Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
sziasztok .tudna nekem segiteni valaki abban,hogy jd 3040-t szeretnek vasarolni es menyi ezeknek a traktoroknak a fogyasztasa 1 ha szantas kozepes talajban.
Válasz Mf-es? #18141. hozzászólásáraPersze mert ki kell keresni benne a gép típusa szerint a megfelelő oldalt. Kicsit keresgélj benne a fülke részén...
sziasztok szeretném kérdezni hogy 6920as johniba szeretnék egy nagy szűrőt beiktatni a közvetlen üzemanyagszívó csőbe. nemtudom hogy pontosan melyikbe kell mert nem látom a tank tetején melyik jön ki. abba a csőbe tehetem amelyik a gázolaj hűtőhöz megy fel? mert úgy láttam hogy jön egy hosszú cső a tanktól és az előbb átfolyik a kis gázolajhűtőn a traktor orrában??
Tud valaki olyan JD szerelőt akinek van tapasztalata és tipus ismerete 2850 es John deere traktorral. A váltóban lévő szivattyút szeretném kicseréltetni hozzáértő szerelővel .
Válasz .Szabi #18124. hozzászólásáraEzzel a kerék cserélgetéssel vigyázni kell mert ha megváltozik a gyári áttétel az első és hátsó kerekek között ott valami szakadni fog...
6105M tratroron
420/70r28
460/85r38
a felniket melyik allításba kell rakni, hogy befordítva a kapás sorba beférjen? azt szeretném, hogy minél jobban terpesszen, befordítva meg minél kényelmesebb legyen, már amit ki lehet hozni a méretből...
hátha valakinek pont ez a méret van és már kikiserletezte...
ezt a bejáratós olajat érdemes 100 óráig használni? mintha egyszer itt olvastam, hogy nincs normalis kenése.
a traktoron eredetileg szelesebb gumik voltok(480/70r24), most egy ideiglenes 380/85r24 de a fenti 420as lesz az örököse. nem valami fordulékony, sztem az első széles gumi miatt a kormányzási határoló miatt. ha felkerül a 420as be kell állítani a kerékösszetartást?
Nemrég került hozzánk a traki,még nem dolgozott semmit.Ezt a kódot láttam benne ami nem akiv, azt nem tudom hogy kiolvasható e hogy mikor volt aktiv.Ez az első john deere a portán és még nem igen vagyok othol benne.
Válasz n b #18107. hozzászólásáraVáltozó geometriás turbó működtető szervomotor probléma vagy hozzákapcsolódó vezeték-test-kontakt probléma. Az sem kizárt hogy egy turbó takarítás sem ártana...bár teljesítmény vesztésről nem írtál.
Válasz Norbi6330 #18093. hozzászólásáraAz adagolón kilukadt a turbó-levegő szabályzó membrán. A jobb oldalról jön egy fémcső az adagolóra a hengerfejtől,egy fedélkébe. 2 db 6-os csavar fogja föl,abban van a membrán.
Válasz Lacika... #18102. hozzászólásáraNem lett több a ládán a veszteség,de így sokkal jobban megy!8-9-10 tonnás búzábban 6.7 es asztallal 6 km/óra!sokkal kevesebb anyag van a rostán!
Válasz 6620 #18073. hozzászólásáraT kombájnal gabona aratásnál elég sok szalma kerül le a rostákra,ez valószínűleg csökkenteni fogja.Nem lessz visszont több a veszteség a ládáknál?
Válasz Lacika... #18100. hozzászólásáraKöszönöm hogy segítesz nekiállunk szerelni bisztos felveszem veled a kapcsolatot de mig el nem vetünk sajnos nem tudok vele foglalkozni.Foglak zaklatni ha nem baj.
25046 hozzászólás
Feco
Egy másik topicba irtad hogy van 7430-as géped. Milyen gumizással van az?
sziasztok .tudna nekem segiteni valaki abban,hogy jd 3040-t szeretnek vasarolni es menyi ezeknek a traktoroknak a fogyasztasa 1 ha szantas kozepes talajban.
