Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sajna ha szépen és tisztán akartunk dolgozni ! akkor szinte le kellett zárni ! Így már ugrott a felület ! Ha viszont "nyitottan" nedvesebb gabonát kellett vágni(sürgetett az idő). Túlterhelte az alsó rostát,látszott a kurzoron,majd leracsnizott ! Kicsit finnyás volt a lelkem 5 évig gyűrtem "javítottam" WTS 9640
Nem tönkrement hanem elkopott nincs meg a megfelelő vastagsága és hiába viszi faszául a magfelhordó ha a csiga nem megfelelő akkor nem tudja azt a mennyiséget elvinni így csak ott hömpölyög és egyszer csak megáll.
Erre rátromfolok, mi a nyúlhollandba saját magunk vágtunk ki leveleket lemezből és hegesztettük fel a tengelyre és sokéve működik zsírúl!
De miért megy tönkre egy magbehordó csiga vazze????
Nekem kétéve összetörött az alsó rostám a Ferga kombájnomban hát megette!
A rosta zártszelvény keretét ürítettem ki szétcincálva ahogy kell, megsem szólalt a gép!
Hát JD-hoz olcsóbban talán ha rendelsz csigalevelet és finoman felheggeszted ! Akkor legalább anyagból lesz ! Kisujszállás 30-819 2968,Bogyiszló 30-9161-400,CONTAREX.hu pár alternatíva ! De láttam már hogy szelvényekből rakta össze a tulaj ! tökéletesen működött ! Nem volt semmi probléma vele !
Az kombájnba kellett egy magtartály behordó csiga megkérdeztük az axialt utángyártott 95e ft+áfa nádudvaron wyx kft 50e ft+áfa de sajnos nincs pont készleten mert mind megvette tőlük az axial!!!!!
Várni kell.Úgyhogy ettől jobbat??
Az a lényege, hogy azt várta majd mekkora áttörése lesz ha megveszi az új 7430-as johnit a zetor meg a T150után, aztán közel sem lett akkora a differencia mint amit remélt és szerintem egy 6000-el ez méginkább előjöhet. Persze laposon laza fődön más a helyzet biztosan.
A partokon pl a 150-es símábban is ment a 4,2-es tárcsával, nehezebb, jobb súlyelosztás stbstb...nem pattogott
Egy fokkal talán jobban néz ki, mint ahogy a 7R fog kinézni, de még mindig úgy áll a dolog, hogy pár év és a gépek orra esnek majd Amúgy nagyon tetszik, valahogy jobban áll neki ez az új lámpa, mint a nagyobb szériáknak.
AZ én zetorom 7300kg korul van igaz minden sulyozásal. Egy ismerosomnek volt zetorja és 6930 -ra cserélte és mesze lepipálja a zetort. Evvel nem azt mondom hogy a zetor nem jo mert nagyonis a fogyasztása kimondotul jo . De a kényelem a klima és más dolog az már hiányzik, igaz a fogyasztás nagyobb lesz az tuti. A 7430 meg nem használnám ki meg gondolom drágább is joval, akkor már inkább MF 6475 vagy 85-os . és még egy kérdés ez mindekihez a youtubon nézegetem videokat és amikor két trakit oszeakasztanak elég sokszor a jony lentmarad ez hogy lehet? keves a sulya?
Nem akarok beleszólni mert nekem nincsen johndeerom, de nem messzi kolega 162-es Crystalt cserélt le 7430Prémiumra és nem lett túl sokkal előrrébb.
