Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.18 FtUSD395.41 FtCHF439.37 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Feco. #16492. hozzászólásáraEbben lehet igazság! A legnagyobb sebességet (40 vagy 50) a legmagasabb fokozatban a motorfordulat korlátozásával érik el.
Tehát ha azt érzékeli hogy pl.:E4 ben van, akkor állandóan csak a korlátozott, ez esetben az 1800-as fordulatot engedi.
Válasz .Feco. #16492. hozzászólásáraNa majd alábújok,oszt nézelődöm egy kicsit hátha észreveszek valamit.Vagy lehet valami hibát észlelt és csökkentett üzemmódba kapcsolt, de akkor meg jelezni kéne valami hibát. Azért köszi az ötletet!
Válasz tanker #16491. hozzászólásáranem ott akadt keresztbe valami? kombájnnál volt a váltóházon egy vezeték, hogy ha adott fokozatban volt, akkor csak 1870-et fordult max a motor. amikor a naprakóró leszedte akkor mindig azt hitte, hogy aban a sebességben van. ilyesmi lehet itt is....
Válasz .Feco. #16490. hozzászólásáraEco váltós,van olyan kapcsolója,de az nem határolja a fordulatot,az a power fokozatokat kapcsolja autómatán. /tudtommal/
Válasz GREVEN #16484. hozzászólásáraHa nem titok elárulod, hogy honnan jött a kárpit? Nekem is esedékes lenne egy komplett kárpitozás. Jöhet privátba is, ha úgy jobb. Előre is köszönöm!
Válasz lala1 #16482. hozzászólásáraTegnap hoztuk meg a kárpit elemeket. Potom pénzért olyan mint a vacsi ujak csak a színei hétköznapibbak és praktikusabbak.
Adagoló és porlasztók még javítani vannak.Alkatrészek nem jöttek még. Festő festi az elemeket.
3 napja disznókodunk most egy folytában. Fröcsög a zsír meg tocsogunk a koleszterinbe. Majd jövőhéten elkezdjük rakni összefele.
Valaki tundja hogy miért nem tudok teljes gázt adni, jd 6920-rol van szó.Gázpedállal,1800 as a ford. kézi gázzal meg 1900-as, terheletlenül. /a potméter fel van csavarva/ tavaly még jó volt!
Válasz 2266 #16474. hozzászólásáraNem azt mondom hogy nem lehet vele aratni, de z APS rendszerrel nem tud szerintem versenyezni. Főleg egy kategóriájában azonos Lexivel.
Válasz Mf-es? #16471. hozzászólásáraA wts a ládás cséplő rendszer rövidítése volt. Aztán jött egy ráncfelvarrás, szebb fülke, másabb motor, ez lett a w.
Válasz 2266 #16464. hozzászólásárajó a videó csak a valóság más, mert az anyag a ferde felhordóban sokkal lassabban jön fel a videós dobfordulathoz arányosítva, azért van a dübörgés meg "brummogás"! Ez így csak "törek" gyártás, már régebben is írtam szerintem ha akarunk valamit kezdeni a terménnyel akkor csak a dob előtt lehet kezdeni valamit. Nem azt mondom hogy így nem lehet kicsépelni a magod de a dob mögötti baszkurálással csak a szalmát törik.
Válasz 2266 #16451. hozzászólásáraNem tudom mire gondolsz pontosan, de valahogy úgy éreztem, hogy a plusz 70 ló nem viszi sokkal bátrabban az 5 kést mint kellene a fergához képest. Bátrabban vitte, de nem annyival mint gondoltam.
25046 hozzászólás
Válasz GREVEN #16499. hozzászólásáraAxiálnál meg a Habinál méterbe vettem.
Válasz GREVEN #16499. hozzászólásáraAz MTZ-n gumiám pasztával csináltam, pár évig tökéletesen tömít.
Ajtó ablak gumit ki hogyan mivel oldotta meg?
