Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9247. hozzászólásra
Na ne már!!!!!! Ezt nyerted meg komi???Holnap cserélhetünk akár tapasztalatot is..Én napalmos leszek..De az tuti hogy ilyen helyzetbe tuti hogy nem tudsz kerülni hisz most már a learatott rizsföldek is porolnak!!!!
Válasz #9242. hozzászólásra
Van. Meg a standardot is lehet "öltöztetni" néhány ilyen hasznos dologgal,és még akkor is barátibb az ára,mint a prémiumnak. De majd a szaki ha előkerül nyilatkozik,én még kezdő vok....
Válasz #9226. hozzászólásra
Barátom ez így van!!!!!!!!Mondhatni a számból vetted ki a szót... Tudnék mesélni reggelig!!! Van sztori bőven!!! Tehát a lényeg!! Naprához szigorúan ki pláne ha nyersnek mondható-- kisebb és nyerseb kukoricánál esetleg..Szükebb kosárhézag mellet de száraz nagy tömegü kukoricánál pláne dk 3511-dk 440 szigorúan berakni!!!!!!!!!!
Válasz #9238. hozzászólásra
A történet onnan indult,hogy kellene 1 120-130 lovas gép. Az alap elképzelése a vevőnek 6330 prémium volt,de mivel vezérgépnek szánják,beoltottam hogy nem lenne e jobb 1 68-6930 standard (ami árban nem sok különbség) és azzal haladnának is(talajmunkára sokkal tehetősebb). Eddig tudok részleteket.
Ez igeen,le a kalappal...Azért dicsekedhetnél milyen felszereléssel jön,stb,mert megérdemled,mi meg a fotókat az átadásról,hogy csorogjon a nyálunk ,tudod olyan kézfogásosat ahogy kell
Válasz #9230. hozzászólásra
Nem kell neki parázni!!!!
Az átutalás is rendben volt!Én is tartom magam a megbeszélt időponthoz!
Csütörtök reggel lerak a tréler egy használtat,és utána megy az ismerősödhöz.Nincs messze a két cím ugyhogy kb 2-3 óra közt ott van!!!
De megyek én is!!Csak külön kocsival.Van egy olajcserém reggel,utána megyek és átadom a gépet ahogy illik!!!
Válasz #9228. hozzászólásra
Ha már itt vagyok akkor írom!
Nem fog csúszni!Holnap este rakjuk le.Kedden ünnep,szerdán megy műszakira!!Csütörtök kora délután pedig ott van a gép!!!!!Tudod ahogy ígértem!!!
Valóban jól lehet a kukit csépelni lemez nélkül,de takarva szebben dolgozik.Ha kifogunk egy egy roppanós fajtát,ott mutatkozik jelentősen a dolg,hogy kevébé töri a szemet.
25067 hozzászólás
Válasz #9267. hozzászólásra
Szeva tudnál segiteni? Én is traktor vásárlás elott állok.
Válasz #9267. hozzászólásra
Szia! szeretném megkérdezni, hogy a jd 7710 és a 7810 típusú gépek között mi a különbség,?
Válasz #9266. hozzászólásra
Ätadäs holnap!!
Válasz #9265. hozzászólásra
képet nem készítettél róla?
átadáskor szoktak
Lala!!!
Traktor lemüszakiztatva,rendszäm forgalmi kivältva!
Holnap kora delutän ott van az embernel!
De mär hivott
Válasz #9262. hozzászólásra
Nézegetem őket...
Igazából mindegy melyik, 6420-6920 között bármi lehet, csak jó legyen.
És azért 2006-os, hogy bele lehessen tenni az AutoTrac-et :o)
Pellence- ben nem tudtok vmi jobbat mind a kite?
Válasz #9258. hozzászólásra
Neked kell???
Command Arm mi?Te is tudod mi a f@sza !!!!
Válasz #9260. hozzászólásra
Mert nagyon hántolja a magot.
Válasz #9241. hozzászólásra
Napránál mért kell kivenni???Jöhetnek a sztorik bőven én ráérek,reggelig
Válasz #9241. hozzászólásra
A wts w-hez tuti nem kel berakni !!
Válasz #9253. hozzászólásra
6420 PremiumPlus* lehetőleg 2006-os és homlokrakóval? :-)
Válasz #9256 hozzászólásrHa olvasod rendszeresem a forumot akkor tudod a välaszt is !
Válasz #9255. hozzászólásra
a nagyobbik konkurencia nem próbálja elérni hogy ne tudjatok jd-t árulni?
Válasz #9254. hozzászólásra
Rendben!!
Válasz #9253. hozzászólásra
Gondolkozok, meg számolok, ha aktuális lesz akkor írok.
Válasz #9251. hozzászólásra
Akkor irj egy E-mailt es ha tudom mit szeretnel akkor tudok neked ärat is küldeni.
Válasz #9249. hozzászólásra
Azt nem tudom mert nem mondtäk meg.
Csak annyit hogy nem is alkudtak az ärbol.
Válasz #9246. hozzászólásra
Pedig traktor vétel előtt állok, igaz LE kisebben gondolkozok.
