a repcék gyengék, a nagyoknak van közepes is, szója szintén.
Kukunál meg a postos gyomírtásúak erósen furujáznak, aki viszont pre vagy pre post kezelt azé(mienk is :-) )az tartja magát.
Válasz #827. hozzászólásra
minket elkerültek a viharok.búza szép, kukorica aki jó földbe időbe vetett annak szép.
HELLÓ !!!
mizujság nálatok ??,
buzák tengerik milyenek arrafele????
jó a dzsondér traki koma.túlélik a közbeeső mindenféle műanyag, fogyasztásra összedobált trakikat. akárcsak az mtz-ék között az 50-esek.
Válasz #823. hozzászólásra
Szia!
Bocs hogy csak most jelentkeztem ,de nagyon el voltam havazva, he kell még a csati akor küldjed el a címed emailben:
johndeerekukacfreemail.hu-ra.
Válasz #823. hozzászólásra
Meg van pár darab, de 5 napig nem vagyok otthon, úgyhogy nem tudok postázni rögtön a hét elején.
Válasz #822. hozzászólásra
Majd írj ha megtaláltad őket! :)
Válasz #821. hozzászólásra
Minden megoldható! a jövő héten talán ráérek megkeresni a csatikat és postázni.
Válasz #819. hozzászólásra
Nekem végülis csak a két kanyi kellene a csőre, és érdekelne is, ha adod, meg ha tudod postán küldeni, árat vagy vmit mondj majd rá!:)
Válasz #816. hozzászólásra
Árban viszonyításnak annyit, a kompett hiraulika kapcsoló házért 5 eft-t kérek.
Válasz #816. hozzászólásra
El, de meg kell néznem milyenek vannak.
új árát nem tudom de 6-7 éve apám megkérdezte és tendelésre nem volt kevés aztán lett 1 rakás használt 1 cégtől és nem kellett újat venni.
Válasz #817. hozzászólásra
Kis lemez táblán van az alvázszám.
Az alvázszám hátul az hol van? Ott a kistáblán, vagy fent a váltót tetelyén a gerincen az öntött szám?
Válasz #815. hozzászólásra
Értem, és te eladnád esetleg, vagy szerinted milyen áron lehet ilyet venni, vagy esetleg nem tudod kb mennyi lehet az új?
Válasz #814. hozzászólásra
Nekem van fölös ,de csak használt.
Válasz #813. hozzászólásra
Köszi a válaszokat, igen szerettem volna cserélni, de akkor így már nem, de nincs csatlakozóm hozzá, amit adtak hozzá, az meg nem megy bele.
Válasz #810. hozzászólásra
Ha a cserlélés alatt arra gondolsz hogy az amcsi házba eus csatit az felejtős, azt lehet megcsinálni hogy 2 amcsi végre eus csatlakozót raksz, és akkor csak 2 amcsi vég kell független attól mennyi munkagéped van.
Válasz #811. hozzászólásra
bocs kicsit egybecsúszott a szöveg!
Lehet kapni csatit
És szét lehet szedni, igaz nem egyszerű(szöszmötölős) ,érdemes szerezni egyet és azon kitapasztalni.
Válasz #810. hozzászólásra
szia!
Szét lehet kapni csatlakozóvéget, de hogy mennyi azt nem tudom, fenti fedél alatt vannak a szelepek, alul meg a csatlakozók azokat szoktuk karmantyúzni, de azt előre mondom, hogy ruszki gumigyűrű felejtős, valami jó minőségüt szerezz hozzá.
Sziasztok, valaki nem tudja, hogy hátul a hidraulika csatlkakozó az amerikai lehet-e venni, mennyibe kerül, mert nics hozzá, és a tárcsához kellene. Valamint valaki szedte-e már szét a gépben lévő csatlakozót, hogy az hogy jön szét, tudom-e cserélni vagy ilyesmi?
Sziasztok, valaki nem tudja, hogy hátul a hidraulika csatlkakozó az amerikai lehet-e venni, mennyibe kerül, mert nics hozzá, és a tárcsához kellene. Valamint valaki szedte-e már szét a gépben lévő csatlakozót, hogy az hogy jön szét, tudom-e cserélni vagy ilyesmi?
Válasz #807. hozzászólásra
Köszi a választ.
Válasz #806. hozzászólásra
Motorszám: adagolótól balra.
Alvázszám: a 3.pont kozépsó tartójától jobra kicsit talán feljebb.
Ha jól emlékszem.
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül merre van a 4630 alvázszáma és motorszáma? Én nem találom.
Válasz #804. hozzászólásra
én is ....
szia jó éjt
Válasz #803. hozzászólásra
Köszi az adatokat, ezekről még valamikor beszélünk, de én már fáradt vagyok, megyek aludni. Jó éjt, Szia.
Válasz #802. hozzászólásra
gruber kb 25 esetleg 30
eke olyan 30-35 centi
ez függ a földetek kötötségétöl
és a talaj szárasságátol is
Válasz #800. hozzászólásra
És melyiket milyen mélyen?
Válasz #800. hozzászólásra
gruberböl 12 javaslok megszámoltam a milyénket
Válasz #799. hozzászólásra
gruberböl én méterre mondanám 3.5
ekéböl pedig itt a 4 fejjes condorral duruzsolnak :))
A grúberből szerinted hány késes amit visz, meg kb hány ekefej?
Válasz #796. hozzászólásra
ÁH nem. dunántuli masina
nos ez könnyü tárcsa
6.3 vagy 7.3 nem tudom ennyiböl megmondani
ezt talán eltudná huzni szárnyakkal is mélységtöl függöen
Válasz #795. hozzászólásra
Okés, egyébként az a mezítlábas 50-es a tiéd?
Válasz #794. hozzászólásra
nézve :))
Válasz #791. hozzászólásra
Majd írj, ha megnézted, mert utána visszateszem a Johnit.
ilyen
Teszek fel egy képet róla, 4,2-es de nem tudom mekkorák lennének a szárnyai.
Válasz #790. hozzászólásra
melyiknek a közepe van meg neked
6.2
7.2
Válasz #789. hozzászólásra
Akkor olyan nem lesz rá:)