Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A demós iránti ellenszenvedet nem értem. Bár ha belegondolok van benne logika, mert demó gyanánt képesek agyon hajtani pár száz óra alatt is. De ha csak bér gép volt pótkocsizva akkor mi a gond?
Válasz #10635. hozzászólásra Ha mi is domboldalon dolgoznánk vele akkor vagy kissebb munkagépet húznánk,vagy nagyobb traktorral húznánk.De szerintem az is zöld lenne!
Jó nem szarna be ,de a aszta nagy dög tárcsát csak fel emelve vinné fel,!!úgy meg nem érdemes a földön szaladgálni,,amugy meg tényleg jó gépek be vált széria az bisztos akkárki akârmit mond róla!!!lehet sokat eszik de nem kell javítani, inkább egye a gázolajat,mint a alkatrészekre költenél!!!!!!
Dojcse közútkezelőnél dolgozott , csak valamiért nem kell már , illetve ezt csak úgy bérelték vagy mi....
Ott ez a divat , kibérelik , majd amikor vissza viszik párszáz órával , a Magyar kupecok behozzák és mi meg örülünk a kedvezményes árú majdnem új gépnek.
hát nálunk iten ne Borsodba a domb oldalakon a te jd éd a hánfára szxrna,!!!! Keresztfateronak van egy jd 7430 180le a 4,2metalwolfos tárcsát, 4fejes ih,5m es metalwolfos kopaktort és 7 m és simitót. húzzzaaa fel felé a dombon!!!!! azért van kiss különbség!!!!!!
Válasz #10633. hozzászólásra
A szokásos olajcserék mellett(500 üó)asszem a ventilátor szíj szakadt el,valamint a hátsó felni repedt el rajta.1 4 fejes Rabewerk ekét,5.5-ös IH nehéz tárcsát valamint 1 6.7-es Kongskild kombinátort szokott húzni,valamint még 1 18t-s Fliegl-t.Az összes talajmunkát ő végzi.A jó és a rossz talaj aránya pedig 70%-30%.Szóval nem csak jó földeket csinálunk errefelé
A mai tevékenységem:
3700 óráig adódtak vele problémák vagy csak szokásos szervízek?
Fogyasztásra mennyit mérsz?
Milyen/mekkora eszközöket szoktál használni vele? (és persze milyen körülmények között?)
Válasz #10628. hozzászólásra
Én eddig 3700 üó.-t csavartam le vele,és csak jót tudok mondani róla.Itt a környékünkön nagyon elterjedt a 6920-30-as széria.Mondjuk én Prémiumot hajtok,nem SE-t.És ott azért van külömbség
Engem is érdekel. Olvasgattam, ez ilyen dupla kuplungos megoldás, ha jól vettem ki a dolgot. Olyasminek néz ki, mint a VW-nél a dsg váltó. ("This double clutch technology is already established in the prestige car industry..."). Akkor viszont külön kuplung a páros és külön a páratlan sebességeknek és olyan mintha fokozat mentesen kapcsolna. Képek alapján is ilyen.
Láttam passatot, ami elfelejtette, hogy nem szabad egyszerre kapcsolni a kettőt, nem volt szép látvány az a váltó
Az 50es váltójúakkal hogy van a szituáció?
Melyik váltó tud annyit vagy többet vagy egyáltalán mennyit tudnak milyen fordulaton?
Mennyivel drágább az ilyen mint a nem ilyen?
bukta ,mert a tőlem és a többiektől galádul ELLOPOTT MÉGEGYSZER A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELLOPOTT pénzt szarul fektette be ,buktunk rajta vagy 300miliárdot,ezt a majom államtitkárunk miért nem vizsgállja,és ez lesz főmufti a minisztériumunkban,röhej és ti még tapsoltok
Érdeklődni szeretnék hogy használt e már valaki közületek greenstar gs-1800 as sorvezetőt? Mert lenne néhány kérdésem! Ja és esetleg nem tudna valaki egy használtat jó áron eladót?
176 Le felett 2014-től, alatta 2016-tól alkalmazzák majd az adblue-t. Úgy néz ki kombinálni akarják az SCR-t és az EGR-t így az adblue-ból kevesebbet kell használnia a gépnek.
25048 hozzászólás
Válasz #10649. hozzászólásra
az a gond h. filózunk a nagy lószaron
Válasz #10648. hozzászólásra
A demós iránti ellenszenvedet nem értem. Bár ha belegondolok van benne logika, mert demó gyanánt képesek agyon hajtani pár száz óra alatt is. De ha csak bér gép volt pótkocsizva akkor mi a gond?
Válasz #10645. hozzászólásra
mer demós
nemértü Te dedós?
