Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Használt szántóföldi permetező új
- Direktvetés, no-till. új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
A régi közmondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Hirdetés
2239 hozzászólás
Válasz #788. hozzászólásra
a tárcsára nem javaslom a szárnyakat hacsak másnak nem hát sujnak jó lesz :))
de most a vicet félre téve sok lesz az neki.
még néha nekünk is nyög a 6.2-töl ha olyan a szitu elég lenne az 5.2-is csak hát mi ilyet akartunk mert ez keskeny az uton
levágni meg nem fogjuk sose
Válasz #785. hozzászólásra
Egyenlőre van egy 4.2 nehéz X tárcsám, egy Regent ekém, meg egy Heger grúberem, jelenleg csak ezeket, de amint lesz egy kis pénzgyarapodás akkor a tárcsára lehet lesznek szárnyak, az ekére mégegy fej, a grúberre meg még 1-2 kapa, bár ez is elég, ha mélyen akarom húzni:):):)
na 1 kis inyenc a mi táborunknak:)))))
Válasz #783. hozzászólásra
milyen munkaeszközöket kivánsz majd huzni velle ???
Válasz #783. hozzászólásra
na ja :)
viselve :))))
Válasz #782. hozzászólásra
Köszi szépen! Volt vele monka bőven, de szerintem megérte:) Majd kiderül mit tud a kicsike!:):)
Válasz #781. hozzászólásra
GRATULA ZOLI !!!!
szépen rendberaktad az "öreg" johnit !!
sok jó munkát kivánok hozzá:))))))))
Válasz #780. hozzászólásra
Köszi, értem.
Válasz #779. hozzászólásra
mindegyiken máshol, apám újravezetékelte szinte mindegyiket, de én nem használom, mert az 50-eseknél volt az, hogy az újabb ötveneseken már csak a helye van meg, Eurpában nem szeretik (nálunk sem) ezt a fajta megoldást és ezért le is álltak vele.
Válasz #778. hozzászólásra
A méretét nem tudom, de igen van másik felni is valószínűleg az a nagyobb, ezen 900*16-os gumi van. Egyébként neked a felső villogót hol lehet bekapcsolni?
Válasz #773. hozzászólásra
Szép lett nagyon!
A kissebb méretű első felnid van hozzá, mert mintha a kisebb méretű lenne így a kép alapján.
Válasz #774. hozzászólásra
Nem szabvány és drága, ha nagyon sz*r a tieden érdemesebb a pajzsot padon szabványos méretűhöz igazítani, de akkor ki kell húzni, ehez az olajat le kell engedni és elöl agy nagy fogaskereket is a tengely tart amit utánna nehéz visszarakni, mert lemezburkolata van, néha oldalt le kell bontani a kuplung szelepházát hozzá.
Válasz #775. hozzászólásra
Gyárilag az valami matrica szerű, és elvileg lehetett venni.
Egyébként még a feliratot kell rá megcsinálni, de nem tudom még, hogy hogy csináljam.
Egyébként nem tudod véletlenül, hogy hátul a kardánkihajtásnál mekkora szimering van, méretei?
Válasz #766. hozzászólásra
Nagyban úgy tudod megnézni, hogy nem a képemre kattintasz, hanem a nevemre, és ott amikor kiadja az adatlapom, akkor kattints a képre és kiadja nagyban.
Válasz #768. hozzászólásra
A turbók felújítva kompletten Püspökladányon meg Nyíregyházán nettó 76 ezerért vannak.
Válasz #770. hozzászólásra
Én 3 napja Rába+RW 5/4esel láttam ugyanezt, de őszintén nem lennék a helyében azt elmunkálni nem lesz piskóta.
Válasz #769. hozzászólásra
Sziasztok!! Ma láttam egy 4630-ast Szántani küzdöt becsülettel.. de a talaj pocsék volt igy tiszta szalona let ugyhogy mehet tárcsázni is...
Válasz #764. hozzászólásra
Sok szerencsét a Good Year gumikhoz nekem 4-5 is elszált igaz mind használtan jött a házhoz, viszont hátsóban tényleg jók.
Válasz #763. hozzászólásra
Jó ár, pont jó hogy írtad, mert régi ismerős vitt tőlem a múlt héten egyet és nem mondtam még árat neki.
Válasz #766. hozzászólásra
kac s=csak
Válasz #765. hozzászólásra
Jól néz ki bár kac s kicsiben látom.
