Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #10635. hozzászólásra Ha mi is domboldalon dolgoznánk vele akkor vagy kissebb munkagépet húznánk,vagy nagyobb traktorral húznánk.De szerintem az is zöld lenne!
Jó nem szarna be ,de a aszta nagy dög tárcsát csak fel emelve vinné fel,!!úgy meg nem érdemes a földön szaladgálni,,amugy meg tényleg jó gépek be vált széria az bisztos akkárki akârmit mond róla!!!lehet sokat eszik de nem kell javítani, inkább egye a gázolajat,mint a alkatrészekre költenél!!!!!!
Dojcse közútkezelőnél dolgozott , csak valamiért nem kell már , illetve ezt csak úgy bérelték vagy mi....
Ott ez a divat , kibérelik , majd amikor vissza viszik párszáz órával , a Magyar kupecok behozzák és mi meg örülünk a kedvezményes árú majdnem új gépnek.
hát nálunk iten ne Borsodba a domb oldalakon a te jd éd a hánfára szxrna,!!!! Keresztfateronak van egy jd 7430 180le a 4,2metalwolfos tárcsát, 4fejes ih,5m es metalwolfos kopaktort és 7 m és simitót. húzzzaaa fel felé a dombon!!!!! azért van kiss különbség!!!!!!
Válasz #10633. hozzászólásra
A szokásos olajcserék mellett(500 üó)asszem a ventilátor szíj szakadt el,valamint a hátsó felni repedt el rajta.1 4 fejes Rabewerk ekét,5.5-ös IH nehéz tárcsát valamint 1 6.7-es Kongskild kombinátort szokott húzni,valamint még 1 18t-s Fliegl-t.Az összes talajmunkát ő végzi.A jó és a rossz talaj aránya pedig 70%-30%.Szóval nem csak jó földeket csinálunk errefelé
A mai tevékenységem:
3700 óráig adódtak vele problémák vagy csak szokásos szervízek?
Fogyasztásra mennyit mérsz?
Milyen/mekkora eszközöket szoktál használni vele? (és persze milyen körülmények között?)
Válasz #10628. hozzászólásra
Én eddig 3700 üó.-t csavartam le vele,és csak jót tudok mondani róla.Itt a környékünkön nagyon elterjedt a 6920-30-as széria.Mondjuk én Prémiumot hajtok,nem SE-t.És ott azért van külömbség
Engem is érdekel. Olvasgattam, ez ilyen dupla kuplungos megoldás, ha jól vettem ki a dolgot. Olyasminek néz ki, mint a VW-nél a dsg váltó. ("This double clutch technology is already established in the prestige car industry..."). Akkor viszont külön kuplung a páros és külön a páratlan sebességeknek és olyan mintha fokozat mentesen kapcsolna. Képek alapján is ilyen.
Láttam passatot, ami elfelejtette, hogy nem szabad egyszerre kapcsolni a kettőt, nem volt szép látvány az a váltó
Az 50es váltójúakkal hogy van a szituáció?
Melyik váltó tud annyit vagy többet vagy egyáltalán mennyit tudnak milyen fordulaton?
Mennyivel drágább az ilyen mint a nem ilyen?
bukta ,mert a tőlem és a többiektől galádul ELLOPOTT MÉGEGYSZER A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELLOPOTT pénzt szarul fektette be ,buktunk rajta vagy 300miliárdot,ezt a majom államtitkárunk miért nem vizsgállja,és ez lesz főmufti a minisztériumunkban,röhej és ti még tapsoltok
Érdeklődni szeretnék hogy használt e már valaki közületek greenstar gs-1800 as sorvezetőt? Mert lenne néhány kérdésem! Ja és esetleg nem tudna valaki egy használtat jó áron eladót?
176 Le felett 2014-től, alatta 2016-tól alkalmazzák majd az adblue-t. Úgy néz ki kombinálni akarják az SCR-t és az EGR-t így az adblue-ból kevesebbet kell használnia a gépnek.
25046 hozzászólás
Válasz #10645. hozzászólásra
mer demós
nemértü Te dedós?
Válasz #10635. hozzászólásra Ha mi is domboldalon dolgoznánk vele akkor vagy kissebb munkagépet húznánk,vagy nagyobb traktorral húznánk.De szerintem az is zöld lenne!
Jó nem szarna be ,de a aszta nagy dög tárcsát csak fel emelve vinné fel,!!úgy meg nem érdemes a földön szaladgálni,,amugy meg tényleg jó gépek be vált széria az bisztos akkárki akârmit mond róla!!!lehet sokat eszik de nem kell javítani, inkább egye a gázolajat,mint a alkatrészekre költenél!!!!!!
