Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az fix felni - nem állítható a nyomtáv - így valószínűleg nem KITE-s gép. Bár kizárni így nem tudom, mert hoztam be egy pár ilyet is egyedi igényre, vagy amikor géphiány volt, és Euróbából szedegettem össze a gépeket egyesével. Továbbá az eladó sok gépet vett a KITÉtől az én időmben.
a 6530 az hathengeres, a nagy tengelytávval. Később volt olyan, hogy 6534, ami 4 hengeres volt a nagy tengelytávval, ugyanolyan teljesítménnyel, de (állítólag) 6%-al alacsonyabb fogyasztással.
És ha már szóba jött, kb ugyanilyen teljesítményű a 6430 is, ami 4henger, rövid tengelytáv, de már a hathengeresek váltója/lehajtása van benne.
Helló! Ha nem baj leírnám amit tudok róla.Igen az egy 2014-es modell,kisebb újításokkal: új fejlesztésü kartámla a monitorral együtt,hűtő az ülés mellett,(ami kellően nagy)erősített véglehajtások amik lehetővé tették a nagyobb kerék átmérőt,fülke rugózás(eddig a 8-ezres szériánál nem volt) és led fényszórók. Ami nem tetszett az,hogy a légtartályt kirakták hátul a kerék járatba a féltengelyre mint az MF-nek és a Fendt-nek.
aha
1300 1500 között mik a konkrét különbségek ?
Ezen a 320on jóval magasabb hátsó kerék volt és igy is még nagyobb hely volt a sárvédő alatt......
Úgyhogy rájöhettek h. növelni kéne még az átmérőbefogadási képességet....
Azt teszel rá amit akarsz, van vagy 3 féle hárompont hozzá (Cat3-4N-4), meg a hátsó tengely is lehet 110mm-es meg 120-as is, az első merev híd is lehet 1300-as meg 1500-as is. Én anno a 4N-es függesztést, 120-as hátsó tengelyt, és 1500-as első hidat tettem alá, mert a 4N-nel fel tudod venni a CAT3-as munkagépeket (ha befér a horog), meg az 1300-as első hidat nem lehet ikerkerekezni.
(elvetemülteknek az USA-ban létezik még Scraper kivitel is: ez full fapad, de erősített vázú, kifejezetten építkezésekre, talajgyalu elé)
Hagyd a francba má a számokat ha nem megy egyszerüen no......
Inkább a 8 R esre vlm választ
Volt kinn 1 320 as ami emberesebb volt mint a mellette álló 335
Vaskosabb eleje ,34es kerekek...... komolyabb hidraulika karok.......mittomén, többit nem néztük mi még, ezt a fajtát nem is látni földeken nagyon....
Apropó korrigálnék, szóval a teljesítmény 6690R esetében:
190 LE - névleges teljesítmény szántóföldi üzemmódban
220 LE - névleges teljesítmény IPM (szállítás/TLT) üzemmódban
209 LE - Max. telj. szántóföldiben
228 LE - Max. telj. IPM-mel
Minden a 97/68EC szabvány szerint, ami kb. a régi ISO-nak felel meg.
Apropó, valaki régebben kérdezte, hogy miért csak 170 lovat ad le TLT-n pl. ez a gép is. A válasz roppant egyszerű: ennyit bír ki a 35mm-es (1-3/8") kardáncsonk, efölött egyszerűen letörik (7530 tulajok, szevasztok :-) nagyobb teljesítményhez a 44 mm-es (1-3/4") kell, de az meg macerás a kisebb gépekkel.
Pontosítanék a '00 volt az első generáció abban a számozási rendben.
Tehát régebben volt olyan, hogy 6420 SE, ez ezt jelentette
6: család
4: az ötödik teljesítménylépcső (ugye volt 6020 is)
20: harmadik generáció (00-10-20-30 volt)
SE: Kiviteli szint, csak fapados kivitel van külön jelölve (később Standard)
Most, 6190R:
190: névleges (alap) teljesítmény (ISO)
R: kiviteli szint, ez konkrétan Prémium.
