Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most 50-es blokkot csinálok ehez eddig számomra ismertlen csapágyat kaptam, de beszéltem ásokkal álítólag jó, a típusát fejből nem tudom, elötte Clevite volt az sem rossz, meg 1 blokkot Fp -diesel (ugyan az mint a gyári csak más csomagolás) csapággyal raktam össze.
Figyelj a kitések kzt vannak jó cimbik, de attól még az az igazság hogy iszunyuan gányolnak.
Amiben a nyugvó megforgott, vagy lönyög a csapágyfedél esetleg a fagyálló megkezdte a gumigyűrűk hornyait azt a blokkot ki kell dobni.
De mivel ha törli a csapágy a blokkot, akkor azt csinálják, hogy vonalbafúrják, főleg a Kité-sek, és az utánygyártott csapágy nem mindig klappol bele, mivel az nem szbványméret, és amiatt van bajuk ezután.
Háth nem drága az biztos. Úgy törölte a blokkot, hogy a csapágy megszorult, tudod és a helyét kitörölte, ilynekor van a blokk vonalbafúrás, de ezt nem akarom, lásd az előző kommentem.
Az a baj, hogy én nem bízok a fúrott blokkban, se a köszörült főtengelyben, mert ismerősnek most csinálta a Kite és ebben az évben 3-szor vitte vissza a motort, annyiszor fordult meg újra, első alaklommal csak ment ki a földre, és amikor leengedte a tárcsát, addigra megállt a motor, utána lehúzott 20Ha-t, utána megint szóval nem akarok cécózni vele. Emellett a kombájnom megállt a nyáron, és köszörülték a főtengelyt, és nincs olajnyomás csak feleannyi mint előtte, pedig amikor teljesen meghalt, akkor is majd kiakadt az óra a nyomástól, pedig odavolt az első csapágy, és mégis jó volt, most meg alig van nyomás.
A 30-as is birja az 50-es motort tehát no para.
Az áe meg változatos, de ha a 4430-asból akarsz 4630-ast akkor csak adagolót szivótorok ic meg pár más kell csak.
javaslom ne gondolkodjon 4630 motorban mert a véglehajtás nem biztos hogy birni fogja.föleg 20 évesen.az ára pedig attól füg,hogy használtan komplet,vagy új alkatrészként.
Heló, nem tudom van-e valaki, de érdekelne, hogy a 4430-as John Deere hány lóerős? ha valaki tudja, legyenszives írja meg, előre is köszönöm! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Köszi az infót, igen 30-as motorra gondolok, mert néztem egyet és az 400-ra van tartva, üzemképes, van rajta torok, turbó, adagoló, szóval be is indítható, gépből veszik ki ha kell, mert a gép többi része már hiányzik, mivel a váltója véglegesen megállt így nem volt más csak a bontás, és ez még megvan, szóval érdeklődök minden után:)
1. Eredményhirdetés tavaszra lessz baci ügyben
2. Villanyos szivattyú van a trakin és 2 fuvóka a tartály elején.
3. Nincs levegőrendszer a JD-n, 1 fixes IFa póttal járok vele vegyszerezni meg műtrágyázni
4. 20,8-as gumikkal 35 körül megy ha találsz olyan aszfaltutat ahol tudsz(felénk kiesel az ülésből a kátyúktól)
Használnak vmit ezek a bacik? Mika a tapasztalataid?
Hogy jut ki a tartályból a lé, és hol a szórókeret?
Szoktad használni pótkocsizásra is a géped, Mennyi a végsebessége?
2239 hozzászólás
Válasz #387. hozzászólásra
Merre?
Válasz #387. hozzászólásra
Biharugrán
Válasz #386. hozzászólásra
tudok egy srácot volt neki össz 4 darab 4630-sa bontva.na ott volt cuc rogyásig.
Válasz #384. hozzászólásra
fp-röl hallotam én is ,tudod hogy az eredeti FM egy körben.
Válasz #383. hozzászólásra
Az a gáz hogy csak4630-ast esetleg de abból sincs már főtengelyem mert kifogytam tavasszal.
