Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mindent fel lehet újítani és van hozzá alkatrész is minden bizonnyal. de egy félmillát hagyjál meg mellé mert ha belekell nyúlni akkor már nemlehet csak azt kijavítani ami éppen rossz volt, mindenen végigkell menni ami kopottas félig elhasznált ha sokáig jó gépet akarsz aztán is.
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy '85-ös John Deere 3140 SG2-t ideadnának 4000 Euróért de azt írták hogy a váltója közepes/rossz. Érdemes-e vele foglalkozni? Lehet szerintetek esetleg bontott váltót kapni hozzá? Vagy hogy van ezekhez az öreg gépekhez alkatrész? Pont ilyesmit keresek ez 100 lovas nekem megfelelne nagyon.
Ezeket a kamerafelveteleket meg lehet valahol tekinteni?...mert szivesen megneznem...hamar eloben nem lehetek jelen akkor legalabb gep elott ulve csodaljam oket
3 Helyszinen folyamatosan zajlanak a programok cserélődve a csapatok.2 szántóföldi területen 12 gépkapcsolat kifejezetten preciziós művelésre felkészitve,illetve bemutatóteremben RTK hogyan működik,használata,stb.És végül gépfelvonulás a kicsitől a nagyig.KB ennyi. Végül kaja.
El sem kérték,csak regisztrálni kellet a kapunál, künben régiónként van a megívó kiküldve az is csak azért mert a saját régiód beli kitések fonak fodadi, illetve hogy egyszerre ne legyen millió ember,de így is sokan voltak ma is.
Hát nem volt rossz ez az első nap minden volt ami szem szájnak ingere.Szerintem színvonalasan, gördülékenyen meg volt szervezve az egész.Most kitett magáért a KITE!
Mar nagy a készülődés Sarbogardon. Holnaptól 4 napon keresztül John Deere bemutató: RTK technológia élesben, új John Deere típusok, uzletagak bemutatói, álló gép bemutató.
Válasz #8945. hozzászólásra
Ha leveszed az oldalburkolatot akkor a karoknál tudod állitani a bowdent.
Ha a karok perselye van kikopva az is orvosolható./eszterga+dolomit csodákra képes/Vagy a tömbnél lehet még benne kosz ami nem engedi be úszóba,de ez is javítható.
A hidraulika kör karjával már nem lehet az úszó helyzetet elérni mert akkor a lógás benne. Kérdésem az lenne hogy lehet e valahol állítani rajta, vagy esetleg cserélni kell valamit ha igen akkor mit?
Valakinek van tapasztalata 6020-as szériánál a meglévő kettő mellé egy harmadik kihelyezett hidraulika kör felszerelése mennyire nehézkes és kb mennyibe kerül???
szántföldi munka csak,eke tárcsa lazító homokon,+pótkcosi trágyaszórás,vezérgép lenen nálunk amit kiszolgál a többi kb.+40hektár bérmunkája lenne őszi szántás,cegléd cifra major
Ez is változó, nekönk anno a 6920S úgy futott le 5 év alatt 9500 órát, hogy összesen ráment egy kardánkereszt az első hajtásban, kopóelemek a rugózott hídban, meg vagy 8-10 db elektromos szivattyú az üzemanyagrendszerben...
a maga 16.5 mFt-os árával szerintem életünk leggyorsabban megtérülő, és legtöbb hasznot hozó gépe volt.
Ha beszarik az a szép színes kijelző 5000 óránál mondjuk majd nem tudom mit mondasz... a 20asokban rendszerint ment tönkre a kis kijelző ami a hiba kodokat meg minden mást is mutatott, nekünk már 4000 óránál. 120 eFt körül van egy új.
Szerintem is az MTZ elég sokat eszik. Haver vett 2-3 Fiatot kiváltani az MTZ-t kaszálás + bálázás. És fele üzemanyagból kijött neki. Ugyhogy ha nem akarsz szerelni meg kényelmesebb is a nyugati. Én semmi pénzért nem dolgoznék MTZ-vel.
Válasz #8926. hozzászólásra
Asszem olajat kell cserélni Nem tudom,hogy honnan veszed hogy az MTZ kevesebbet eszik mint a JD.Én semmi jót nem tudok mondani róla.A cégnél is van 1,de minden héten csinálni kell rajta valamit.És ez szó szerint igaz.A 6930 most jár 3000-nél de eddig csak olajat kellett cserélni benne.Mutass 1 olyan MTZ-t amire ez igaz
ne a fogysztás külömbség legyen a mérvadó az ma már minden traktornál közel azonos (kivéve persze az MTZ-t , mert az mindegyiknél kevesebbet eszik), ja és ahonan az MTZ-t ellopják onnan a nyugatit is elfogják lopni akárhogy őrzöd
Melyik mennyit fogyaszt?melyiknek jobb a fogyasztása a john deeré vagy masseyé,mert most kaptam innen onnan is ajánlatot,melyik a kedvezőbb fogyasztás,eddig mtz volt,felejtsem is el a nyugatit maradjak a az orosz john deernál. 50hektár homokterület (saját)+50hektár kötött bér munka vagy van vagy nincs
JD fan barataimhoz intenek most egy kerdest
Talaltam egy helyen irva a JD S560-as kombajnrol, de nem ertettem a szovet mert szamomra ismeretlen nyelven volt irva, de ugy ertettem hogy ezt a gepet csak 2007-2008 kozott gyartottak. Most jon a kerdes: tenyleg csak azokban az evekben keszult ilyen modell, vagy azota meg gyartanak ilyet?