Összement ami van rajta meg szakadt több helyen. A gyári ár meg viccnek is rossz.
Válasz GREVEN #16484. hozzászólásáraÉn is kérnék emilt a kárpitosról!
Válasz GREVEN #16496. hozzászólására
Válasz Vadmalac #16486. hozzászólásáraMentek a képek
Válasz .Feco. #16492. hozzászólásáraEbben lehet igazság! A legnagyobb sebességet (40 vagy 50) a legmagasabb fokozatban a motorfordulat korlátozásával érik el.
Tehát ha azt érzékeli hogy pl.:E4 ben van, akkor állandóan csak a korlátozott, ez esetben az 1800-as fordulatot engedi.
Válasz tanker #16493. hozzászólásáraAz egerek átprogramozták a télen.
Válasz .Feco. #16492. hozzászólásáraNa majd alábújok,oszt nézelődöm egy kicsit hátha észreveszek valamit.Vagy lehet valami hibát észlelt és csökkentett üzemmódba kapcsolt, de akkor meg jelezni kéne valami hibát. Azért köszi az ötletet!
Válasz tanker #16491. hozzászólásáranem ott akadt keresztbe valami? kombájnnál volt a váltóházon egy vezeték, hogy ha adott fokozatban volt, akkor csak 1870-et fordult max a motor. amikor a naprakóró leszedte akkor mindig azt hitte, hogy aban a sebességben van. ilyesmi lehet itt is....
Válasz .Feco. #16490. hozzászólásáraEco váltós,van olyan kapcsolója,de az nem határolja a fordulatot,az a power fokozatokat kapcsolja autómatán. /tudtommal/
Válasz tanker #16489. hozzászólásáranem Eco-váltós véletlen? nagyon kerek szám az 1800 ahhoz, hogy véletlen legyen...
Válasz Claassic #16485. hozzászólásáraIgen, reagál rá azzal nincs baj. Tavaly még 2200-as fordulatig felpörgött, most már csak 1800-ig.
Válasz Vadmalac #16486. hozzászólásáramail ment
Válasz raba.steiger.320 #16445. hozzászólásáraÍrd le mi érdekel, van egy barátom akinek volt ilyen, dolgoztunk együtt, ki tudom deríteni a dolgokat.
Válasz GREVEN #16484. hozzászólásáraHa nem titok elárulod, hogy honnan jött a kárpit? Nekem is esedékes lenne egy komplett kárpitozás. Jöhet privátba is, ha úgy jobb. Előre is köszönöm!
Válasz tanker #16483. hozzászólásáraEgyébként reagál a potméterre ha letekered?
Válasz lala1 #16482. hozzászólásáraTegnap hoztuk meg a kárpit elemeket. Potom pénzért olyan mint a vacsi ujak csak a színei hétköznapibbak és praktikusabbak.
Adagoló és porlasztók még javítani vannak.Alkatrészek nem jöttek még. Festő festi az elemeket.
3 napja disznókodunk most egy folytában. Fröcsög a zsír meg tocsogunk a koleszterinbe. Majd jövőhéten elkezdjük rakni összefele.
Valaki tundja hogy miért nem tudok teljes gázt adni, jd 6920-rol van szó.Gázpedállal,1800 as a ford. kézi gázzal meg 1900-as, terheletlenül. /a potméter fel van csavarva/ tavaly még jó volt!
Válasz GREVEN #16452. hozzászólásáraHogy halad a felújítás?
Válasz RTomika #16475. hozzászólásáraMagyar vagyok.
Hali!
Capello asztalról vélemények?
Oros cornádohoz hasonlitás?
Válasz Claassic #16476. hozzászólásáraOtt a pont!
Válasz 2266 #16474. hozzászólásáraNem azt mondom hogy nem lehet vele aratni, de z APS rendszerrel nem tud szerintem versenyezni. Főleg egy kategóriájában azonos Lexivel.
