Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mg_ attila_ #19989. hozzászólásáraszia jártam igy 2058 kombájnal! nekem volt egy nyomás érzékelő gomba hiba! kombajn bal olda ahol a hidraulika mágnes szelepek vannak vagy vezérlő tömb ahogy tetszik. szemben álsz vele szelepek alján bal oldalt van egy gomba azthiszem gumisapkás vezeték megy rá csúszósarúval azt nézd meg. ha összezárod a két vezetéket működik akkor a gomba szarakodik. ha gondolod holnap lefényképezem melyik az de sztem igy megtalálod.
Válasz Hogel #19973. hozzászólásáraKerüld el messzire azt a céget! Különös, megmagyarázhatatlan képességgel tudja összeszedni a világ legótvarabb, leglelakottabb gépeit.
halli! 2264 es kombájnal lenne problémám ,olyat csinál ,hogy a ürítőcsigát nem nyissa csak akkor ha nyomom közbe az asztalemelő gombot,itt valami összetett probléma lehet mert volt ,hogy cséplő se indult rögtön vagy az űritőcsiga se indult be! Nem tudom mi a baj de érdekes jelenség , az is lehet ,hogy rágcsálók rágtak valamit de semmi nyomát nem látok már át néztem ! Valaki tapasztalt már hasolót?
Köszi az infót.
Ma megnéztem.Igazi pudvafészek.De azért tetszik.
Az egyik legnagyobb gond, amire az ember nem is gondolna, hogy olyan dögszag van a kabinban, hogy levegőt nem lehet venni, a másik meg hogy a 30 éves mtz-m nek különb a belseje..
A másik pedig, hogy valamiért hiába kapcsolom az irányváltót előre vagy hátra, meg sem moccan.Jelzi hogy benne van, a sebességet is jelzi, de nem moccan.Ettől eltekintve továbbra is érdekel, nem tudom mi lehet a baja, lehet valami apró gebasz.
Válasz Hogel #19975. hozzászólásáraKét első gumi egyben cseréld, hogy használt vagy újat veszel az a te tárcádra van bízva.
Királycsapot érdemes még megnézni, mert ha a gumi ennyit kapott akkor más is oda lehet, mint lentebb írták gömbcsukló is.
Elejét felemelni de a váznál, akkor sok minden látható.
Válasz Hogel #19973. hozzászólásáraMinden porcikája egyforma zöld legyen.
Ha indulás,füst jó, hidegen megzavarod váltó csendes nem sivít akkor nagybaj nem lehet kivéve az elhasználódásból eredők.
Válasz *** HM *** #19977. hozzászólásáraOFF
Én is arra tippelnék, hogy nem alkatrész hiba miatt ilyen hanem valami kényszer helyzetben használat miatt, pl: a telephelyen szűk és betonszegélyes az út és egy rakott póttal inkább a traki elejét tette rá a külső ívre, neki a padkának, mint a belsőn kinyírja a pót gumiját.
Amúgy ez a jobb helyzet, ha nem takargatják hanem látod, hogy ott lehet akár gond is később és kalkulálsz vele, nem ér meglepiként, mert ha rászabadítanak valami helyi Pikaszót a zöld,sárga festékkel és kap egy használt, de egyforma gumit, akkor mennyivel jobb a helyzet ha teszem azt fél év után megkotlik a jobb elejében valami és akkor vakarhatod a fejed , hogy most ez miért, a régi tulaj mait vagy csak simán szar vagy te rontottad el . . .
Válasz Hogel #19975. hozzászólásáraAki a gumit engedi ennyire lemenni, az vajon hogy adta meg a szervizeket? Amugy egy kormányösszekötő gömbfej csere is járhat a lenyalt gumi mellé, ha megemeled az elejét, akkor lötyög a kerék.
Válasz Vinkó75 #19964. hozzászólásáraDe bírni fogja az a vékony olaj a terhelést? Kite mit javasol új traktoroknál, kombájnoknál? Gondolom más sem járatgatja üresen vagy részterheléssel 100 órákat
Kollégák,JD kombiba új motor lett , gyenge megsült kis árpákba sok vonulással lett járatgatva , gyári jd bejáratós olaj van benne most kb. 35 üó.-t ment, de kb. hétfőtől bele kezdünk a komolyabb búzákba , melegebb idő is jön. Meddig érdemes így bennehagyni ezt a vékonyabb bejáratós olajat?