Nyílván több a craft, meg vagy 10mázsával nehezebb emez mint a zetorocska volt, de szerintem a 6900-est kevesellnéd, én a 7000-re szavazok hagy szóljon
25068 hozzászólás
Válasz #8619. hozzászólásra
pedig aszondta sutyiba kapta le
a kis köcsög h. hazudik figyeled
Válasz #8617. hozzászólásra
Válasz #8617. hozzászólásra
Csinos
cse kölök illegálisan lekapta
http://farmweb.cz/index.php?page=view_image&id=MzQ5NVgzMjU0MFgzNzk5ODA=#skok
Válasz #8612. hozzászólásra
a w és t is 5.83 m2
Válasz #8614. hozzászólásra
Sajna ha szépen és tisztán akartunk dolgozni ! akkor szinte le kellett zárni ! Így már ugrott a felület ! Ha viszont "nyitottan" nedvesebb gabonát kellett vágni(sürgetett az idő). Túlterhelte az alsó rostát,látszott a kurzoron,majd leracsnizott ! Kicsit finnyás volt a lelkem 5 évig gyűrtem "javítottam" WTS 9640
Válasz #8613. hozzászólásra
Miért is hagyjuk ?
Válasz #8612. hozzászólásra
Akkor a nyuszi nyert Az előtét rostát inkább.....hadlyuk !
Megtudná valaki mondani , hogy mennyi most egy W vagy T kombájn rosta felülete ?
Gondolok itt az alsó és felső rostára valamint az előtét rostára...
Ez gyakorlatilag a valódi tisztító felület , a ládakat stb hagyjuk .
Nincs benne a katalógusukba egyértelműen.
Ha jól gondolom , akkor ebben a 300 le fölötti , 6 ládás
kategóriában a New Holland CX a maga 6,5 m2 -ével a győztes ?
Válasz #8600. hozzászólásra
Kombelt Komárom főleg claasban jók, mondhatni verhetetlenek
Válasz #8605. hozzászólásra
Nyíregyháza és Nyírbátor közt.
Válasz #8608. hozzászólásra
értelek.
mennyi aratott üzemóra után van ez???
hány hektár kb???
Nem tönkrement hanem elkopott nincs meg a megfelelő vastagsága és hiába viszi faszául a magfelhordó ha a csiga nem megfelelő akkor nem tudja azt a mennyiséget elvinni így csak ott hömpölyög és egyszer csak megáll.
Válasz #8606. hozzászólásra
Erre rátromfolok, mi a nyúlhollandba saját magunk vágtunk ki leveleket lemezből és hegesztettük fel a tengelyre és sokéve működik zsírúl!
De miért megy tönkre egy magbehordó csiga vazze????
Nekem kétéve összetörött az alsó rostám a Ferga kombájnomban hát megette!
A rosta zártszelvény keretét ürítettem ki szétcincálva ahogy kell, megsem szólalt a gép!
Válasz #8602. hozzászólásra
Hát JD-hoz olcsóbban talán ha rendelsz csigalevelet és finoman felheggeszted ! Akkor legalább anyagból lesz ! Kisujszállás 30-819 2968,Bogyiszló 30-9161-400,CONTAREX.hu pár alternatíva ! De láttam már hogy szelvényekből rakta össze a tulaj ! tökéletesen működött ! Nem volt semmi probléma vele !
Válasz #8598. hozzászólásra
Te merre felé gazdálkodkol? Itt valahol a kozelbe?
Válasz #8603. hozzászólásra
Válasz #8602. hozzászólásra
Akkor nem nagy árréssel dolgoznak
Az kombájnba kellett egy magtartály behordó csiga megkérdeztük az axialt utángyártott 95e ft+áfa nádudvaron wyx kft 50e ft+áfa de sajnos nincs pont készleten mert mind megvette tőlük az axial!!!!!
Várni kell.Úgyhogy ettől jobbat??
Válasz #8600. hozzászólásra
JD-hoz most talán az AXIAL a nyerő ! De volt hogy a JD technika Győrben ! Meg kell versenyeztetni !
Kombájn alkatrészt ki merre vásárol?
Ide is írom.
Valaki az itteni 8506-os hozzászólásomat legyen szíves törölni! Köszönöm!
Válasz #8597. hozzászólásra
Majd ha lesz érkezésem elugrok felétek.
Válasz #8588. hozzászólásra
Sátoraljaújhelytol 30km-re SK-ba. Tehát észak-kelet.
