Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszöntem az ötleteket, a vízre gondoltam én is, de majd a nyár elején, egyébb súlyokat nem lesz egyszerű összehoznom mert ennek a felnije nem békás, de majd valamit kitalálok.
ha voltál már traktorhúzó versenyen láthattad hogy a 4755 ös ha húz , emeli az elejét . ezt a magam kárán tanultam meg. Bele mentem egy gödörbe teljes gázzal a 6,2 IH tárcsával. Felpattant az orra,és kb 5 m után tette le . ekkor jöttem rá,hogy könnyű az orra. Vettem rá egy orrhidraulikát,ami az o.sulyt 1m rel előrébb viszi mint az eredeti állásban.Megmértem,így 47q elől, hátul a tengelynyomás.Azóta jobban fogja a talajt,mert többet segít az eleje.Erről van egy videóm is,ha fel birom tenni,megnézheted:JD 4755 traktorhúzó.
Szép napot mindenkinek!
A segítségeteket kérném, vagy javaslatokat. Nekem egy 4755-ős gépem van, aminek 42 colos a hátsó felnije, ezzel nincsen is gondom csak azzal, hogy semmi súly nincsen a tengelyen és nem tudom hogy találhatok e egyáltalán ebbe a felnibe való súlyt, mert így hogy nincsen lesúlyozva nagyon sok a szlip. Ha volna tanácsotok azt meg köszönöm.
Köszönöm mindkettőtöknek a sok segítséget, de én megyek aludni, mert holnap is nap lesz, és fel kell kelni, Jóéjszakát és további Kellemes Ünnepeket! Sziasztok
Vagy az elsőbbségi szelep engedi el a nyomást, de lehet még más oka, egyébbként 2-3 fékezésre elég ésszen kell lenni vele, nekem volt már rá szükségem.
Motorhibánál ezt kihagytam, ha váltóhiba akkot nem kell eráltetni egyiket sem, 30-asról tudok aminek lángvágóval szedték ki a kúpkerekét, mert annyira ráégtek a fogaskerekek hogy másként nem tudták lefűzni.
Igen, ez jó érv, egyébként a hidrós elsőkereékhajtásban mi szokott tönkremenni, vagy hogy lehet azt javítani mert hallottam olyat, hogy ha elromlik, akkor van olyan hogy 300/ oldal.
a nagy okosok azt mondták a quad-rangere hogy 20000-nél semmi 30000 kicsit lötyög 40000 -nél van a csere.ezek itt megtörténtek szerintem full életartam
Egyébként jó ez a Power shift, az enémben is van, pedig már régi gép 76-os, de van benne, és ha jól használja az ember, akkor jó szolgálatot tesz, egyébként a 30-asból melyik váltó a jobb a Quad-range vagy a sima?
2239 hozzászólás
ok értem
Válasz #487. hozzászólásra
JA NEM TUDTAM!!
Válasz #485. hozzászólásra
ELMONDANÁM HOY A KOMBI SEMMIT NEM ŐL A GÉPEN
voltam már ott, az a baj hogy nekem ez a gép rövid féltengelyes és neki csak a másikakhoz van cucca
Válasz #484. hozzászólásra
MÁSODIK NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #483. hozzászólásra
ELSŐ KÉRDÉS igen!!!!!!!!!
jd 4650, neked ez a géped ami a képen is látszik?
nekem is van előre dupla kerék, csak egy kissé szét cseszte az irányítókart.
Válasz #481. hozzászólásra
NÉZZ EL VALBERTHEZ OTT MINDEN VAN AMI NEKKED KELL
Köszöntem az ötleteket, a vízre gondoltam én is, de majd a nyár elején, egyébb súlyokat nem lesz egyszerű összehoznom mert ennek a felnije nem békás, de majd valamit kitalálok.
Válasz #479. hozzászólásra
DE OLYAN IS MEGTÖRTÉNT HOLY A TRAKTOROS BENE HAGYTA ÉS KÉSZ OTT DÜBÖGÖTT BENNE. HIHI
Válasz #478. hozzászólásra
NEM DE HALLOTAM ÖREG 4650 RÓKÁKTÓL.A KÁLCIUM KLORID BELE KEVERÉSE MEGAKADÁLYOZA A MEGFAGYÁST.VAGY AA FAGYOK ELÖTT LEERESZTENI.
Te használtál már vizet bele,és mit csinálsz vele télen
Válasz #475. hozzászólásra
Simán viszi , csak a gép búslakodik, mert teljesen lehorgasztja az orrát
Válasz #475. hozzászólásra
AZ UJ VAGY 80-100. HASZNÁLT HA VAN KB A FELE
Válasz #473. hozzászólásra
A HID BIRJA A PLUSSZ SÚJT????????
lassan lekopik az első gumim,nem tudjátok kb mennyi egy 620/70 x 26 os gumi jobb minőségben
ha voltál már traktorhúzó versenyen láthattad hogy a 4755 ös ha húz , emeli az elejét . ezt a magam kárán tanultam meg. Bele mentem egy gödörbe teljes gázzal a 6,2 IH tárcsával. Felpattant az orra,és kb 5 m után tette le . ekkor jöttem rá,hogy könnyű az orra. Vettem rá egy orrhidraulikát,ami az o.sulyt 1m rel előrébb viszi mint az eredeti állásban.Megmértem,így 47q elől, hátul a tengelynyomás.Azóta jobban fogja a talajt,mert többet segít az eleje.Erről van egy videóm is,ha fel birom tenni,megnézheted:JD 4755 traktorhúzó.