Válasz #380. hozzászólásra
Most 50-es blokkot csinálok ehez eddig számomra ismertlen csapágyat kaptam, de beszéltem ásokkal álítólag jó, a típusát fejből nem tudom, elötte Clevite volt az sem rossz, meg 1 blokkot Fp -diesel (ugyan az mint a gyári csak más csomagolás) csapággyal raktam össze.
De én tudom, hogy ezt ki kell dobni, azért mondtam, hogy tudtok-e újat, és ha igen akkor milyen áron, mert ez a motor már nem lesz sose tökéletes.
Válasz #381. hozzászólásra
egyetértek-reménytelen
Válasz #377. hozzászólásra
Figyelj a kitések kzt vannak jó cimbik, de attól még az az igazság hogy iszunyuan gányolnak.
Amiben a nyugvó megforgott, vagy lönyög a csapágyfedél esetleg a fagyálló megkezdte a gumigyűrűk hornyait azt a blokkot ki kell dobni.
Válasz #379. hozzászólásra
egyébként neked mi a véleményed jd 4630-as a német főtengey csapágyról minöségben tud annyit mint az eredeti jd
PONTOSAN TEHÁT KAPUT A BLOKNAK olvasztoba vele
Válasz #376. hozzászólásra
MELYIK JA
De mivel ha törli a csapágy a blokkot, akkor azt csinálják, hogy vonalbafúrják, főleg a Kité-sek, és az utánygyártott csapágy nem mindig klappol bele, mivel az nem szbványméret, és amiatt van bajuk ezután.
Válasz #375. hozzászólásra
Ja.
Válasz #374. hozzászólásra
NEM UGRIK BE A CÉG NEVE A FORTUNÁRA GONDOLSZ.
Válasz #373. hozzászólásra
tehát ORIGO
Válasz #370. hozzászólásra
Tévedsz ilyenkor kuka a blokk, ha megforgatja a csapágyat a tengely, a vonalbafutás az ovalitást veszi ki ami a ftengely vibrálásából keletkezik.
Válasz #370. hozzászólásra
akkor nincs miröl beszélni ha nem lehet beinditani és olajnyomást ellenörizni akkor másikat kell nézni ennyi
Válasz #369. hozzászólásra
JD ben 1 felújítócég van az országban amelyik jó és nem a kite, nekem 2-ből 2 jó és már megvan a 3.is csak még nem raktam össze.
Háth nem drága az biztos. Úgy törölte a blokkot, hogy a csapágy megszorult, tudod és a helyét kitörölte, ilynekor van a blokk vonalbafúrás, de ezt nem akarom, lásd az előző kommentem.
Az a baj, hogy én nem bízok a fúrott blokkban, se a köszörült főtengelyben, mert ismerősnek most csinálta a Kite és ebben az évben 3-szor vitte vissza a motort, annyiszor fordult meg újra, első alaklommal csak ment ki a földre, és amikor leengedte a tárcsát, addigra megállt a motor, utána lehúzott 20Ha-t, utána megint szóval nem akarok cécózni vele. Emellett a kombájnom megállt a nyáron, és köszörülték a főtengelyt, és nincs olajnyomás csak feleannyi mint előtte, pedig amikor teljesen meghalt, akkor is majd kiakadt az óra a nyomástól, pedig odavolt az első csapágy, és mégis jó volt, most meg alig van nyomás.
Válasz #366. hozzászólásra
na erre moák hogy ka.a ez a baj ebben az esetben hogy nem láttunk belle.egyébként mit kérnének érte;kb, ajándék áron
Válasz #366. hozzászólásra
Mi az hgy törölte a blokkot?
Az a baj, hogy annyira nincs szétszedve, csak annyit mondtak, hogy megfordult, de nem tudják milyen, köszörült e-vagy ilyesmi.
Válasz #361. hozzászólásra
Ja ez 4630-as ra értve, de a főtengely eggyezik papiron.
