Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Melyik az a JD kombájn ami nagy teljesítményű 6-800 hektárt képes levenni normálisan évente és sokévig, nomeg használtgép piacon kijön 15MFt-ből!?!?!????
Á, reality-nek inkább egy jóféle zölborsó/csemegekuki betakarító brigádot kéne befogni. Ott tényleg versenyfutás van az idővel, meg ha menni akkor menni kell, nincs az, hogy "esik az eső, oszt' pihizünk a színben" :-)
Azon csodálkozom hogy ezt a témát az amarikaiak még nem dolgozták föl kellö képpen.. Habár az amaatör videók már szép számmal el árasztották a you-tube-t!!! Aki kedveli az ilyesmit ott kedvére csemegézhet.. Az igazán érdekes az lenne ha egy eredeti USA- videó mellé be tenné valaki az itholi Dominator-os realitit is!!!! Sajnos lenne külömbség rendesen!!
Szívesen végigkövetném egy ilyen arató csapat egy szezonját valamelyik tudományos csatornán, egy amolyan "reality" formájában, nem csak a favágók, vagy jégen sofőrködők élete lehet érdekes. Ez a csapat különösen szimpatikus, egész fiatalos, akár én is lehetnék az egyik...
Ha kicsi a költség vetés a JD 2056 Nekem hiányzik a z széria ! De szerintem a JD-nak is ! 4700 üz környékén lett kicserélve benne a láda tengely,csak azért mert már tépte a ládát a motort pedig max a szelephézag állítás és kész ! Az általános kopások ugyanazok mint a többinél de nem kell megijedni nem esik szét a gép ! Az elevátor házak még az eredetiek voltak benne (semmi kopás vagy kicsiszolódás nem volt rajtuk (kivéve az ajtaja-de az papír munka)pedig nyelte a port-földet szójában.
NYUGI!! Ez a szerviz inter valumot jelzi!! arra figyelmeztet hogy az épp aktuális karban tartást végezd el!! általában ez 50 óránként teszi!!! az információs monitoron átlósan kell a két ábrát megnyomnod egyszerre pár másodpercig és akkor nem villan föl többet!! Iletve csak amikor újból esedékes!!!
Sziasztok!
Én megszeretném kérdezni hogy nem tudja-e véletlenül valaki hogy a 2056-os kombájnba amikor ráadom a gyújtást a kis kijelzőjén egyből megjelenik 2 hibakód mégpedig: SEU1 SEU2 nem tudom hogy ez minek a hibakódja nem tudja véletlenül valaki?
ilyenkor aratás előtt mindig felvetődik bennem a kérdés, hogy miért nem vettem még kombájnt! azt hiszem vennem kéne, de milyet tetszik a ferga MF 38 - 40, de a JD 2056 is szimpi!
Sziasztok! Mi a véleményetek a 7820-as autópower és Powerqad traktorokról. Kitések azt mondták meg ne vegyem
az autópowert mert széthullik eggy idő után. Előzményekben elfelejtettem kifejteni 2006-os traktorról van szó amiben kb 6500 üzemóra van. A Powerqados váltóról van tapasztalatom.
Mivel május 1-jén lett 175 éves a John Deere, így a mai napon az ugró szarvas lesz a középpontban az Agroinformon. Érdemes figyelni a címlapunkat, mert várhatóan lesz még fent új cikk a témában.
Ere mondják azt hogy van az a pénz... Amiért a JD el árulja az ügyfeleit és egy halvány utánzatot forgalmaz KINAi hátérrel!! Egyébként tudnának azok a kinaiak különbet is mint az eredeti JD..De minek mikor a SZ- jukat is el tudják adni..Minek stapálják vele magukat..
Ma egy jd vetőgép minden alkatrészén az olvastam China
Én ilyent elvből sem veszek ezért is öt évnél faiatalabb traki sem veszek,biztos ami biztos...kb azóta kooperálnak ezek a zöldek a "sárgákkal"?
25046 hozzászólás
Válasz #10845. hozzászólásra
CTS ?
az a Mega 208-as
Máté !Eladó még a ferga kombi????
Melyik az a JD kombájn ami nagy teljesítményű 6-800 hektárt képes levenni normálisan évente és sokévig, nomeg használtgép piacon kijön 15MFt-ből!?!?!????