Válasz #9249. hozzászólásra
Válasz #9246. hozzászólásra
hány % al volt olcsóbb mint a kite utolsó ára?
Válasz #9247. hozzászólásra
Na ne már!!!!!! Ezt nyerted meg komi???Holnap cserélhetünk akár tapasztalatot is..Én napalmos leszek..De az tuti hogy ilyen helyzetbe tuti hogy nem tudsz kerülni hisz most már a learatott rizsföldek is porolnak!!!!
No minden jót! Megyek,mert ez a szerelvény lesz az éjszakai játék,gondolom,most nem lesz ilyen helyzet az éjjel!
6830 Standard traktort vett.
Az ära viszont nem publikus!
Válasz #9243. hozzászólásra
De van äm!
Kicsi felärral de van benne ha kered!!!!
Van. Meg a standardot is lehet "öltöztetni" néhány ilyen hasznos dologgal,és még akkor is barátibb az ára,mint a prémiumnak. De majd a szaki ha előkerül nyilatkozik,én még kezdő vok....
Válasz #9240. hozzászólásra
A standardban van rugós híd??
Válasz #9226. hozzászólásra
Barátom ez így van!!!!!!!!Mondhatni a számból vetted ki a szót... Tudnék mesélni reggelig!!! Van sztori bőven!!! Tehát a lényeg!! Naprához szigorúan ki pláne ha nyersnek mondható-- kisebb és nyerseb kukoricánál esetleg..Szükebb kosárhézag mellet de száraz nagy tömegü kukoricánál pláne dk 3511-dk 440 szigorúan berakni!!!!!!!!!!
A történet onnan indult,hogy kellene 1 120-130 lovas gép. Az alap elképzelése a vevőnek 6330 prémium volt,de mivel vezérgépnek szánják,beoltottam hogy nem lenne e jobb 1 68-6930 standard (ami árban nem sok különbség) és azzal haladnának is(talajmunkára sokkal tehetősebb). Eddig tudok részleteket.
Majd az illetékes nyilatkozik,a részletekben nem vettem részt!
Válasz #9237. hozzászólásra
Lehet tudni,hogy mit vett és mennyiért??Ha nincs titkosítva 50 évre legalább
Válasz #9234. hozzászólásra
Nem helybeli!
Válasz #9235. hozzászólásra
Szerintem ez kombájn típusonként és adapter típusonként változó...
Bár gondolom van azért egy tól-ig szám...
Saccolásom szerint úgy 70-80at fordulhat percenként ...
Válasz #9222. hozzászólásra-al kapcsoltaba senki nem tud semmit?
Ki az ismerősöd,és mit vett?????
autopowereknél hol van az ugrás tipusonként?
4 hengeresekbe mindbe 1?
6 os 6030asokba megint ua?
74 7530 ua?
787930 ua ?
.......... ????????
Válasz #9229. hozzászólásra
Ez igeen,le a kalappal...Azért dicsekedhetnél milyen felszereléssel jön,stb,mert megérdemled,mi meg a fotókat az átadásról,hogy csorogjon a nyálunk ,tudod olyan kézfogásosat ahogy kell
Nem kell neki parázni!!!!
Az átutalás is rendben volt!Én is tartom magam a megbeszélt időponthoz!
Csütörtök reggel lerak a tréler egy használtat,és utána megy az ismerősödhöz.Nincs messze a két cím ugyhogy kb 2-3 óra közt ott van!!!
De megyek én is!!Csak külön kocsival.Van egy olajcserém reggel,utána megyek és átadom a gépet ahogy illik!!!
Válasz #9229. hozzászólásra
Jó,rendben,mert az ismerősöm,akinek jön,tiszta para!
Válasz #9228. hozzászólásra
Ha már itt vagyok akkor írom!
Nem fog csúszni!Holnap este rakjuk le.Kedden ünnep,szerdán megy műszakira!!Csütörtök kora délután pedig ott van a gép!!!!!Tudod ahogy ígértem!!!
Válasz #9227. hozzászólásra
Igen! Jó látható, a sötét ablakon!
Figyu,ha már itt vagy!
A hosszú hétvége miatt nem fog csúszni az új gép átadása??
Válasz #9224. hozzászólásra
Tetszett a szökkenő szarvas???
Valóban jól lehet a kukit csépelni lemez nélkül,de takarva szebben dolgozik.Ha kifogunk egy egy roppanós fajtát,ott mutatkozik jelentősen a dolg,hogy kevébé töri a szemet.
Válasz #9208. hozzászólásra
Az első!
Válasz #9207. hozzászólásra
Erre!
Válasz #9222. hozzászólásra
Meg a leaser
azt megtudja vki mondani, hogy a kukorica adapteren a kanalaslánc, és a törő henger percenként hányszor fodulát üzemi fordulaton?
Válasz #9208. hozzászólásra
Nem,nem egyik sem, mivel van egy "nevető" harmadik is
Válasz #9198. hozzászólásra
Veszel egysoros csötöröt és irány a góré,majd májusban morzsolás.