Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Eladó lesz már szezon kezdete előtt , csak addig várunk még KITE-ék nem hozzák az újat . Jó esély van rá , hogy már Jan.-Febr. megjön , de az a biztos amikor itt van.
Ha itt lesz , akkor emez valószínűleg azonnal eladó lesz...
A múltkorában MFpisti magyarázta h hogyan kell vetni a white-tal. Van jópár vetőtárcsa, és az aktuális vetőmag nagysághoz ki kell keresni a megfelelőt. És a nyomásra is érzékeny, de már nemtom h hogyan.
Van egy ismerős aki magának állítja be keresi meg a tárcsákat foglalkozik a nyomással ilyenek és gyönyörű egyenletes napraforgót vet mindig az 555-el!
Az úgy nemjó abban a formában, hogy van egy tsz-es traktoros a egynap kétdoboz cigi 5kávé meg félliter házi mellett dolgozik és csak teljen a műszak menjen a hektár...
És akkor ez meg újonnan ennyibe kerül? MFHát ez is van olyan jó vetőgép mint a john deere nem? Akkor ez igen jó áron adják ha az új JD-nek meg 9 millió az ára
Uhh az nagyon drága ebbe pedig már gondolom lehet olyan 2-3 ezer hektár is csak nem tudom hogy nagyon mellé lehet e fogni vele mert nem tűnik rossznak képeken
Válasz #10165. hozzászólásra
Elég sokk-nak tűnik igy elsőre!De atol még lehet príma egy
gép!!De ez már az az öszeg ahol akár érdemes elgondolkodni az új megvásárlásán!!Mivel ennyi kezdő részletre vígan ki adják!Söt kevesebbért is..
És mégiscsak egy új géped van!!!!!!!És a gond nélküli üzemelés az mindentöl fontosabb
Válasz #10164. hozzászólásra
Csak akkor, ha ki tudod használni. /Nagy táblák, kevés vonulás stb/ De ahhoz képest, hogy csak egy ládával van több benne, arányaiban is nagyobb a rostafelület. De nem kell ezt túlragozni, minden gépnek van szűk keresztmetszete, van aki meg sem tudja mondani, hogy saját gépének mi az. Azt is tudni kell, hogy egy 5 ládás Z kombájn többet tud, mint egy 5 ládás bármilyen másik gyártó gépe, tehát ahol ez szór, ott a másik gép már többszörösét szórja. Így kell ezt nézni. Uff, én beszéltem.
Sziasztok
John Deere 1750es használt vetőgépnél mik azok a dolgok amikre figyelni kell? Mi a gyengéi neki? ha van neki.Amit konkrétan tudok az hogy 8. éves és 4,8 millió
Válasz #10156. hozzászólásra
A Z is szór, ha tolom neki, érzékeny a menesztőkarra ez a gép is! Viszonylag kicsi a rostafelület, minden más a rendszerben elég nagy, így rostán tud szórni, ha nagy az anyagáram, kiviszi a rostán a szemet. Ezért a rosta a szűk keresztmetszet a gépen, de csak azoknál a terményeknél, ahol sok anyag megy a rostára.
Válasz #10155. hozzászólásra
Ha tolják neki, mind szór. Ez különben nem akkora mennyiség, mint amilyen csúnyán tud kinézni. Néha azért nem kel a kombájn után, mert nincs eső, vagy a talajmunka miatt, de attól még az elszórt szem ott lehet! Meg a beteg, aszott szemet, amit kifúj, az is lehet csíraképes. Úgyhogy én úgy fogalmaznék, hogy ha nem figyelnek oda, a wts-ek könnyen szórnak. De lehet, hogy nincs igazam.
25046 hozzászólás
Válasz #10195. hozzászólásra
Sima gumis , nekünk az bevált , nem akartuk megvariálni...
Bár nekem az egy vastag is tetszett , de lebeszéltek róla.
Válasz #10192. hozzászólásra
Ráadásul Hajdúságiasra akarjuk venni a figurát jövőre , 5 mázsa alatt nem szórunk Nitro-t , így aztán különösen hátraverne a tankolgatás .
