Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD394.94 FtCHF438.4 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Adott a lehetőség megnézni,szívesen látok bárkit,mint írtam én csak földön használom,szállítani teherautóval kell ,nem traktorral,a legnagyobb vétek 15km fölött a traktorgumit koptatni,
Válasz #13043. hozzászólásra
Ferga az ferga,nem tehetek róla akárhogy gyilkoljuk nem kopik,nem romlik,esténként 20litert kell leengedni a tankból,mert ez nem fogyaszt hanem visszatermeli az anyagot
akkor mire alapozva mondod hogy jobb más márka hasonló lóerőséhez képest,a mienk 8500kilós 135 lovas,és csak 10,5 miska volt ujkorában,és kenterbe vert eddig minden hasonlót.6 éves 6000óra és szerelőt nem látott idáig,most cseréltem vizpumpa csapágyat mert kicsit kottyant,gumik 80%osak rajta,majd ha tied is ilyeneket produkál akkor megkövetlek,de addig fosnak tartom a jd-t
azé van a fórum
olyan jó év nem lett hogy 6r legyen(támogatás még semmiről nem jött,marhát még nem fizették ki amit elvittek), majd egyszer de akkor is m-est.
Válasz #13001. hozzászólásra
Nálunk is ugyan ez volt a szitu, csak nem ilyen végeredménnyel.Mi is megfuttattuk az ody-t és a kitét vagy 2-3 körön keresztül,és végül az ody tudta olcsóbban hozni a 6330 Pr-t (4!) milkacsokival.Eltelt 2 év és jön tőlük a következő.
irigyek meg okosok,mert ők jobban tudják,meg hallották,meg a szomszéd,ja üljön le tárgyalni és meglátja,egy 150lovas gépen többet akar alkudni mint az árrés,a obetüs,meg a használtat adja ujként az 5000órást meg 3-400órásként,csak a kerekekre kell ránézni,20-30%-os gumik a párszáz órás traktorokon
Ja a majdnem 6 tonnás súlyával,ne röhögtess ,lehet hogy egy mtz után valami de egy papírtraki a többiohez képest,érdekes a többiek bevalják hogy szar,a szerelőknek bérlete van hozzá
úgy ahogy mondod ezkőzöket régebben a odytöl vettem eke tárcsa meg most a kertészeti pályázatot is ott vásárolom le és nah nem tud vmi jó árral ki drukkolni
Az egyik barŕtom az Odytol vette a 360le 8... R akarhanyas Jd -t A kite nem tudott kiŕllni jo ĺrral,kb 2hčt alatt itt volt,mŕr lazitozik. A több honapos merkur idöket idčzö vŕrakoztatŕs miatt buktak egy 65m üzletet. Pedig a kitetöl vettek 2kombŕjnt+5jd+gčpeket. A tarifa diktŕl nem a hüsčg...
Én is igy lŕtom.+Nagy hülye buci kopott gumival, amin mčg felnit is cserčlni kčne. Felgumizni+1gčp ŕra. +1 ekefejet betapos maga utŕn. A hollandoknŕl az ilyen ŕltalĺban higtrĺgyainjektŕlot húz. Angolokmŕl az olajfčk kilöve+alakitgasd ,a nčmet drŕga,de azok tŕn nem tekergetik+igčnyesek.
25046 hozzászólás
Válasz #13046. hozzászólásra
Adott a lehetőség megnézni,szívesen látok bárkit,mint írtam én csak földön használom,szállítani teherautóval kell ,nem traktorral,a legnagyobb vétek 15km fölött a traktorgumit koptatni,
Válasz #13043. hozzászólásra
Ferga az ferga,nem tehetek róla akárhogy gyilkoljuk nem kopik,nem romlik,esténként 20litert kell leengedni a tankból,mert ez nem fogyaszt hanem visszatermeli az anyagot
Válasz #13045. hozzászólásra
Ja a gazdája meg Andersen...