25068 hozzászólás
Válasz #8969. hozzászólásra
Mindent fel lehet újítani és van hozzá alkatrész is minden bizonnyal. de egy félmillát hagyjál meg mellé mert ha belekell nyúlni akkor már nemlehet csak azt kijavítani ami éppen rossz volt, mindenen végigkell menni ami kopottas félig elhasznált ha sokáig jó gépet akarsz aztán is.
Hello.
![John Deere 3140 SG2](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110911104036_jd.jpeg)
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy '85-ös John Deere 3140 SG2-t ideadnának 4000 Euróért de azt írták hogy a váltója közepes/rossz. Érdemes-e vele foglalkozni? Lehet szerintetek esetleg bontott váltót kapni hozzá? Vagy hogy van ezekhez az öreg gépekhez alkatrész? Pont ilyesmit keresek ez 100 lovas nekem megfelelne nagyon.
Válasz #8967. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ez a marós,nem a sósav
Válasz #8966. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Én már hallottam árat üljé le vazeeee, 200 pacis traki rugózott első hiddal 37 milla. Nem azt kell lelőni ki eladja, hanem azt aki megveszi ennyiér!!
Válasz #8964. hozzászólásra
Na ehhez kell a sok lóvé... amúgy köszi a videót jó volt, az új trakik kb hány % kal lesznek drágábbak? erről tud e valaki más infot?
Válasz #8964. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Faxa
Kérésetek az Agroinform csapata számára parancs:)
Ezeket a kamerafelveteleket meg lehet valahol tekinteni?...mert szivesen megneznem...hamar eloben nem lehetek jelen akkor legalabb gep elott ulve csodaljam oket![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #8960. hozzászólásra
Pont akkor csinálják mikor amikor repce vetés és napraforgó aratás megy egyszerre, legalábbis nálunk...
Válasz #8959. hozzászólásra
Kitéseknél volt kamera az RTK bemutatón,a szántóföldin én nem láttam,de lehet volt aki felvette.Mindenesetre érdemes lett volna megörökiteni.
Mi napraforgót aratunk így biztos nem tudunk menni, de remélem valaki csinál egy színvonalas videót a bemutatón...
Válasz #8957. hozzászólásra
3 Helyszinen folyamatosan zajlanak a programok cserélődve a csapatok.2 szántóföldi területen 12 gépkapcsolat kifejezetten preciziós művelésre felkészitve,illetve bemutatóteremben RTK hogyan működik,használata,stb.És végül gépfelvonulás a kicsitől a nagyig.KB ennyi. Végül kaja.
Egy gyors osszegzesben el tudnad mondani hogy miket mutattak ke Kite-s barataink.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Elore is koszonom
Válasz #8954. hozzászólásra
El sem kérték,csak regisztrálni kellet a kapunál, künben régiónként van a megívó kiküldve az is csak azért mert a saját régiód beli kitések fonak fodadi, illetve hogy egyszerre ne legyen millió ember,de így is sokan voltak ma is.
Válasz #8954. hozzászólásra
ez engem is érdekelne. én péntekre kaptam meghívót!
Válasz #8953. hozzászólásra
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Mindenki csak az adott napra szóló meghívójával mehet be ??????
Válasz #8952. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Hát nem volt rossz ez az első nap minden volt ami szem szájnak ingere.Szerintem színvonalasan, gördülékenyen meg volt szervezve az egész.Most kitett magáért a KITE!
Mar nagy a készülődés Sarbogardon. Holnaptól 4 napon keresztül John Deere bemutató: RTK technológia élesben, új John Deere típusok, uzletagak bemutatói, álló gép bemutató.
Most megy a 0. nap.
Válasz #8948. hozzászólásra
Volt aki azt mondta nekem ha állítok a bowdenen akkor meg a másik irányba nem lesz jó kar... ezek szerint próbálgatni kell...
Köszi
Válasz #8949. hozzászólásra
Ment a mail
Köszi
Válasz #8946. hozzászólásra
Pontos tipus+alvázszám kellene!!!
Küld el mailbe!
Válasz #8945. hozzászólásra
Ha leveszed az oldalburkolatot akkor a karoknál tudod állitani a bowdent.
Ha a karok perselye van kikopva az is orvosolható./eszterga+dolomit csodákra képes/Vagy a tömbnél lehet még benne kosz ami nem engedi be úszóba,de ez is javítható.
Válasz #8945. hozzászólásra![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Lehet,mert bovdenes megoldású,csak bontani kell a műszerfalat
Válasz #8944. hozzászólásra
Kb. mennyibe kerül egy ilyen készlet?
