Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen ennyire egyszerű, rányomod a gépet és látni mit ír át és mikor. Nálunk 3 vagy 4 éve volt próbál, sípolt is azonnal valami, akkor derült ki hogy nyomástartó szelepet kellett volna cseréni hibakód alapján, cucc ki és azóta 3000 óra ment bele de még egyszer nem villant fel a kód. Vicc az egész....
De a nyomástartó szelep nem azért megy tönkre mert rossz a gázolaj hanem azért mert túl van terhelve, ugyanis a rapid annyit csinál hogy fölemeli az elvárt nyomást amit a szelep már egy idő után nem bír tartani így hibakódot fog dobni. Mi rádugtuk a laptopot és álló helyben is felemelte nyomást, mindenféle terhelés nélkül, nagy átverés az egész... erősebb lett szó se róla, milyen áron.
Testvérem autó tunningos haverja mondta,hogy náluk is meg van u.ez!kb féláron,a kamionosoknak és a mezőgazdászoknak
adják csak ilyen k..a drágán.Aki szeretne nézzen utánna sztem!Miután vettük,utána mondta,hogy milyen drágán vettük....
szecskázó spanolót kellett cserélni mert az eltörött,szelelőnek a variátor tárcsacsapágya állt be bontott volt a magfehordó csig hajtásháza, meg van még a jobb oldalán is egy hajtásház aminél körben piros sziloplaszt figyelhető meg, de anak még nem volt baja.Ja meg a ferdefelhordó csapágyazását átterveztük.Ezeken kívül
nem csak az a buzi feketedoboz nyüglődik.Kicsit megvan koppintva miközben valaki indít és semmi gond.Amíg meg nem állítjuk.De ezt csak üzemmelegen csinálja.Hiába fújtuk bármivel semmi haszna.Idén ki lesz dobva jön az új bele aztán heló.
Válasz #11926. hozzászólásra
3 jd trakinkban van!Ha leterheled okosan a gépet,megfelelő munkagéppel teljesen jó.Ha nincs leterhelve nem szoktuk mindig bekapcsolni.jd 6930-ban szállításnál 4 literrel kevesebbet mutat az óránkénti szállítás ami teljesen mérhető.
john deere 140r?és ez új? M típus mennyi lehet,kb a különbség ott csak a kabin?Mindkettőt lehet autoquad váltóval kérni?
apropó ebben milye típusú a váltó?
Eddigi legjobb ajánlat az 72500EUR, de ma vagy holnap kapok mčg egy másik ajánlatot! Szerintem nem rossz! Sőt ezzel a felszereltséggel a piac legjobb gepajanlata!
Meg bizonyén is gondolkodok egyben.Áfa visszaigényelhető,el lehet könyvelni munkagépnek,mert mintha azt mondták volna,hogy csak a Yamaha grizzly bizonyos modelljeit lehet
Látom megnézted a hirdetésem.
Egyébként nagyon jó kis gép, 2008ban vettem elektronikus kapcsolású váltóval, mint egy DirectDrive !
680ast nem vezettem de úgy tudom a 3sebességes és az inkább olyan kis tengerparti cirkálónak hívják! Ez igazi munkagép, 12q-ás utánfutót a homokdombon lazán húztam...
Szeretnék én is John Deere tulajdonos lenni, már kaptam is egy pár ajánlatot meglepően jó árral! A kinézett gép John Deere 6140R DirectDrive, TLS, teljes lámpa szett, alacsony rezgésszámú ülés, 450es hidraulika, Command Arm, végül is majd nem teljes felszereltséggel GPS nélkül!
A kérdésem az lenne, hogy valakinek van tapasztalata ilyen géppel, ilyen váltóval! Utána olvasgattam és mindenhol azt mondják, hogy ez egy csúcs váltó, teljesen mechanikus, olyan mint egy BMW M5-ös váltója!
Esetleg ha valaki próbálta, hogy fogyasztásban van e különbség a régiekkel szemben.
