Hirdetés
Fórum
- Termőföld kisajátítása autópálya épités miatt! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Massey Ferguson 5445/5455 traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Öntözés új
- Zetor traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kalászosok műtrágyázása új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
A napraforgó vízhasznosítása
Az öntözés minimalizálhatja a termésveszteséget, és növelheti a vízfelhasználás...
Hirdetés
44 hozzászólás
Válasz Dave #43. hozzászólásáraAz a 6310-es amit mutattál könnyen meglehet az MTZ-öl is több problémád lenne ha megvennéd...
Válasz John Deere Power Shift #42. hozzászólásáraMtz helyett, vagy inkább melé keresek valamit. Gruber lenne a legnehezebb feladata, akarok rá egy jó tömörítő hengert, így az Mtznek emelni is nehéz lenne. Meg van egy vetőgép amivel az Mtz sokszor kétkerekezik. Meg persze normális munka körülmény is jó lenne.
Válasz Dave #40. hozzászólásáraA két gép közül inkább a 66-os ami több szempontból jobb lehet,de az már lóerőben ugye több mint a ki induló lóerő.Mi lenne a feladata ennek a traktornak nálad?
Válasz Dave #40. hozzászólásáraIgen !
Válasz Vinkó75 #39. hozzászólásáraHa valós az óra akkor ez 9000 órával jobb lehet.
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/john-deere-6610/h_6868831
Válasz Dave #38. hozzászólásáraItt már lassan bármi jöhet műszakilag.
Válasz John Deere Power Shift #36. hozzászólásáraErre gondoltam. Normális gépet alig találni, 100-150 hirdetésből nincs 10 traktor amit tervezek megnézni...
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/john-deere-6310-15866-uzemoras-powershift-legfek-klima/h_6853500
Válasz htivadar #30. hozzászólásáraNyilván a tankba fellazult a fém betét,ezért a sapka csere nem volt elég. A résolaj vissza vezetés a szívó ág mellet van. Kabin bal oldal a padló alatt van a szerelő ablak. Onnan jobban látszik.
Válasz Dave #34. hozzászólásáraLehet.
Van konkrét gép kinézve?
Válasz Dave #34. hozzászólásáraEgyiket se érdemes megvenni.
JD 6310-est 15ezer üzemóra után érdemes lehet megvenni?
Válasz szoszizotya94 #31. hozzászólásáraEgyedül az irányváltóhoz nem kell kuplung.
Válasz szoszizotya94 #31. hozzászólásáraSima szinkron mindket valto.
4 csoport 4 fokozat.
Adott egy 10-es szériás JD power reverse váltóval van szerelve es érdekelne hogy ez mit takar , lehet terhelés alatt ennél is kapcsolni 4 sebességet vagy itt mindig kuplungolni kell ?
sziasztok!
Egy olyan problémám van a 6310-s emmel. hogy az üzemanyag tanksapkánál szivárog a gázolaj. Kicseréltem a tanksapkát remélve hogy az a rossz,de sajna a hiba továbbra is fennáll.
egyik ismerősöm azt mondta hogy valamelyik porlasztó lehet a rossz és a résolajvezetéken keresztül dolgozik vissza..
valaki találkozott ilyen hibával?
Válasz #28. hozzászólásra
Sajnos valószínű! Próbálj ki több traktort,ha van rá lehetőséged! Meglátod (lehet nem nagy különbséggel) de mind más!
Ki kell tapasztalni,hogy kell a gázt kezelni kapcsolás közben.
kb 1 éve! (mióta nálunk van) azt mondták a Kite-s szerelők hogy ez a váltó ilyen
Válasz #26. hozzászólásra
Mióta csinálja ezt?
sziasztok! Egy olyan problémám lenne a 6310-es emmel hogy a váltója az 1-2-3 seb. fokozatok kicsit durvábban veszi nem olyan finom az átmenet 4sebességet viszont nagyon finoman váltja át 3asból. Powerquad váltó van rajta. van valakinek esetleg erről véleménye?
Válasz #24. hozzászólásra
Értem akkor nincs baj köszi az infót! :)
Válasz #22. hozzászólásra
nekem van egy 6410-es 4400 üzemórával.
mikor megláttam a vízhőfokmérőt én elmentem venni termostatot, ki is cseréltem de végül kiderült, hogy ennek itt kell lenni.
a gépet 1500 üó vettem 1 éves volt,én 12 év alatt 3000-ret tettem bele mindíg így mutatott az óra félcentire a pirostól de kérdeztem egy másik 6410-est az is ezt mondta.