Válasz #10193. hozzászólásra
ingyen se kéne
mire 200 parcellát elvetnék vele egy szezonban az elejét lehetne aratni
Válasz #10191. hozzászólásra
Értem, és a tömörítő kerekek sima gumis mint a többin, vagy ilyen tarajos acél kerék.
Válasz #10185. hozzászólásra
ha jól tudom 9540 esed van , megmondanád mennyi az ü.ó. és miket kellett cserélni eddig rajta ? meg esetleg milyen gyenge pontját tudsz ?
Válasz #10190. hozzászólásra
Hajrá ...
Ződet , ilyet , nem nagyon fogsz...
Ennek az új ára kb 8-8,5...
Lehet számolni.
Válasz #10191. hozzászólásra
ez a beszéd!
Hmmm
Semmilyennel !
Nem germózunk a műtrágyával soha , emez se műtrágyás !
Kiszórjuk előtte , kombinátor , és a vetőgépnek meg sem kell állni...
Válasz #10168. hozzászólásra
ba+ annyiért már rendes vetőgépet is kapni , ráadásul újat
Válasz #10187. hozzászólásra
rendben köszi!!
ha nem akkor az nem is JD csak a színe lesz az!
Válasz #10184. hozzászólásra
Cimbika eddig rá az első kérő (de gondolkozik rajta) , észben tartom a haverodat és hívlak , ha már láthatáron van az új , nem felejtem el...
Ha valakit érdekel és nem nagyon alkudozik , meg se hirdetjük...
nyilván tárcsás!
Válasz #10182. hozzászólásra
Milyen, műtrágya csoroszlyával fog jönni az ujj?
Válasz #10183. hozzászólásra
mikor adhatom meg a számodat a barátomnak?megbízható korrekt ember !!majd jelezz!
Válasz #10170. hozzászólásra
Eladó lesz már szezon kezdete előtt , csak addig várunk még KITE-ék nem hozzák az újat . Jó esély van rá , hogy már Jan.-Febr. megjön , de az a biztos amikor itt van.
Ha itt lesz , akkor emez valószínűleg azonnal eladó lesz...
Válasz #10169. hozzászólásra
De bejött , csak kinőttük . Most is JD lesz csak 12 soros , No till felszereltséggel...
Töri a napra magot vagy miért nehéz vele vetni a naprát?
Válasz #10179. hozzászólásra
A múltkorában MFpisti magyarázta h hogyan kell vetni a white-tal. Van jópár vetőtárcsa, és az aktuális vetőmag nagysághoz ki kell keresni a megfelelőt. És a nyomásra is érzékeny, de már nemtom h hogyan.
Van egy ismerős aki magának állítja be keresi meg a tárcsákat foglalkozik a nyomással ilyenek és gyönyörű egyenletes napraforgót vet mindig az 555-el!
Az úgy nemjó abban a formában, hogy van egy tsz-es traktoros a egynap kétdoboz cigi 5kávé meg félliter házi mellett dolgozik és csak teljen a műszak menjen a hektár...
Válasz #10177. hozzászólásra
Nem necces hanem szar
Válasz #10176. hozzászólásra
Kukoricára tökéletes, naprára csak elvetemülteknek, necces a beállítása.
És akkor ez meg újonnan ennyibe kerül? MFHát ez is van olyan jó vetőgép mint a john deere nem? Akkor ez igen jó áron adják ha az új JD-nek meg 9 millió az ára
Válasz #10173. hozzászólásra
Uhh az nagyon drága ebbe pedig már gondolom lehet olyan 2-3 ezer hektár is csak nem tudom hogy nagyon mellé lehet e fogni vele mert nem tűnik rossznak képeken
Válasz #10173. hozzászólásra
viszont a jd kiforrott technika, a vaderrel szntem várni kell 1-2 évet.
Válasz #10172. hozzászólásra
KIBB drága az biztos...
Ezek szerint a VÉDER nem is olyan drága??
