Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mondjuk én 6okmányirodában akartam zöld rendszámot igényelni KOMBÁJNRA ami jogszabály szerint is a leg "zöldrendszámosabb" gépek egyike lenne és a kezelési gépkönyv alapján kikellene adniuk rá.
Errefel kapcsolatok árán és kuuva nehezen tudtam rendszámot kapni a kombájnra, rendszám nélkül vonultam le az alfödre is mert hetek alatt nem oldódott meg a történet....a végén pedig pirosat kapott...
Ami jó is, csak ha kombájnra nem kaptam zöldet errefelé trakira esélytelen a gondolat is
Miért nem jó neked a piros???
Az a leg egyszerűbb oszt jónapot. Az Xtra is piros lett, van vagy 4500Ft a biztosítása évente 5évente meg elgurul vizsgára.
Zöld rendszámmal sem mehetsz 25-nél gyorsabban, előnye, hogy passzol a trakid színéhez hehe
És nem láttál még JD4730-as permetezőt piros/zöld rendszámmal? Közben meg simán viszi az ötvenet...
Mondjuk hallottam olyanról, akit megbüntettek vele gyorshajtásért.
Azt az oldalt is kérték ahol a sebességre utaló adatok voltak.Csak van olyan hely(gondolom)ahol sarkosak és van olyan ahol rugalmasak.Nem dzsipóra adta.
Az igaz, de ki mondja meg, hogy mi az hogy traktor? Nem utolsó sorban nincs is ilyen kategória...
Általában ez így történt:
- Ha van rajta vonófej+légfék akkor mezőgazdasági vontató - fekete
- Ha nincs rajta vonófej+légfék, akkor önjáró eszközhordozó - zöld
Ezeken kívül esetleg lassú jármű - piros, de ott meg egyéb kritériumok vannak.
Jobb ötletem nem lévén, ha nem találsz sehol infót, megpróbálhatod őt felhívni: http://geptar.hu/
Saját kezével újítgatja fel a gépeket, talán tud segíteni, jó fazon!
Egy ilyenje van (a Buldog mellett):
Udv!Mindenkinek! Tanacsot szeretnek kerni John Deere 710 Lanz traktor hengerfej csavarjainak meghuzasi sorrendjerol-nyomatekarol illetve szelephezagrol.S.O.S. Elore is nagyon koszonom!
Az igazat.Kértek még a kezelésiből egy olyan képet is amin a traktor van.
Mondtam hogy nincs légfék és csak talaj munkára használom.Semmit nem
kellett trükközni.
Jd 8200-hoz keresnčk kezelési útmutatót vagy valami irományt. Okmány irodába kellene rendszám intézéshez.Menteni voltunk kabán és egy buzgómocsing rendőr úr feljelentett a rendszám hiánya miatt.
Továbbra is nyomoznék a GMX 496 rendszámú 6910 útán.
KEMEX-2000 Kft Darány, Árpád u. 5. vásárolta 2001 ben a Kitétől, majd 4 év környékén beszámították valami IH ba innentől nincsen nyoma.
Válasz #13410. hozzászólásra
Majd megnézem a konyvben de gondolom ha van rá lámpa izzitás jelel mint az autokban akkor ha bekapcsol akkor kelene világitani addig amedig izzit.
Gyújtás ráad,kulcsot benyom. Akkor ha kattan egyet,akkor neked kell izzítani. Welszámolsz 15-ig és indítasz. 30-at nem ismerem,de a régebbieknél így kell. Az indulás pillanatában,mikor a kulcsot visszaengeded,akkor minden lámpa felvillan mindíg. De a könyv a hidegindítás címszó alatt taglalja hogyan kell.
Nem tudja valaki , hogy a izzito mikortol mukodik? (6830pr) Mert kint -10 volt igaz garázsba áll de gondoltam hogy fog izzitani de semmi poc rof indult ha ráforditom a kulcsot akkor kivilágit minden az izzito lámpája is de elalszik , szoval majd o tudja mikor kell? Eddig volt amikor -15 is volt ,nem az éven ,de gond nélkul indul izzitás nélkul ,szoval csak kiváncsiságbol kérdem.
Köszi... a kuplungot mind nyomom, de nem reagál, nem lehet bekapcsolni, csak recsegő hangokat ad ki, ha viszont. pl. megforgatom a kardántengelyt egy kis mértékben, akkor simán kapcsol... Csak az a baj, hogy pl. körkaszánál nem tudom megforgatni, mint pl. a rendsodrónál... így aztán először bekapcsolom és úgy indítom a motort, de ez nem jó megoldás, mert hosszú távon tönkreteszem az önindítót...
Akkor azt mondja, hogy biztos a kuplungon át kell kapcsolni... lehet, hogy kopott valami vagy pedig........