Válasz #10635. hozzászólásra Ha mi is domboldalon dolgoznánk vele akkor vagy kissebb munkagépet húznánk,vagy nagyobb traktorral húznánk.De szerintem az is zöld lenne!
Jó nem szarna be ,de a aszta nagy dög tárcsát csak fel emelve vinné fel,!!úgy meg nem érdemes a földön szaladgálni,,amugy meg tényleg jó gépek be vált széria az bisztos akkárki akârmit mond róla!!!lehet sokat eszik de nem kell javítani, inkább egye a gázolajat,mint a alkatrészekre költenél!!!!!!
Válasz #10644. hozzászólásra
Akkor miért nem kell?
Válasz #10643. hozzászólásra
hát 650 órát lefutkos pár hónap alatt aszfalton póttal nem törik össze....... mi lehet rajta nemszép----
Válasz #10642. hozzászólásra
Egész pontosan nem demós ...
Dojcse közútkezelőnél dolgozott , csak valamiért nem kell már , illetve ezt csak úgy bérelték vagy mi....
Ott ez a divat , kibérelik , majd amikor vissza viszik párszáz órával , a Magyar kupecok behozzák és mi meg örülünk a kedvezményes árú majdnem új gépnek.
Amúgy Qrva szép állapotban van.
Válasz #10641. hozzászólásra
soha nem vennik demós vasat
Válasz #10639. hozzászólásra
Tudok egyet 650 órával , rug.híddal , jó gumikkal , standard , mint az új... 19,5 mill-ért...(nettó)
Demo-s gép.
Naná hogy jó a tanyára ...
JD , mindenhova jó...
Válasz #10637. hozzászólásra
Válasz #10638. hozzászólásra
6930 jó?
örökös tanyán maradónak megvenni nemvenni ez itt a kérdés????
Válasz #10635. hozzászólásra
Nem xarna az , csak legfeljebb kisebb munkagépeket húzna mint nála ...
Viszont ez megbízható gép , nem nagyon kell hemperegni alatta...
Minden normális földön gazdálkodó nevében elnézést kérek, hogy élünk!
Mondd meg neki simijja el a dombot baszki---- egyenesre háhá
hát nálunk iten ne Borsodba a domb oldalakon a te jd éd a hánfára szxrna,!!!! Keresztfateronak van egy jd 7430 180le a 4,2metalwolfos tárcsát, 4fejes ih,5m es metalwolfos kopaktort és 7 m és simitót. húzzzaaa fel felé a dombon!!!!! azért van kiss különbség!!!!!!
Válasz #10633. hozzászólásra
A szokásos olajcserék mellett(500 üó)asszem a ventilátor szíj szakadt el,valamint a hátsó felni repedt el rajta.1 4 fejes Rabewerk ekét,5.5-ös IH nehéz tárcsát valamint 1 6.7-es Kongskild kombinátort szokott húzni,valamint még 1 18t-s Fliegl-t.Az összes talajmunkát ő végzi.A jó és a rossz talaj aránya pedig 70%-30%.Szóval nem csak jó földeket csinálunk errefelé
A mai tevékenységem:
Válasz #10631. hozzászólásra
3700 óráig adódtak vele problémák vagy csak szokásos szervízek?
Fogyasztásra mennyit mérsz?
Milyen/mekkora eszközöket szoktál használni vele? (és persze milyen körülmények között?)
Válasz #10629. hozzászólásra
milyen gumizással lehet hozatni a 6430 6930asokat?
minden miretet adagolj ide
Én eddig 3700 üó.-t csavartam le vele,és csak jót tudok mondani róla.Itt a környékünkön nagyon elterjedt a 6920-30-as széria.Mondjuk én Prémiumot hajtok,nem SE-t.És ott azért van külömbség
Válasz #10629. hozzászólásra
mi fantasztikus rajta?
50é 1 fullos tényleg az lenne
Egyszerűen fantasztikus!!
Sziasztok!
6930 Premium-ról mi a véleményetek? Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Mentem vele, kipróbáltam. Egyedül a váltó része, ami nem tetszik igazán, de biztosan megtudnám szokni :)
Válasz #10621. hozzászólásra
Engem is érdekel. Olvasgattam, ez ilyen dupla kuplungos megoldás, ha jól vettem ki a dolgot. Olyasminek néz ki, mint a VW-nél a dsg váltó. ("This double clutch technology is already established in the prestige car industry..."). Akkor viszont külön kuplung a páros és külön a páratlan sebességeknek és olyan mintha fokozat mentesen kapcsolna. Képek alapján is ilyen.
Láttam passatot, ami elfelejtette, hogy nem szabad egyszerre kapcsolni a kettőt, nem volt szép látvány az a váltó
mi ez a DD?
