Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi a jó tanácsot, de még nem vettem meg, csak érdeklődtem érte, és kicsit füstöl, meg pipál a kartercsőnél, hogy mennyi ennek a porlasztó nyomása, meg úgy tudja a gazdája, hogy 105-ös hüvely van benne. Nem tudom van-e msn címed, hogy esetleg azon lehetne e zavarni, ha véletlenül megvenném és kérnék egy kis tanácsot.
A kuplungnál a szerkezeten a békákat kell jól beállítani, mást nem nagyon tudom hogy lehetne állítgatni, viszont nem árt hozzá csinálni 1 állító keretet, mert annak hiányában ne igazán lehet pontosan belőni.
Hali, lenne egy kérdésem! Valaki tudja-e hogy a 30-as Johnynak a kuplung holtjátékán lehet e valahol állítani, mert amit néztem a kar teljesen merev, nincs rajta állítási lehetőség, ha valaki tudja, hogy hol kell akkor írjon, köszi!
Heló srácok! Nemtudom tud-e valaki eladó John Deere 4630-as üzemképes blokkot, esetleg fűzöttet? Ha van akkor linket, vagy egy árat és telefonszámot kérnék, előre is köszi!
Hogyne, apám barátja, szokott tőlünk is venni ezt-azt, meg ha valami bánatunk van akkor általában tőle kérdezzük meg, egyébbként azt hiszem a motorfelújítóban barátkozott össze vele az öregem, de talán elötte is ismerte.
Én mint a mások, ( nem a másság, és másnaposság!) 1-ik képviselője, ki néhanapján MÁR SOK!, örömmel fogadom jókívánságidat!
S szintúgy kívánok néked is, mindent mi örömet okoz s elősegíti ama boldogság eljövetelit!
2239 hozzászólás
Válasz #537. hozzászólásra
Köszi a jó tanácsot, de még nem vettem meg, csak érdeklődtem érte, és kicsit füstöl, meg pipál a kartercsőnél, hogy mennyi ennek a porlasztó nyomása, meg úgy tudja a gazdája, hogy 105-ös hüvely van benne. Nem tudom van-e msn címed, hogy esetleg azon lehetne e zavarni, ha véletlenül megvenném és kérnék egy kis tanácsot.
Válasz #536. hozzászólásra
Hali!
Mégis vettél egy Jonit, hogy így érdeklődsz?
Válasz #536. hozzászólásra
A kuplungnál a szerkezeten a békákat kell jól beállítani, mást nem nagyon tudom hogy lehetne állítgatni, viszont nem árt hozzá csinálni 1 állító keretet, mert annak hiányában ne igazán lehet pontosan belőni.
Hali, lenne egy kérdésem! Valaki tudja-e hogy a 30-as Johnynak a kuplung holtjátékán lehet e valahol állítani, mert amit néztem a kar teljesen merev, nincs rajta állítási lehetőség, ha valaki tudja, hogy hol kell akkor írjon, köszi!
Heló srácok! Nemtudom tud-e valaki eladó John Deere 4630-as üzemképes blokkot, esetleg fűzöttet? Ha van akkor linket, vagy egy árat és telefonszámot kérnék, előre is köszi!
Válasz #530. hozzászólásra
Szevasz!
Én Szalántáról vagyok, nem olyan messze tőled.
Válasz #532. hozzászólásra
Hogyne, apám barátja, szokott tőlünk is venni ezt-azt, meg ha valami bánatunk van akkor általában tőle kérdezzük meg, egyébbként azt hiszem a motorfelújítóban barátkozott össze vele az öregem, de talán elötte is ismerte.
Válasz #531. hozzászólásra
ismered bögyöst arra felé használt alkatrészes
Válasz #470. hozzászólásra
Az agyon vannak furatok erre a célra?
Ha gondolod van 240 kgos és 50 kgos JD hátsó súlyunk felpróbálni kölcsön tudom adni!
Válasz #508. hozzászólásra
Szia én is Baranya megyében garázdálkodok :-))
Merre vagy?
én Selye Vajszló között, de Pécsen lakom.
Mindenkinek sikerekben és John Deerekben gazdag boldog újévet kívánok! :-)))
SZEVASZTOK ! BÚÉK MINDENKINEK())))))))))))))))))))
Válasz #522. hozzászólásra
Köszönöm a jókívánságokat, viszont kívánom neked is! Remélem sikerül holnap egy kis üzlet! :)
Viszont mindenkinek!!!!!!!!
Válasz #524. hozzászólásra
Hogyne.