Válasz #10644. hozzászólásra
Akkor miért nem kell?
Válasz #10643. hozzászólásra
hát 650 órát lefutkos pár hónap alatt aszfalton póttal nem törik össze....... mi lehet rajta nemszép----
Válasz #10642. hozzászólásra
Egész pontosan nem demós ...
Dojcse közútkezelőnél dolgozott , csak valamiért nem kell már , illetve ezt csak úgy bérelték vagy mi....
Ott ez a divat , kibérelik , majd amikor vissza viszik párszáz órával , a Magyar kupecok behozzák és mi meg örülünk a kedvezményes árú majdnem új gépnek.
Amúgy Qrva szép állapotban van.
Válasz #10641. hozzászólásra
soha nem vennik demós vasat
Válasz #10639. hozzászólásra
Tudok egyet 650 órával , rug.híddal , jó gumikkal , standard , mint az új... 19,5 mill-ért...(nettó)
Demo-s gép.
Naná hogy jó a tanyára ...
JD , mindenhova jó...
Válasz #10637. hozzászólásra
Válasz #10638. hozzászólásra
6930 jó?
örökös tanyán maradónak megvenni nemvenni ez itt a kérdés????
Válasz #10635. hozzászólásra
Nem xarna az , csak legfeljebb kisebb munkagépeket húzna mint nála ...
Viszont ez megbízható gép , nem nagyon kell hemperegni alatta...
Minden normális földön gazdálkodó nevében elnézést kérek, hogy élünk!
Mondd meg neki simijja el a dombot baszki---- egyenesre háhá
hát nálunk iten ne Borsodba a domb oldalakon a te jd éd a hánfára szxrna,!!!! Keresztfateronak van egy jd 7430 180le a 4,2metalwolfos tárcsát, 4fejes ih,5m es metalwolfos kopaktort és 7 m és simitót. húzzzaaa fel felé a dombon!!!!! azért van kiss különbség!!!!!!
Válasz #10633. hozzászólásra
A szokásos olajcserék mellett(500 üó)asszem a ventilátor szíj szakadt el,valamint a hátsó felni repedt el rajta.1 4 fejes Rabewerk ekét,5.5-ös IH nehéz tárcsát valamint 1 6.7-es Kongskild kombinátort szokott húzni,valamint még 1 18t-s Fliegl-t.Az összes talajmunkát ő végzi.A jó és a rossz talaj aránya pedig 70%-30%.Szóval nem csak jó földeket csinálunk errefelé
A mai tevékenységem:
Válasz #10631. hozzászólásra
3700 óráig adódtak vele problémák vagy csak szokásos szervízek?
Fogyasztásra mennyit mérsz?
Milyen/mekkora eszközöket szoktál használni vele? (és persze milyen körülmények között?)
Válasz #10629. hozzászólásra
milyen gumizással lehet hozatni a 6430 6930asokat?
minden miretet adagolj ide
Én eddig 3700 üó.-t csavartam le vele,és csak jót tudok mondani róla.Itt a környékünkön nagyon elterjedt a 6920-30-as széria.Mondjuk én Prémiumot hajtok,nem SE-t.És ott azért van külömbség
Válasz #10629. hozzászólásra
mi fantasztikus rajta?
50é 1 fullos tényleg az lenne
Egyszerűen fantasztikus!!
Sziasztok!
6930 Premium-ról mi a véleményetek? Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Mentem vele, kipróbáltam. Egyedül a váltó része, ami nem tetszik igazán, de biztosan megtudnám szokni :)
Válasz #10621. hozzászólásra
Engem is érdekel. Olvasgattam, ez ilyen dupla kuplungos megoldás, ha jól vettem ki a dolgot. Olyasminek néz ki, mint a VW-nél a dsg váltó. ("This double clutch technology is already established in the prestige car industry..."). Akkor viszont külön kuplung a páros és külön a páratlan sebességeknek és olyan mintha fokozat mentesen kapcsolna. Képek alapján is ilyen.
Láttam passatot, ami elfelejtette, hogy nem szabad egyszerre kapcsolni a kettőt, nem volt szép látvány az a váltó
mi ez a DD?
Válasz #10624. hozzászólásra
Csak facebookon találtam a John Deere csoportban. Szántogat a kis gép, gondoltam ide is berakom.
Válasz #10623. hozzászólásra
itt mi a téma?
Ne haraguggy, nem szokásom nem is figyeltem először nagyon melyik a topic, aztán ezért folytattuk máshol.