Válasz #13041. hozzászólásra
kopásálló gumik vannak a "csoda" traktoron!
Válasz #13042. hozzászólásra
Nagyon jó volna !!!!! Köszönöm !!!
Válasz #13041. hozzászólásra
Enyhe túlzás lehet,nekem a fergán 3000ó-nál,már az eleje 50% alatti
Válasz #13039. hozzászólásra
Kezelési kéne? Ha kell, holnap átküldöm (letöltheted).
Válasz #13040. hozzászólásra
6000 óra 80%-os gumik?Még az eredeti?
Válasz #13018. hozzászólásra
akkor mire alapozva mondod hogy jobb más márka hasonló lóerőséhez képest,a mienk 8500kilós 135 lovas,és csak 10,5 miska volt ujkorában,és kenterbe vert eddig minden hasonlót.6 éves 6000óra és szerelőt nem látott idáig,most cseréltem vizpumpa csapágyat mert kicsit kottyant,gumik 80%osak rajta,majd ha tied is ilyeneket produkál akkor megkövetlek,de addig fosnak tartom a jd-t
Válasz #13034. hozzászólásra
Hol tudtad beszerezni a Magyar-nyelvű katalógust? Mert nekem is szükségem volna rá !!!!
Válasz #13037. hozzászólásra
Jók is az M esek
Mónika Marika Matild........ hogy a többit ne is sorolgatya.........
Válasz #13033. hozzászólásra
azé van a fórum
olyan jó év nem lett hogy 6r legyen(támogatás még semmiről nem jött,marhát még nem fizették ki amit elvittek), majd egyszer de akkor is m-est.
Válasz #13035. hozzászólásra
És gépkönyv vagy hasonló??
Válasz #13031. hozzászólásra
A menüjét átállítottam Magyarra, csak a figyelmeztetéseket Angolul írja k.i
Válasz #13032. hozzászólásra
az enyém hazai mégis angol de van magyar kezelési útmutató
Válasz #13029. hozzászólásra
Annyit kérdezel itten ezekrül má......
Ennyi idő alatt 1eurós órabérbe összecsákányoztál volna 1 6Resrevalót má.......
Válasz #13030. hozzászólásra
egész jó ár, állapota milyen , üó?
Válasz #13030. hozzászólásra
Bocs de Akkor miért csodálkozol hogy nem magyarul van??
Válasz #13029. hozzászólásra
Anglia 30E Font
Válasz #13028. hozzászólásra
honnan vetted a gépet , milyen árban?
Válasz #13026. hozzászólásra
Köszönöm a válaszod !De a monitoron angolul figyelmeztet és nem tudtam, hogy mi is lehet a gond.
Válasz #13025. hozzászólásra
köszi a választ!
kevesebbre számitottam.
Válasz #13023. hozzászólásra
a sárga figyelmeztető : kevés üzemanyag, kézifék ,levegő kevés ha prémium olvasd ki a képernyőn
Válasz #13024. hozzászólásra
orrsúly nélkül
Válasz #13022. hozzászólásra
mennyi orrsúllyal?
Sziasztok Én most vettem egy John Deere 6830 P-ot és a műszerfal közepén néha kivillan a sárga felkiáltójel. Mit jelent ?
Ha tudjátok segítsetek !!!
Válasz #13020. hozzászólásra
68 mázsa
Válasz #13020. hozzászólásra
Azonos felszereltség és súlyozás mellett kb. fél tonnával kevesebb.
Válasz #13017. hozzászólásra
a 6930 milyen súlyban van ?
Válasz #12976. hozzászólásra
örüné te ha lenne neked egy ilyen6r-es traki.....
Válasz #13014. hozzászólásra
8100 kg tankolva.
Nálunk is ugyan ez volt a szitu, csak nem ilyen végeredménnyel.Mi is megfuttattuk az ody-t és a kitét vagy 2-3 körön keresztül,és végül az ody tudta olcsóbban hozni a 6330 Pr-t (4!) milkacsokival.Eltelt 2 év és jön tőlük a következő.
