Full póver--- 3700üó-nál nálunk.. az első gazdinál 2200üó-nál javították..
Egy biztos a japán egy ilyen hibánál vissza hívja az összes gépet,és korrigálja a hibát..
Nos akkor részletezem.. A Gálnál vettük bócsán, mikor behányt értesítettük de ő puhapöcs módra meghátrált. Ekkor már bérelt fűtőtt garázsban állt a gép. A kitéhez fordultunk elsőre ők is elküldtek. Telefon Manheimbe, és utánna már vállalták. Váltócsere és jött haza a gép, de ez kb 3 hónapba telt. Szerinted szívattak bennünket?
NEM KICSIT.. Alles ist ordnung???
Pontosítok 6280-as a traktor nem 90-es.
Szerintem nehéz lenne jobb használtgépet találni, tudom, hiszem egy ideje énis jártam az országot bújtam a netet külföldön is meg mindenhol, mivel használtgépet akartam venni. Aztán vettem is, de az nagy, csak a háttér nem mindegy honnan származott, azért mondom, hogy Mézgabácsira írjál rá hívjad fel, nincs is túl messzi a csepeli rész tőled, elmész megnézed nemkerül semmibe, szélesedik a látóköröd, bővü használtgépes tapasztalatod, nomeg ha pl nagyon bejönne a típus de valamiért mégsem lenne abból üzlet akkor adhatna egy irányt is gépvonalon.
Lóerőben 125/132 lóerős nemtudom, hogy ez pontosan mit jelent, az újabbaknál szállítási fokozatokban van ez a többlet lóerő, biztosan ennél a modellnél is ez a felállás.
Mézga barátunk(fórumtárs) eladná 6290-es Fergusonját! Ha minden igaz jól írtam a típusát! 135 lóerős 6hengeres kiváló gépezet, folyamatosan szervízelt, van della a tulajnak dögivel csak maga hajtotta nem tsz-es traktoros, ráadásu sík lazább talajokon dolgozott(duna közelében) nem itt nálunk a kötött partokon, mert nagyon nem mindegy ám.
Én azt mondom beszélj vele menj e hozzá nézd meg, biztosan szánt vele, beülsz dolgozol vele jól meghajtod megfigyeled.
Nagyon jó a váltója, igensok benne a sebesség jól átfedik egymást és nemkell attól tartani hogy 4milliós felújításod lesz rajta...
Mindamellett hogy kb. 3 hónapja mi is eladtuk a 6920S-t,
csak most tudtuk lezárni a pénzügyi részét mert egy-két dolgot vitattunk. De ebbe nem megyek most bele. Tanulságos kis kaland volt ez a részünkre a JD-vel, a KITE-vel. Figyelmesen olvasgatom a hozzászólásokat,és sokan már a segítségemre is siettek.De az az igazság nem igazán könnyítitek meg a dolgom. Addig már eljutottam,
hogy 120-140Le között veszek jövőre gépet. Használtat, és
kp.-ért... Az én pöcsömről a bankok még egyszer nem húzzák le a bőrt. Inkább egy jó punci ... Ja jut eszembe csajok- a Case-ih-nál
van egy gépkereskedő (T.Virág) Kiiirááálllyyyy..
No de vissza a férfi dolgokhoz, figyelek és tanulok tőletek,és levonom a konzekvenciákat..
25084 hozzászólás
Válasz #9884. hozzászólásra
ilyen?
Az öreg 4755 és az ültetés :)http://www.facebook.com/video/video.php?v=237628609634464
Válasz #9881. hozzászólásra
Csak előre-hátra menetet állítasz, békát vagy nyuszit,esetleg gázt nyomod vagy beállítod a sebességet minden mást a gép csinál.
Válasz #9881. hozzászólásra
Ja ...
Csak AUTO vagy POWER QUAD
Válasz #9880. hozzászólásra

