Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A dugattyúnál van egy axiális csapágy annak a leszorító villáját eszi meg, meg néha a dugattyú is felkaristolódik és kinyirja a gumigyűrűket, de a leszorító felhegeszthető, a dugattyú esztergályozható csak gumigyűrű kell új, meg ha a lamellák megégnek az cumi nem szabad ugyanis sokat használni csusztatottan a kuplungot.
Van egy olyan kérdésem, hogy miért nem lehet behúzni a John Deereokat, amiatt a középső kuplung váltó közötti rész miatt? vagy nem mert olyat még csak képen láttam, de élőben sosem, mi van abban, mi szokott a baja lenni?
NÉZÉTEK ITT EGY SZÓNAK IS 100 A VÉGE.VOLT EG HAVER 10 ÉVE VETTEK EG RONCSOT HIVTAK EGY ÖREG KITÉS RÓKÁT A KÖZPONTBOL ITT VOLT KÖRZETIS SZÉT KAPTÁK KOSÁRBA AZTÁN AZ ÖREG TELENYOMTA ÚJ CUCAL AMIT KELLET ÉS ÖSZZESZERELTE AZOTTA IS MEGY 4 CONDORRAL.ENNYI TÖMÖREN
A vámosújfalusira gondolsz?, mert azt néztem, de annak feltűnően vízköves az oldala, de egyébként beszéltem is vele, azt mondta, hogy üzemképes, meg semmi baja, de nemtom miért olyan a blokk, szerintem lehet lyukas volt a hűtő és magárahúzta a vizet vagy ilyesmi, de egy napig is ha folyt attól nem lesz ilyen a blokk, és nemtudom meddig bírja még az a motor, ha a víz ki be jár rata, meg mikor van, mikor nincs benne.
ITT EG GYEREK VETT KETTÖT AZ ÁLLAMI GAZDIBÓL 900.000-ÉRT MINDKETTŐ FELÚJITOTT MOTORRAL A MÁSIK CSAK KUPLUNGOS VOLT CSAK KRUMPLIZTAK VEELÜK.JÓ BULI VOLT EG MÁSIK HAVER 950.000 4640 SZINTÉN FULL JAVITVA .INFÓ CSAK RÉGI HAVEROKNAK VOLT MONDVA ILYENRÖL NE IS ÁLMODOZO SENKI.
Egyik ismerősöm vett az Axiáltól Bajáról kettő 600-ért, az egyik motoros, a másik megy, de azóta nincs másik, egyébként nekem roszabb is, meg üzemképtelen is megérné, mert szerelő vagyok, értek ilyenekhez, de nem találok, elég kevés van eladó, főleg jutányos áron.
Neked szrintem nem éri meg, de nehéz kérdés,majd 10 éve rohad ott, abban annyi mindent cserélni kéne, és nemtudni mennyire ázott be a váltó, a motorban szerintem áll a víz, mert a kipuffogó vége nincs letakarva, ha jó gumik lettek volna rajta már megettem volna és ocskavasba küldtem volna nagyrészét.
2239 hozzászólás
Válasz #431. hozzászólásra
A dugattyúnál van egy axiális csapágy annak a leszorító villáját eszi meg, meg néha a dugattyú is felkaristolódik és kinyirja a gumigyűrűket, de a leszorító felhegeszthető, a dugattyú esztergályozható csak gumigyűrű kell új, meg ha a lamellák megégnek az cumi nem szabad ugyanis sokat használni csusztatottan a kuplungot.
Válasz #437. hozzászólásra
KÖSZI
Válasz #433. hozzászólásra
Köszi a választ, ilyen egyszerűen senki nem tudta elmondani:):)
Válasz #435. hozzászólásra
GARNTÁLT BELSÖ SÉRÜLÉSEK HA NINCS BETARTVA AZ AMIT ILYENKOR KELL UTÁNA UCU NEKI
Válasz #432. hozzászólásra
Az 50-essel is el lehet boldogulni, a powershift sem olyan bonyolult csak elsőre tűnik annak.
