Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
illetve, a postaköltségen lehet faragni....most a program nekem kidobta még a 12.561 Ft-ot, de ha komolyan érdekel akkor le tudom egyeztetni a pontos postaköltség összeget holnap, és minél többet faragni belőle :)
Csak anyit tudok róla hogy magyarból jött,kb 2 éve azóta van itt nálunk a vajdaságban. KSZE szekszárdi matrica van rajta.IKR nél van fent egy 7700 szerintem az volt a párja...Mi viszont eladótól vettük meg itt nálunk.Ök hozták be anno.Váltója kb 500 órát ment felújitás óta amit itt csináltak a szervizbe.Ha valaki tud róla valamit elözö életéböl szivesen megoszthatja velem.
Valakinek esetleg kezelési útmutató JD 7600,7700,7800? Magyar nyelven....Nekem van de csak németül azt meg nem értem és szeretném érteni is azt amit olvasok.
JD újított. 2 db külső fülkeszűrő helyett csak egyet használ. Így a "régebbi" traktoroknál az aktívszenes fülkeszűrőket és a költségeket is lehet csökkenteni.
Talán permetezéskor többen használják majd ezzel a megoldással az aktívszenes fülkeszűrőt.
sziasztok! szeretnék segítséget kérni 5820-as silózó tapasztalat vagy hasonló típusokról. 10 000 üzemóra soknak számít? JD-ral kapcsolatban teljesen tapasztalatlan vagyok.....
Válasz #11967. hozzászólásra
Nem dolgoztunk vele, nincs mit. Lecseréltünk minden olajat, később majd rezgésfolytót cserélünk meg szelephézag beállítás, bejön nagyon az érzés vezetés közben amit ad, szokatlan de tetszik! Tavasszal többet tudok majd.
Ez sem igaz csak itt nálunk vettek ősszel 3db-ot!
Egyébként pont valamelyik nap beszéltem az egyiknek a tulajával hogy milyenek,még most elégedettek, de nem sokat dolgozott még a gép!Fogyasztásban összehasonlították lóerőben ugyanolyan JD-ral 1 literrel kevesebbet evett ugyanott.
Sziasztok!
Ezen fórumon újnak számítok. Rendelkezem némi JD-tapasztalattal szerelés szempontjából. "Nem fontos, hogy hol dolgozom"! Ezen téma felkeltette érdeklődésemet "RAPID" klasszikus eset, JD-8130 kezdődött egy magasnyomású szivattyú cserével, egr-szelep, rengeteg valótlan hibakód, elektromos tápszivattyú, 6db injektor, teljes motor felújítás, kilyukadt dugattyú, stb és ezt mind 3ezer üzemóra alatt. Aki ismeri az árakat, akkor mennyit is takarítottunk meg valójában?
Én csak annyit szeretnék hozzá szólni
hogy a rapid egy nagy szar csak az szereltesse
be aki szánt szándékkal tönkre akarja tenni a
gép motorját itt húsz kilóméteres körzetben
3 traktort tettek tönkre persze nem a rapid miatt
john deere fend és egy hevederes challenger mind kétszáz
lóerő fölött volt egyik sem tudta végig csinálni az
őszi munkát.
ha nem erőlködik annyira lehet hogy kevesebbet eszik.Nálunk is mindíg szívták a vérem hogy a 820 kevesebbet eszik a 936 nál, de ha figyelembe vettük hogy időben ki votl a jobb, meg nem szotyit, hanem kukoricát vagy búzát vittünk, ott már elmaradoztak a fogyasztásbeli kölömbségek.Pótkocsi ugyan akkora.
És rosszabbik esetben hazavághatja az üzemanyag rendszer vezérlőjét is, mert annak a kommunikációjába szólhat bele. Szép és modern dolog a számítástechnika, de nem szereti ha csesztetik, az ördög mindig ott lakik benne
Ráadásul veszélyes......volt hogy srác 1 nap 3 szor vágódott a kormánykeréknek. 13-14km/h kombizás. Minden előjel nélkül megállt....mind ha falnak ment volna. Nem bírtam nézni mit kínlódik. Odamentem széthúztam a csatit vissza az ott lifegő gyári csatit. És ment tovább. 400 papír körül volt a cigisdoboz a gép oldalán. Nevet nem, írok ezt mindenki a saját felelőségére.
Itt a 300 lovas fergi a 6 fejes ekével magamögött nekiállt melegedni.Pont baszhatták a rapidot.Amennyivel gyorsabban tudott menni, annyit pont ki is állt hogy visszahüljön.