Válasz lala1 #18145. hozzászólásáraKösz,megvan,az axiál-nál 23000-10%.
Válasz Mf-es? #18141. hozzászólásáraL77347
Válasz Mf-es? #18141. hozzászólására6800
Sectional index
92 fejezet
551
talán...
Válasz Mf-es? #18141. hozzászólásáraPersze mert ki kell keresni benne a gép típusa szerint a megfelelő oldalt. Kicsit keresgélj benne a fülke részén...
Sziasztok ha valaki közületek ment mar T660as kombajnal az leirna a tapasztalatokat esetleg hibáit valaszokat elore is köszönöm!
Válasz Peti 8310 #18138. hozzászólásáraKatalógus,képet,nem hoz be.
Válasz Peti 8310 #18138. hozzászólására bocsi
Válasz Mf-es? #18136. hozzászólásáraL77347 (WITH INTERMITTENT WINDSHIELD WIPER)
L80413
Válasz Mf-es? #18136. hozzászólásáraJD alkatrész katalógus oldal
Robbantott ábra
Két cikkszámot is ír rá: L77347, L80413
Válasz Mf-es? #18136. hozzászólásáraa deere.com-on van alkatrészadatbázis gyakorlatilag minden típushoz, cikszámmal, kereshetőséggel, mindennel
Válasz lala1 #18135. hozzászólásáraCikkszámot tudsz?Vagy valaki?
Válasz Mf-es? #18134. hozzászólásáraBármelyik kereskedőnél,aki jd alkatrészt forgalmaz. Ha jól emlékszem nem is nagyon drága.
Ilyen burkolatot,hol lehet kapni?JD 6800.
Válasz alfacsabi #18132. hozzászólásáraBiztos van hozzáértőbb is, de szerintem a gázolajhűtés már a visszatérőágban van, oda nem kell a szűrő.
sziasztok szeretném kérdezni hogy 6920as johniba szeretnék egy nagy szűrőt beiktatni a közvetlen üzemanyagszívó csőbe. nemtudom hogy pontosan melyikbe kell mert nem látom a tank tetején melyik jön ki. abba a csőbe tehetem amelyik a gázolaj hűtőhöz megy fel? mert úgy láttam hogy jön egy hosszú cső a tanktól és az előbb átfolyik a kis gázolajhűtőn a traktor orrában??
Válasz Mf-es? #18130. hozzászólásáraT.I.R. market Nyiregyháza
Válasz Garfield #18128. hozzászólásáraÉrdekel,várom.
Válasz .Szabi #18124. hozzászólásáraA gumit majd megnézem, de a bejàrató olajat hagyjad benne 100-110 ig nyugodtan, van annak kenése, sőt.
Válasz Mf-es? #18126. hozzászólásáraNyíregyházán van 130-ért,holnap megnézem a címet ha érdekel.
Tud valaki olyan JD szerelőt akinek van tapasztalata és tipus ismerete 2850 es John deere traktorral. A váltóban lévő szivattyút szeretném kicseréltetni hozzáértő szerelővel .
24 tonnás automata vonófejet,hol lehet jó áron venni?
Válasz .Szabi #18124. hozzászólásáraEzzel a kerék cserélgetéssel vigyázni kell mert ha megváltozik a gyári áttétel az első és hátsó kerekek között ott valami szakadni fog...
Sziasztok!
6105M tratroron
420/70r28
460/85r38
a felniket melyik allításba kell rakni, hogy befordítva a kapás sorba beférjen? azt szeretném, hogy minél jobban terpesszen, befordítva meg minél kényelmesebb legyen, már amit ki lehet hozni a méretből...
hátha valakinek pont ez a méret van és már kikiserletezte...
ezt a bejáratós olajat érdemes 100 óráig használni? mintha egyszer itt olvastam, hogy nincs normalis kenése.
a traktoron eredetileg szelesebb gumik voltok(480/70r24), most egy ideiglenes 380/85r24 de a fenti 420as lesz az örököse. nem valami fordulékony, sztem az első széles gumi miatt a kormányzási határoló miatt. ha felkerül a 420as be kell állítani a kerékösszetartást?