Válasz Claassic #16476. hozzászólásáraCTS:Cilinder Tine Separator
STS:Single Tine Separator
Válasz RTomika #16475. hozzászólásáraJavítanálak:
Walker-ládás
Tine-ujjas
Separator-leválasztó
Válasz Mf-es? #16471. hozzászólásáraWalker
Tie
Separator
Válasz Ares 826 #16470. hozzászólásáraSzeretném én fölvenni annak a búzának az árát amit ezekkel a törek -gyártókkal aratnak le ország szerte!!!!
Válasz Mf-es? #16471. hozzászólásáraA wts a ládás cséplő rendszer rövidítése volt. Aztán jött egy ráncfelvarrás, szebb fülke, másabb motor, ez lett a w.
Válasz Mf-es? #16471. hozzászólásáraA W a WTS későbbi változata egy kicsit változtattak rajta,de szerintem a cséplésen semmit
Válasz 2266 #16469. hozzászólásáraIgen a W videó megvan.De a W után a TS mit jelent?
Válasz 2266 #16464. hozzászólásárajó a videó csak a valóság más, mert az anyag a ferde felhordóban sokkal lassabban jön fel a videós dobfordulathoz arányosítva, azért van a dübörgés meg "brummogás"! Ez így csak "törek" gyártás, már régebben is írtam szerintem ha akarunk valamit kezdeni a terménnyel akkor csak a dob előtt lehet kezdeni valamit. Nem azt mondom hogy így nem lehet kicsépelni a magod de a dob mögötti baszkurálással csak a szalmát törik.
Válasz Mf-es? #16468. hozzászólásáraPersze ugyan ott ahol ez volt...
Válasz 2266 #16464. hozzászólásáraWTS is ilyen?Van ilyen videó róla?
Válasz 2266 #16464. hozzászólásáraEgyébként hiszek én nektek,de nem én kombizok csak kiszolgálom őket előtte is meg utána is
Válasz dr.T #16465. hozzászólásáraNem T lett hanem Lexi
Válasz apuci #16463. hozzászólásáraGondolom t lett csak a 4 dob az csak kis utanvero,azt bele se lehet igen szamolni.
Válasz apuci #16463. hozzászólásárahttp://www.youtube.com/watch?v=E74wvdeCsvs
Válasz dr.T #16462. hozzászólásáraBasszus a cégnél egy pár éve kombájnt cseréltek akkor azt mondták három!
DE nem az lett a végén!
Válasz apuci #16461. hozzászólásáraA t 4
Válasz B.laca #16460. hozzászólásáraA W az két dobos a T meg három
A kombájnoknál mik a különbségek a W és a T széria között?
Válasz T 660 #16458. hozzászólásáraJobbak mint a régiek.
Bocsi,hogy ide írok de látom itt azért valamennyire pörög az élet!
Oros cornádó-ról kérdeznék tapasztalatokat!
Hallom a mostaniak már jók!
Vélemények?
Válasz Bendáv #16456. hozzászólásáraMert az itthoni aratáson kivül még feljárunk borsodba egy céghez kalászost aratni!Ezt kihagytam bocsi.
Válasz Zolicsizi #16455. hozzászólására"500 üzemóra van most benne meg kb.1200ha."
"Kb.2500ha csinálunk ebből 350ha a saját a többi szolgáltatás kompletten.sok az apró kis föld."
Te írtad.....
Válasz Bendáv #16454. hozzászólásáraEzt én nem mondtam.
Válasz Zolicsizi #16450. hozzászólásáraA T miért vágott annyit mint a másik 3 együtt ?
Válasz GREVEN #16452. hozzászólásáraNe legyen igazam,de nem fogod erősebbnek érezni.
Válasz 2266 #16451. hozzászólásáraNem tudom mire gondolsz pontosan, de valahogy úgy éreztem, hogy a plusz 70 ló nem viszi sokkal bátrabban az 5 kést mint kellene a fergához képest. Bátrabban vitte, de nem annyival mint gondoltam.