Válasz szasza8308 #19958. hozzászólásáraMár mint a w540 -re gondolsz? Igen,szerintem még többet is! Mindegyik 5 ládás.
A Z szériának már szerintem le járt az ideje! Kevés lehet belőlük ami elfogadható állapotban van!
Sziasztok! Érdeklődnék, szerintetek milyen a JD W440 PTO kombájn, érdemes foglalkozni vele évi 250-300 Ha.-ra? Valakinek valami Tapasztalata vele? Köszi.
Válasz ermike #19949. hozzászólásáraHúzzatok szét a kocsin a nyomtavot a kombájn nyomára, annyi helyed lesz mint a csuda... sok kocsinál szerintem úgy csináltak meg hogy aki meretezte sosem látta magát a kombajnt...
Válasz ermike #19948. hozzászólásáraEz ott fent a szöghajtómű lenne? Mit kezdtél aratni?
Búzák még nem jók nálunk, edelényben is nedvesen vágták 15körül igaz ma már lehet jobb volt, repcét tudnánk vágni ha nem is mindegyiket már de még sok a sallang meló takarmányos balhé miegymás, szombaton kezdünk mi majd ha az idő engedi.
Válasz .Feco. #19947. hozzászólásáranekem a hillmastert fel kell emelni csak úgy ferek oda a kerekektol, de hely az van bőven, ez a billegtetes sok időt elvesz, de le kell engedni mert pattanak a villanegra kábelek, amit kérdezni szeretnék,hogy az urites ekszijtarcsajaban a nyiro csavart mennyire hozzátok meg nekem nagyon lóg az egész, nem is értem hogy bírja???
25046 hozzászólás
A kabin ajtó alatt kívül van egy 2 állású kapcsoló egy zöld led-el.
Az lenne az áramtalanító kapcsoló, vagy az mi? egy 5 eres gyorscsatlakozó megy rá.
Válasz D-032-a #19996. hozzászólásáraKöszi, indulásnak ez is jó!
Legalább már tudom melyk visszajelző mit jelent.
Válasz Hogel #19995. hozzászólásáraPapír könyvet keresel? Angol is jó, vagy mindegy, vagy ez helyett egy jobbat?
JD 6520 and 6620 SE Manual
Ugyanaz:
JD 6520 With Google Translate Magyarítva
Valaki tudna nekem egy user manualt adni 6520-hoz?
Előre is köszönöm.
Válasz csferri #19965. hozzászólásáraHatározottan nem bírja!De majd jelez 1-3 nap után,füled legyen hozzá!
Válasz T Tamás #19992. hozzászólásáraKöszi holnap meg próbálom mit csinál !
Válasz mg_ attila_ #19989. hozzászólásáraszia jártam igy 2058 kombájnal! nekem volt egy nyomás érzékelő gomba hiba! kombajn bal olda ahol a hidraulika mágnes szelepek vannak vagy vezérlő tömb ahogy tetszik. szemben álsz vele szelepek alján bal oldalt van egy gomba azthiszem gumisapkás vezeték megy rá csúszósarúval azt nézd meg. ha összezárod a két vezetéket működik akkor a gomba szarakodik. ha gondolod holnap lefényképezem melyik az de sztem igy megtalálod.
Válasz otis #19990. hozzászólásáraEz oké de hogy tud hozzáférni ennyiért és ócskát fillérekért mi mért nem tudunk??
Válasz Hogel #19973. hozzászólásáraKerüld el messzire azt a céget! Különös, megmagyarázhatatlan képességgel tudja összeszedni a világ legótvarabb, leglelakottabb gépeit.
halli! 2264 es kombájnal lenne problémám ,olyat csinál ,hogy a ürítőcsigát nem nyissa csak akkor ha nyomom közbe az asztalemelő gombot,itt valami összetett probléma lehet mert volt ,hogy cséplő se indult rögtön vagy az űritőcsiga se indult be! Nem tudom mi a baj de érdekes jelenség , az is lehet ,hogy rágcsálók rágtak valamit de semmi nyomát nem látok már át néztem ! Valaki tapasztalt már hasolót?