25046 hozzászólás
Válasz #11947. hozzászólásra
Igen ennyire egyszerű, rányomod a gépet és látni mit ír át és mikor. Nálunk 3 vagy 4 éve volt próbál, sípolt is azonnal valami, akkor derült ki hogy nyomástartó szelepet kellett volna cseréni hibakód alapján, cucc ki és azóta 3000 óra ment bele de még egyszer nem villant fel a kód. Vicc az egész....
Válasz #11946. hozzászólásra
a klasszikus 150 forintos ellenállás eladva drágán ! Durván ennyi ! Hosszabb távon egyszerűbb megvenni a gyári motyeszt.
Válasz #11939. hozzászólásra
De a nyomástartó szelep nem azért megy tönkre mert rossz a gázolaj hanem azért mert túl van terhelve, ugyanis a rapid annyit csinál hogy fölemeli az elvárt nyomást amit a szelep már egy idő után nem bír tartani így hibakódot fog dobni. Mi rádugtuk a laptopot és álló helyben is felemelte nyomást, mindenféle terhelés nélkül, nagy átverés az egész... erősebb lett szó se róla, milyen áron.
Testvérem autó tunningos haverja mondta,hogy náluk is meg van u.ez!kb féláron,a kamionosoknak és a mezőgazdászoknak
adják csak ilyen k..a drágán.Aki szeretne nézzen utánna sztem!Miután vettük,utána mondta,hogy milyen drágán vettük....
Válasz #11943. hozzászólásra
jah jólvanna már késő van
Válasz #11942. hozzászólásra
Azt hiszi,hogy Fendt kombájnod van
Válasz #11941. hozzászólásra
mi is? nemnagyon tudom kibogarászni a mondatodat
Válasz #11938. hozzászólásra
Ezek szerint használjátok?
Fendtbe a környékbe nem jött be!Kombájnba felénk nem ajánlották...
Válasz #11939. hozzászólásra
az a baj hogy nem minden a név.kurvasokminden közrejátszah mégAkár az is hogy este nem tankol meg a "paraszt"
Válasz #11935. hozzászólásra
Semmi probléma velük.A jó üzemanyag ilyen trakinál alap!
OMV.
szecskázó spanolót kellett cserélni mert az eltörött,szelelőnek a variátor tárcsacsapágya állt be bontott volt a magfehordó csig hajtásháza, meg van még a jobb oldalán is egy hajtásház aminél körben piros sziloplaszt figyelhető meg, de anak még nem volt baja.Ja meg a ferdefelhordó csapágyazását átterveztük.Ezeken kívül
nem csak az a buzi feketedoboz nyüglődik.Kicsit megvan koppintva miközben valaki indít és semmi gond.Amíg meg nem állítjuk.De ezt csak üzemmelegen csinálja.Hiába fújtuk bármivel semmi haszna.Idén ki lesz dobva jön az új bele aztán heló.
Válasz #11934. hozzászólásra
Somlószőlős Veszprém megye
Válasz #11928. hozzászólásra
Az üzemanyag nyomástartó szelepet nem kellett még cserélni? Mert az 80+fa, akkor kifizeted amit megspórolsz az üzemanyagon...
Válasz #11933. hozzászólásra
Milyen hangulatfelelős?Komolyan kérdezem valóságosat,mivel ebben kell gondolkodjak!
Honnan vagy?
Válasz #11929. hozzászólásra
Mert Ő a hangulatfelelős
6 os függesztett ekét nem bírna a 8 ezres f.f. be meg ott vagy vele mint egy 5 fejessel, de a vario az nagyon király dolog.
Há mer én is 6ost tennék....... és fogyasztanám a m. forintot......
Válasz #11928. hozzászólásra
A 8 ezrest most vettétek,benne van már a rapid , mennyibe került ha szabad kérdezni?
Válasz #11927. hozzászólásra
Miért írod ezt???
Válasz #11926. hozzászólásra
3 jd trakinkban van!Ha leterheled okosan a gépet,megfelelő munkagéppel teljesen jó.Ha nincs leterhelve nem szoktuk mindig bekapcsolni.jd 6930-ban szállításnál 4 literrel kevesebbet mutat az óránkénti szállítás ami teljesen mérhető.
Válasz #11925. hozzászólásra
Vágj utána 1 6os variót.... fogyjon az a mocskos forint.....