Válasz #362. hozzászólásra
inkább a felújitás megy csere darab ellenében.ez gyors és egyszerű.árat most ne kérdezd
Válasz #360. hozzászólásra
Tengely jó, vagy kuka?
Válasz #358. hozzászólásra
értem új motor már rég nincs,de gondolom nem igy kérded.pontos választ most nem tok mondani.utána kell nézni
Válasz #354. hozzászólásra
Első lépcsős köszörült tengely 100 körül blokk vonalbafúrva ugyan ennyi.
Főtengely megfordult, törölte a blokkot.
Válasz #358. hozzászólásra
Mi a baja a motornak?
Konkrétan nem 4430-ból akarok 4630-ast, csak lenne egy motorhibás most, kéz alatt, és abba mennyi lenne egy új motor, azért kérdezném.
Válasz #351. hozzászólásra
Bocs de ez pto-s le?
Válasz #354. hozzászólásra
Olcsóban is lehet.
Válasz #353. hozzászólásra
A 30-as is birja az 50-es motort tehát no para.
Az áe meg változatos, de ha a 4430-asból akarsz 4630-ast akkor csak adagolót szivótorok ic meg pár más kell csak.
Válasz #353. hozzászólásra
használt ÜRES blok 300.000 egyébként új fötegely megint csak 300.000
Válasz #352. hozzászólásra
javaslom ne gondolkodjon 4630 motorban mert a véglehajtás nem biztos hogy birni fogja.föleg 20 évesen.az ára pedig attól füg,hogy használtan komplet,vagy új alkatrészként.
És lenne még olyan kérdésem, hogy 4630-as blokk+főtengely+hüvely,dugó,csapszeg, gyűrű készlet milyen árban lehet így együtt?
Válasz #348. hozzászólásra
ez a motor 125.88 le-vas.sok sikert hozzá.
Válasz #349. hozzászólásra
Ja és ha minden igaz a motorját meg lehet gyúrni 4630-asra.
Válasz #348. hozzászólásra
Kicsik kevesebb mint 20 pacival a 4630 alatt, de a a 4630-asban is van 150 le(pto) és 160 le(pto).
Heló, nem tudom van-e valaki, de érdekelne, hogy a 4430-as John Deere hány lóerős? ha valaki tudja, legyenszives írja meg, előre is köszönöm! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Válasz #330. hozzászólásra
Köszi az infót, igen 30-as motorra gondolok, mert néztem egyet és az 400-ra van tartva, üzemképes, van rajta torok, turbó, adagoló, szóval be is indítható, gépből veszik ki ha kell, mert a gép többi része már hiányzik, mivel a váltója véglegesen megállt így nem volt más csak a bontás, és ez még megvan, szóval érdeklődök minden után:)
Válasz #344. hozzászólásra
Sajna nem fér be a pajtába a nagygép csak a vegyszerezős/vetős 30-as.
Válasz #344. hozzászólásra
Erdő tisztítás még több hektár van vissza.
Válasz #343. hozzászólásra
Télen milyen munkád van?
Mondjuk a szabadban, vagy fűtetlen helységben én sem állnék neki.
Válasz #342. hozzászólásra
Majd tavasszal ha jobb idő lesz, addig van fontosabb munkám is.
Válasz #341. hozzászólásra
Mikor mázolod le a gépet?
Válasz #340. hozzászólásra
1. Eredményhirdetés tavaszra lessz baci ügyben
2. Villanyos szivattyú van a trakin és 2 fuvóka a tartály elején.
3. Nincs levegőrendszer a JD-n, 1 fixes IFa póttal járok vele vegyszerezni meg műtrágyázni
4. 20,8-as gumikkal 35 körül megy ha találsz olyan aszfaltutat ahol tudsz(felénk kiesel az ülésből a kátyúktól)
Válasz #339. hozzászólásra
Használnak vmit ezek a bacik? Mika a tapasztalataid?
Hogy jut ki a tartályból a lé, és hol a szórókeret?
Szoktad használni pótkocsizásra is a géped, Mennyi a végsebessége?