25046 hozzászólás
Válasz #11996. hozzászólásra
nézd, ha nálam is veszel 3-4 hordóval, és utánna is nálam vásárolnál, akkor járna a törzsvásárlói kedvezmény.
ez az ár amit írtam, ez 1 hordó árára vonatkozik, és alap ár törzsvásárlói kedvezmény nélkül.
Válasz #11996. hozzászólásra
decemberben 1000+áfáért vettem a kis hordóst, kiszállítva.
Válasz #11992. hozzászólásra
Nagyon drága! Ettől én olcsóbban veszem...
Válasz #11988. hozzászólásra
És mi van nálatok,remélem nem akartok belépni az unióba?
Válasz #11991. hozzászólásra
a molosnak holnap tudok utánanézni
az eredeti literje bruttó 1.350.-Ft
illetve, a postaköltségen lehet faragni....most a program nekem kidobta még a 12.561 Ft-ot, de ha komolyan érdekel akkor le tudom egyeztetni a pontos postaköltség összeget holnap, és minél többet faragni belőle :)
Válasz #11990. hozzászólásra
a JD Plus 50 II hordó olaj ára bruttó 282.200.-Ft
a postaköltség ára kecskemétre + 13.570.-
Válasz #11989. hozzászólásra
l/Ár mindkét esetben ?
Válasz #11989. hozzászólásra
Mond mennyi a nagy hordó JD plus 50 II motorolaj Kecskemétre szállítva?
Srácok, ti milyen kenőolajokat használtok?
Kapható nálam gyári JD olajok, de ha valaki nem ragaszkodik hozzá, van pl MOl JD Farm olajom is, mindegyik baráti áron!
Csak anyit tudok róla hogy magyarból jött,kb 2 éve azóta van itt nálunk a vajdaságban. KSZE szekszárdi matrica van rajta.IKR nél van fent egy 7700 szerintem az volt a párja...Mi viszont eladótól vettük meg itt nálunk.Ök hozták be anno.Váltója kb 500 órát ment felújitás óta amit itt csináltak a szervizbe.Ha valaki tud róla valamit elözö életéböl szivesen megoszthatja velem.
Válasz #11986. hozzászólásra
Ez nem Bács megyei...5,5 volt?
Amúgy ö lenne az.Nem mai de nekem tökéletesen megfelel.
Válasz #11984. hozzászólásra
Egészségedre!
Korzo nagyon szépen köszönöm.
Válasz #11972. hozzászólásra
Mondjuk csak 1 ody-sat tudok,de 6 éve tökéletesen üzemel.
Válasz #11981. hozzászólásra
Küldtem üzenetet!
Valakinek esetleg kezelési útmutató JD 7600,7700,7800? Magyar nyelven....Nekem van de csak németül azt meg nem értem és szeretném érteni is azt amit olvasok.
Válasz #11979. hozzászólásra
lemaradt
JD újított. 2 db külső fülkeszűrő helyett csak egyet használ. Így a "régebbi" traktoroknál az aktívszenes fülkeszűrőket és a költségeket is lehet csökkenteni.
Talán permetezéskor többen használják majd ezzel a megoldással az aktívszenes fülkeszűrőt.
sziasztok! szeretnék segítséget kérni 5820-as silózó tapasztalat vagy hasonló típusokról. 10 000 üzemóra soknak számít? JD-ral kapcsolatban teljesen tapasztalatlan vagyok.....
Válasz #11976. hozzászólásra
Bizony használtan vettük
Válasz #11973. hozzászólásra
honnan vetted a gépet hogy nincs szervize?
esetleg használtan vetted?
Válasz #11974. hozzászólásra
Hát ha nincs más választás, akkor KITE lesz...
Válasz #11973. hozzászólásra
KITE??
Sziasztok!
Baranya megyébe keresek megbízható, hozzáértő szerelőt/szervízest JD7530 Premium-hoz.
Tudtok ajánlani valakit?
Válasz #11963. hozzászólásra
Itt pedig pont ellenkezőek a tapasztalatok.
A Rapid remekül muzsikál már évek óta, és az odisys cucca okoz gondokat.
Válasz #11967. hozzászólásra
Nem dolgoztunk vele, nincs mit. Lecseréltünk minden olajat, később majd rezgésfolytót cserélünk meg szelephézag beállítás, bejön nagyon az érzés vezetés közben amit ad, szokatlan de tetszik! Tavasszal többet tudok majd.
Válasz #11968. hozzászólásra
Már úgy értettem hogy nem dolgoztak, nekem ezt mondták a kiténél egy kettő ment a dunántúlon. Akkor még ezt sem tudják :)
Válasz #11964. hozzászólásra
ezeket itt is végigcsinálták rapid nélkül is
Válasz #11966. hozzászólásra
Ez sem igaz csak itt nálunk vettek ősszel 3db-ot!