A kiviteli szint lehet, emelkedő sorrendben:
E: fejlődő piacokra készülő, szinte teljesen mechanikus gép (kínai, indiai, dél-amerikai)
G: Mediterrán kivitel, már némi kényelem/automatika beleférhet, de alapvetően még mindig mechanikus
GF, GV, GH, GL: speciális kivitelek, rendre: keskeny (1,5m), nagyon keskeny (1,2m), nagy hasmagasságú (80cm), alacsony kivitel
M: az korábban SE, majd Standard kivitel utódja
R: Prémium kivitel
RC/MC: "Compact" (kisebb tengelytávú) kivitel
Válasz #13462. hozzászólásra
Arra gondoltam,ha az úton -útfélen találkozik az ember velük ,és rápillant megtudja ,hogy mennyi paci dolgozik benne.De nem olyan egyszerű megtudni. Ez számomra furcsa a Világ 1-ik legjobb gépétől,hogy nem jelzik "kézen foghatóan".
Az új 6 osoknál általában 6+190 (6190R) 190 lovas ha jol tudom.
A régebbieknél is kikövetkeztethető, de azoknál 6 -9-20 az a 6 os széria 9-es a legnagyobb (160le körül) a 20 pedig a 6900 hoz képest a 2 ik újított változat a 30 a 3. a 10 az első
Remélem nem írtam hülyeséget de én valahogy így tudom
Ezeket nem ellenőrzi senki???
Már nagyon off lenne, ezért nem részletezem, de az Isuzunál is volt ilyen bürokrata elbaxás, és aki elcseszte, az verte a vasat, de egy másik irodában egy értelmesebb gyorsan helyre hozta.
Érdekes, hogy errefelé is látni kombájnt zölddel, pirossal meg feketével(!!!) is...
Az, hogy hiába gépkönyv meg kezelési meg minden ottvan, és feketén fehéren színesen, hogy gabona kombájn, ami ugye szezonális gép önjáró betakarító szerkezet, nem lehet. Csak akkor, ha a közlekedés felügyelet azt mondja rá, hogy igen ez egy kombájn, vagyis önjáró betakarító gép.
Mondták, hogy vigyem be. Mondom erre hogyan??? 4,25méter széles talajon ezzel én miskolcra hogy menjek be???
Aztán nagy nehezen kapcsolatok meg lóvé segítságável járt erre vizsgabiztos vaahol környéken vizsgáztatni és megcsinálták a műszaki adatlapot(amit csak lehet mindent elírva benne....) Aztán volt valami ellentmondás az adatlapon, mert zöld rendszámra lett igényelve, viszont valami kód rávezetése végett piros rendszámot kaphat csak, ezt mondták az okmányirodában, és ez másodszorra sikerült talán ezek után is. Közben rendszám nélkül dolgoztam az alföldön, meg eleve úgy kellett levonúlnom 155km-et....
Végül már ott jártunk, hogy mindegy mit kap csak adjonak már egy nyavajás rendszámot, mert biztosítás megvolt kötve rá, műszaki adatlap megvolt, gépkönyv kezelési szerint is ez egy kombájn és tényleg az, nem grnd cherookee-ra vagy Samurai-ra kellett volna a tábla, hanem egy kombájnra!!!
és végül pirosat kapott...
Amivel jól jöttem ki vele, hogy azt a legkisebb alakút adták,szinte mint egy motorkerékpár rendszám olyan kicsi és ez teccik.
A nagytrakira meg adtak egy zemélyautós lapos széleset, illetve hátra a lehető legnagyobbat, amikor oda is személyautós csík rendszám tartó hely van, de legalább egy kisalakút írtak volna a papírra, ennek helyet sem lehet találni rajta...
25046 hozzászólás
Válasz #13499. hozzászólásra
Mind a két verzió érdekelne. Ha használt csak kitűnő állapotú jöhet szóba!
Válasz #13496. hozzászólásra
Használt vagy új?
Válasz #13497. hozzászólásra
Az akkor se fix.