Válasz #10842. hozzászólásra
Á, reality-nek inkább egy jóféle zölborsó/csemegekuki betakarító brigádot kéne befogni. Ott tényleg versenyfutás van az idővel, meg ha menni akkor menni kell, nincs az, hogy "esik az eső, oszt' pihizünk a színben" :-)
Válasz #10842. hozzászólásra
Azon csodálkozom hogy ezt a témát az amarikaiak még nem dolgozták föl kellö képpen.. Habár az amaatör videók már szép számmal el árasztották a you-tube-t!!! Aki kedveli az ilyesmit ott kedvére csemegézhet.. Az igazán érdekes az lenne ha egy eredeti USA- videó mellé be tenné valaki az itholi Dominator-os realitit is!!!! Sajnos lenne külömbség rendesen!!
Válasz #10805. hozzászólásra
Szívesen végigkövetném egy ilyen arató csapat egy szezonját valamelyik tudományos csatornán, egy amolyan "reality" formájában, nem csak a favágók, vagy jégen sofőrködők élete lehet érdekes. Ez a csapat különösen szimpatikus, egész fiatalos, akár én is lehetnék az egyik...
Válasz #10839. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm ez megnyugtató holnap megyek a gép közelébe esetleg megtudod mondani meik 2 gombot nyomjam meg átlósan azt még megköszönném.
Válasz #10816. hozzászólásra
Ha kicsi a költség vetés a JD 2056 Nekem hiányzik a z széria ! De szerintem a JD-nak is ! 4700 üz környékén lett kicserélve benne a láda tengely,csak azért mert már tépte a ládát a motort pedig max a szelephézag állítás és kész ! Az általános kopások ugyanazok mint a többinél de nem kell megijedni nem esik szét a gép ! Az elevátor házak még az eredetiek voltak benne (semmi kopás vagy kicsiszolódás nem volt rajtuk (kivéve az ajtaja-de az papír munka)pedig nyelte a port-földet szójában.
Válasz #10838. hozzászólásra
NYUGI!! Ez a szerviz inter valumot jelzi!! arra figyelmeztet hogy az épp aktuális karban tartást végezd el!! általában ez 50 óránként teszi!!! az információs monitoron átlósan kell a két ábrát megnyomnod egyszerre pár másodpercig és akkor nem villan föl többet!! Iletve csak amikor újból esedékes!!!
Sziasztok!
Én megszeretném kérdezni hogy nem tudja-e véletlenül valaki hogy a 2056-os kombájnba amikor ráadom a gyújtást a kis kijelzőjén egyből megjelenik 2 hibakód mégpedig: SEU1 SEU2 nem tudom hogy ez minek a hibakódja nem tudja véletlenül valaki?
Válasz #10805. hozzászólásra
Ez.hol van Bólyban? Ja neeem az nem ez a Bóly go mert ott csak "földön kívüliek" járhatnak
Válasz #10835. hozzászólásra
mi a baj egy új moci és döcögne szépen! Na jó persze ez viccccc!
és ezt mennyiért adhatja balla bácsi!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2501082/Massey-Ferguson-Mf-38.html#
Moderálta: ermike (2235) 2012-05-22 22:08:09
Válasz #10828. hozzászólásra
Bajt ne vegyél magadnak..Lehet olcsóbb lesz ha egy bér válalkozóval vágatod le!! Fiatal vagy még az ösz hajszálakhoz!!!!!!!!
Válasz #10831. hozzászólásra
összefolyt volna??? Holnap szanberggel felcsörögjük tutira!
Válasz #10832. hozzászólásra
Válasz #10828. hozzászólásra
amolyat ennyiért nem kapsz!
Válasz #10830. hozzászólásra
ócsót akartála Valmet kombájnmotoroknál kavitációs probléma szokott előfordulni
Válasz #10826. hozzászólásra
ha ha ha ha ha ha
öregem tőled csak folyton a fricskát kapom,
ez elég ..........................................f
Válasz #10826. hozzászólásra
Válasz #10827. hozzászólásra
hát azt még nem tudom de holnap felhívom!!!! 1 misisből azé annak is meg kell állni!
Válasz #10825. hozzászólásra
mi lehet az a kis motorhiba??
Válasz #10825. hozzászólásra
ez ócsóbb http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,841772,Massey-Ferguson-MF-31.html
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2479009/massey-ferguson-mf38.html#
na ehez mit szóltok!?????
Válasz #10819. hozzászólásra
Ha tényleg 2056-ost akarsz venni abból van böven!! Csak szét kell hogy nézz!!