úgyhogy ne ijedj meg
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni! A mi 6310-nél olyan jelenség van,hogy terhelés alatt a vízhőmérséklet mutató a felénél feljebb megy nem éri el a piros zónát szóval nem forralja a vizet és a terhelés megszüntetésével (pl föld végi fordulóknál) visszajön a a közép tartományba. Nem tudom,hogy ez így jó e, csak arra lennék kíváncsi,hogy ez nem e valami hűtő vagy vízpumpa kezdeti hibájára utal. A fagyállószint megvan és a hűtő is takarítva van.
akkor ha jó látom 5C5 oldalon van a cikkszám : L111817
Válasz #18. hozzászólásra
A csap a váznál van. A perselyt pedig az elsőhídnál találod.
Válasz #18. hozzászólásra
Amit írsz cikk szám az a persely és a hídban van 2 db. Én már cseréltem
perselyt,de a csapszeg jó volt.(Nem egy nagy mutatvány kicserélni)
Kis segítség kellene !
6310 JD első hídjának királycsapszege cserére érett.
A katalógusban viszont csak valamilyen furatos csapszeget látok / L76471 /
de perselyt nem látok!
Arra lennék kíváncsi van persely vagy sem és melyek az illesztett részek:/ híd -hídtartó konzol között/
A válaszokat előre is köszönöm!!
Válasz #16. hozzászólásra
van de az nem felesleges sajna!!
gyere a 4650 topikba...
Válasz #15. hozzászólásra
Helló koma nincs egy felesleges feltöltő szivattyúd a nagy mérgesbe???????
Válasz #11. hozzászólásra
Eredetileg Hódmezővásárhelyen volt az első gazdánál aki kombánj vásárlás miatt adta el alig 3 évesen.a második gazdája pedig idén most adta el nekünk akit ismerünk mert helybeli gazda!így láttuk tudjuk mit dolgozott a gép 40 hektáron éves szinten.
Nagyon megkímélt ,megbecsült gép!
Egyszóval szerencsések vagyunk.
Válasz #10. hozzászólásra
Télen adtam el az enyémet az is 2002 volt csak
10000 órás,de semmi baja nem volt.
Gratula a géphez,jobb ha eljössz nálunk vele úgy is be kell járatnod.
Gratulálok! Irj róla bővebben honnan jött ,mennyibe van ,milyen van még, mik a tapasztalatok.Kösz
Megérkezett az újabb Johni az udvarba!
JD6310 SE
Évj.2002.09.Ü.óra.4800
Sziasztok!6 soros Monosem 5 mázsás műtrágya szóróval ki vett 6310 John Deere-al????nem emelgeti a forgóban ?
6 SROS KUKORICA KULTIVÁTORRAL DOLGOZTAM
Válasz #1. hozzászólásra
Életed legjobb döntése lesz,ha megveszed!!!!!!!!!!!!
Válasz #4. hozzászólásra
4 liter az sok !!!! nem melegszik ??? Mit dolgozol vele???
Válasz #4. hozzászólásra
Folyik be a víz a motorba
Sziasztok.van egy 6310 JD traktorom és teljesen tanácstalan vagyok.EGY MŰSZAK ALATT 4 LITER HÜTÖFOLYADÉKOT ELTÜNTET.NEM LATSZIK HOGY A HŰTŐ KIEGYENLÍTŐTARTÁLYÁBAN BUGYOGNA,AZ OLAJBAN NEM JELENIK MEG A VÍZ, VISZONT AZ OLAJBEÖNTŐNÉL MEG KARTERCSŐNÉLVAN EGY KISFAGYÁLÓ MEG OLAJ KEVERÉK MI LEHET A BAJ
A 6310-es a legjobb a konkorencia gépei meg se közelitik !!!!!
Megbizható strapabiró igényes értékáló!!!
Válasz #1. hozzászólásra
Hi nekem 6610 se van 6310 nagyobbik bátya itt még nincs elektronikával agyontaposva tökéletesen kiforrott gép már több gépet ismerek amelyk a 10000 üóra körül van kisebb javitások mellett még ma is tökéletesen dolgoznak drágább mint egy nyuszi de többet is ér ajánlom!!!
gondolkozok egy ilyen traktor vásárlásán és kíváncsi lennék hogy kinek mi a véleménye róla. milyen gép, mik a hibái ha vannak, mik az erősségei, megéri-e venni.
köszönöm a válaszokat előre is