Válasz #13495. hozzászólásra
10 évig ez volt a munkám. Szerinted?
Sziasztok. 6150R-es trakira keresek ikerfelnit. Most szinplán 520/85 R38 van rajta. Ha tudtok írjatok!
Válasz #13493. hozzászólásra
az nem fix felni,nézd meg jobban
Kérdésem a következő lenne R42 felnire amelyik 8 szórósan lehet variálni lehet e kerék súlyt pakolni ?
Válasz #13491. hozzászólásra
Az fix felni - nem állítható a nyomtáv - így valószínűleg nem KITE-s gép. Bár kizárni így nem tudom, mert hoztam be egy pár ilyet is egyedi igényre, vagy amikor géphiány volt, és Euróbából szedegettem össze a gépeket egyesével. Továbbá az eladó sok gépet vett a KITÉtől az én időmben.
Válasz #13486. hozzászólásra
Ja,olyan van az ösmerösömnek 6534,az a 4 hengeres.
Válasz #13488. hozzászólásra
Köszönet.
Szóval akkor a 6530 asnak mindene u az mint a 6630 csak pár lóval kevesebb.
ez kités gép? ,a felnije állítható?
Válasz #13487. hozzászólásra
A 6530 nem egy népszerű típus, én nem is készleteztem belőle. Nem keresték.
Válasz #13487. hozzászólásra
40.e euro egy 7 e órás gépért nagyon sok. De ha azt vesszük,hogy egy 6125 R 90 körül van
Válasz #13481. hozzászólásra
a 6530 az hathengeres, a nagy tengelytávval. Később volt olyan, hogy 6534, ami 4 hengeres volt a nagy tengelytávval, ugyanolyan teljesítménnyel, de (állítólag) 6%-al alacsonyabb fogyasztással.
És ha már szóba jött, kb ugyanilyen teljesítményű a 6430 is, ami 4henger, rövid tengelytáv, de már a hathengeresek váltója/lehajtása van benne.
Válasz #13485. hozzászólásra
aha valóba
pedig tisztára abba voltam h. 6530 nuku
vagycsak idefele vidékre nem akarták nyomatni azé nem lehetett látni
Válasz #13483. hozzászólásra
Ne stoppolj mer 6534 van
Válasz #13482. hozzászólásra
Nem csak volt hanem van is [link1] csak azt nem tudom,hogy u az a váltó véglehajtás stb van e benne mint a 66 ban
Nem csak volt hanem van is ... csak azt nem tudom,hogy u az a váltó véglehajtás stb van e benne mint a 66 ban
Válasz #13481. hozzászólásra
olyan nem vót
6520 volt
6osba van 4es motor 6434 vagymi
KORZO vagy aki tudja
A 6530 as az 6 hengeres motor a négy hengeresek kasztnijában ?
Válasz #13477. hozzászólásra
Válasz #13478. hozzászólásra
Üdv.
John deere fűnyíró traktornál az STX 38 vagy a 185 hydrós a jobb???
Főnök ez a tábla 2 tonnával adott kevesebbet!
Válasz #13474. hozzászólásra
Az ott be van süritve tényleg
Válasz #13474. hozzászólásra
Van még egy új váltó opció is,e-23 a neve,powershift 23 sebességgel.
Válasz #13469. hozzászólásra
Helló! Ha nem baj leírnám amit tudok róla.Igen az egy 2014-es modell,kisebb újításokkal: új fejlesztésü kartámla a monitorral együtt,hűtő az ülés mellett,(ami kellően nagy)erősített véglehajtások amik lehetővé tették a nagyobb kerék átmérőt,fülke rugózás(eddig a 8-ezres szériánál nem volt) és led fényszórók. Ami nem tetszett az,hogy a légtartályt kirakták hátul a kerék járatba a féltengelyre mint az MF-nek és a Fendt-nek.
Válasz #13470. hozzászólásra
Melóval keresett pénzt nem szabad még jdre se költeni.....
Csak ha beáramlik a töménytelen nyereség akkor, és el köll költeni....
