Hirdetés
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
313 hozzászólás
Válasz #10. hozzászólásra
Szia Szabi!
Ez nehéz kérdés!Sajna én is három tipusba szaladtam bele!Az élet produkálja ezeket a dolgokat!Nehéz a tipizálást eggyöntetűen végrehajtani!
Én idáig az Axiáltól vásároltam,mint láthatod. De a Landini 10 éves 5000 üzemórával Kezdenek apróbb hibák előjönni.és egy szinvonalasabb traktort akarok. Vagy Fendt,vagy JD. Fendt 5 millióval drágább ilyen korban és üzemórával. A jelenlegi gazdasági helyzetbe nem akarok nagyobb hitelbe belemenni.Marad a JD.
ja. egy szervízes, egy kis zsebpénz és minden oké
Válasz #8. hozzászólásra
Soha nem értettem, hogy miért vesz valaki három traktort három márkából. Mi ennek az oka? Nem jobb, ha mind egy helyről vannak és egy cég szervizeli?
Válasz #8. hozzászólásra
Félő,hogy teljesitményben,fogyasztásban nem jelent előrelépést a csere!Konfortosabb munkafeltételeket biztosít a JD.
280 hektárra. Van egy Fendt 926 Vario,Landini Legend 165,Landini Mythos 100. A Legend 165 helyett kellenne.
Többet ne kérdezz.Vedd meg jól jársz vele hány hektárra kéne
bocs a 6920-nál a powerquad 5 csoportban 4 fokozat
Válasz #4. hozzászólásra
Igen a TLS a rugózott melső híd (nagyon jó dolog) az S jelőlés a legerősebb változat amit elsősorban szállításhoz találtak ki ( mert akkor adja le azt a plusz teljesítményt)
A váltó lehet powerquad plusz a mi egy csoport poweshift 6x4 a csoportok között kuplungolni kell.
autoquad az ugyan az mint az előző, de a csoporton belüli 4 fokozatot autómatikusan is tudja kapcsolni.
autopower pedig a fokozatmentes váltó, de ez mo-on szinte nincs is.
Válasz #2. hozzászólásra
Akkor kérdezek még tőled,mert a John deeret nem ismerem.Milyen váltókkal szerelik még ezt a szériát? Igazából egy 2000-5000 üzemóra közöttit szeretnék venni.
A TLS az a rúgózott első híd angol megfelelőjének rövidítése.S full felszereltséget jelenti
Az S az a legerősebb a szériában, TLS az azthiszem a felszereltséget.Nekünk 6820-as van elöl-hátul duplakerekes és chippes.De csak keveset raktunk rá,de végülis a motorja bírja.Nagyon jó gépek vannak széria hibái de melyiknek nincs.Az autopower váltósból ne vegyél mert asszem 6000 óra és az új váltó 6 milla.Én sokat értek a jd-hez úgy hogy kérdezhetsz.
Sziasztok! Szeretnék egy használt 6920-ast venni . Akinek van véleménye,nyugodtan írja meg. Azt szeretném még kérdezni,hogy a jelölésnél mit jelent az "S" illetve "TLS"?