Én gondolozom rajta. Csak még nem sikerült kideríteni h mennyi az új. A mtr.szórós 9 milla.
Mennyi ezeknek a 6 sorosoknak az új ára?
tuti tudnék rá vevőt de neki is kellene tavaszi szezonra
Miért lesz ez eladó?? Talán nem jött be nektek??És milyen lesz helyette???
Tavasszal , szezon előtt lesz itt egy JD 2 éves(1000 heki van benne ) , fix 6 soros , hibátlan , 5,5-6 milláért nettó...
Várjuk az újat , és addig nem eladó még meg nem jön szezonra.
Elég sokk-nak tűnik igy elsőre!De atol még lehet príma egy
gép!!De ez már az az öszeg ahol akár érdemes elgondolkodni az új megvásárlásán!!Mivel ennyi kezdő részletre vígan ki adják!Söt kevesebbért is..
És mégiscsak egy új géped van!!!!!!!És a gond nélküli üzemelés az mindentöl fontosabb
Válasz #10164. hozzászólásra
Csak akkor, ha ki tudod használni. /Nagy táblák, kevés vonulás stb/ De ahhoz képest, hogy csak egy ládával van több benne, arányaiban is nagyobb a rostafelület. De nem kell ezt túlragozni, minden gépnek van szűk keresztmetszete, van aki meg sem tudja mondani, hogy saját gépének mi az. Azt is tudni kell, hogy egy 5 ládás Z kombájn többet tud, mint egy 5 ládás bármilyen másik gyártó gépe, tehát ahol ez szór, ott a másik gép már többszörösét szórja. Így kell ezt nézni. Uff, én beszéltem.
Sziasztok
John Deere 1750es használt vetőgépnél mik azok a dolgok amikre figyelni kell? Mi a gyengéi neki? ha van neki.Amit konkrétan tudok az hogy 8. éves és 4,8 millió
Válasz #10159. hozzászólásra
A 6 ládásnak nagyobb a rostája, az jobb választás? (a plusz teljesítményen kívül persze)
Válasz #10162. hozzászólásra
beszélhettünk volna de nem tudok ott lenni
Válasz #10151. hozzászólásra
holnap megnézzük
Válasz #10159. hozzászólásra
Ezért nem jó napraforgóban, vagy lassú vagy szemetes lesz... a többiben nem gond
Amúgy pedig így utólag is kellemes ünnepet mindanyiótoknak !
A Z is szór, ha tolom neki, érzékeny a menesztőkarra ez a gép is! Viszonylag kicsi a rostafelület, minden más a rendszerben elég nagy, így rostán tud szórni, ha nagy az anyagáram, kiviszi a rostán a szemet. Ezért a rosta a szűk keresztmetszet a gépen, de csak azoknál a terményeknél, ahol sok anyag megy a rostára.
Ha tolják neki, mind szór. Ez különben nem akkora mennyiség, mint amilyen csúnyán tud kinézni. Néha azért nem kel a kombájn után, mert nincs eső, vagy a talajmunka miatt, de attól még az elszórt szem ott lehet! Meg a beteg, aszott szemet, amit kifúj, az is lehet csíraképes. Úgyhogy én úgy fogalmaznék, hogy ha nem figyelnek oda, a wts-ek könnyen szórnak. De lehet, hogy nincs igazam.
Ebből a szempontból jobb a Z, nem?
jól hallottad !! Olyan kelés van utánna hogy vetni se kell!! :S
Én azt hallottam h a wts-ek nagyon szórnak.
Válasz #10152. hozzászólásra
szerintem forma- forma, dolgozott már a kettő együtt a wts460-as asztallal a z 510-el nem sokkal ment gyorsabban a wts
Válasz #10150. hozzászólásra
Többet tud a 9540, mint a 2256? Ha igen mi a plusz?
Válasz #10149. hozzászólásra
ja és nem az enyém csak "közvetítek"
Válasz #10149. hozzászólásra
nagyobbra csere
Válasz #10146. hozzászólásra
Mér adod el a tutit, ráadásul axiálisoknak?