Válasz #13471. hozzászólásra
aha
1300 1500 között mik a konkrét különbségek ?
Ezen a 320on jóval magasabb hátsó kerék volt és igy is még nagyobb hely volt a sárvédő alatt......
Úgyhogy rájöhettek h. növelni kéne még az átmérőbefogadási képességet....
Válasz #13467. hozzászólásra
Azt teszel rá amit akarsz, van vagy 3 féle hárompont hozzá (Cat3-4N-4), meg a hátsó tengely is lehet 110mm-es meg 120-as is, az első merev híd is lehet 1300-as meg 1500-as is. Én anno a 4N-es függesztést, 120-as hátsó tengelyt, és 1500-as első hidat tettem alá, mert a 4N-nel fel tudod venni a CAT3-as munkagépeket (ha befér a horog), meg az 1300-as első hidat nem lehet ikerkerekezni.
(elvetemülteknek az USA-ban létezik még Scraper kivitel is: ez full fapad, de erősített vázú, kifejezetten építkezésekre, talajgyalu elé)
Válasz #13469. hozzászólásra
Sokat vagy hasonló topikban becseréled a pirosat?
no má látom ez 14es modell hm hm
Válasz #13456. hozzászólásra
Hát az csak 110en pár 1000 eu
Hol a gond?
Pláne ha a full rtks
Nem ér sokat a vánkosos pized hiába hiszed mindig mondjuk
Válasz #13466. hozzászólásra
Hagyd a francba má a számokat ha nem megy egyszerüen no......
Inkább a 8 R esre vlm választ
Volt kinn 1 320 as ami emberesebb volt mint a mellette álló 335
Vaskosabb eleje ,34es kerekek...... komolyabb hidraulika karok.......mittomén, többit nem néztük mi még, ezt a fajtát nem is látni földeken nagyon....
Válasz #13465. hozzászólásra
(természetesen 6190R-re gondoltam)
Válasz #13464. hozzászólásra
Apropó korrigálnék, szóval a teljesítmény 6690R esetében:
190 LE - névleges teljesítmény szántóföldi üzemmódban
220 LE - névleges teljesítmény IPM (szállítás/TLT) üzemmódban
209 LE - Max. telj. szántóföldiben
228 LE - Max. telj. IPM-mel
Minden a 97/68EC szabvány szerint, ami kb. a régi ISO-nak felel meg.
Apropó, valaki régebben kérdezte, hogy miért csak 170 lovat ad le TLT-n pl. ez a gép is. A válasz roppant egyszerű: ennyit bír ki a 35mm-es (1-3/8") kardáncsonk, efölött egyszerűen letörik (7530 tulajok, szevasztok :-) nagyobb teljesítményhez a 44 mm-es (1-3/4") kell, de az meg macerás a kisebb gépekkel.
Válasz #13460. hozzászólásra
Pontosítanék a '00 volt az első generáció abban a számozási rendben.
Tehát régebben volt olyan, hogy 6420 SE, ez ezt jelentette
4: az ötödik teljesítménylépcső (ugye volt 6020 is)
20: harmadik generáció (00-10-20-30 volt)
SE: Kiviteli szint, csak fapados kivitel van külön jelölve (később Standard)
Most, 6190R:
190: névleges (alap) teljesítmény (ISO)
R: kiviteli szint, ez konkrétan Prémium.
A kiviteli szint lehet, emelkedő sorrendben:
E: fejlődő piacokra készülő, szinte teljesen mechanikus gép (kínai, indiai, dél-amerikai)
G: Mediterrán kivitel, már némi kényelem/automatika beleférhet, de alapvetően még mindig mechanikus
GF, GV, GH, GL: speciális kivitelek, rendre: keskeny (1,5m), nagyon keskeny (1,2m), nagy hasmagasságú (80cm), alacsony kivitel
M: az korábban SE, majd Standard kivitel utódja
R: Prémium kivitel
RC/MC: "Compact" (kisebb tengelytávú) kivitel
Válasz #13462. hozzászólásra
Arra gondoltam,ha az úton -útfélen találkozik az ember velük ,és rápillant megtudja ,hogy mennyi paci dolgozik benne.De nem olyan egyszerű megtudni. Ez számomra furcsa a Világ 1-ik legjobb gépétől,hogy nem jelzik "kézen foghatóan".