Válasz #8944. hozzászólásra
A hidraulika kör karjával már nem lehet az úszó helyzetet elérni mert akkor a lógás benne. Kérdésem az lenne hogy lehet e valahol állítani rajta, vagy esetleg cserélni kell valamit ha igen akkor mit?
Válasz #8943. hozzászólásra
Egyáltalán nem nehéz felszerelni.Lehet kapni komplett készletet amibe benne van minden ami kell hozzá.
Valakinek van tapasztalata 6020-as szériánál a meglévő kettő mellé egy harmadik kihelyezett hidraulika kör felszerelése mennyire nehézkes és kb mennyibe kerül???
Válasz #8941. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Reggel vagy este??
köszi holnap fél8
Válasz #8939. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
30/627-2676 ezen bármikor elérsz,kivéve éjjszaka
telefonszámot kérhetek,mert te látom ezt hajtod,egy ksi személyes tapasztalat jó lenne,vagy 06/30 251 1916
szántföldi munka csak,eke tárcsa lazító homokon,+pótkcosi trágyaszórás,vezérgép lenen nálunk amit kiszolgál a többi kb.+40hektár bérmunkája lenne őszi szántás,cegléd cifra major
Válasz #8935. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
A 6920 nem az a súlycsoport mint az mtz.Attól függ mire akarod használni
mtzéket hajtunk tény szervízigényes,a fogyasztás viszont jó,tvaszal vizes földre a john deere önúly miatt nem tudott rámenni,mtz elszántogatott
6920 s john 5500 üó vagy új mtz?hülye kérdés tudom.de érv ellen érv
Válasz #8930. hozzászólásra
Ez is változó, nekönk anno a 6920S úgy futott le 5 év alatt 9500 órát, hogy összesen ráment egy kardánkereszt az első hajtásban, kopóelemek a rugózott hídban, meg vagy 8-10 db elektromos szivattyú az üzemanyagrendszerben...
a maga 16.5 mFt-os árával szerintem életünk leggyorsabban megtérülő, és legtöbb hasznot hozó gépe volt.
Válasz #8931. hozzászólásra
Ja amúgy csak hogy mondjam a mi 6820-asunkra eddig több mint 10 milla ment rá, na nem mi fizettünk mindet...
Válasz #8931. hozzászólásra
Nem gondolnám hogy az a kijelző 120 ba kerül inkább 500 felett saccolnám....
Válasz #8930. hozzászólásra
4000 ü.ó-nál ha ez lesz a legnagyobb baja asszem megbocsájtható lesz.....ez csak 30 Ft/ü.ó.
Válasz #8927. hozzászólásra
Ha beszarik az a szép színes kijelző 5000 óránál mondjuk majd nem tudom mit mondasz... a 20asokban rendszerint ment tönkre a kis kijelző ami a hiba kodokat meg minden mást is mutatott, nekünk már 4000 óránál. 120 eFt körül van egy új.
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Én semmi pénzért nem dolgoznék MTZ-vel.
Szerintem is az MTZ elég sokat eszik. Haver vett 2-3 Fiatot kiváltani az MTZ-t kaszálás + bálázás. És fele üzemanyagból kijött neki. Ugyhogy ha nem akarsz szerelni meg kényelmesebb is a nyugati.
Válasz #8926. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nem tudom,hogy honnan veszed hogy az MTZ kevesebbet eszik mint a JD.Én semmi jót nem tudok mondani róla.A cégnél is van 1,de minden héten csinálni kell rajta valamit.És ez szó szerint igaz.A 6930 most jár 3000-nél de eddig csak olajat kellett cserélni benne.Mutass 1 olyan MTZ-t amire ez igaz![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Asszem olajat kell cserélni
Válasz #8925. hozzászólásra
ne a fogysztás külömbség legyen a mérvadó az ma már minden traktornál közel azonos (kivéve persze az MTZ-t , mert az mindegyiknél kevesebbet eszik), ja és ahonan az MTZ-t ellopják onnan a nyugatit is elfogják lopni akárhogy őrzöd
Melyik mennyit fogyaszt?melyiknek jobb a fogyasztása a john deeré vagy masseyé,mert most kaptam innen onnan is ajánlatot,melyik a kedvezőbb fogyasztás,eddig mtz volt,felejtsem is el a nyugatit maradjak a az orosz john deernál. 50hektár homokterület (saját)+50hektár kötött bér munka vagy van vagy nincs
JD fan barataimhoz intenek most egy kerdest![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Talaltam egy helyen irva a JD S560-as kombajnrol, de nem ertettem a szovet mert szamomra ismeretlen nyelven volt irva, de ugy ertettem hogy ezt a gepet csak 2007-2008 kozott gyartottak. Most jon a kerdes: tenyleg csak azokban az evekben keszult ilyen modell, vagy azota meg gyartanak ilyet?
Válasz #8911. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
abból a hóból jó lenne majd 1 kicsi a héten![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110822195851_SDC11617.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110822195922_SDC11619.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110822195957_SDC11620.JPG)
Ez is tavaly téli mutatvány
Válasz #8915. hozzászólásra
jó ötlet !!!!
A forgó alap.....