akkormondjuk ménem japánod van a merci helyett?
Válasz #9880. hozzászólásra
full power alatt mit értesz ?
6 ezresnél ilyen nem nagyon van (szerintem)
Válasz #9878. hozzászólásra
Full póver--- 3700üó-nál nálunk.. az első gazdinál 2200üó-nál javították..
Egy biztos a japán egy ilyen hibánál vissza hívja az összes gépet,és korrigálja a hibát..
Válasz #9874. hozzászólásra
Klar
Válasz #9876. hozzászólásra
Már ha elmondták neki...
A 30-as végűekkel is van baj ?
Mennyi óránál lett baja a váltónak és milyen váltó volt ?
Válasz #9875. hozzászólásra
deha mégis ilyenre ütném a fejem én egy Versatile-t választanék!
Egyszerűbb sokkal leglább annyit húz mint emez és sokkalsokkal ócsóbb
Válasz #9871. hozzászólásra
Az igaz de ha a Manheimiak tudtak a multjáról, akik elmondták hogy volt már javítva a váltó. Ezt a gál emberke is elmondhatta volna. Igaz vagy igaz???
Válasz #9872. hozzászólásra

Kb....
Ennyi pénzért lehet venni egy hevederest is ami erről leszaggatja ha kell még a potrohát is !
Válasz #9870. hozzászólásra
Nos akkor részletezem.. A Gálnál vettük bócsán, mikor behányt értesítettük de ő puhapöcs módra meghátrált. Ekkor már bérelt fűtőtt garázsban állt a gép. A kitéhez fordultunk elsőre ők is elküldtek. Telefon Manheimbe, és utánna már vállalták. Váltócsere és jött haza a gép, de ez kb 3 hónapba telt. Szerinted szívattak bennünket?
NEM KICSIT.. Alles ist ordnung???
Válasz #9868. hozzászólásra
A haverék is a Gálnak adták le a 6920s-ukat. Jó szar gép volt, az új vevő hívogatta is őket h volt-e ez meg az a baja.
Válasz #9863. hozzászólásra

nemértem mit esznek ezeken a csuklósokon
kizárt h. hoznák a portára 1000haokra se
épeszű ember sztem már ilyet nem vesz jajjjjjjj kapoooooook
csak a rábaőrület hozadéka az ilyennek házhoz való hozatala szzz vvvvvvv szzzzzz
Gondolom nem Gál tette tönkre...
az előbb nem a Kitéröl volt szó, meg valami hitelröl?
És el is adtuk......

Válasz #9861. hozzászólásra
Csak óvatosan mi is a Gál (úrnál) vettük a 6920S-t..

Ebben semmi trükk sincsen!!!
Válasz #9857. hozzászólásra
néhány éve böszörményben 200-as kategóriában meg Valtra nyert.
(biztos előlhátul lesúlyozták)

CSAK A VARI(J)Ó !!!!!!!!!
Válasz #9860. hozzászólásra

jonit huzogatni
Nem tudja valaki mennyire rúg Bócsán ez a 6630 Premium ?http://galmobil.hu/index.php?page=vehicle&id=251
Válasz #9859. hozzászólásra

psztttttt mireeeeeeeeee?????

A nyuszi az jó gép

ez meg
Válasz #9856. hozzászólásra
ha már trakihúzó itt is leszerepelt a Valtra , a NH legalább 1 kategóriával kisebb traktor
Ez a gép nem a ződhttp://www.youtube.com/watch?v=SduMvEnpU6I&feature=related
Válasz #9854. hozzászólásra
Örök hála......
Válasz #9853. hozzászólásra
figyelgessed Mézgát itt szokott lenni, de ha kicsit visszábkeresel a Massesferguson traktorok topicban megfogod találni aztán írj be neki majd meglát!
Válasz #9852. hozzászólásra