Válasz #13461. hozzászólásra:
De beírod a tractordata.com-ra és ott leolvashatod az adatait
Válasz #13460. hozzászólásra
Köszi.
Az új 6 osoknál általában 6+190 (6190R) 190 lovas ha jol tudom.
A régebbieknél is kikövetkeztethető, de azoknál 6 -9-20 az a 6 os széria 9-es a legnagyobb (160le körül) a 20 pedig a 6900 hoz képest a 2 ik újított változat a 30 a 3. a 10 az első
Remélem nem írtam hülyeséget de én valahogy így tudom
Üdv.A John Deer traktoroknál mit jelképez a tipus szám pl:6100. Ezeknél a gépeknél nem utal a le-re ?
6170m kite-nél 100.000től indúlt.
odisys 83.000re mondta jól felszerelve:900kg orrsúly,540-650-es gumizás,4 kör hidraulikakivezetés,rugózott hid.
Szántsunk inkább ezzel
Válasz #13455. hozzászólásra
Ja, JD 6190, 35 milkacsocsi nettó kite!!!
Vlm jds árakat megjegyzett vlk?
Feco! kicsit visszább kérdeztem a trakikról!
Írj már pár sort! köszi
Válasz #13452. hozzászólásra
Ezeket nem ellenőrzi senki???
Már nagyon off lenne, ezért nem részletezem, de az Isuzunál is volt ilyen bürokrata elbaxás, és aki elcseszte, az verte a vasat, de egy másik irodában egy értelmesebb gyorsan helyre hozta.
Érdekes, hogy errefelé is látni kombájnt zölddel, pirossal meg feketével(!!!) is...
Válasz #13451. hozzászólásra
Az, hogy hiába gépkönyv meg kezelési meg minden ottvan, és feketén fehéren színesen, hogy gabona kombájn, ami ugye szezonális gép önjáró betakarító szerkezet, nem lehet. Csak akkor, ha a közlekedés felügyelet azt mondja rá, hogy igen ez egy kombájn, vagyis önjáró betakarító gép.
Mondták, hogy vigyem be. Mondom erre hogyan??? 4,25méter széles talajon ezzel én miskolcra hogy menjek be???
Aztán nagy nehezen kapcsolatok meg lóvé segítságável járt erre vizsgabiztos vaahol környéken vizsgáztatni és megcsinálták a műszaki adatlapot(amit csak lehet mindent elírva benne....) Aztán volt valami ellentmondás az adatlapon, mert zöld rendszámra lett igényelve, viszont valami kód rávezetése végett piros rendszámot kaphat csak, ezt mondták az okmányirodában, és ez másodszorra sikerült talán ezek után is. Közben rendszám nélkül dolgoztam az alföldön, meg eleve úgy kellett levonúlnom 155km-et....
Végül már ott jártunk, hogy mindegy mit kap csak adjonak már egy nyavajás rendszámot, mert biztosítás megvolt kötve rá, műszaki adatlap megvolt, gépkönyv kezelési szerint is ez egy kombájn és tényleg az, nem grnd cherookee-ra vagy Samurai-ra kellett volna a tábla, hanem egy kombájnra!!!
és végül pirosat kapott...
Amivel jól jöttem ki vele, hogy azt a legkisebb alakút adták,szinte mint egy motorkerékpár rendszám olyan kicsi és ez teccik.
A nagytrakira meg adtak egy zemélyautós lapos széleset, illetve hátra a lehető legnagyobbat, amikor oda is személyautós csík rendszám tartó hely van, de legalább egy kisalakút írtak volna a papírra, ennek helyet sem lehet találni rajta...
Válasz #13446. hozzászólásra
Mi volt az indok, hogy nem kaphat zöldet?