Egyébként pont valamelyik nap beszéltem az egyiknek a tulajával hogy milyenek,még most elégedettek, de nem sokat dolgozott még a gép!Fogyasztásban összehasonlították lóerőben ugyanolyan JD-ral 1 literrel kevesebbet evett ugyanott.
Gergő !
Próbáltad már a hernyót mióta megvan ?
Vélemény ?
Válasz #11965. hozzászólásra
Az ősszel 1-2 db 6Ret adott el a Kite, de szó szerint így nem sok összehasonlítás lehet...
Abban sem tud senki információt adni, hogy a 6R-es traktorok fogyasztásban jobbak mint a régiek? Valaki hasonlította mŕr ossze valamilyen kategóriát?
Sziasztok!
Ezen fórumon újnak számítok. Rendelkezem némi JD-tapasztalattal szerelés szempontjából. "Nem fontos, hogy hol dolgozom"! Ezen téma felkeltette érdeklődésemet "RAPID" klasszikus eset, JD-8130 kezdődött egy magasnyomású szivattyú cserével, egr-szelep, rengeteg valótlan hibakód, elektromos tápszivattyú, 6db injektor, teljes motor felújítás, kilyukadt dugattyú, stb és ezt mind 3ezer üzemóra alatt. Aki ismeri az árakat, akkor mennyit is takarítottunk meg valójában?
Én csak annyit szeretnék hozzá szólni
hogy a rapid egy nagy szar csak az szereltesse
be aki szánt szándékkal tönkre akarja tenni a
gép motorját itt húsz kilóméteres körzetben
3 traktort tettek tönkre persze nem a rapid miatt
john deere fend és egy hevederes challenger mind kétszáz
lóerő fölött volt egyik sem tudta végig csinálni az
őszi munkát.
Válasz #11961. hozzászólásra
ha nem erőlködik annyira lehet hogy kevesebbet eszik.Nálunk is mindíg szívták a vérem hogy a 820 kevesebbet eszik a 936 nál, de ha figyelembe vettük hogy időben ki votl a jobb, meg nem szotyit, hanem kukoricát vagy búzát vittünk, ott már elmaradoztak a fogyasztásbeli kölömbségek.Pótkocsi ugyan akkora.
Válasz #11928. hozzászólásra
4 literrel kevesebbet MUTAT?
és valójában mennyivel eszik többet?!?
Válasz #11959. hozzászólásra
Jó, bocsánat 4650 túl volt méretezve elismerem...
Válasz #11955. hozzászólásra
Túltervezve ez az évtized poénja, mondod olyannak akinél 7 szer tört féltengely csapágy...
Válasz #11951. hozzászólásra
A szelep az első majd jön a többi is, milliókért... csak várd ki...
Válasz #11950. hozzászólásra
Igen a RAPID!
Válasz #11955. hozzászólásra
Előbb vagy utóbb valamit úgyis kinyír a többlet lóerő.Kérdés hogy mikor, meg mit.
Válasz #11952. hozzászólásra
nincsennek túltervezve.a Jd igen...
Válasz #11953. hozzászólásra
És rosszabbik esetben hazavághatja az üzemanyag rendszer vezérlőjét is, mert annak a kommunikációjába szólhat bele. Szép és modern dolog a számítástechnika, de nem szereti ha csesztetik, az ördög mindig ott lakik benne
Válasz #11948. hozzászólásra
Ráadásul veszélyes......volt hogy srác 1 nap 3 szor vágódott a kormánykeréknek. 13-14km/h kombizás. Minden előjel nélkül megállt....mind ha falnak ment volna. Nem bírtam nézni mit kínlódik. Odamentem széthúztam a csatit vissza az ott lifegő gyári csatit. És ment tovább. 400 papír körül volt a cigisdoboz a gép oldalán. Nevet nem, írok ezt mindenki a saját felelőségére.
Válasz #11951. hozzászólásra
Itt a 300 lovas fergi a 6 fejes ekével magamögött nekiállt melegedni.Pont baszhatták a rapidot.Amennyivel gyorsabban tudott menni, annyit pont ki is állt hogy visszahüljön.
Nálunk semmi ilyen extra prob nem jött ki.A traki kb 5l -ert fog meg/ha ez no ba 1750Ft/ha.500 ha-nál ez 875.000.!Ez mi a 80.000. ezres szelepért????
Válasz #11948. hozzászólásra
Ez a rapid volt?
Pont ilyen okok miatt vettünk inkább magasabb lóerejű gépet.Ha cumi lenne, akkor is elhúzza a cájkot.