Válasz #10624. hozzászólásra
Csak facebookon találtam a John Deere csoportban. Szántogat a kis gép, gondoltam ide is berakom.
Válasz #10623. hozzászólásra
itt mi a téma?
Ne haraguggy, nem szokásom nem is figyeltem először nagyon melyik a topic, aztán ezért folytattuk máshol.
Hibáztam, semmi márkaellenesség nem származik tőlem. ésez törvény által levédve r
Válasz #10617. hozzászólásra
Most nem azér', de van valaki aki folyton beírja Fergásba, hogy a JD a király, vagy ez csak a te szokásod itt?
A kérdésre:
50-es csak az AutoQuad és AutoPower/IVT váltókból van. Ja, meg most már a DirectDrive-ból.
Válasz #10619. hozzászólásra
irjá persze ne szivbajoskodjá
ne legyé szigyellős
csak ne 1be mert annyi hangya betütő bezsongok
Válasz #10618. hozzászólásra
Tudtommal csak kis 6400-esek vannak a fórumon illetve nem ír be akinek 97-99-es nagyobb vasdarabja van, ami már valamire jó. Najó a 6495 már alakúl.
de gyere át a fergásba írok még egy kicsit neked adatokat
Válasz #10617. hozzászólásra
Te mi nincs több 6400as tulaj aki ide irkálna?
Fullextrás nalfabéták lehetnek?
Vlk még dicsérhetné ........... kevesellek h. magad vagyol erre.......
Válasz #10616. hozzászólásra
6497-es ilyen gyárilag.
Szomszédok 6495-e is így üzemel, meg az összes dyna6 50km/h-s modell.
legjobb a világon
Válasz #10615. hozzászólásra
Ez valós adat lehet vagy csak rávan tekerve?
Válasz #10614. hozzászólásra
Ferga és dyna6-nál 2000-es motorfordúlaton legmagasabb fokozatban 54-55el gurúl a traki. 50-nél valami 1800-1850-et pöröghet kb
Az 50es váltójúakkal hogy van a szituáció?
Melyik váltó tud annyit vagy többet vagy egyáltalán mennyit tudnak milyen fordulaton?
Mennyivel drágább az ilyen mint a nem ilyen?
http://veddamagyart.info/szolgalati-koezlemeny/1784-john-deere-company-raba-futomu-magyar-
Válasz #10611. hozzászólásra
Válasz #10610. hozzászólásra
bukta ,mert a tőlem és a többiektől galádul ELLOPOTT MÉGEGYSZER A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELLOPOTT pénzt szarul fektette be ,buktunk rajta vagy 300miliárdot,ezt a majom államtitkárunk miért nem vizsgállja,és ez lesz főmufti a minisztériumunkban,röhej és ti még tapsoltok
Válasz #10609. hozzászólásra
A mol sem bukta csak azt gondoljátok meg mondják nektek, akkor lenne esetleg ha el kellene adni, de azt nem akarják, úgy hogy elmélet bukó!!!!
Válasz #10608. hozzászólásra
Még nem vette meg,nincs még eu jóváhagyás.
De ez talán nem lesz akkora bukta mint a mol
Válasz #10607. hozzászólásra
Akkor mi is van???? A kormány megvette a rába részvényeket 2011-ben akkor ez netán jó döntés volt??????
A Rába fejleszt futóművet a JD-nek.
Itt a cikk: JD-Rába együttműködés
Hali mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy használt e már valaki közületek greenstar gs-1800 as sorvezetőt? Mert lenne néhány kérdésem! Ja és esetleg nem tudna valaki egy használtat jó áron eladót?
Válasz #10603. hozzászólásra
176 Le felett 2014-től, alatta 2016-tól alkalmazzák majd az adblue-t. Úgy néz ki kombinálni akarják az SCR-t és az EGR-t így az adblue-ból kevesebbet kell használnia a gépnek.
Válasz #10603. hozzászólásra
Én úgy tudom hogy mindenkinek mindent be kellesz építeni hogy teljesíteni tudják az előírásokat.
Válasz #10602. hozzászólásra
De a JD esetében marad a dupla turbó , részecskeszűrő, és az Ad Blue ?
Vagy csak az Ad Blue lesz nekik is ?
Dőlni fog a "csak gázolaj" elmélet minden kategóriában ?
Válasz #10600. hozzászólásra
Mivel 2014-től másképp nemfogják tudni tartani a Tier4final károsanyagkibocsátás előirásait csak ha minden gyártó a 2 rendszert eggyütesen alkalmazza.
Válasz #10600. hozzászólásra
Valaki lefordítaná ezt...
Korzo ?
Vélemény?