Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9796. hozzászólásra
Ez igaz ! Bár ha jól emlékszem a típusra 8750-190le alighanem ! Volt valami ilyesmi. Na a lényeg csak orr súlyt adtak hozzá ! Mivel"nehéz volt" persze mihez képest Egy biztos elég hamar eldobta magát a motorja a barázdában ! Így mentek a levesbe !
Betonon nem a lóerő a lényeg,hanem a súly és a gumik tapadása.Az nh nak lassabban forognak a kerekei, így jobb a tapadása.Pl én sokat szállítok konbájntól 26-30t lebillentek a 2 kocsiról,annak egy része aláfolyik,ha nagy sebességgel indulok csak kapar,ugrál de ha szinte a legkisebbe, akkor viszont szépen elindul és kihúzza a kocsikat.Erre több példát is tudnák,saját tapasztalat.
A JD nincs felsújozva rendesen ! Ez kivehető a videón ! Mivel egy pillanatra Látható a hátsó kerék "küllői" közt,hogy bizony nincs fen a súly ! Oldalanként 2db gyári súly ! És akkor gatya nem marad szárazon ! Ez nem a lóerő diadala volt !
Ekkora sebességnél nagyságrenddel nagyobb jelentősége van tömegnek, mint a teljesítménynek.
Meg olyan apróságokkal lehet "csalni/elbaxni", hogy hova van bekötve a rúd/kötél/lánc, mert ha az nem vízszintes, akkor akinél alacsonyabban van, az eleve xopóból indul. És így tovább, sok kis apróság, ami első nem is feltűnő.
Egyik mondja a videó alatt hogy a nyuszi nehezebb...
"den nh is aber schwerer..."
Viszont ő sem érti, hogy ettől függetlenül miért húzta el a JD-t mert hogy az erősebb. De ettől függetlenül ténylg nehezebb a NH.
Az biztos a barázdában nem volt párja ! Ha kellett kiugrott belőle de akor is húzta !!!! nagy kedvencem volt a 8100-as eredeti egyenesen az államokból !! 13 ezer lett eladva !!! Fődarabhoz nyúlni sem kellett !!!
Lehet pont ezekre volt válasz a John Deeretól a pár évvel ezelőtti "szántóföldön bizonyít" kampány ;)
Vagy másik irányból: ha mindenki a JD-hoz méri magát, akkor mégiscsak az az etalon :-D
Akkoris a 7930-ast 245 lóerőnek írják, legalábbis a kite-ben a poszteren az áll, a másik meg egy 175 lóerős traktor, azért hatalmas a különbség a kettő köött
Tudod miért nevetek?
Mert nemrégen voltam tűzoltóságon barátom mellett akik éppen ilyen videókat nézegettek és letöltöttek és összgyűjtöttek 10-12videót ahol a Johndeer-okat elúzzák mint a xart.
Ja és fordítottat meg alig lelni...
Ezt éppen nemláttam, de más nyuszik fendt-es fergáslaborghinis van fent.
Kíváncsi vagyok mit fog mutatni hogyan fog tecceni!
Dokumentáld már a helyzetet képpekkel videóval!
kíváncsi vagyok más fődön mit mutat.
Remélem új bontócsúcsokkal adják a demógépet
Te azt nemtudod, hogy én erre rámozdúltam helló!!!
42-be nem adták volna oda, legalábbis én nemtudtam lealkudni addig.
Amúgy biztosan jó, kérdés az hogy egy ilyen gépben hogylehet csak 7000óra???
Plusz ha hevederes akkor csakis challenger.
Ha valamikor valami nagyon potya összeg az ölembe hullana egy Claas 35-55-közötti modellt elhoznék kipróbálni milyen is igazából, mert megkell tudnom és kész!!! Különben még zavar a dolog, hogy volt kinézve kettő nagyon zsír 35-ös claas ch és kívánta volna a szervezetem is őket
EZT[link1] nem tudom miért nem merte bevállalni egy "nagyszájú valaki",42000 különben az alja(árban) ,peddig ez biztos nem döcögne annyira mint egy piros traktor "bemutató videón" az a fapados gépezett...Illetve tudom,mert elöbb cselekszik és utána próbálja megmagyrázni magának ,hogy ez volt a legjóbb üzlet(az eladónak)ilyen ez a mai fiatalság,MegFontolatlan röviden MF
25046 hozzászólás
Válasz #9796. hozzászólásra
Ez igaz ! Bár ha jól emlékszem a típusra 8750-190le alighanem ! Volt valami ilyesmi. Na a lényeg csak orr súlyt adtak hozzá ! Mivel"nehéz volt" persze mihez képest Egy biztos elég hamar eldobta magát a motorja a barázdában ! Így mentek a levesbe !