Válasz #13015. hozzászólásra
Mert csak az MTZ, meg a használt! Ezt már (itt) megtanulhattad volna!
Ha nincs pénz az újra, majd akkor megmagyarázzuk, hogy az hülyeség...
Gergő, gratulálok az új géphez!
Válasz #12995. hozzászólásra
irigyek meg okosok,mert ők jobban tudják,meg hallották,meg a szomszéd,ja üljön le tárgyalni és meglátja,egy 150lovas gépen többet akar alkudni mint az árrés,a obetüs,meg a használtat adja ujként az 5000órást meg 3-400órásként,csak a kerekekre kell ránézni,20-30%-os gumik a párszáz órás traktorokon
Válasz #12988. hozzászólásra
Ja a majdnem 6 tonnás súlyával,ne röhögtess ,lehet hogy egy mtz után valami de egy papírtraki a többiohez képest,érdekes a többiek bevalják hogy szar,a szerelőknek bérlete van hozzá
Válasz #13010. hozzászólásra
Válasz #12999. hozzászólásra
Az Arionoktól kezdődően ugyanaz a motor.
Válasz #13009. hozzászólásra
Noh... mesélj
Válasz #13008. hozzászólásra
Szerintem már fél órája ül tűkön De marha jó ám neki, hogy ilyen apróságok ilyen örömet okoznak neki
Válasz #13006. hozzászólásra
mint mindig érted
loffaxt
má van más figyelnivalóm háhá
Válasz #13006. hozzászólásra
Pont ez jutott eszembe nekem is,meddig kellett görcsölnie?!
Válasz #13005. hozzászólásra
úgy ahogy mondod ezkőzöket régebben a odytöl vettem eke tárcsa meg most a kertészeti pályázatot is ott vásárolom le és nah nem tud vmi jó árral ki drukkolni
Válasz #13000. hozzászólásra
Valld be hogy a 13000-re hajtottál...
Az egyik barŕtom az Odytol vette a 360le 8... R akarhanyas Jd -t A kite nem tudott kiŕllni jo ĺrral,kb 2hčt alatt itt volt,mŕr lazitozik. A több honapos merkur idöket idčzö vŕrakoztatŕs miatt buktak egy 65m üzletet. Pedig a kitetöl vettek 2kombŕjnt+5jd+gčpeket. A tarifa diktŕl nem a hüsčg...
Válasz #12988. hozzászólásra
kitől vetted ha szabad mennyi ért ?
Válasz #12995. hozzászólásra
most mi a baj?
csak leirtam a véleményem, mert akár egy 10essel olcsóbban lehet újszerűt kapni, ezért nem feltétlen döntenék az új mellett.
Válasz #12997. hozzászólásra
Én is igy lŕtom.+Nagy hülye buci kopott gumival, amin mčg felnit is cserčlni kčne. Felgumizni+1gčp ŕra. +1 ekefejet betapos maga utŕn. A hollandoknŕl az ilyen ŕltalĺban higtrĺgyainjektŕlot húz. Angolokmŕl az olajfčk kilöve+alakitgasd ,a nčmet drŕga,de azok tŕn nem tekergetik+igčnyesek.
Válasz #12987. hozzászólásra
odys nem tudtam annyit ki csikarni vártam 2 napo és csenget a teló kite ennyiért tudnának be hozni nah jó áll az alku
Válasz #12998. hozzászólásra
Tehát ha már vagy 1 szinvonalon, magyarul szinvonalas paraszt vagy akkor Mest nem veszel a segged alá mondhatni igyis?????
Válasz #12989. hozzászólásra
De nem ugyanaz a motor. Kérdezd Korzot, de ő valami olyasmit mondott, hogy nem az a motor van a claasban, amit JD erőgépekbe szánt eredetileg.