Válasz Hogel #19983. hozzászólásáraVan valami erős mazochista hajlam benned attól tartok
Egyébként ez az üzemóra is érdekes náluk.
A hirdetésben minden gépnél odavan írva az üzemóra, közben meg egyik gépben sem működik az lcd kijelző.
Válasz medikus #19985. hozzászólásáraÉs egy qvanagy?
Válasz Hogel #19983. hozzászólásáraEgy apró gebasz 2-3 milliós is lehet!!!!!
Válasz Hogel #19983. hozzászólásáraVagy vmi qrvanagy...
Köszi az infót.
Ma megnéztem.Igazi pudvafészek.De azért tetszik.
Az egyik legnagyobb gond, amire az ember nem is gondolna, hogy olyan dögszag van a kabinban, hogy levegőt nem lehet venni, a másik meg hogy a 30 éves mtz-m nek különb a belseje..
A másik pedig, hogy valamiért hiába kapcsolom az irányváltót előre vagy hátra, meg sem moccan.Jelzi hogy benne van, a sebességet is jelzi, de nem moccan.Ettől eltekintve továbbra is érdekel, nem tudom mi lehet a baja, lehet valami apró gebasz.
Válasz Hogel #19975. hozzászólásáraKét első gumi egyben cseréld, hogy használt vagy újat veszel az a te tárcádra van bízva.
Királycsapot érdemes még megnézni, mert ha a gumi ennyit kapott akkor más is oda lehet, mint lentebb írták gömbcsukló is.
Elejét felemelni de a váznál, akkor sok minden látható.
Válasz Hogel #19975. hozzászólásáraEzeken általában nincs légfék,vontatni nem tudsz.Ezért is olcsóbb.
Válasz Hogel #19973. hozzászólásáraMinden porcikája egyforma zöld legyen.
Ha indulás,füst jó, hidegen megzavarod váltó csendes nem sivít akkor nagybaj nem lehet kivéve az elhasználódásból eredők.
Válasz _NB_ #19978. hozzászólásáraA kínálatot nézve szerintem a frankoktól hordják jórészt a cuccot...
Válasz *** HM *** #19977. hozzászólásáraOFF
Én is arra tippelnék, hogy nem alkatrész hiba miatt ilyen hanem valami kényszer helyzetben használat miatt, pl: a telephelyen szűk és betonszegélyes az út és egy rakott póttal inkább a traki elejét tette rá a külső ívre, neki a padkának, mint a belsőn kinyírja a pót gumiját.
Amúgy ez a jobb helyzet, ha nem takargatják hanem látod, hogy ott lehet akár gond is később és kalkulálsz vele, nem ér meglepiként, mert ha rászabadítanak valami helyi Pikaszót a zöld,sárga festékkel és kap egy használt, de egyforma gumit, akkor mennyivel jobb a helyzet ha teszem azt fél év után megkotlik a jobb elejében valami és akkor vakarhatod a fejed , hogy most ez miért, a régi tulaj mait vagy csak simán szar vagy te rontottad el . . .
Válasz bandigh #19976. hozzászólásáraMislen birta mit költekezzen.
Hát lezabálta az út széle ez van.
Válasz Hogel #19975. hozzászólásáraAki a gumit engedi ennyire lemenni, az vajon hogy adta meg a szervizeket? Amugy egy kormányösszekötő gömbfej csere is járhat a lenyalt gumi mellé, ha megemeled az elejét, akkor lötyög a kerék.
Válasz GREVEN #19974. hozzászólására1 biztosan.
Más egyéb észrevétel, tanács?
Válasz Hogel #19973. hozzászólására4 gumi rögtön kell rá. Mondjuk az a lelegelt első gumi érdekes.
Johnisok segítsetek ha tudtok.Kell ez nekem?
MTZ-t hajtottam eddig csak.Igazából semmit nem tudok ezekről.
https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/John_Deere_6620_traktor_fronthidraulikaval_81056713.htm
Ez nem gyanúsan olcsó valamiért? Mire figyeljek vásárláskor?
Válasz Mf-es? #19970. hozzászólásáraA JD bontott traki rajzok ingyenesen elérhetőek
- verzió 1
- verzió 2
Válasz RkTomi #19969. hozzászólásáraAz enyém L06800V146909
Válasz RkTomi #19969. hozzászólásáraÉs az ellendarabja?Amibe betolom?