Nem volt még pont ilyen tipusú traktorom de sok veterán gépem volt már. Kuplung benyomva, és a karokat jobb vagy bal oldalt alul addig álligatod amíg kiengedett kuplungnál egyszer majd elindul a TLT persze ha belül nincs hiba a gépbe
Üdv mindenkinek.... Van valaki, aki jobban ismeri a régebben gyártott JD 1020-as Diesel traktort.. vagy kitől, honnan tudnék tanácsot kérni.. egész pontosan a TLT vagy PTO... meghajtással, bekapcsolással vannak gondjaim....
Kérlek, segítsetek, ha tudtok.... lehet angol nyelvű oldal is, bármi......
25046 hozzászólás
8Reseknél van hd erősitett verzió?
Válasz #13448. hozzászólásra
Az most is van rajta ami cserés,nekem még a francia rendszám van rajta,lehet ez se kap zöldet...
5évente kilehet bírni legalább teszel egykét izzót ideoda ami közben kiég
Válasz #13446. hozzászólásra
Akkor vinni kell vizsgára...
Válasz #13431. hozzászólásra
Mondjuk én 6okmányirodában akartam zöld rendszámot igényelni KOMBÁJNRA ami jogszabály szerint is a leg "zöldrendszámosabb" gépek egyike lenne és a kezelési gépkönyv alapján kikellene adniuk rá.
Errefel kapcsolatok árán és kuuva nehezen tudtam rendszámot kapni a kombájnra, rendszám nélkül vonultam le az alfödre is mert hetek alatt nem oldódott meg a történet....a végén pedig pirosat kapott...
Ami jó is, csak ha kombájnra nem kaptam zöldet errefelé trakira esélytelen a gondolat is
Válasz #13428. hozzászólásra
Miért nem jó neked a piros???
Az a leg egyszerűbb oszt jónapot. Az Xtra is piros lett, van vagy 4500Ft a biztosítása évente 5évente meg elgurul vizsgára.
Zöld rendszámmal sem mehetsz 25-nél gyorsabban, előnye, hogy passzol a trakid színéhez hehe
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy dolgoztatok-e, vagy van-e 9000-res pl.: 9410R típusú traktorja valakinek?
Nekünk most jött egy 9410R-es.
Eléggé nagy majd kiderül hogy megy.
Válasz #13440. hozzászólásra
És nem láttál még JD4730-as permetezőt piros/zöld rendszámmal? Közben meg simán viszi az ötvenet...
Mondjuk hallottam olyanról, akit megbüntettek vele gyorshajtásért.
Válasz #13440. hozzászólásra
Azt az oldalt is kérték ahol a sebességre utaló adatok voltak.Csak van olyan hely(gondolom)ahol sarkosak és van olyan ahol rugalmasak.Nem dzsipóra adta.
Válasz #13437. hozzászólásra
Adásvételi,biztosítás,kb 10 lap a kezelésiből.ennyi.
Válasz #13438. hozzászólásra
Na de van a 25km-es korlát(egyeseknek)
Válasz #13438. hozzászólásra
ahonnan a trakit vettem,ott zöld volt rajta és én is azt szeretnék........
Válasz #13432. hozzászólásra
Az igaz, de ki mondja meg, hogy mi az hogy traktor? Nem utolsó sorban nincs is ilyen kategória...
Általában ez így történt:
- Ha van rajta vonófej+légfék akkor mezőgazdasági vontató - fekete
- Ha nincs rajta vonófej+légfék, akkor önjáró eszközhordozó - zöld
Ezeken kívül esetleg lassú jármű - piros, de ott meg egyéb kritériumok vannak.
Válasz #13436. hozzászólásra
csak a biztosítás kellett?
Minden elintézve várjuk a rendszámot 10-15 nap.
Válasz #13434. hozzászólásra
Jobb ötletem nem lévén, ha nem találsz sehol infót, megpróbálhatod őt felhívni:
http://geptar.hu/
Saját kezével újítgatja fel a gépeket, talán tud segíteni, jó fazon!
Egy ilyenje van (a Buldog mellett):
Udv!Mindenkinek! Tanacsot szeretnek kerni John Deere 710 Lanz traktor hengerfej csavarjainak meghuzasi sorrendjerol-nyomatekarol illetve szelephezagrol.S.O.S. Elore is nagyon koszonom!
KPM-hez menj,az ad igazolást,hogy zöld rendszámra jogosult.Itt így ment.
Válasz #13431. hozzászólásra
akkor el kell mennem másik okmányirodába,mert itt ragaszkodnak a jogszabályokhoz és aszerint traktoron nem lehet zöld rendszám.
Válasz #13430. hozzászólásra
Az igazat.Kértek még a kezelésiből egy olyan képet is amin a traktor van.
Mondtam hogy nincs légfék és csak talaj munkára használom.Semmit nem
kellett trükközni.
Válasz #13429. hozzászólásra
mit mondtál nekik,hogy mire kell?
Válasz #13428. hozzászólásra
Bevittem egy pár lapot a kezelésiből (méretek)azt mondták holnap kössek
biztosítást és menyek vissza megcsinálják.Nem ellenkeztem.Holnap kiderül.
Válasz #13427. hozzászólásra
és adnak rá?