Mennyi komb gyárt a jd évente?
Haló!
Valaki dolgozott az új w vagy t új szériás kombival aminek állítólag megnővelték a rostafelületét?
Elvileg tavaly kuki szezonra eladtak pár darabot!
Válasz GREVEN #18119. hozzászólásáraAkkor a szervízvezető vagyis a főnöke!
Válasz GREVEN #18119. hozzászólásáraA főnökét hehe.
Válasz apuci #18118. hozzászólásáraNem veszi fel a telefont. Ezért is kérdezem, hogy ilyenkor hova merre?
Válasz GREVEN #18117. hozzászólásáraAki javította!
A Kite-nél kit kell keresni ha gond van egy általuk végzett javítással?
Nekem 6100 mc volt de szerintem mindegyikre jó ami nagynyomású rendszerű
Válasz gyurci #18114. hozzászólásáraS milyen tipusra való?
John Deere traktorhoz van egy Agro park álltál forgalmazott tuningboxom eladó 1.5 évet hasznaltam
Válasz lala1 #18106. hozzászólásáraNa ma szétszedtem a membránt és el van szakadva a gumigyűrű.
Nemrég került hozzánk a traki,még nem dolgozott semmit.Ezt a kódot láttam benne ami nem akiv, azt nem tudom hogy kiolvasható e hogy mikor volt aktiv.Ez az első john deere a portán és még nem igen vagyok othol benne.
Válasz lala1 #18109. hozzászólásáraJa,bocs,ottvan csak vakvagyok....
Válasz lala1 #18109. hozzászólásáraJa,bocs,ottvan csak vakvagyok....
Válasz n b #18107. hozzászólásáraDe melyik részegységé?? (ECU?SFA?BIF? stb....)
Válasz n b #18107. hozzászólásáraVáltozó geometriás turbó működtető szervomotor probléma vagy hozzákapcsolódó vezeték-test-kontakt probléma. Az sem kizárt hogy egy turbó takarítás sem ártana...bár teljesítmény vesztésről nem írtál.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy tudja e esetleg hogy 6830-as john deere taktorba 641.12-es ecu hibakód mit jelent.Nem aktiv de kiváncsi vagyok.
Válasz Norbi6330 #18105. hozzászólásáraNo,mit találtál??
Válasz lala1 #18104. hozzászólásáraKöszi lala holnap ránézek.
Válasz Norbi6330 #18093. hozzászólásáraAz adagolón kilukadt a turbó-levegő szabályzó membrán. A jobb oldalról jön egy fémcső az adagolóra a hengerfejtől,egy fedélkébe. 2 db 6-os csavar fogja föl,abban van a membrán.
Válasz Lacika... #18102. hozzászólásáraNem lett több a ládán a veszteség,de így sokkal jobban megy!8-9-10 tonnás búzábban 6.7 es asztallal 6 km/óra!sokkal kevesebb anyag van a rostán!
Válasz 6620 #18073. hozzászólásáraT kombájnal gabona aratásnál elég sok szalma kerül le a rostákra,ez valószínűleg csökkenteni fogja.Nem lessz visszont több a veszteség a ládáknál?
Válasz Lacika... #18100. hozzászólásáraKöszönöm hogy segítesz nekiállunk szerelni bisztos felveszem veled a kapcsolatot de mig el nem vetünk sajnos nem tudok vele foglalkozni.Foglak zaklatni ha nem baj.
Válasz raba.steiger.320 #18099. hozzászólásáraNem tudom mire gondolsz,de cts kombájnal kapcsolatban ha van valami kérdésed szívesen segítek.16 évig voltam egynek a pilótája.
Válasz Lacika... #18098. hozzászólásáraAkkor te ismered a történetett.