Válasz #11925. hozzászólásra
Húztál már munkagépet vele mióta benne van a Rapid? Mit mutat érződik benne a plusz lóerő?
Üdv!
Szerintetek Jd 8200 rapidos tuningboxxal vagy nélküle hány ekefejet bír el réselt ekéből és milyen fogásszélességgel,esetleg variós eke?Talaj lazától kötöttig.
Tapasztalat???
Köszi!
Válasz #11888. hozzászólásra
A hátsó tengelyek áttételét!
Válasz #11922. hozzászólásra
Így is jó úgy is jó
Válasz #11921. hozzászólásra
Adják a traktorhoz vagy, csak egy körre lehet elvinni a drágát?
Magyarországi ajanlatok mindenképpen! Ha sikerül akkor megosztok minden tapasztalatot.
Válasz #11917. hozzászólásra
Ezek magyarországi ajánlatok? Vagy esetleg külföldről érkezett,ha megvetted tapasztalatokat...oszd meg velünk
Válasz #11917. hozzászólásra
Szimpatikus ez a d drive váltó,de nem merném megvenni az első szériát.
Igen az új 6140R TLS Direct Drive váltóval!
john deere 140r?és ez új? M típus mennyi lehet,kb a különbség ott csak a kabin?Mindkettőt lehet autoquad váltóval kérni?
apropó ebben milye típusú a váltó?
Eddigi legjobb ajánlat az 72500EUR, de ma vagy holnap kapok mčg egy másik ajánlatot! Szerintem nem rossz! Sőt ezzel a felszereltséggel a piac legjobb gepajanlata!
Válasz #11913. hozzászólásra
Ez engem is érdekelne, mert én is pont ilyen gépet raknék össze magamnak
Válasz #11901. hozzászólásra
Milyen árat mondtak rá, ha szabad kérdezni?
Én is visszaigényeltem rá, úgy hogy nem gond.
Válasz #11910. hozzászólásra
Meg bizonyén is gondolkodok egyben.Áfa visszaigényelhető,el lehet könyvelni munkagépnek,mert mintha azt mondták volna,hogy csak a Yamaha grizzly bizonyos modelljeit lehet
Válasz #11909. hozzászólásra
Látom megnézted a hirdetésem.
Egyébként nagyon jó kis gép, 2008ban vettem elektronikus kapcsolású váltóval, mint egy DirectDrive !
680ast nem vezettem de úgy tudom a 3sebességes és az inkább olyan kis tengerparti cirkálónak hívják! Ez igazi munkagép, 12q-ás utánfutót a homokdombon lazán húztam...
A Honda TRX 500-ról mesélj valamit.
680-ast vezettél mennyivel lehet erősebb mint a tied?
Tapasztalata nemigen lehet senkinek, mert kb. 23 napja lehet rendelni, és nem hiszem, hogy egyet is leszállítottak volna Magyarországra...
Én inkább vennék fokozatmentest, de nem lehet rossz ez sem...
No akkor ez lenne az...?
Válasz #11904. hozzászólásra
Köszi nekem is a segítséget
Valami ilyesmit szeretnék...
Válasz #11902. hozzászólásra
Hozzászólás írásánál alul:
Fájl kiválasztása -> Feltölt -> (kép mellett) Beilleszt - > Mehet
Valami ilyesmit szeretnék
Nem megy a kép feltöltése... No mindegy azt hiszem értem miröl van szó.
Sziasztok!
Szeretnék én is John Deere tulajdonos lenni, már kaptam is egy pár ajánlatot meglepően jó árral! A kinézett gép John Deere 6140R DirectDrive, TLS, teljes lámpa szett, alacsony rezgésszámú ülés, 450es hidraulika, Command Arm, végül is majd nem teljes felszereltséggel GPS nélkül!
A kérdésem az lenne, hogy valakinek van tapasztalata ilyen géppel, ilyen váltóval! Utána olvasgattam és mindenhol azt mondják, hogy ez egy csúcs váltó, teljesen mechanikus, olyan mint egy BMW M5-ös váltója!
Esetleg ha valaki próbálta, hogy fogyasztásban van e különbség a régiekkel szemben.
Üdv
Kép
Akkor egész pontosan eről van szó?