Válasz #10821. hozzászólásra
Válasz #10820. hozzászólásra
sőt még a színe se ugyanaz!
Válasz #10818. hozzászólásra
No,hát ki lenne??????????
Azt azért ne feled nem egy kategória a két gép sem méretben sem árakat tekintve..
Válasz #10817. hozzászólásra
hajts fel nekem egy jó gépet valahol 10 alatt!
Válasz #10817. hozzászólásra
az meg ki?????
Mindjárt jön az MF király,és meg fog róla győzni!
ilyenkor aratás előtt mindig felvetődik bennem a kérdés, hogy miért nem vettem még kombájnt! azt hiszem vennem kéne, de milyet tetszik a ferga MF 38 - 40, de a JD 2056 is szimpi!
venni kéne egy jót!
de nincs rá sok lé!!!!!!!
Sziasztok! Mi a véleményetek a 7820-as autópower és Powerqad traktorokról. Kitések azt mondták meg ne vegyem
az autópowert mert széthullik eggy idő után. Előzményekben elfelejtettem kifejteni 2006-os traktorról van szó amiben kb 6500 üzemóra van. A Powerqados váltóról van tapasztalatom.
Válasz #10811. hozzászólásra
Hát amikor én kértem tőlük árajánlatot akkor még kecskeméti Nagytraktor olcsóbb volt ugyan csak egy hajszállal de olcsóbb volt...
Válasz #10812. hozzászólásra Nagyon szivesen!
Válasz #10811. hozzászólásra
Köszi szépen megpróbáljuk.
Válasz #10810. hozzászólásra
JD technika,Győra 170000 Huf-os olajteknőt(Kite) 5720-ra 93-ból hazahoták Ők a legolcsóbbak az országban
Üdv!
8300-as adagolójára való nyomástartó szelepet esetleg tudja valaki, hogy hol lehetne olcsóbban venni.Bosch típusú.Vagy min lehet még ilyen?Köszi
Mivel május 1-jén lett 175 éves a John Deere, így a mai napon az ugró szarvas lesz a középpontban az Agroinformon. Érdemes figyelni a címlapunkat, mert várhatóan lesz még fent új cikk a témában.
Addig pedig ezt a kettőt ajánljuk:
Vasvillából traktor - 175 éves a John Deere (+Videó)
http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-Vasvillabol-traktor-175-eves-a-John-Deere-+Video/20120502-19433/
John Deere 175 éve - Nézzen videókat, hova fejlődtek a gépek!
http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-John-Deere-175-eve-Nezzen-videokat-hova-fejlodtek-a-gepek/20120502-19436/
Boldog születésnapot John Deere!
Válasz #10803. hozzászólásra
én tavaly majdnem vettem tőlük 1 180le jd-t.amit érdekesnek találok többnyire AutoQuad váltós gépek találhatók nálluk.
John Deere traktorhoz való 2 hengeres motrot keresek!
Aki tudna segíteni ebben, kérem jelezze telefonon, vagy e-mailben!
Válasz #10801. hozzászólásra
No para, én már találkoztam orosz csapággyal is JD 8120-as első hídban
Válasz #10803. hozzászólásra
Itt a környéken van aki vett egy 6800-ast másfél évvel ezelött. Azóta nem hallottam rá panaszt.
Vett már innen valaki trakit? Valami info róluk?
http://www.jotraktorok.hu/
Köszi
Válasz #10800. hozzászólásra
A John Deere-nak több saját gyára is van Kínában, már jóval több mint tíz éve.
John Deere Worldwide
Válasz #10800. hozzászólásra
Ere mondják azt hogy van az a pénz... Amiért a JD el árulja az ügyfeleit és egy halvány utánzatot forgalmaz KINAi hátérrel!! Egyébként tudnának azok a kinaiak különbet is mint az eredeti JD..De minek mikor a SZ- jukat is el tudják adni..Minek stapálják vele magukat..
Ma egy jd vetőgép minden alkatrészén az olvastam China
Én ilyent elvből sem veszek ezért is öt évnél faiatalabb traki sem veszek,biztos ami biztos...kb azóta kooperálnak ezek a zöldek a "sárgákkal"?
Válasz #10798. hozzászólásra
Nem'tom, nekem tetszik.
Pl. CommandArm fokozatos váltóval, kuplung nélkül 0-50, meg 8 tisztán terhelés alatt kapcsolható fokozat. Ilyesmi.