Mert mikor én kérdeztem akkor nem adtak.....
csak a piros lehetséges.
Válasz #13426. hozzászólásra
Igen!
Válasz #13425. hozzászólásra
zöldet akarsz?
Válasz #13424. hozzászólásra
Köszi ez gyors volt! Kinyomtatom és du okmány iroda.
Válasz #13423. hozzászólásra
villanylevelet néztél? Nézzél ;-)
Jd 8200-hoz keresnčk kezelési útmutatót vagy valami irományt. Okmány irodába kellene rendszám intézéshez.Menteni voltunk kabán és egy buzgómocsing rendőr úr feljelentett a rendszám hiánya miatt.
Továbbra is nyomoznék a GMX 496 rendszámú 6910 útán.
KEMEX-2000 Kft Darány, Árpád u. 5. vásárolta 2001 ben a Kitétől, majd 4 év környékén beszámították valami IH ba innentől nincsen nyoma.
Valakinek nincs valami infója róla?
7600 JD-hez szerelési útmutatót tud e valaki esetleg....Kezelésim van németül,magyarul.
Válasz #13419. hozzászólásra
köszönöm megvan, lementettem!
Válasz #13418. hozzászólásra
ment.
Válasz #13417. hozzászólásra
Premium
Válasz #13416. hozzászólásra
Premium vagy Standard?
Válasz #13415. hozzászólásra
6930éban tudnál segiteni?
Válasz #13412. hozzászólásra
villanylevelet nézzen az úr!
Válasz #13409. hozzászólásra
A monitoron kigyullad egy pillanatra és kész az izzítás. Nekem is így van, volt a hidegbe.
A monitoron kigyullad egy pillanatra és kész az izzítás. Nekem is így van, volt a hidegbe.
Keresek JOHN DEERE 8220 traktorhoz kezelési könyvet!
Válasz #13410. hozzászólásra
Majd megnézem a konyvben de gondolom ha van rá lámpa izzitás jelel mint az autokban akkor ha bekapcsol akkor kelene világitani addig amedig izzit.
Gyújtás ráad,kulcsot benyom. Akkor ha kattan egyet,akkor neked kell izzítani. Welszámolsz 15-ig és indítasz. 30-at nem ismerem,de a régebbieknél így kell. Az indulás pillanatában,mikor a kulcsot visszaengeded,akkor minden lámpa felvillan mindíg. De a könyv a hidegindítás címszó alatt taglalja hogyan kell.
Nem tudja valaki , hogy a izzito mikortol mukodik? (6830pr) Mert kint -10 volt igaz garázsba áll de gondoltam hogy fog izzitani de semmi poc rof indult ha ráforditom a kulcsot akkor kivilágit minden az izzito lámpája is de elalszik , szoval majd o tudja mikor kell? Eddig volt amikor -15 is volt ,nem az éven ,de gond nélkul indul izzitás nélkul ,szoval csak kiváncsiságbol kérdem.
Valakinek nem ismerős a GMX-496 JD 6910 es?
Válasz #13405. hozzászólásra
Ha bekapcsolod és utána indítod akkor nyomd be a kuplungot és úgy indítózz így nem gyilkolod az önindítót
Sziasztok !
Keresek John Deere 730-, vagy hasonló szériájú kombájnhoz kezelési utasítást, adatokat ...
Köszönöm segitségeteket előre is :)
Köszi... a kuplungot mind nyomom, de nem reagál, nem lehet bekapcsolni, csak recsegő hangokat ad ki, ha viszont. pl. megforgatom a kardántengelyt egy kis mértékben, akkor simán kapcsol... Csak az a baj, hogy pl. körkaszánál nem tudom megforgatni, mint pl. a rendsodrónál... így aztán először bekapcsolom és úgy indítom a motort, de ez nem jó megoldás, mert hosszú távon tönkreteszem az önindítót...
Akkor azt mondja, hogy biztos a kuplungon át kell kapcsolni... lehet, hogy kopott valami vagy pedig........
Válasz #13403. hozzászólásra
Nem volt még pont ilyen tipusú traktorom de sok veterán gépem volt már. Kuplung benyomva, és a karokat jobb vagy bal oldalt alul addig álligatod amíg kiengedett kuplungnál egyszer majd elindul a TLT persze ha belül nincs hiba a gépbe
Üdv mindenkinek.... Van valaki, aki jobban ismeri a régebben gyártott JD 1020-as Diesel traktort.. vagy kitől, honnan tudnék tanácsot kérni.. egész pontosan a TLT vagy PTO... meghajtással, bekapcsolással vannak gondjaim....
Kérlek, segítsetek, ha tudtok.... lehet angol nyelvű oldal is, bármi......
Tisztelettel,
Benedek József-Gyula, Erdély
Válasz #13401. hozzászólásra
a motor ér benne valamit !
Válasz #13399. hozzászólásra
a korábbi axion mind jd motoros volt, az idéntől álltak át a fpt motorra.
Nekem tetszik a jd motor, van benne akarat.