Még vlm.kor a századelőn.
Válasz #523. hozzászólásra
templomba voltál?
Én mint a mások, ( nem a másság, és másnaposság!) 1-ik képviselője, ki néhanapján MÁR SOK!, örömmel fogadom jókívánságidat!
S szintúgy kívánok néked is, mindent mi örömet okoz s elősegíti ama boldogság eljövetelit!
Minden kedves márkatársamnak és másoknak is, eredményekben és termésben gazdag boldog új esztendőt kívánok!
Válasz #520. hozzászólásra
SZEVASZZZZZZZZZZZZ
Válasz #518. hozzászólásra
KÖSZ SZÉPPEN!!
léptem, szeva
ajánlani azt nem tudok, de ha találok akkor szólni fogok
Válasz #516. hozzászólásra
TUDOL ILYEN GÉPET ELADOT??
Válasz #515. hozzászólásra
ÉN A SIMA TÁRCSÁS+SIMITÓ GERENDÁST IS MEGVENNÉM SZIVESEN
Válasz #514. hozzászólásra
GRUBER KAPA EGYSÉG NEM MINDIG VAN VELE ELADÓ
Válasz #513. hozzászólásra
A GRUBER KAPA EGYSÉGET TERMÉSZETESEN ILYENKOR LE KELL VENNI RÓLA ÉS A 4 VAGY 6 SOR APRITÓ CSILLAG TÁRCSA DOLGOZZIK NAGYON HATÉKONY
egyre jobban elterjedőben van erre felénk is a komninált munkagépek amikkel nincsen is baj csak a vonoerő igémy az négyzetesen növekszik
itt felénk a meszekok egy időben nagyon ráálltak a gruberre, amivel a tárcsát akarták kiváltani, de mostanra alig találni olyant aki gruberozna
Válasz #510. hozzászólásra
GYORSABBAN TUDJA HÚZNI ÉS A MUNKA SOKKAL JOBB A TÁRCSÁÉNÁL!
Válasz #507. hozzászólásra
ERRE A CÉLRA RAU MULTITILERT AKAROK VENNI
Válasz #508. hozzászólásra
ITT IS KOPIK A VAS
én dél baranyából vagyok, itt elég kötött taljok vannak
én húztam a sajátommal a cég 5 méteres strom tárcsáját aminek csak az ön súlya 71q hát nem rohantam vele de kb úgy vitte mint a 8120
Válasz #505. hozzászólásra
AZT MONDTAM A FATERNAK A 4ES EKÉVEL KÖZEL SE KELETT ENNYI KONDI MINT EHHEZ A szarhoz
Válasz #504. hozzászólásra
IGAZ TÉNYLEG LEHETETT DURUZSOLNI HOZZÁ
Válasz #503. hozzászólásra
MIFELÉNK A TÁRCSA A DIVAT PERSZE VANNAK SIMITÓS MUNKÁK IS
néztem a képeket, hát szántást nehéz tárcsával eléggé fogja a gépet.
Válasz #501. hozzászólásra
500 ??????????????????
Válasz #499. hozzászólásra
AZT ELHISZEM
Válasz #499. hozzászólásra
500
Válasz #497. hozzászólásra
NOVEMBERBEN SZÁNTÁST RÓNÁZTUNK IH 6.2sel 8 KERÉKKEL NÉZD MEG A KÉPEKKET AZ AGROLUX HONLAPON.
hát itt a hegyes völgyes vidéken kell azért kapaszkodni mindig
Válasz #496. hozzászólásra
TAVASZON AMUGY IS HOMOK A FÖLD
Válasz #495. hozzászólásra
KÖNYYEDÉN ALLÁ EGY MOZDULATTAL TÖVIG
Elég nagyot támaszt a duplakerék elől, álló helyzetben szinte nem is lehet kormányozni
Válasz #493. hozzászólásra
GYEREKBETEGSÉGE A FELNI
Válasz #492. hozzászólásra
A IH 6.2 MEG AZ ELSŐ FELNIT AKARJA MEGÖLNI,CSAK SZERETNÉ
Válasz #491. hozzászólásra
AZ IRÁNYITÓ KART EGYEDŰL AZ EKE GYILKÓLÁSZA MEGA A GÖMBFEJEKET
Válasz #490. hozzászólásra
KICSI FABRIKÁLNI KELL A DOLGOKHOZ NÉHA
Válasz #488. hozzászólásra
MINDENT MEG LEHET OLDANI!!!!!!!!!!