Hol írhatok rá?
Válasz #9848. hozzászólásra
Pontosítok 6280-as a traktor nem 90-es.
Szerintem nehéz lenne jobb használtgépet találni, tudom, hiszem egy ideje énis jártam az országot bújtam a netet külföldön is meg mindenhol, mivel használtgépet akartam venni. Aztán vettem is, de az nagy, csak a háttér nem mindegy honnan származott, azért mondom, hogy Mézgabácsira írjál rá hívjad fel, nincs is túl messzi a csepeli rész tőled, elmész megnézed nemkerül semmibe, szélesedik a látóköröd, bővü használtgépes tapasztalatod, nomeg ha pl nagyon bejönne a típus de valamiért mégsem lenne abból üzlet akkor adhatna egy irányt is gépvonalon.
Lóerőben 125/132 lóerős nemtudom, hogy ez pontosan mit jelent, az újabbaknál szállítási fokozatokban van ez a többlet lóerő, biztosan ennél a modellnél is ez a felállás.
Válasz #9849. hozzászólásra

Nem nem.... Full rendben van a kiscsaj /remélem a feleségem nem jön be/
Fasza, lehet hogy ezt a dolgot addig tökéletesre lehet sikálni. Vizsla lenne ha ez összejönne jövőre...

Válasz #9843. hozzászólásra

Viróg???
Mint a Győzié?
Szip barna?
Születésitül kezdve?
Válasz #9844. hozzászólásra

Szanbergkém köszönöm szépen. Lényeges infókat irtál (talaj, gondos gazda, stb) KÖSZÖNÖM....
És lehet hogy rá is írok a palira...
Válasz #9844. hozzászólásra

azokon a sivár homokokon nem lehet meghajtani
jaaa és Ő is jövőre akarja eladni szezon előtt ha jól emlékszem, és amennyit ráköltöttél ződ váltóra kicsit hozzáteszel és ez kijön belőle.
Válasz #9842. hozzászólásra
Ez 8000-es

csak maga hajtotta nem tsz-es traktoros, ráadásu sík lazább talajokon dolgozott(duna közelében) nem itt nálunk a kötött partokon, mert nagyon nem mindegy ám.
Mézga barátunk(fórumtárs) eladná 6290-es Fergusonját! Ha minden igaz jól írtam a típusát! 135 lóerős 6hengeres kiváló gépezet, folyamatosan szervízelt, van della a tulajnak dögivel
Én azt mondom beszélj vele menj e hozzá nézd meg, biztosan szánt vele, beülsz dolgozol vele jól meghajtod megfigyeled.
Nagyon jó a váltója, igensok benne a sebesség jól átfedik egymást és nemkell attól tartani hogy 4milliós felújításod lesz rajta...
Mindamellett hogy kb. 3 hónapja mi is eladtuk a 6920S-t,
Inkább egy jó punci 
... Ja jut eszembe csajok- a Case-ih-nál
csak most tudtuk lezárni a pénzügyi részét mert egy-két dolgot vitattunk. De ebbe nem megyek most bele. Tanulságos kis kaland volt ez a részünkre a JD-vel, a KITE-vel. Figyelmesen olvasgatom a hozzászólásokat,és sokan már a segítségemre is siettek.De az az igazság nem igazán könnyítitek meg a dolgom. Addig már eljutottam,
hogy 120-140Le között veszek jövőre gépet. Használtat, és
kp.-ért... Az én pöcsömről a bankok még egyszer nem húzzák le a bőrt.
van egy gépkereskedő (T.Virág) Kiiirááálllyyyy..
No de vissza a férfi dolgokhoz, figyelek és tanulok tőletek,és levonom a konzekvenciákat..
Válasz #9841. hozzászólásra

Mi 6000 óra körül cseréltük ki a 6920-ast,de ott már volt baj nem kevés
Válasz #9838. hozzászólásra
Van itt a környéken 7000 órás 20-as semmi gond vele
10ezer órát kibirnak, de lehet többet is
00 vagy 10-es ami még igazi Johndeere!
a többit felejtsd el
(ezt olyan mondta akinek még a fűnyírója is Johndeere)
Üdv mindenkinek!
A 8020-as szériák mennyire beváltak,illetve a 8010-esek a 8000-hoz képest????
Köszi!!!!
Válasz #9835. hozzászólásra
ezzel nem mondtál újat sajnos!!!!