Válasz #471. hozzászólásra
2 lépés vasat rá elsösorban 30-as 50kg súlyok 5/5 db +belülre létezik 2 mázsás súlyok /db
Válasz #470. hozzászólásra
elsö és olcso megdás vizet bele .ha jol tom 4-5 mázsa/kerék
Szép napot mindenkinek!
A segítségeteket kérném, vagy javaslatokat. Nekem egy 4755-ős gépem van, aminek 42 colos a hátsó felnije, ezzel nincsen is gondom csak azzal, hogy semmi súly nincsen a tengelyen és nem tudom hogy találhatok e egyáltalán ebbe a felnibe való súlyt, mert így hogy nincsen lesúlyozva nagyon sok a szlip. Ha volna tanácsotok azt meg köszönöm.
Válasz #467. hozzászólásra
viszont!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #467. hozzászólásra
Én is lépek jó éjt nektek!
Köszönöm mindkettőtöknek a sok segítséget, de én megyek aludni, mert holnap is nap lesz, és fel kell kelni, Jóéjszakát és további Kellemes Ünnepeket! Sziasztok
Válasz #461. hozzászólásra
Egyébbként nekem meg a függőcsapnál rémlik valami persely meg a karmantyúk amik rendszeresen kikopnak.
Válasz #464. hozzászólásra
jó döntés!!!!!!!!!!!!!
Válasz #458. hozzászólásra
Ahoz nem értek mi kidobtuk a gépről és átraktuk símára.
Válasz #461. hozzászólásra
meglehet én még nem találkoztam vele.hálistenek
Válasz #459. hozzászólásra
Vagy az elsőbbségi szelep engedi el a nyomást, de lehet még más oka, egyébbként 2-3 fékezésre elég ésszen kell lenni vele, nekem volt már rá szükségem.
Válasz #459. hozzászólásra
valami komoly csapály van bene együtt a hidromotorral.bocs ha rosszul mondom tényleg drága újonan
Válasz #455. hozzászólásra
Motorhibánál ezt kihagytam, ha váltóhiba akkot nem kell eráltetni egyiket sem, 30-asról tudok aminek lángvágóval szedték ki a kúpkerekét, mert annyira ráégtek a fogaskerekek hogy másként nem tudták lefűzni.
Válasz #457. hozzászólásra
ha nincs fék akkor üres a féknitrogén palckja
Válasz #455. hozzászólásra
Igen, ez jó érv, egyébként a hidrós elsőkereékhajtásban mi szokott tönkremenni, vagy hogy lehet azt javítani mert hallottam olyat, hogy ha elromlik, akkor van olyan hogy 300/ oldal.
Válasz #456. hozzászólásra
persze álló motor esetén igaz!!!
Válasz #454. hozzászólásra
én sem tudom 100%-ra
Válasz #452. hozzászólásra
Nncs kormány és fék ez szerintem elég nyomós érv.
Válasz #450. hozzászólásra
Magyerországon én nem tudok róla hogy hoztak volna be, szerintem az külföldről jött be vagy egyedi.
Válasz #450. hozzászólásra
minek megemelni kardánt lekapni és gázt neki persze a kormánt lehet tekerészni
Válasz #448. hozzászólásra
És Vontani miért nem lehet az50-es, aban mi van, hogy az elejét emelni kell a vontatáshoz? vagy milyen ahjtás van benne?
Válasz #446. hozzászólásra
Össze, de az 50-es motor akkor már jobb mert erősebb.
Válasz #445. hozzászólásra
már hogyne lenne 30-as quad range!!!!!!!?
Meg láttam is már nem egyet, meg azthiszem ebben a vámosújvalusiban is az van.
Válasz #444. hozzászólásra
De az 50-est is felénk szokták vontatni ha lerohad, eléáll 1 másik megemeli az elejét és had szoljon.
Válasz #444. hozzászólásra
De az 50-est is felénk szokták vontatni ha lerohad, eléáll 1 másik megemeli az elejét és had szoljon.
És össze lehet rakni az 50-es váltót 30-as motorral?, mert ültem egy Quad-Ranges 30-asban.
Válasz #442. hozzászólásra
a nagy okosok azt mondták a quad-rangere hogy 20000-nél semmi 30000 kicsit lötyög 40000 -nél van a csere.ezek itt megtörténtek szerintem full életartam
Válasz #442. hozzászólásra
Vontatni lehet, behuzni nem.
Válasz #440. hozzászólásra
Csak sima van itthoniakban a Qvadrange a mezitlábas 50-esekben van.
Válasz #440. hozzászólásra
TEHÁT NEM VONTATHATÓ A 30-AS,???????????????
Egyébként jó ez a Power shift, az enémben is van, pedig már régi gép 76-os, de van benne, és ha jól használja az ember, akkor jó szolgálatot tesz, egyébként a 30-asból melyik váltó a jobb a Quad-range vagy a sima?
Válasz #438. hozzászólásra
NEM BONYOLULT DE AZZÁ VÁLIK HA NEM TUDJUK A LÉNYEGET.ENNYI