Válasz #432. hozzászólásra
ÉN CSAK A 50-EST TUDOM SZIGORUAN TILOS!!!!!!!!!!BERAGAD A POWER-KANYEC
Válasz #431. hozzászólásra
Mert a kuplungot 1 dugattyú nyomja össze (nem rugók)ami a hidraulika körröl kapja a nyomást.
Válasz #429. hozzászólásra
A 30-AS NAK TÉNYLEG NEM KÖTELEZÖ.DE AZ 50-ES MÁR AJÁNLOT .VAGY AJÓ ÖREG FEKETE SERELŐ KÖNYVEK IS MEGTESZIK
Van egy olyan kérdésem, hogy miért nem lehet behúzni a John Deereokat, amiatt a középső kuplung váltó közötti rész miatt? vagy nem mert olyat még csak képen láttam, de élőben sosem, mi van abban, mi szokott a baja lenni?
Válasz #429. hozzászólásra
Errő van szó!
Válasz #427. hozzászólásra
MINDENT MEG LEHET OLDANI!!!!!!!!!!SUSI LEGYEN
Válasz #427. hozzászólásra
Mi kités szaki nélkül csináltuk, de tényleg egyszer végig kell rajta menni.
Válasz #423. hozzászólásra
NÉZÉTEK ITT EGY SZÓNAK IS 100 A VÉGE.VOLT EG HAVER 10 ÉVE VETTEK EG RONCSOT HIVTAK EGY ÖREG KITÉS RÓKÁT A KÖZPONTBOL ITT VOLT KÖRZETIS SZÉT KAPTÁK KOSÁRBA AZTÁN AZ ÖREG TELENYOMTA ÚJ CUCAL AMIT KELLET ÉS ÖSZZESZERELTE AZOTTA IS MEGY 4 CONDORRAL.ENNYI TÖMÖREN
Válasz #423. hozzászólásra
Egy üres blokkot 40-50 ért lehet szerezni, ha csak az a baja, abba több ráció van mint a cooposban.
Válasz #422. hozzászólásra
Expressz
Válasz #418. hozzászólásra
Ha difi én utoljára 100 ér adtam, lehajtás bolygó tokkal vonóval 200 /oldal, de pl kiténél 1 kerékcsapágy 50+fa
és akkor nincs fogaskerék baja.
A vámosújfalusira gondolsz?, mert azt néztem, de annak feltűnően vízköves az oldala, de egyébként beszéltem is vele, azt mondta, hogy üzemképes, meg semmi baja, de nemtom miért olyan a blokk, szerintem lehet lyukas volt a hűtő és magárahúzta a vizet vagy ilyesmi, de egy napig is ha folyt attól nem lesz ilyen a blokk, és nemtudom meddig bírja még az a motor, ha a víz ki be jár rata, meg mikor van, mikor nincs benne.
Válasz #421. hozzászólásra
HOL??????????????
Válasz #419. hozzászólásra
ENYHE KOROZIÓ SEMISÉG.HAHA
Válasz #416. hozzászólásra
2 hete 850-ért hirdettek egyet azt nem nézted?
Válasz #414. hozzászólásra
ITT EG GYEREK VETT KETTÖT AZ ÁLLAMI GAZDIBÓL 900.000-ÉRT MINDKETTŐ FELÚJITOTT MOTORRAL A MÁSIK CSAK KUPLUNGOS VOLT CSAK KRUMPLIZTAK VEELÜK.JÓ BULI VOLT EG MÁSIK HAVER 950.000 4640 SZINTÉN FULL JAVITVA .INFÓ CSAK RÉGI HAVEROKNAK VOLT MONDVA ILYENRÖL NE IS ÁLMODOZO SENKI.
És, ahogy mondod, hogy váltó is bajos lehet, meg beázhatott, ott mi szokott baj lenni, és mennyibe kerül a javítása ha ilyen van?
Válasz #411. hozzászólásra
Az a gáz hogy a bontott alkatrész sem olcsó néha hidd el, és nem mindent lehet felújítani.