Válasz #9771. hozzászólásra
Válasz #9788. hozzászólásra
De az NH-n sincs felni súly......
Válasz #9793. hozzászólásra
Válasz #9793. hozzászólásra
Válasz #9763. hozzászólásra
Itt a lényeg a súlyon van.....a lufik emelik a JD-t.........még a vak is látja........
Válasz #9785. hozzászólásra
A kötél vízszintesen van...
Betonon nem a lóerő a lényeg,hanem a súly és a gumik tapadása.Az nh nak lassabban forognak a kerekei, így jobb a tapadása.Pl én sokat szállítok konbájntól 26-30t lebillentek a 2 kocsiról,annak egy része aláfolyik,ha nagy sebességgel indulok csak kapar,ugrál de ha szinte a legkisebbe, akkor viszont szépen elindul és kihúzza a kocsikat.Erre több példát is tudnák,saját tapasztalat.
Válasz #9780. hozzászólásra
Itt most az erő nem számít , csak a súly és a tapadás...
Válasz #9784. hozzászólásra
arra ködre/füstre gondolsz?
mer mi az?
onnan indult el az nh, ahol ez fölcsap
A JD nincs felsújozva rendesen ! Ez kivehető a videón ! Mivel egy pillanatra Látható a hátsó kerék "küllői" közt,hogy bizony nincs fen a súly ! Oldalanként 2db gyári súly ! És akkor gatya nem marad szárazon ! Ez nem a lóerő diadala volt !
Hát meg betonon vannak. Sima terület. Hiába erősebb az egyik ha az nem fog semmit a másik meg oda van ragasztva az aszfaltra.
Válasz #9784. hozzászólásra
Az elsőkerékre gondolsz? vagy mire?
Válasz #9777. hozzászólásra
Ekkora sebességnél nagyságrenddel nagyobb jelentősége van tömegnek, mint a teljesítménynek.
Meg olyan apróságokkal lehet "csalni/elbaxni", hogy hova van bekötve a rúd/kötél/lánc, mert ha az nem vízszintes, akkor akinél alacsonyabban van, az eleve xopóból indul. És így tovább, sok kis apróság, ami első nem is feltűnő.
0:18-19-nél Egy pillanatra látszik ! Szerintem a lényeg !
Válasz #9781. hozzászólásra
Google a barátod
Igen, hogy a nyuszi 200 Le maximum, de azt nem írja hogy ez fel is van húzva.
Mennyien tudnak itt külföldiül
Válasz #9770. hozzászólásra
Chip tuningról beszél az egyik.
Válasz #9775. hozzászólásra
A 430 forintos gázolaj
Válasz #9774. hozzászólásra
Van itt a környéken 1 kétszázas nyuszi,asszem 2 éves 28-36 literrel húzták a rapidot.Szerintem ez rengeteg,ennyivel szántani is lehet
Egyik mondja a videó alatt hogy a nyuszi nehezebb...
"den nh is aber schwerer..."
Viszont ő sem érti, hogy ettől függetlenül miért húzta el a JD-t mert hogy az erősebb. De ettől függetlenül ténylg nehezebb a NH.
Válasz #9773. hozzászólásra
bazmeeeeeeeeeeeg 8200as jjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddddddddd
mimás hát nemjó helyen vagyok vagymmmmmmmi?????
200as meg ======== a 8200 al
alszúúúúúúúúú?????
Válasz #9774. hozzászólásra
Mi eszi meg ?
Hiába viszed ki a földre,mert először megeszi a bankszámlád,utána pedig 1 vagyont kell alkatrészre költeni
Válasz #9771. hozzászólásra
Ebből nem sokat értek .
Mi az a 8200-as ?
És mi a 200 ?
Válasz #9768. hozzászólásra
Az biztos a barázdában nem volt párja ! Ha kellett kiugrott belőle de akor is húzta !!!! nagy kedvencem volt a 8100-as eredeti egyenesen az államokból !! 13 ezer lett eladva !!! Fődarabhoz nyúlni sem kellett !!!
vlmellik nap 8200asoztam
aszondja a gyerek ha még 1x nhba kell neki dolgoznia főőőőőőőőőőőőőőmondddddd
tanyán 24000 körül van a 200asba
Válasz #9768. hozzászólásra
Na de ha itt most nincs csalás , nincs a nyuszi kereke feltöltve mondjuk , és simán nyert ...