Rajzot nem tudsz?
Válasz Mf-es? #19968. hozzászólásáraA TLT csonk alvázszámfüggő.0329273-ig: L110178. 0329274-től: L113338.
JD 6800 tlt.tengelycsonk cikkszámát tudja valaki?
Meg amibe bele kell dugni,azt hogyan lehet cserélni??Mekkora bontással jár?
Ok. Köszi
Válasz csferri #19965. hozzászólásáraHali! A járatós olajat 100-150 üó teljes terhelés esetén, ha sok a vonulás akkor főlé is mehet.
Válasz Vinkó75 #19964. hozzászólásáraDe bírni fogja az a vékony olaj a terhelést? Kite mit javasol új traktoroknál, kombájnoknál? Gondolom más sem járatgatja üresen vagy részterheléssel 100 órákat
Válasz csferri #19963. hozzászólásáraKb 100-150 órát mentem vele..és csere volt. Igaz meg is eszegette addig.
Kollégák,JD kombiba új motor lett , gyenge megsült kis árpákba sok vonulással lett járatgatva , gyári jd bejáratós olaj van benne most kb. 35 üó.-t ment, de kb. hétfőtől bele kezdünk a komolyabb búzákba , melegebb idő is jön. Meddig érdemes így bennehagyni ezt a vékonyabb bejáratós olajat?
Válasz szasza8308 #19960. hozzászólásárategnap láttam kamionon egy vadi újat szolnok környéken! nagyon kicsi,
Válasz szasza8308 #19960. hozzászólásáraSzerintem olyasmit tudhat ,vagy kicsit többet, kíváncsi lennék én is erre a gépre.
A w440 hasonlitanâm a 2058-hoz.
Válasz szasza8308 #19958. hozzászólásáraMár mint a w540 -re gondolsz? Igen,szerintem még többet is! Mindegyik 5 ládás.
A Z szériának már szerintem le járt az ideje! Kevés lehet belőlük ami elfogadható állapotban van!
Szerintetek tud annyit valós teljesítményben mit egy Z 2058.-as?
Válasz szasza8308 #19954. hozzászólásáraNem rossz gép a w440 a maga kis kategóriájába ,de szerintem is jobban jársz egy w540 el!
Lehet, hogy igazad van. A környéken még nem láttam egyet sem, gondoltam hátha van a fórumozók közt valakinek és tud róla pár infót mondani.
Válasz szasza8308 #19954. hozzászólásáraVegyel inkabb w540et az biztos jo, ha draga akkor 1-2 evest, ezzel a sampo licenszel en nem kiserleteznek.
Sziasztok! Érdeklődnék, szerintetek milyen a JD W440 PTO kombájn, érdemes foglalkozni vele évi 250-300 Ha.-ra? Valakinek valami Tapasztalata vele? Köszi.
Válasz ermike #19949. hozzászólásáraHúzzatok szét a kocsin a nyomtavot a kombájn nyomára, annyi helyed lesz mint a csuda... sok kocsinál szerintem úgy csináltak meg hogy aki meretezte sosem látta magát a kombajnt...
Válasz szanberg #19946. hozzászólásáraEz is jelent valamit, nem kell annyira centizni
Válasz ermike #19948. hozzászólására1000 óránál korai még az ilyen gond, ha szíj szakad azt mondom okés de egy hajtómű az nem szokott megelleni azért.
Válasz ermike #19948. hozzászólásáraEz ott fent a szöghajtómű lenne? Mit kezdtél aratni?
Búzák még nem jók nálunk, edelényben is nedvesen vágták 15körül igaz ma már lehet jobb volt, repcét tudnánk vágni ha nem is mindegyiket már de még sok a sallang meló takarmányos balhé miegymás, szombaton kezdünk mi majd ha az idő engedi.
Válasz .Feco. #19947. hozzászólásáranekem a hillmastert fel kell emelni csak úgy ferek oda a kerekektol, de hely az van bőven, ez a billegtetes sok időt elvesz, de le kell engedni mert pattanak a villanegra kábelek, amit kérdezni szeretnék,hogy az urites ekszijtarcsajaban a nyiro csavart mennyire hozzátok meg nekem nagyon lóg az egész, nem is értem hogy bírja???