Az a baj, hogy nekem a 2 misi az sok, mert csak 1 van rá, de elkélne már a nagyobb gép.
Válasz #412. hozzászólásra
van elég köszi, söt csak szaporodik a számuk nyakra főre :-)))
Válasz #411. hozzászólásra
ÚGY AHOGY MONDOD OTT ROHAD BELE A FÖLDBE A KUTYA IS VONITVA KERÜLGETI
Válasz #408. hozzászólásra
Ezért nem vettem meg.
Egyik ismerősöm vett az Axiáltól Bajáról kettő 600-ért, az egyik motoros, a másik megy, de azóta nincs másik, egyébként nekem roszabb is, meg üzemképtelen is megérné, mert szerelő vagyok, értek ilyenekhez, de nem találok, elég kevés van eladó, főleg jutányos áron.
Válasz #409. hozzászólásra
EBESEN CSIZIÉK ELADNAK EGYET 2 MISI ÉRDEKEL HA MÉG TALÁN MEGVAN TUTI GÉP LÁTTAM DOLGOZNI
Válasz #407. hozzászólásra
Melyikért?
A Coopos az sz*rt sm ér szerintem.
Válasz #401. hozzászólásra
Axiált, kitét ikrt nem kérdezted?
Voltolyan ismerős aki 600ért vett talán kitést leárazva, de az üzemelt csak kicsit leélt volt.
4 JÓ HÁTSÓ!!!??? MAJD A BOLTBAN KAP AZ EMBER ÚJAT A COOPÉN EREDETI GOODYEAR VAN TÜKÖRRADIÁL 33 ÉVESEN SEM AVAS MELLESLEG.MINŐSÉG
És azért mennyit lehetne adni, ha motoros is, meg egyéb baja is van?
Válasz #404. hozzászólásra
Régebb óta hidd el, én 2003 körül voltam utoljára ott, akkor már ott állt.
Válasz #401. hozzászólásra
Neked szrintem nem éri meg, de nehéz kérdés,majd 10 éve rohad ott, abban annyi mindent cserélni kéne, és nemtudni mennyire ázott be a váltó, a motorban szerintem áll a víz, mert a kipuffogó vége nincs letakarva, ha jó gumik lettek volna rajta már megettem volna és ocskavasba küldtem volna nagyrészét.
Válasz #403. hozzászólásra
jól ismerem a coopét tudod mióta van az ott 3-4 éve 1 ről indult most tart 500-nál hadd ne jelemezem állapotát ÖSKÖVÜLET
Válasz #400. hozzászólásra
neki volt egy üzemképes 1 miisit akart kérni vagy 2 éve jó nézet ki korához képest
Válasz #400. hozzászólásra
Ha van 4 jó hátsó akkor megér többet is kicsivel.
Válasz #399. hozzászólásra
Jah tényleg, néztem a Kasz-Coop-osat is, arról mi a véleményed, mi lehet a baja, és mennyit lehetne adni azért?
Válasz #397. hozzászólásra
ÉN HAJDÚSZOBOSZLAI VOK.hogy mennyit MAX 500
Válasz #396. hozzászólásra
200-700 ig látni kell.
Válasz #396. hozzászólásra
200-700 ig látni kell.
Egyébként egy motorhibás 30-asért mennyit lehet adni, jah és mezítlábas.
Válasz #393. hozzászólásra
Van VÁNDOR a gépemen, kb ugyan azt tudja.
Válasz #391. hozzászólásra
Nem én zömében Baranyiakat ismerek.
Válasz #393. hozzászólásra
a hu után nem kell a pont, csak véletlen:)
Nézd meg, én is most néztem, www.utvonalterv.hu.
Válasz #390. hozzászólásra
Én meg Pécsi vagyok, megjegyzem magamnak, bár náluk is 50-es lesz a vezérgép ha végzünk az összrakásával.
ISMERED?
Válasz #389. hozzászólásra
biharugrán közel rom határhoz dél BIHAR