Válasz #762. hozzászólásra
A változtatások kedvéért feltettem egy új képet, kérem a véleményeket!!!:):)
Válasz #762. hozzászólásra
Jelenleg jól, vettem rá sikeresen két Good Year első gumit, vettem bele olajat, meg szűrőt. meg festegettem egy kicsit, szóval egyész jó állapotban van már.
Válasz #759. hozzászólásra
Köszi a választ! Érdeklődtem, buttó 48.000. Ft-ért újítanák fel nekem ezt.
Válasz #758. hozzászólásra
Hogy áll a géped?
Válasz #757. hozzászólásra
Ha elárulod merre lax én is elmondom hol voltam. :-)))
Válasz #756. hozzászólásra
Van 1 pár szerződésem :-))) de nem olyan mint amire te gondolsz.
Válasz #758. hozzászólásra
Szia!
Garrett: AR 63780, van más gyártmány is, de most csak ezt találtam a polcon 30-asban.
Jó a 4650-es is csak a lapátozása más egyébbként kompatibilis.
A felújítókészlet 50 eft, de nem mindegyik típust lehet felújítani, ne kérdezzd miért és melyiket, nekem is egy turbós mondta, egyébként házilag már csináltam delújítást de hogy a Garrett vagy a másik volt azt nem tudom már.
Heló srácok, ha valaki tud, írja már meg milyen turbó van a 30-ason (a számára lennék kíváncsi) , mert rájöttem, hogy az a baja, csak most össze lett rakva, és elfelejtettem a számát megnézni és addig nem akarom szétszedni, míg nem lesz másik.
Válasz #754. hozzászólásra
Hellóó.
De hova?
3 hét???????
Annyira még én se... :-)))
mi vagy ?
szerződéses ?
szevasz
Válasz #753. hozzászólásra
Az meglesz. :-))
Megyek pakolni a málhazsákom.
Szia!
Válasz #752. hozzászólásra
akkor jó pihenést és sok wellneszezést kivánok:))
Válasz #751. hozzászólásra
Piheni.
Válasz #750. hozzászólásra
hova mész 3 hétre??
Válasz #748. hozzászólásra
a csávó a klipben olyasmi fürésszel bohockodik, mint ami nekünk van.
Egyébként Hansnak(vagy valami hasonló nevű német ipséét) a 66-os kezeslábasát használom 3 rugó volt és elég újszerű mikor vettem.
Válasz #746. hozzászólásra
köszi szia!
És azért ha valami van írj, mert hétvégéken megpróbálok nethez jutni.
Ha még nem vettétek volna meg az idei melósruhákat...
http://www.teccikerteni.hu/index.php?modul=letoltesek&p=letolt&honnan=videok&id=305
Válasz #744. hozzászólásra
Q*rva sok, azt hiszem csak az 50-esbe vettünk újat a 30-asok mind használtal vannak összerakva, de jó a használt is nem sokott gond lenni vele.
Köszi a válaszuokat, sajna mennem kell, jó utazást, szia!
Válasz #743. hozzászólásra
Veszel 12 lapos zárt jóminőségű kulcsot és flexel nekilátsz, mindig csak 1 picit, mert túl lehet lőni a célon, nekünk is 2-3 ráment mire jó lett, az a baj fotóm nincs és nincs ithon a kulcs a telephelyünkön van lent, és holnap 3 hétre elutazok.
Porlasztócsúcs garnitúra kb mennyi lehet?
A porlasztóhoz van valamilyen speciális kulcs, mert szeretném kivenni őket, van bemérőpadom is, de nem tudom kivenni szerszém hiányán, ha van nem tudnál egy képet küldeni róla, hogy hogy néz ki, milyet keressek?
Válasz #736. hozzászólásra
Elvileg akkor az újabb eleje van, akkor a te gépedet 2 ből házasították össze.
Akkor ezért tudtál vele könyen menni aszfalton.
Válasz #739. hozzászólásra
igen darabja, de nem kell együtt cserélni(nemúgy mint az 50-esben)
Légszűrőnek van az a gumisipkája azt minden nap leszedem és kézzel megveregetem a házat akkor elég jól kijön a kosz, nyáron tarlon van hogy délben is 1 szer kipucolom, 800 nál néztem legutóbb még makulátlan volt a szűrő, tehát ha figyelsz rá akkor nem sűrűn kell cserélni, fújatni tilos!
Válasz #737. hozzászólásra
A váltóban van 1 hajlékony tengely és az az erőszabályzója annak az érzékenységét, de nem jó ha nagyon felveszed mert akkor emelgeti ki nagyon a munkagépeket.