Megint félreértetek.
Az a lényege, hogy azt várta majd mekkora áttörése lesz ha megveszi az új 7430-as johnit a zetor meg a T150után, aztán közel sem lett akkora a differencia mint amit remélt és szerintem egy 6000-el ez méginkább előjöhet. Persze laposon laza fődön más a helyzet biztosan.
A partokon pl a 150-es símábban is ment a 4,2-es tárcsával, nehezebb, jobb súlyelosztás stbstb...nem pattogott
de ez már máskérdés.
Válasz #8592. hozzászólásra
Csinos !!!!
Válasz #8591. hozzászólásra
szerintem arra gondolt hogy mi lenne a reakció ha valaki azt mondaná hogy az 1025ös mtz vagy a 105ös zetortól nem ér többet a fergád
Válasz #8591. hozzászólásra
Az ami nekem is szúr, nehogy már egy 7-es JD, ugyanannyit tudjon mint egy 162-es krisztus, ez azért éles volt szerintem
John Deere S -series Combine
Válasz #8584. hozzászólásra
mivan????
ezt nem értem bácsika
Válasz #8589. hozzászólásra
Lásd 8582 számú hozzászólást
New 6R:
Válasz #8583. hozzászólásra
Hali
Te keleten merre laksz?
Válasz #8582. hozzászólásra
Cééép!
Egy fokkal talán jobban néz ki, mint ahogy a 7R fog kinézni, de még mindig úgy áll a dolog, hogy pár év és a gépek orra esnek majd Amúgy nagyon tetszik, valahogy jobban áll neki ez az új lámpa, mint a nagyobb szériáknak.
Még szokni kell ezt a lámpát. A kezelőfelületen több gomb van mint a klaviatúrán!
Válasz #8580. hozzászólásra
máté fiam ekkora marhaságot még te se hihetsz el
Azta de baba gép egy johetne nálam is.
Ehhez mit szóltok?http://www.youtube.com/watch?v=snd3qLkClOc
Válasz #8580. hozzászólásra
AZ én zetorom 7300kg korul van igaz minden sulyozásal. Egy ismerosomnek volt zetorja és 6930 -ra cserélte és mesze lepipálja a zetort. Evvel nem azt mondom hogy a zetor nem jo mert nagyonis a fogyasztása kimondotul jo . De a kényelem a klima és más dolog az már hiányzik, igaz a fogyasztás nagyobb lesz az tuti. A 7430 meg nem használnám ki meg gondolom drágább is joval, akkor már inkább MF 6475 vagy 85-os . és még egy kérdés ez mindekihez a youtubon nézegetem videokat és amikor két trakit oszeakasztanak elég sokszor a jony lentmarad ez hogy lehet? keves a sulya?
Válasz #8574. hozzászólásra
Nem akarok beleszólni mert nekem nincsen johndeerom, de nem messzi kolega 162-es Crystalt cserélt le 7430Prémiumra és nem lett túl sokkal előrrébb.
Nyílván több a craft, meg vagy 10mázsával nehezebb emez mint a zetorocska volt, de szerintem a 6900-est kevesellnéd, én a 7000-re szavazok hagy szóljon
Láttom nem publikusatt kérdeztem na nem baj majd utána kérdezek a friss áraknak.
nem tudja valaki hol mozog a 6930 premium ára ? vagy kb menyivel drágább a 6630pr -tol?
Válasz #8573. hozzászólásra
semmijet maradt a jó öreg 16245 , de a T 6050-es nyuszit nézegettem
Szerintem igen.De ez csak az én véleményem.Kérdezz meg mésokat is.
Válasz #8568. hozzászólásra
Akkor te szerinted inkább 6930 a nyero?
Válasz #8566. hozzászólásra
milyen New Hollandot vettél?
Válasz #8571. hozzászólásra
Ja a tótok?
Azok a vedeléstől....persze
Válasz #8569. hozzászólásra
Hogy hogy slovákiában mitől mosolyogtok!!!