Akkor vihetik ezeket a földre , ott még jobban elveri a Kék a ződet bazze !
Bár nekem is hihetetlen ...
A kommenteket meg nem tom a video alatt elolvasni , mert nem tudok külföldiül , hátha ott valaki elszólt valamit...
Válasz #9766. hozzászólásra
A külömbség tényleg hatalmas ezért van benne valami árulás
Válasz #9764. hozzászólásra
Lehet pont ezekre volt válasz a John Deeretól a pár évvel ezelőtti "szántóföldön bizonyít" kampány ;)
Vagy másik irányból: ha mindenki a JD-hoz méri magát, akkor mégiscsak az az etalon :-D
Pedig a JD tengelytávja , 5 centivel hosszabb és gyárilag minimum 7 mázsával nehezebb .
A gumizásuk a videón nagyjából egyformának tűnik ...
Válasz #9765. hozzászólásra
Akkoris a 7930-ast 245 lóerőnek írják, legalábbis a kite-ben a poszteren az áll, a másik meg egy 175 lóerős traktor, azért hatalmas a különbség a kettő köött
A New Hollandi fel volt töltve vízzel,a JD nem
Tudod miért nevetek?
Mert nemrégen voltam tűzoltóságon barátom mellett akik éppen ilyen videókat nézegettek és letöltöttek és összgyűjtöttek 10-12videót ahol a Johndeer-okat elúzzák mint a xart.
Ja és fordítottat meg alig lelni...
Ezt éppen nemláttam, de más nyuszik fendt-es fergáslaborghinis van fent.
mondom én hogy csak divat az egész...
Na ezt magyarázza meg valaki ?
Döbbenet !
Válasz #9761. hozzászólásra
Szerintem a 8300-al kezd!
Ha betyár a főd akkor kell elé a gép!
Ne tévesszen meg hogy csak 3késes, fogásszélessége nagy!
Válasz #9760. hozzászólásra
Terület? Akadna. Akkor 7710essel és 190-es IH-val fogjuk húzni.
Válasz #9759. hozzászólásra
Johndeer-al húzzad ne kvádtrákkal
Kíváncsi vagyok mit fog mutatni hogyan fog tecceni!
Dokumentáld már a helyzetet képpekkel videóval!
kíváncsi vagyok más fődön mit mutat.
Remélem új bontócsúcsokkal adják a demógépet
Van terület amin tudod húzni?
Válasz #9758. hozzászólásra
Igen-igen, pénteken jön egy demogép. De csak 3 késes, 3 méteres.
Válasz #9756. hozzászólásra
Sikerült beszélni vele?
Válasz #9756. hozzászólásra
DT75
Válasz #9754. hozzászólásra
Én 75öst vennék.
Hello valaki nem tud 4650,4755 vagy 4955-öst?
Jó állapotban
Válasz #9752. hozzászólásra
Te azt nemtudod, hogy én erre rámozdúltam helló!!!
42-be nem adták volna oda, legalábbis én nemtudtam lealkudni addig.
Amúgy biztosan jó, kérdés az hogy egy ilyen gépben hogylehet csak 7000óra???
Plusz ha hevederes akkor csakis challenger.
Ha valamikor valami nagyon potya összeg az ölembe hullana egy Claas 35-55-közötti modellt elhoznék kipróbálni milyen is igazából, mert megkell tudnom és kész!!! Különben még zavar a dolog, hogy volt kinézve kettő nagyon zsír 35-ös claas ch és kívánta volna a szervezetem is őket
Válasz #9752. hozzászólásra
Ezt próbáltad lezsírozni neki?
EZThttp://www.agriaffaires.com/occasion/tracteur-agricole/2132960/john-deere-8400-t.html
EZT[link1] nem tudom miért nem merte bevállalni egy "nagyszájú valaki",42000 különben az alja(árban) ,peddig ez biztos nem döcögne annyira mint egy piros traktor "bemutató videón" az a fapados gépezett...Illetve tudom,mert elöbb cselekszik és utána próbálja megmagyrázni magának ,hogy ez volt a legjóbb üzlet(az eladónak)ilyen ez a mai fiatalság,MegFontolatlan röviden MF
Válasz #9747. hozzászólásra
Bakker,de hülye vagyok.
Válasz #9748. hozzászólásra
upsz ugyan azt a vidit tette be a rendszer bocs