Hibáztam, semmi márkaellenesség nem származik tőlem. ésez törvény által levédve r
Válasz #10617. hozzászólásra
Most nem azér', de van valaki aki folyton beírja Fergásba, hogy a JD a király, vagy ez csak a te szokásod itt?
A kérdésre:
50-es csak az AutoQuad és AutoPower/IVT váltókból van. Ja, meg most már a DirectDrive-ból.
Válasz #10619. hozzászólásra
irjá persze ne szivbajoskodjá
ne legyé szigyellős
csak ne 1be mert annyi hangya betütő bezsongok
Válasz #10618. hozzászólásra
Tudtommal csak kis 6400-esek vannak a fórumon illetve nem ír be akinek 97-99-es nagyobb vasdarabja van, ami már valamire jó. Najó a 6495 már alakúl.
de gyere át a fergásba írok még egy kicsit neked adatokat
Válasz #10617. hozzászólásra
Te mi nincs több 6400as tulaj aki ide irkálna?
Fullextrás nalfabéták lehetnek?
Vlk még dicsérhetné ........... kevesellek h. magad vagyol erre.......
Válasz #10616. hozzászólásra
6497-es ilyen gyárilag.
Szomszédok 6495-e is így üzemel, meg az összes dyna6 50km/h-s modell.
legjobb a világon
Válasz #10615. hozzászólásra
Ez valós adat lehet vagy csak rávan tekerve?
Válasz #10614. hozzászólásra
Ferga és dyna6-nál 2000-es motorfordúlaton legmagasabb fokozatban 54-55el gurúl a traki. 50-nél valami 1800-1850-et pöröghet kb
Az 50es váltójúakkal hogy van a szituáció?
Melyik váltó tud annyit vagy többet vagy egyáltalán mennyit tudnak milyen fordulaton?
Mennyivel drágább az ilyen mint a nem ilyen?
http://veddamagyart.info/szolgalati-koezlemeny/1784-john-deere-company-raba-futomu-magyar-
Válasz #10611. hozzászólásra
Válasz #10610. hozzászólásra
bukta ,mert a tőlem és a többiektől galádul ELLOPOTT MÉGEGYSZER A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELLOPOTT pénzt szarul fektette be ,buktunk rajta vagy 300miliárdot,ezt a majom államtitkárunk miért nem vizsgállja,és ez lesz főmufti a minisztériumunkban,röhej és ti még tapsoltok
Válasz #10609. hozzászólásra
A mol sem bukta csak azt gondoljátok meg mondják nektek, akkor lenne esetleg ha el kellene adni, de azt nem akarják, úgy hogy elmélet bukó!!!!
Válasz #10608. hozzászólásra
Még nem vette meg,nincs még eu jóváhagyás.
De ez talán nem lesz akkora bukta mint a mol
Válasz #10607. hozzászólásra
Akkor mi is van???? A kormány megvette a rába részvényeket 2011-ben akkor ez netán jó döntés volt??????
A Rába fejleszt futóművet a JD-nek.
Itt a cikk: JD-Rába együttműködés
Hali mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy használt e már valaki közületek greenstar gs-1800 as sorvezetőt? Mert lenne néhány kérdésem! Ja és esetleg nem tudna valaki egy használtat jó áron eladót?
Válasz #10603. hozzászólásra
176 Le felett 2014-től, alatta 2016-tól alkalmazzák majd az adblue-t. Úgy néz ki kombinálni akarják az SCR-t és az EGR-t így az adblue-ból kevesebbet kell használnia a gépnek.
Válasz #10603. hozzászólásra
Én úgy tudom hogy mindenkinek mindent be kellesz építeni hogy teljesíteni tudják az előírásokat.
Válasz #10602. hozzászólásra
De a JD esetében marad a dupla turbó , részecskeszűrő, és az Ad Blue ?
Vagy csak az Ad Blue lesz nekik is ?
Dőlni fog a "csak gázolaj" elmélet minden kategóriában ?
Válasz #10600. hozzászólásra
Mivel 2014-től másképp nemfogják tudni tartani a Tier4final károsanyagkibocsátás előirásait csak ha minden gyártó a 2 rendszert eggyütesen alkalmazza.
Válasz #10600. hozzászólásra
Valaki lefordítaná ezt...
Korzo ?
Vélemény?
A JD is az AdBluera szavaz.
http://www.fwi.co.uk/Articles/05/03/2012/131755/Deere-engines-to-get-AdBlue.htm
Válasz #10598. hozzászólásra
Ez nagyon beteg...